Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    29. Ožujak 2025. 13:27

Nichol,Hope 82 ,Marija1990 samo opušteno o hrabro ne dopustiti negativi jer ona je najgoraa od svega samo optimisticno mazite svoje pupice Marija1990 jedna ali  dovoljna ❤️🙏🏻
    Svi ostalim curama samo hrabrooo i hvala svima za svaku riječ upučenuu❤️🙏🏻

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

Ana_ZK_101
    29. Ožujak 2025. 13:28

Nicole, Hope ja sam u 1.T imala od 5-10dnt tamno smeđi iscjedak i onda još 2 tjedna smeđarenje. I naravno lagani bolovi .
    Ovu T imam od 10dnt smeđarenje, pa malo više krvavo, pa sada smeđarenje - na uzv budem hematom.
    Tako da bez panike za sada koliko možete. Može biti impantacijsko, može biti od lijekova, možda kakav hematom.
    Lagani bolovi su isto normalni.
     Pokušajte biti pozitivne i samo laganini, odmorite malo... ✨💫💫🌟✨💫

🧚 35 - endometrioza, AMH 4
    🦸41 - Astenozoospermija
    Petrova
    2/2019 - IVF - 6 oocita - ET 2 blasticiste 🩵
    Beta+
    4/2024 - IVF - 3 oocite - ET 3 dan 1 osmostanični ❌
    9/2024 IVF - 4 oocite- ET 3 dan - osmostanični + šeststanični - biokemijska + 1❄️
    Poremetili se ciklusi
    2/2025 - FET - stimulirani - 1 hatching blastica 9dt - beta 288
    13dt - beta 2743
    243.3. UZV - 6+4tt imamo ❤️
    🌟✨💫

• Markolina
    29. Ožujak 2025. 13:32

Bela drži se, šaljem zagrljaje ❤️
    Marija razumijem razočaranje zbog samo jedne stanice, ali držim fige da upravo ta bude dobitna.

Cure, jeste li uzimale nešto za poboljšanje kvalitete jajnih stanica?
    Ja zasad uzimam samo Novalac, ali sve više razmišljam je li potrebno još nešto? 

💃 35, PCOS
    🕺35, normo
    2/25 prirodni, prsnuće folikula ❌

• Batica
    29. Ožujak 2025. 13:32

Marija1990

Batica

Marija1990

lea25

Danas cijeli dan gledam van i razmišljam o Beli. Snaga jedne žene koja nas je s par rečenica ostavila bez riječi. ❤️
    —-
    Hvala još jednom curama koje su me spominjale danas🍀

Marija sretno s oplodnjom, nadam se da će biti sve kako treba🌞🌞

Upravo su me nazvali… Samo jedna od 7 se uspjela oplodit… Sutra me opet zovu. Ne mogu vjerovat… 😥
    Marija1990, skoro ista situacija kako kod mene, ali je ta jedna mrvica bila 8stanicna i nadam se da će sve biti dobro! Šaljem zagrljaj jer znam kakav je osjećaj, baš šokira! Meni se je odmah javila cura koja je rekla da je jedina njena trudnoća iz koje je dobila svoju bebicu bila iz slične situacije! Dala mi je ogromnu utjehu i hvala joj i ovdje! Samo hrabro hrabrice! Ove naše su sigurno neke malene i jake tvrdoglavice! 🫂❤️🍀
    Javi i sutra kakva je situacija…
    Batica, nadam se da će za obje ta jedna preostala stanica biti sudbina. Da će se naše mrvice izborit. 💕🍀

Marija1990, tako je, moramo biti optimisticne! 💪🫂🥰🙏

Nicoll, zHope82 držite se, može li to biti implantacijsko krvarenje, za blasticu mi se ne čini rano?

🙍‍♀️89' odstranjena štitnjača, Hashimoto, Euthyrox 175 mg
    🙍‍♂️87' oligizoospermia, visok prolaktin
    Pokušavamo 5 godina...
    🟡 1/2025. - PRIRODNI POSTUPAK (ICSI)
    3 folikula, 2 js, 1 oplođena - (Clomifene) - 28.01.2025. ET 3 dan, 6st BETA ❌️
    🟡 3/2025 Bemfola 225
    24.03.2025. ICSI - 8js, 1 oplodena
    27.03.2025. ET 3 dan, 8st BETA ❌️
    🟡 ⏳️ konzultacije

Lori🍀
    29. Ožujak 2025. 13:43

Marija žao mi je Nadam se da će ta jedna biti dovoljna🤞🏻 
    Hope, Nikol, Hrabrica i ostale čekalice sretno🥰
    Markolina ja uzimam vit D, ubiqinol i omegu uz Novalac. Odmoći neće. 

36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.2
    Muž normosp.
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF: 2/2025. stimulirani, ET 1js, nema❄️,❌
    2. IVF: 5/2025.

plavuša
    29. Ožujak 2025. 14:23

Marija1990

lea25, Batica hvala vam na riječima podrške.
    Ja sam se šokirala nakon poziva, nisam se snašla niti pitala kakva je ta jedna, da li je kvalitetna… A dragi i ja nakon aspiracije pričali da li ćemo vratit jednu ili dvije, kako zamrznut… A sad ko zna oćemo imat išta za transfer… 😭
    Ja sam automatski to povezala da je problem u lošoj kvaliteti jajnih stanica. Jer uvijek ih bude, ali kvantiteta ništa ne znači, kad očito nisu kvalitetne…
    Nadam se da će se ta jedna izborit… 💕

Nicoll, z, Hope82 držite se, vjerujem da će sve biti uredu.

Marija tako je bilo i kod mene, samo kod mene od 6 dobivenih, 5 ih se oplodilo drugi dan i stale i samo je jedna dogurala do treceg dana, 8 stanicni i tog smo vratili, trenutno 8+5tt.. Isto smo mm i ja pricali da bi vratili 2, i ako ostane za smrznuti super..  Dovoljna je i ta jedna mrva... Drzimo fige za dalje 🤞🤞🍀

🤰🏼2020. prirodna vanmaternična, jajovodi ✂️
    👱🏻‍♂️ 28.g. normozoo
    👱‍♀️37.g. Bez jajovoda, amh 7,4, hipo/haši
    1️⃣ 09/24 Škvorc - - 5🥚 1 🐣 0❄️
    Beta 2,30 ❌
    2️⃣ 02/25 Škvorc - - 6🥚 (5 oplođenih) 1🐣 0❄️ ET
    12dpt beta 262,9 🍀🤞
    14dpt beta 557,7 🥰🙏
    13.03.2025. 6+3 💓

Ivis
    29. Ožujak 2025. 14:28

Marija potpuno te razumijem. Mi smo imali 11 oplođenih i očekivali smo svakako da neće sve biti ok zbog muževe translokacije. Ali kad su nam javili da je od 11 ostalo dvije, baš smo ostali razočarani. Nakon pgt analize, javljaju nam da je samo 1 blastica uredna, druga nažalost prazna. Isplakala sam se kao kišna godina.
    Nadam se da je to ta jedna koja nam treba 🙏🙏
    Držim ti fige na najjače 🤞🤞🤞

👩🏻35👦🏻34
    👩🏻 Sve ok
    👦🏻 oligoasthenozoospermia, kariogram: recipročna translokacija
    Pokušavamo od 2021.
    Vuk Vrhovec - obrada od 01/2024. Upućeni na inozemstvo
    PFC Prag
    ICSI- 01/25. Pergoveris,Orgalutran,Clexane, DecAPEPTYL 0.1 mg 3x
    Punkcija: 17 oocita, 15 zdravih🥚, 11 oplođeno, 2 blastociste ❄️❄️, PGT analiza🧬, ostaje 1 ❄️
    24.04. FET
    ivis11062@gmail.com

Slee
    29. Ožujak 2025. 14:43

Pratim sve, ali slabo komentiram jer za sada nemam sto, ali moram samo Beli poslati zagrljaj i reci da kako god oni odlucili da je najbolje - to je ono sto jest najbolje. Ako cete ponovno ici, super, a ako necete znaj da to nije odustajanje i nije sramota - to je prihvacanje i prigrljavanje zivota kakav mozda niste zamisljali, ali koji svejedno moze biti prepun ljubavi i radosti. To je jednako hrabro. Nemoj osjecati pritisak od drugih kod donosenja odluke, samo je vasa ❤️

Sto se tice smedjarenja na 6dnt blastice - u svakoj, pa i zadnjoj uspjesnoj trudnoci, smedjarila sam od 6dnt. Sretno! 

Sto se tice mene, dobila sam menstruaciju pred 3 dana, kasnila je dobrih 10 dana, vec sam planirala napraviti tes povedena Marushkinim primjerom, iako nemam jajovode. Ali eto dosla je, samo me psihicki izludilo. Gledam kako bi po mojoj racunici trebala dobiti oko 20.5. novu pa bismo krenuli u novi postupak. Cak sam razmisljala da odemo sad krajem travnja, al osjecam da mi treba jos pripreme. 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🍬5.2025. (⏳)

Lori🍀
    29. Ožujak 2025. 15:00

Slee slažem se u potpunosti s tobom. Svi naravno idu s najboljom namjerom kad daju savjete nekome tko se bori s neplodnošću ali taj par treba donijeti odluku za sebe. I teške su to odluke, i odustati i ne odustati, što god ljudi odlučili užasno je teško
    Btw.nas dvije se pratimo i s prvim djetetom i evo nadam se da će nam svibanj donijeti sreću s drugim, da opet rodimo u 2.mj 

36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.2
    Muž normosp.
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF: 2/2025. stimulirani, ET 1js, nema❄️,❌
    2. IVF: 5/2025.

riamaro
    29. Ožujak 2025. 15:18

Dodo bilo bi baš izazovno imati dupliće 🥰 samo pozitivno 🍀🫶
    Bela nemam riječi.. Cure su sve rekle. Izdrži i oporavi se, što god odlučiš, ovdje uvijek imaš podršku 🥺
    Ivona drzim fige 🤞🏽
    Marija baš mi je žao, znam koliko ružne osjećaje izazovu okvakve za nas “poražavajuće” statistike. Pretpostavljam da su radili klasični IVF pa je samo jedna? Nemoj očajavat, ovdje ima poprilično primjera gdje je jedna bila dovoljna ❤️
    Hrabrica pupo, sretno! 
    Batica žao mi je da si imala taj scenarij, ali vjerujemo da će se mrvica čvrsto uhvatit 🤞🏽 
    Ana spremila sam si u bilješke tvoj post.. i ti si meni promijenila ovime pogled na tu priču. Hvala 🫶
    Maja nadam se da će doći do oplodnje.. 
    Markolina vidim u potpisu PCOS. Pogledaj gynositol, navodno ima jako dobro djelovanje na jajne stanice i plodnost kod žena s policisticnim jajnicima.. 

29 👩🏻 AMH 23,6 - hipo/hashi
    30 👱🏼‍♂️ asthenozoospermia | mikrodelecije ✅️ kariogram ✅️
    KBCSM
    - 10/2024 ICSI Gonal F, Cetrotide, Decapeptyl - 9js - 3 zrele - 1 ❄️ - hiper
    - 11/2024 FET🐧 -30.11. 11dpt beta 9.90; biokemijska 😔
    - 12/2024 planiran prirodni postupak, ovulirala - odrađen AIH - beta✖️
    ŠKVORC
    - 4/2025 stimulirani postupak ⏳

riamarro@hotmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.