Fionci99, Npelica & Hyponticpoison hvala vam na savjetima 🥰 prosli put nisam uzela bolovanje i bas se bojim da je velika kolicina stresa djelomicno kumovala neuspjehu. Ovaj put cu uzeti bo i mozda pomogne pa bude pozitivan ishod ☺️ ne mislim lezati po cijele dane, ako nista drugo, uvijek mogu cistiti po stanu, tu uvijek ima posla. Ali cu sigurno i setati po suncu🥰

👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Hej curke, evo i mene haha završila pregled pa reko da javim.
Ugl povišen mi je TSH pa mi je dala eutyrox 4 tjedna pa ponovit nalaz i onda ponovo konzultacije da napravimo plan ostalo sve dobro. Dečko ima ureoplazmu 10 na 3 pa je dala terapiju pošto svejedno moramo čekat TSH, što se tiče spermiograma kaže nema problema jer se svakako ide na IVF. I na kraju je rekla ma bit će sve to super pa eto sad se nadamo tome☺️
E sad pitanjce za cure koje su pile glucophage kakav vam je bio, dal je pomogo šta?
Dala mi ga je zbog blage inzulinske rez.
Ovih dana sam čitala nešta samo nabrzinu pa sam uhvatila neke bete i testiće, ugl sretno svima na pozitivnim betama i testićima, a nama ostalima želim uskoro istu sreću🥰
👩🏽 24 god, PCOS tip c, blagi IR, AMH 45
👨🏽25 god, oligoasthenozoospermia
2023. Jajovodi✂️
2023. Prirodna trudnoca( vanmaternična)
05/24 1.IVF Sv.Duh (ovaleap 150, cetrotide, ovitrelle) 7🐣, 2❄️blstociste, ET 1 blastocista vracena-beta 0,5
7/24 histeroskopija septuma
9/24 FET vracene 2 blastociste- 14.dnt. Beta 382, 1. pregled 7+3 kornualna trudnoća💔
10/25 IVF (gonal 150,cetrotide, ovitrelle) 10🐣, 1❄️ blastocista
ET 1 trodnevni osmostanični, BHCG 0,20
Marisha odlično, neka samo napreduju i dalje tako 🥰
Lunolina stres nam je najveći neprijatelj u svemu, uzmi bolovanje koliko god osjetiš da trebaš. I ja planiram kad krenem što više bolovanja. Uredski je posao, ali isto bude stresan nekad. Bolje se maknuti od svega, uživati u laganim šetnjama ☀️☀️ sretno ❤️
👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑 '82. sve ok
2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
2022. spontani u 7tt 💔
03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
“Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”
NPelica hvala ti. A jedem normalno tj slatko sam smanjila zadnjih tjedana al zbog sebe 🐷 malo sam nervozna za sutra al istovremeno jedva cekam znati na cemu sam.
Marisha super za folikule, pas ih je puno na jednom! Ja sam na oba imala 6 il 7, tak da odlicno 🤗
Lunolina ma super. Ja vjerujem da cu si sad nakon IVF-a uzeti tjedan dana godisnji, jos ak bude oko Uskrsa taman ce ispasti da sam zato 😁
Fionci99, Npelica & Hyponticpoisonhvala vam na savjetima🥰prosli put nisam uzela bolovanje i bas se bojim da je velika kolicina stresa djelomicno kumovala neuspjehu. Ovaj put cu uzeti bo i mozda pomogne pa bude pozitivan ishod☺️ne mislim lezati po cijele dane, ako nista drugo, uvijek mogu cistiti po stanu, tu uvijek ima posla. Ali cu sigurno i setati po suncu🥰
Nema na čemu! Da, tako ni ja nisam ležala, nego sam pospremala po kući, išla sa suprugom u lagane šetnjice i dani su prolazili.🙂 Sve sam lagano radila, jer sam stalno imala grčeve. Kad imaš inseminaciju? Želim ti svu sreću!🤗🤗🍀🍀 Navijamoooooo!🤞🤞❤❤🥰🥰

