Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    NPelica
    06. Ožujak 2024. 09:00

Koalica  Marisha sretno curke danas 🥰🤗 
    Sanjuska neka beta rasturi🥳🩷 
    Lucky jesi piskila? 🥰 
    Razumna gdje si nam, kako si? 🤗😘 
    Lunolina nisam bila na inseminaciji, ali ja bi rado uzela bo, odmori doma, u miru, bez stresa na poslu, ne moraš pretjerano mirovat, samo posteda težih stvari.. sretno 🩷 
    Fionci što se tiče OGTT ne možemo baš zavarat rezultate sa prehranom danima prije.. jedi sve normalno kao i do sada jedino dan prije neka ti zadnji obrok bude u 18 ili 19h .. sretno ti 🩷 
    Sretno svima cure 🤗

👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
    🧑86.god. normo➡️OAT
    pokusavamo od 04/2019
    ●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
    02/23- ET 1 bc- BO 💔
    FET 06/23 ❌️
    ●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.

"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."

• marica36
    06. Ožujak 2024. 09:13

Medena33

Marica36 me znam koliki razmak treba biti izmedju spreja i inekcije. Nazovem ih pa ih pitam. Ja nemam nikakve simptome od spreja. Nadam se da mi djeluje iako nemam.

Ma valjda na svakog drugačije. .ja sam ono u jednoj vodi koma...i vrtit mi se malo počelo i tako al to i dolazak M i tako. Aj javi što su ti rekli ♥️

4x sv.duh bezuspješno
    Ja. Sve ok
    On OAT
    ET-29.03./ 1-8stanica i 1 morula
    Beta 10i 12.04.
    Uzv 26.04.
    Imamo 1 ♥️
    It's boy 🙏

Hypnoticpoison
    06. Ožujak 2024. 09:28

Lunolina

Cure sretno danas!
    Sanjuska cestitam na pozitivnom testu, drzim palceve da beta razvali❤️
    .
    Ja sam ovaj mjesec na femari i idem sutra (7.dc) na UZV vidjeti kako folikulici napreduju. Znajuci moje ovulacije, racunam da bi inseminacija mogla biti u ponedjeljak☺️
    Jeste li uzimale bolovanje nakon inseminacije? Meni na poslu bas i nije bajna situacija i bas sam jako pod stresom zbog psihickog izivljavanja kolegicr i razmisljam da si 1. tjedan nakon inseminacije otvorim b.o.

Pozdrav, Lunolina!🤗 Ja sam nakon svake inseminacije (a prošla sam ih tri) bila na bolovanju i jako dobro mi je to došlo, a i radim fizički i (pre)stresan posao i nisam se htjela još bolje stresirati zbog svega, kad i nakon inseminacija treba sve raditi umjereno. Zašto ne iskoristiti nešto na što imamo pravo? Moj savjet ti je da nakon inseminacije odeš na bolovanje i odmaraš do bete, a i dulje.🙏🙏 🍀🍀 Sretnooooooo!🤞🤞🙏🙏❤❤ Javi nam se.🥰

🏥 Poliklinika IVF
    2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
    1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼

2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
    3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
    Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏

"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
    💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤

Marisha
    06. Ožujak 2024. 09:30

NPelica

Koalica Marisha sretno curke danas 🥰🤗
    Lucky jesi piskila? 🥰
    Lunolina nisam bila na inseminaciji, ali ja bi rado uzela bo, odmori doma, u miru, bez stresa na poslu, ne moraš pretjerano mirovat, samo posteda težih stvari.. sretno 🩷

Nemam što nadodati pa ću prekopirati tvoj post  i odmah da pitam kako si ti?

Jutros mi je bio dr.Škvorc. Na žalost na lijevom jajniku se ništa ne dešava, očito endometrioza radi svoje ali zato na desnom lijepo napreduju (13,2/11,5/11,1/10,4/10,3/9,8) ponavljamo ultrazvuk u subotu i mogu očekivati aspiraciju u utorak ili srijedu. ⏳️🤞 Od danas je uveden: menopur & orgalutran.

Sretno svima cure 

🏈44 sve ok+🌷36 endometrioza-jajovodi ✂️ AMH 6,9 pmol/L,hashimoto,TSH 1,86
    09.2023. Vinogradska IVF
    (Rekovelle+Menopur):4js
    rujan ET(1)❌️ listopad FET(1)❌️ studeni FET(1)❌️
    03.2024.Škvorc IVF
    (Ovaleap+Menopur+Orgalutran):4js ET(1)❌️ 05.2024. prirodni ciklus:1js❌️
    09.2024.Škvorc ICSI
    (Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ❌️ 11.2024. prirodni ciklus:2js❌️
    3.2025. vanmaterična, mtx, vacum aspiracija

NPelica
    06. Ožujak 2024. 09:44

Marisha

NPelica

Koalica Marisha sretno curke danas 🥰🤗
    Lucky jesi piskila? 🥰

Nemam što nadodati pa ću prekopirati tvoj posti odmah da pitam kako si ti?

Jutros mi je bio dr.Škvorc. Na žalost na lijevom jajniku se ništa ne dešava, očito endometrioza radi svoje ali zato na desnom lijepo napreduju (13,2/11,5/11,1/10,4/10,3/9,8) ponavljamo ultrazvuk u subotu i mogu očekivati aspiraciju u utorak ili srijedu.⏳️🤞 Od danas je uveden: menopur & orgalutran.

Sretno svima cure

Odličan broj obzirom da je samo jedan u funkciji🥰🥰  neka lijepo napreduju ❤️🤗 

👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
    🧑86.god. normo➡️OAT
    pokusavamo od 04/2019
    ●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
    02/23- ET 1 bc- BO 💔
    FET 06/23 ❌️
    ●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.

"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."

Lunolina
    06. Ožujak 2024. 09:48

Fionci99, Npelica & Hyponticpoison hvala vam na savjetima 🥰 prosli put nisam uzela bolovanje i bas se bojim da je velika kolicina stresa djelomicno kumovala neuspjehu. Ovaj put cu uzeti bo i mozda pomogne pa bude pozitivan ishod ☺️ ne mislim lezati po cijele dane, ako nista drugo, uvijek mogu cistiti po stanu, tu uvijek ima posla. Ali cu sigurno i setati po suncu🥰

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

koalica2
    06. Ožujak 2024. 09:58

Hej curke, evo i mene haha završila pregled pa reko da javim.
    Ugl povišen mi je TSH pa mi je dala eutyrox 4 tjedna pa ponovit nalaz i onda ponovo konzultacije da napravimo plan ostalo sve dobro. Dečko ima ureoplazmu 10 na 3 pa je dala terapiju pošto svejedno moramo čekat TSH, što se tiče spermiograma kaže nema problema jer se svakako ide na IVF. I na kraju je rekla ma bit će sve to super pa eto sad se nadamo tome☺️
    E sad pitanjce za cure koje su pile glucophage kakav vam je bio, dal je pomogo šta?
    Dala mi ga je zbog blage inzulinske rez.
    Ovih dana sam čitala nešta samo nabrzinu pa sam uhvatila neke bete i testiće, ugl sretno svima na pozitivnim betama i testićima, a nama ostalima želim uskoro istu sreću🥰

angel eyes
    06. Ožujak 2024. 09:59

Marisha odlično, neka samo napreduju i dalje tako 🥰
    Lunolina stres nam je najveći neprijatelj u svemu, uzmi bolovanje koliko god osjetiš da trebaš. I ja planiram kad krenem što više bolovanja. Uredski je posao, ali isto bude stresan nekad. Bolje se maknuti od svega, uživati u laganim šetnjama ☀️☀️ sretno ❤️

👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
    🧑 '82. sve ok

2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
    2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
    2022. spontani u 7tt 💔
    03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
    05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
    08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
    “Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”

• mamasita30
    06. Ožujak 2024. 09:59

Lucky pijem sok. Sta je ovo? 😅😅 nadam se da cu uspit 😎

Fionci99
    06. Ožujak 2024. 10:04

NPelica hvala ti. A jedem normalno tj slatko sam smanjila zadnjih tjedana al zbog sebe 🐷  malo sam nervozna za sutra al istovremeno jedva cekam znati na cemu sam. 
    Marisha super za folikule, pas ih je puno na jednom! Ja sam na oba imala 6 il 7, tak da odlicno 🤗
    Lunolina ma super. Ja vjerujem da cu si sad nakon IVF-a uzeti tjedan dana godisnji, jos ak bude oko Uskrsa taman ce ispasti da sam zato 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.