Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Batica
    04. Travanj 2025. 10:56

IvonaSi2509

Batica

IvonaSi2509

Hvala Batica i Verbena na riječima utjehe,ja sam ovih dana zaista bila ajme užas.Spavam normalno,ali crne misli i plakanje.Molim se svaki dan i uvijek zamolim da mi Bog da strpljenja,mudrosti,a najviše snage za ovo sve.Osim toga,dosta mogu spavati,ali i ako mi se ne spava umorna sam i usporena.Ali dobro,na bolovanju sam pa mogu kako hoću.Što se Clexana tiče,sada više ne peče toliko,nema podljeva,modrica,samo male točkice i to je to,tu sam zadovoljna. ☺️
    Što se samog bolovanja tiče,produžila sam preko 43 dana i doktorica je rekla samo pisani trag iz Praga da pošaljem,ja sam joj šibnula potvrdu i nalaze pa sam mirna.❤️ Hvala cure još jednom što ste me saslušale,a psihologu planiram svakako ići pred transfer,malo da me "čuši" riječima da se resetiram i pripremim za bebu/bebe.Moram priznat,nemam neke misli oko bebe,ni trudnoće,ali čvrsto vjerujem da nas naša beba čeka.❤️

Znači Clexan je postao lakši bar…dobro je, možda ga jednostavno treba piknuti pod određenim kutom ili nešto tako…
    Drži se i slažem se s Verbenom, stvarno je u redu porazgovarati s nekim, vjerujem da bi nam svima to dobro došlo…ja pratim na Instagramu stranicu Radimnatome…to je inače psihologinja koja i sama ima probleme s neplodnošću i mislim da baš ubode ono što nas sve muči…
    Drži se i tu smo! 💪🥰

Draga,pitanje u vezi psihologinje koju pratis,jel ima ona yt ili nesto?Nemam instagram 🙈

Nažalost ne znam, prije satak je objavila da je trudna i prijavila odsustvo zbog porodiljnog, zamisli... 💓
    Btw...na njenoj stranici sam pronašla preporuku za film Joy, danas ga pogledam pa javim dojmove...istinita priča o pokretanju ivf-a...

🙍‍♀️37 odstranjena štitnjača, Hashimoto
    Kariogrami ✅️
    🙍‍♂️39 oligizoospermia, 🧬DNK fragm. 48%
    Y mikrodelecije ✅️
    Pokušavamo 5 godina...
    🟡 1. ICSI - 2 js, ET 3 dan, 1- 6st BETA ❌️
    🟡 2. ICSI - 8js, 1 oplodena, ET 3 dan, 8st BETA ❌️
    🟡 3. ICSI Zymot, 16js, hiper, ❄️ 1 - 3dn
    10/2025 FET 🤰🎀

Batica
    04. Travanj 2025. 11:00

Batica

IvonaSi2509

Batica

IvonaSi2509

Hvala Batica i Verbena na riječima utjehe,ja sam ovih dana zaista bila ajme užas.Spavam normalno,ali crne misli i plakanje.Molim se svaki dan i uvijek zamolim da mi Bog da strpljenja,mudrosti,a najviše snage za ovo sve.Osim toga,dosta mogu spavati,ali i ako mi se ne spava umorna sam i usporena.Ali dobro,na bolovanju sam pa mogu kako hoću.Što se Clexana tiče,sada više ne peče toliko,nema podljeva,modrica,samo male točkice i to je to,tu sam zadovoljna. ☺️
    Što se samog bolovanja tiče,produžila sam preko 43 dana i doktorica je rekla samo pisani trag iz Praga da pošaljem,ja sam joj šibnula potvrdu i nalaze pa sam mirna.❤️ Hvala cure još jednom što ste me saslušale,a psihologu planiram svakako ići pred transfer,malo da me "čuši" riječima da se resetiram i pripremim za bebu/bebe.Moram priznat,nemam neke misli oko bebe,ni trudnoće,ali čvrsto vjerujem da nas naša beba čeka.❤️

Znači Clexan je postao lakši bar…dobro je, možda ga jednostavno treba piknuti pod određenim kutom ili nešto tako…
    Drži se i slažem se s Verbenom, stvarno je u redu porazgovarati s nekim, vjerujem da bi nam svima to dobro došlo…ja pratim na Instagramu stranicu Radimnatome…to je inače psihologinja koja i sama ima probleme s neplodnošću i mislim da baš ubode ono što nas sve muči…
    Drži se i tu smo! 💪🥰

Draga,pitanje u vezi psihologinje koju pratis,jel ima ona yt ili nesto?Nemam instagram 🙈

Nažalost ne znam, prije satak je objavila da je trudna i prijavila odsustvo zbog porodiljnog, zamisli… 💓
    Btw…na njenoj stranici sam pronašla preporuku za film Joy, danas ga pogledam pa javim dojmove…istinita priča o pokretanju ivf-a…

Pronašla sam da se zove Elena Živić, možda možeš pronaći kad malo progooglaš, vidim da objavljuje na TikToku...mislim da se videi mogu gledati i bez registriranog profila...