🏥 Poliklinika IVF
2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼
2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏
"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤
Jurky, Korni, Lunolina, Fionci, NPelica ❤️😘
Čekam nalaz... 🙄
Marisha puno ih je i super što su svi folikuli podjednaki.. Lijepo će ti to narast kroz još koji dan.. 🤞🏻❤️
Meni je isto lijevi jajnik niškoristi od endometrioze. Ovaj put je čak bio neki folikul na njemu ali su rekli da ga neće dirat jer je jajnik nekako visoko i iza maternice pa bi morali ići kroz maternicu, a to da je jako bolno. 🤷🏻♀️ Nemam pojma šta su radili dok sam spavala.. 🤣
Lunolina ako ti je stresno na poslu iskoristi bolovanje na koje imaš pravo i uživaj doma u miru..
👩🏼 37, endometrioza, AMH <0.44µg/L
🧔♂️ 32, sve ok
✴️KBC Rijeka
2 stimulacije
▫️11/20 - zamrzavanje stanica
▫️4/23 - 2🥚, 1 trodnevni ➡️ ➖
2 prirodna
▫️9/23, ✖️
▫️10/23, 1 trodnevni ➡️ ➖
✴️Beta+ (1 stim)
▫️2/24, 1🥚, 1 dvodnevni ➡️ blighted ovum💔
✴️Repromed (6 stim)
▫️6/24 prekinut postupak
▫️9/24, 3🥚, 1bc ➡️ missed ab 💔
▫️2/25, 2🥚, 2 3d ➡️ ➖
▫️4/25, 2🥚, 1bc ➡️ biokemijska 💔
▫️6/25, 3🥚, 1bc ➡️ freeze ❄️
▫️9/25, 5🥚, 2bc ➡️ 1❄️/ 1➡️ biokemijska 💔
📧 s88.forum@gmail.com
Hej curke, evo i mene haha završila pregled pa reko da javim.
Ugl povišen mi je TSH pa mi je dala eutyrox 4 tjedna pa ponovit nalaz i onda ponovo konzultacije da napravimo plan ostalo sve dobro. Dečko ima ureoplazmu 10 na 3 pa je dala terapiju pošto svejedno moramo čekat TSH, što se tiče spermiograma kaže nema problema jer se svakako ide na IVF. I na kraju je rekla ma bit će sve to super pa eto sad se nadamo tome☺️
E sad pitanjce za cure koje su pile glucophage kakav vam je bio, dal je pomogo šta?
Dala mi ga je zbog blage inzulinske rez.
Ovih dana sam čitala nešta samo nabrzinu pa sam uhvatila neke bete i testiće, ugl sretno svima na pozitivnim betama i testićima, a nama ostalima želim uskoro istu sreću🥰
Hej, da ti ne pretipkavam..imas na 232 i 233 stranici kaj su meni Stela_M i Kawa pisale, mozda i jos netko..pa si procitaj. Koalica2 si ti kod L na Sv. Duhu? A jel ti komentirala nesto za PCOS? Buduci da on ima ureaplasmu pretpostavljam da je i tebi dala terapiju ili? Budete to brzo rjesili pa onda lijepo na dogovor za dalje 😊
Hvala curke 🍀👼
Sanjushka rekla sam mužu da ne bi bilo loše da tokom aspiracije iščupaju beštiju van
Nestrpljivo čekamo tvoj nalaz bete i test od Lucky i Rolicu sa dojmovima.
sanjuska i lucky drzim fige za veliku betu i debelu crticu
koalica, kako ti je fionci napisala ja sam bas nekidan se oglasila za IR i Glucophage, meni je dr dijagnosticirao PCOS i pronašao uzrok u inzulinskoj, isto nije neka velika vrijednost pa sam dobila Glucophage XR 500. U isto vrijeme sam za PCOS pocela uzimati i Gynositol i dosta su mi se ciklusi izregulirali, a ne mogu ti reci od cega tocno od to dvoje. Glucophage zna teško sjesti na želudac pa ga ja popijem iza večere ili prije spavanja. Meni je pomogao, prijateljici koja je imala još manje vrijednosti od mojih nije sjeo baš zbog mučnina nakon uzimanja. Kad potrošim zalihe planiram uzeti Catafertyl (hvala curama s ove i drugih tema) umjesto Gynositola i Novalaca jer je duplo jeftiniji a ista doza mioinozitola i folne + selen.

♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
♂️ astheno
2024.: 2x IUI ❌️
06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
sin 💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji