Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Fionci99
    06. Ožujak 2024. 12:30

sanjushka

Jurky, Korni, Lunolina, Fionci, NPelica❤️😘
    Čekam nalaz… 🙄

Marisha puno ih je i super što su svi folikuli podjednaki.. Lijepo će ti to narast kroz još koji dan.. 🤞🏻❤️
    Meni je isto lijevi jajnik niškoristi od endometrioze. Ovaj put je čak bio neki folikul na njemu ali su rekli da ga neće dirat jer je jajnik nekako visoko i iza maternice pa bi morali ići kroz maternicu, a to da je jako bolno. 🤷🏻‍♀️ Nemam pojma šta su radili dok sam spavala.. 🤣
    Lunolina ako ti je stresno na poslu iskoristi bolovanje na koje imaš pravo i uživaj doma u miru..

Sanjushka svakih 15-ak min dodjem na forum provjeriti jel ima kaj novo 🙈

E da mislim da nisam rekla da sam dogovorila i konzultacije u Beta+ pa cu vidjeti sto ce mi oni reci, trebam li jos ici nesto obaviti prije postupka, mozda mi i odmah kazu s kojom terapijom bi startala, to sad ne znam..ugl. ak mi se tamo svidi pristup i sve, onda idem na listu pa "strpljivo" cekam travanj il svibanj za IVF. Ak mi bude slicno kao i kod L, onda ostajem kod nje i idem na konzultacije iduci tjedan. 

Hvala curama za komentare za Betu i Sv. Duh, i dio mene je htio odmah ici u Betu ali me nes vuce da ostanem kod L. 🙈  Nadam se da ce mi nakon konzultacija u Beti biti lakse a ne teze odabrati 😂

Fionci99
    06. Ožujak 2024. 12:37

Razumna

Drage ženice, radim punom parom jer planiram poslije punkcije na bolovanje…
    Dobro sam ali sam se od stresa udebljala 5kg. I čim sam to vidjela odmah sam prekinula to ludilo, i izbacila sve šećere i preradenu hranu. Sad sam na minus 3kg. A voljela bi do postupka skinuti 7kg 🤯
    … Čak razmišljam i o postu da mi se izcisti organizam.
    Uspjela sam još jednom diplomirati (uz ivf) i sad kad sam tu obavezu skinula sa vrata odlučila sam cijelu ovu godinu posvetiti mršavljenju. Želim se stesati i biti kao prije braka.
    Želim se opet osjećati sexy a ne da si mislim da sam debela baba (to je moje trenutno mišljenje o meni 😂), radim to radi sebe i nekako sam spremna u glavi za to. I muž je u toj promjeni sa mnom. A za ivf mršavljenje može samo pomoći.

Sretno i svaka cast i za ove 3 kg. Ja sam pocela malo paziti zadnja 2 tjedna, ne skroz al puuuuno manje jedem gluposti no identicno kila imam, cak i kilu vise. Sad sam 2 kg otisla i pretilo za visinu a sa 6 kg manje nisam bila zadovoljna tako da te u potpunosti razumijem. Kad sam muza upoznala imala sam 9 kg manje a tad sam se bila udebljala nes i bas te kuzim jer meni smeta. Nisam si to ja. Kao da sam pojela staru sebe 😂🙈  i dosadilo mi kupovati vecu odjecu a kad obucem haljinu izgledam ko trudnica pa me to jos vise smeta 🙄 
    Nadam se da cemo obje uspjeti 🤞🥳

angel eyes
    06. Ožujak 2024. 12:51

Lucky tako mi je žao 😔
    Razumna baš si mi jutros pala na pamet i pitala sam se kako 🤗 čestitke na diplomi i držim fige da smršaviš, Borba je to uz stres i sve, ali može se 🥰
    Sanjushka čekamo betu, javi 🙏

👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
    🧑 '82. sve ok

2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
    2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
    2022. spontani u 7tt 💔
    03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
    05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
    08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
    “Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”

Rolica
    06. Ožujak 2024. 12:53

Marisha

Hvala curke🍀👼
    Sanjushka rekla sam mužu da ne bi bilo loše da tokom aspiracije iščupaju beštiju van

Nestrpljivo čekamo tvoj nalaz bete i test od Lucky i Rolicu sa dojmovima.

Heeej, super napreduju tvoja jajca 🤩😅 ja se tak šalim s mojima, lakše mi je 🤣 Uglavnom, bas lijepo rastu, super! Evo ja se pikam tj dragi me bocka, jučer mi je baš bilo dosta, nisam si čak do kraja ni ohladila mjesto uboda i doslo mi je da sve bacim u smece, ali eto naspavala se i danas je bolja psiha 😅 Nemam za sad nikakve simptome osim povremenog bockanja u jajnicima tako da je sve okej. U petak imam uzv pa cemo biti pametniji. Kod tebe, sve okej s pikanjem? ♥️
    Lucky žao mi je 😪🤭
    Sretno svim curkama! 🥰

👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
    AMH 3,2, kariogrami uredni,
    👨 38 g, oligozoospermia,
    1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
    2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
    3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
    6. Škvorc ⏳
    rolica.forum@gmail.com

Razumna
    06. Ožujak 2024. 12:56

Fionci99

Razumna

Drage ženice, radim punom parom jer planiram poslije punkcije na bolovanje…
    Dobro sam ali sam se od stresa udebljala 5kg. I čim sam to vidjela odmah sam prekinula to ludilo, i izbacila sve šećere i preradenu hranu. Sad sam na minus 3kg. A voljela bi do postupka skinuti 7kg 🤯
    … Čak razmišljam i o postu da mi se izcisti organizam.
    Uspjela sam još jednom diplomirati (uz ivf) i sad kad sam tu obavezu skinula sa vrata odlučila sam cijelu ovu godinu posvetiti mršavljenju. Želim se stesati i biti kao prije braka.
    Želim se opet osjećati sexy a ne da si mislim da sam debela baba (to je moje trenutno mišljenje o meni 😂), radim to radi sebe i nekako sam spremna u glavi za to. I muž je u toj promjeni sa mnom. A za ivf mršavljenje može samo pomoći.

Sretno i svaka cast i za ove 3 kg. Ja sam pocela malo paziti zadnja 2 tjedna, ne skroz al puuuuno manje jedem gluposti no identicno kila imam, cak i kilu vise. Sad sam 2 kg otisla i pretilo za visinu a sa 6 kg manje nisam bila zadovoljna tako da te u potpunosti razumijem. Kad sam muza upoznala imala sam 9 kg manje a tad sam se bila udebljala nes i bas te kuzim jer meni smeta. Nisam si to ja. Kao da sam pojela staru sebe 😂🙈 i dosadilo mi kupovati vecu odjecu a kad obucem haljinu izgledam ko trudnica pa me to jos vise smeta 🙄
    Nadam se da cemo obje uspjeti 🤞🥳

Joj, skroz te razumijem. Ja volim haljine a najljepše stoje na zgodnim ženama. Ne moram ja biti mršava ali barem da budem atraktivna 😂. Počela sam razmišljati o implatatima u grudima jer nisam zadovoljna sad (.) (.). Tolike sam pare dala doktorima a bebu nisam dobila, pa barem da imam lijepe grudi. Za sad neću jer se bojim da će se u trudnoći i dojenju poremetiti (da! Ja brijem da ću roditi kroz godinu dana) tako da sam sad u stanju pripreme za to....
    Lucky, ajde ti sutra ponovi. To su ipak blastice a možda je kasnije bila implatacija 

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

sanjushka
    06. Ožujak 2024. 13:50

Izludila sam čekajući nalaz ali mislim da se isplatilo.. 
    Moja beta je danas 403,4 🥰🥰

👩🏼 37, endometrioza, AMH <0.44µg/L
    🧔‍♂️ 32, sve ok
    ✴️KBC Rijeka
    2 stimulacije
    ▫️11/20 - zamrzavanje stanica
    ▫️4/23 - 2🥚, 1 trodnevni ➡️ ➖
    2 prirodna
    ▫️9/23, ✖️
    ▫️10/23, 1 trodnevni ➡️ ➖
    ✴️Beta+
    1 stimulacija (bez ❄️)
    ▫️2/24, 1🥚, 1 dvodnevni ➡️ blighted ovum💔
    ✴️Repromed
    4 stimulacije (bez ❄️)
    ▫️6/24 prekinut postupak, loš odgovor jajnika
    ▫️9/24, 3🥚, 1bc ➡️ missed ab 💔
    ▫️2/25, 2🥚, 2 trodnevna ➡️ ➖
    ▫️4/25, 2🥚, 1bc ➡️ biokemijska 💔

........
    📧 s88.forum@gmail.com

Fionci99
    06. Ožujak 2024. 13:53

Lucky zao mi je 😔 jel mislis ponavljati mozda jos sutra?
    Sanjushka jeeeee! Cestitam 🥳🥳🥳🥳🥳

angel eyes
    06. Ožujak 2024. 13:57

Sanjushka jeeeee ❤️❤️❤️

👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
    🧑 '82. sve ok

2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
    2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
    2022. spontani u 7tt 💔
    03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
    05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
    08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
    “Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”

Medena33
    06. Ožujak 2024. 14:14

Sanjushka bravo jupi jeeee

Lali28
    06. Ožujak 2024. 14:20

sanjushka

Izludila sam čekajući nalaz ali mislim da se isplatilo..
    Moja beta je danas 403,4 🥰🥰

🍀💪🏻 cestitamm

👩🏻29 god
    AMH: 0,862µg/L (1,20-9,05)
    🧔🏻‍♂️31 god asthenozoo->normo
    1/2024 - Gonal F
    31.1. aspiracija - 9 st
    3.2. ICSI, 5 oplođenih, ET 3-dnevnog ❌, ostao 1❄️
    11.3. FET blastice—> 8dnt + —> Beta 18dnt 8961, 7+1tj ❤️
    curica🌸 7.12.👶🏻🩷J

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.