🙍‍♀️37 odstranjena štitnjača, Hashimoto
    Kariogrami ✅️
    🙍‍♂️39 oligizoospermia, 🧬DNK fragm. 48%
    Y mikrodelecije ✅️
    Pokušavamo 5 godina...
    🟡 1. ICSI - 2 js, ET 3 dan, 1- 6st BETA ❌️
    🟡 2. ICSI - 8js, 1 oplodena, ET 3 dan, 8st BETA ❌️
    🟡 3. ICSI Zymot, 16js, hiper, ❄️ 1 - 3dn
    10/2025 FET 🤰🎀

Marisha
    04. Travanj 2025. 11:10

Sirenaa

24.4 su napisali kontrolu jer bi tad i nalaz PHD trebao bit gotov.
    Ajme draga nisam popratila taj dio da ti se nije očistilo nakon vakuuma, iskreno nisam znala da se i to može desit možda ću sad ispast glupa jer nisam to znala 🫣
    Gdje si ti išla na vakum?
    Meni na uzv se vidjelo dosta toga i to posvuda a neki dan sam napravila test a crta tamna i ja kažem mužu vidiš još sam trudna a on me zbunjeno gleda.
    Ja se iskreno nadam da je otišlo sad s menstruacijom i da možeš se vratit u normalu 🙏
    Teško je to kad znaš da to nije gotovo.
    Javi se nakon kontrole.
    Hvala svima na podršci 🥰

Drugačija je situacija, daj Bože da su ti sve očistili. Jesu ti vadili betu nakon vakuma?
    Kod mene je problem bio što su mi krvne žile bile baš prokrvljene i bojali su se biti nasilni da ne oštete maternicu i ne završim na operaciji. Imam još tu malu tvorbicu koja se neda van, sumnjam da će sa mengom kad se ni sa mtx-om nisam uspjela očistiti. Ali kako bude, ne možeš iz kože van. 
    Vinogradska je u pitanju.

• Baccarat
    04. Travanj 2025. 11:30

Cure evo i mene da se prijavim,da imamo za forumsku statistiku i kroniku😁

Moja  beba i ja još uvik prkosimo izgledima,unatoč pocetnom rastu bete od samo 50%,u 8.tjednu smo i sve je dobro,svaki tjedan sam na uzv-u i zasad je sve školski. Nisam se još opustila,i dalje kao da ignoriram uopće ideju da sam trudna,al svaki pregled je lakše. Nadam se da ću iza 12.tjedna i prenatalnih testiranja ipak uspit malo uzivat u trudnoci.

Čitam sve,pratim sve i navijam iz prikrajka. Pusa svima!

Marisha
    04. Travanj 2025. 11:48

Baccarat

Cure evo i mene da se prijavim,da imamo za forumsku statistiku i kroniku😁

Moja beba i ja još uvik prkosimo izgledima,unatoč pocetnom rastu bete od samo 50%,u 8.tjednu smo i sve je dobro,svaki tjedan sam na uzv-u i zasad je sve školski. Nisam se još opustila,i dalje kao da ignoriram uopće ideju da sam trudna,al svaki pregled je lakše. Nadam se da ću iza 12.tjedna i prenatalnih testiranja ipak uspit malo uzivat u trudnoci.

Čitam sve,pratim sve i navijam iz prikrajka. Pusa svima!

Ajmeee bravooooo, baš mi je dragoooo i neka sve ide po planu 💓

Verbena
    04. Travanj 2025. 11:55

Cure, vidim ovdje upite za doksiciklin, pa samo par info - foksiciklin se nikada ne bi smio uzimati uz mliječne proizvode jer ga mliječni proizvodi vežu na sebe i time mu umanjuju djelotvornost! dakle, ako jedete nešto mliječno,doksi uzimati minimalno 3 sata nakon toga. Također, on je kisel i ako zapne u jednjaku može raditi probleme pa ga uvijek pijte u uspravnom položaju i sa dosta vode.

🤷🏼‍♀️ 1985. - AMH 2.2 pmol/L, mb.Hashimoto, PAI-1 4G/4G
    🧔 1986., sve ok
    🏥 SV. DUH
    🔶1. IVF, 10/24 => 5 j.s. -> 3 🐣=> 2 bc ❄️
    🔸10/24 ET 1 3dn ❌
    🔸11/24 FET 1 bc => missed ab. 9 +4 tt 💔
    🔸5/25 FET 1 bc => missed ab. 9+5 tt (citogenetika ploda - sy Down) 💔
    🔶 2. IVF, 10/25 => 3 j.s. => 1 🐣

Verbena
    04. Travanj 2025. 11:56

Baccarat, odlično!! Sretno dalje do kraja! Vjerujem da će biti lakše kad napraviš prenatalni i dobiješ crno na bijelo da je sve ok ☺️

🤷🏼‍♀️ 1985. - AMH 2.2 pmol/L, mb.Hashimoto, PAI-1 4G/4G
    🧔 1986., sve ok
    🏥 SV. DUH
    🔶1. IVF, 10/24 => 5 j.s. -> 3 🐣=> 2 bc ❄️
    🔸10/24 ET 1 3dn ❌
    🔸11/24 FET 1 bc => missed ab. 9 +4 tt 💔
    🔸5/25 FET 1 bc => missed ab. 9+5 tt (citogenetika ploda - sy Down) 💔
    🔶 2. IVF, 10/25 => 3 j.s. => 1 🐣

Sirenaa
    04. Travanj 2025. 12:03

Marisha

Drugačija je situacija, daj Bože da su ti sve očistili. Jesu ti vadili betu nakon vakuma?
    Kod mene je problem bio što su mi krvne žile bile baš prokrvljene i bojali su se biti nasilni da ne oštete maternicu i ne završim na operaciji. Imam još tu malu tvorbicu koja se neda van, sumnjam da će sa mengom kad se ni sa mtx-om nisam uspjela očistiti. Ali kako bude, ne možeš iz kože van.
    Vinogradska je u pitanju.

Rekli su da će vaditi betu ali su zaboravili, bila je bas gužva i to su mi radili u Vinogradskoj tamo gdje rade i histero. Ima testova doma pa ću napraviti da vidim stanje.

Drage žene imate ove testove pakiranje od 25 kom i stvarno su jako dobri a i cijena je ok. Evo link pa koga zanima: https://medicpro.hr/proizvod/gravignost-combo-test-za-trudnocu-25-komada/
    Stignu Vam jako brzo.

Ugurali su me, ja ni spavaćice ni papuča ništa jer nisam očekivala da će me zadržati, dali mi onu jednokratnu navlaku što imam otvorena leda i sva sreća što sam ponijela potkošulju jer iz sobe moraš izaći na hodnik da dođeš do wc-a 🫣Pratim tvoju situaciju, čekam tvoj uzv i nadam se da je sve otišlo s mengom 🙏

👩🏻 91g AMH 9,3 pmol/L, PAI 4G/4G
    🧑🏻 88 g ✔️pokusavamo od 12/20 histeroskopija 4 puta
    5/2021 missed 7tt, 8/21 i 4/22 biokemijske. 2/23. 3/23 AIH ❌IVF 6/23 21 🥚, 10 🐧 8/23 FET ❌, 9/23FET❌, 10/23❌, 1/24 FET❌, 3/24 FET🐧🐧❌, 10/24 FET 🐧🐧❌2/25 FET 🐧🐧 7 tt Blighted
    IVF-ICSI 10/25 Ovaleap 225, Ganirelix, Ovitrelle-10 🥚 7🐧, 2 po 🐧🐧 i 🐧, ET 🐧🐧 ❤️❤️

Marisha
    04. Travanj 2025. 12:11

Sirenaa

Rekli su da će vaditi betu ali su zaboravili, bila je bas gužva i to su mi radili u Vinogradskoj tamo gdje rade i histero. Ima testova doma pa ću napraviti da vidim stanje.

Drage žene imate ove testove pakiranje od 25 kom i stvarno su jako dobri a i cijena je ok. Evo link pa koga zanima:https://medicpro.hr/proizvod/gravignost-combo-test-za-trudnocu-25-komada/
    Stignu Vam jako brzo.

Ugurali su me, ja ni spavaćice ni papuča ništa jer nisam očekivala da će me zadržati, dali mi onu jednokratnu navlaku što imam otvorena leda i sva sreća što sam ponijela potkošulju jer iz sobe moraš izaći na hodnik da dođeš do wc-a 🫣Pratim tvoju situaciju, čekam tvoj uzv i nadam se da je sve otišlo s mengom 🙏

Gdje se radi histero? Sala gdje i vakum ili? Ajme meni, ali ajde barem si to riješila odmah, jesu te pustili doma nakon ili si ostala? Znaš tko ti je radio zahvat?

Sage
    04. Travanj 2025. 12:22

Pitanje za cure koje ste pile Duphastone u svrhu regulacije ciklusa, koliko dana nakon zadnje tablete vam je došla M?

Ja sam dobila ih dobila 17-26DC 2x1 tbl jer idemo u postupak pa da ne čekamo u slučaju da bude moj ciklus od 50 dana, međutim danas je evo 6. dan od zadnje tablete i još ništa, a dr mi je bila rekla da mogu očekivati kroz 2-3 dana...

👩 29 (AMH 22,5 pmol/L); 👨29 (4/25 normo)
    2023 prirodne trudnoće - 2x biokemijska; vanmaternična (jajovod ✂️)
    dr. V + Repromed
    9/24 prirodni IVF (neg aspiracija)
    10/24 stim IVF (Gonal+Pergoveris+Cetrotide); 11🥚, 8 oplodenih; 2 ❄️; 01/25 FET 1bc❌; 02/25 FET 1bc❌
    Poliklinika IVF
    04/25 stim IVF (Elonva+Menopur+Orgalutran); 15🥚, 12 oplodenih; 5❄️;
    ET 1bc - beta 9dnt 33, 11dnt 16, biokemijska❌️
    06/25 histeroskopija ✔️; 07/25 FET, beta 9dnt 193, 11dnt 480; UZV 6+1 ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI