Cure kad se može raditi beta nakon transfera dvije trodnevne mrve? Po uputi doktora treba vaditi betu 15dnt al mi se to čini malo dugo..nekak si mislim jel bi se ista vidjelo i na 11dnt? Napomena da sam jučer na 7dnt dobila zadnji brevactid pa ne znam koliko bi on utjecao na kucni test..
Pretpostavljam da možeš već 12 dnt trodnevnih. Ja sam u svim ET imala trodnevne (prošli put su mi vratili 2) i isto su mi rekli 12 dnt da vadim prvu betu.
Eh, jedino što ja nisam uzimala brevactid :/ Možda ipak da pričekaš malo duže, da skroz izađe iz organizma?
👩 1991. (blagi PCOS) 🧑 1988. (asthenozoospermia)
1. IVF prirodni (02/24) - 0 js
2. ICSI stimulirani (04/24) - 4 js - 2 oplođene - 1 embrio, 0 smrznutih - beta 0
3. ICSI prirodni (09/24) - 1js - 1 oplođena - 1 embrio - beta 0
4. ICSI stimulirani (02/25) - 5 js - 2 oplođene - 2 embria, 0 smrznutih - beta 2,3
Drage moje žene ,lavice moja beta je nažalos 26.9 😭💔 moj put mpo je završen očiti moja kvaliteta stanica je loša i očito nikad neču biti majka tesko je ovo iti izgovoriti ali 43g je tu nema se vise sta mozemo raditi prirodno da se i desi bojim se ishoda .
Sve ove godine provedene sa vama ,hvaaala vamm na svakoj pdršci riječi utjehe,nade na svemu mi smo divni čopor žena i niko nas ne razumim kao mi ovdje jedna drugu.
Uvjek cu biti uz vas u mislim i molitvama nikad vas neču zaboraviti❤️
Čak sam i dobro suze su tu ali neidu ɓaš,teko je ali Bog nek me čuva i da mi snage da se ne ljutim na njega da ne vrištim zašto,zašto nije fer 😭💔
Jako ste bitni jedna drigoj vi koje tu ostajete aktivne koje cete se boriti uzmite si i kontakte i izgradite odnose ,volite se i tješite jer jedna drugoj ste svee❤️❤️
Draga Bela žao mi je što nije uspjelo. Od srca se nadam da ćeš kada od tuguješ naći snage za još jedan pokušaj. Želim ti sve najbolje, sa tobom sam u mislima i molitvama! Dr'š se draga lavice naša ❤️
🏈44 sve ok+🌷36 endometrioza-jajovodi ✂️ AMH 6,9 pmol/L,hashimoto,TSH 1,86
9.2023. Vinogradska IVF
(Rekovelle+Menopur):4js
rujan ET(1)❌️ listopad FET(1)❌️ studeni FET(1)❌️
3.2024.Škvorc IVF
(Ovaleap+Menopur+Orgalutran):4js ET(1)❌️ 05.2024. prirodni ciklus:1js❌️
9.2024.Škvorc ICSI
(Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ❌️ 11.2024. prirodni ciklus:2js❌️
3.2025. vanmaterična, mtx, vacum aspiracija
9.2025. ⏳️
Belaaa draga, šaljem ti jedan ogroman zagrljaj toliko jak da zaboli! Skidam ti kapu do poda za svu borbu koja je iza tebe, za svu snagu koju imaš i koju širiš ovdje na forumu, za svaku riječ utjehe koju si našla za druge dok se ti raspadala na komadiće i umirala od straha. Želim ti od srca da ti stigne nagrada za sve što si do sad prošla.
Što se tiče donacije, naravno to je stvar tebe i partnera, ali to je jedan mali smotuljak sreće koji raste ispod tvog srca, koje će te lupkati svojim nogicama, koje će se hraniti i rasti u tvom tijelu, koje će prvi put zaplakati kraj tebe, ali i najslađe zaspati. To je malo klupko ljubavi koje će te zvati "mama".
Kad se malo smiriš od ovoga svega, sjednite, razgovarajte i odlučite, to je za cijeli život. Kako god odlučili najbitnije je da imate jedno drugo i sa sigurnošću mogu reći da je tvoj suprug jedan jaaako veliko sretnik, imati takvo blago pored sebe je čitavo bogatstvo. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Ja (33 god.): Amh 1,08 pmol, hipotireoza, Hashimoto
Muž (39 god.): sve u redu
1️⃣ 11./'25.: KBCSM - Bemfola, Cetrotide, Ovitrelle = 1 folikul - 1 j.s. ❌
2️⃣ 02./'25.: KBCSM - dugi protokol - Decapeptyl, Menopur = 1 folikul - 1 j.s. ❌
3️⃣ 03./'25.: KBCSM - prirodni IVF, 1 folikul - pukao, inseminacija ❌
4️⃣ 04./'25.: KBCSM - Ovaleap, Menopur, Cetrotide, Ovitrelle = 1 folikul - pukao, inseminacija ❌
5️⃣ 05./'25.: KBCSM - Femara, Menopur, Cetrotide, Ovitrelle = 2 folikula - 0 j.s. ❌
Belaaa ne mogu ti opisati koliko mi je žao. Teško je čitat tvoj post, ne mogu ni zamisliti kako je proživjeti to... Odtugujte, i iz svega ovoga izađite još jači zajedno. Za daljnje odluke ima vremena...
LadyNatasja čestitam na plusiću!
lea25 čestitam! 🍀 Eto i malo pozitive na forumu! Vjerujem da si barem malo mirnija. Želim sve dosadno u nastavku.
Saniii, Hope82, tinčica1703, Batica, Lori, riamaro cure, hvala vam na brizi i riječima podrške. ❤️
Moja aspiracija je bila jutros. Dobro je prošlo, što se samog postupka tiče, bolje nego sam očekivala. Rezultat je 10 "dovoljno velikih" folikula, aspirirano 7 oocita.
Uzeli smo ZyMot, time-lapse i Embryoglue. Sutra će nas nazvati i javiti rezultate oplodnje.
Moja terapija je Duphaston 3x1, Cyclogest 2x1, Andol 1x1, Prolutex svaki drugi dan.
Nestrpljivo čekamo sutra i nadamo se najboljem... ❤️
👩🏻 1990. Euthyrox 75 za uredan TSH, ostalo uredu
👨 1995. sve uredu
- pokušavamo od 2022. prirodno
Poliklinika IVF
- 01/2025 stimulirani AIH (Femara, Menopur, Ovitrelle) - beta ❌
- 02/2025 AIH u prirodnom ciklusu (Femara, Ovitrelle) - beta ❌
- 03/2025 stimulirani IVF (Menopur, Cetrotide, Ovitrelle, Decapeptyl), aspirirano 7 oocita, 1 oplođena 💕 - prestala se razvijat 💔, ET ❌
Cure kad se može raditi beta nakon transfera dvije trodnevne mrve? Po uputi doktora treba vaditi betu 15dnt al mi se to čini malo dugo..nekak si mislim jel bi se ista vidjelo i na 11dnt? Napomena da sam jučer na 7dnt dobila zadnji brevactid pa ne znam koliko bi on utjecao na kucni test..
Pretpostavljam da možeš već 12 dnt trodnevnih. Ja sam u svim ET imala trodnevne (prošli put su mi vratili 2) i isto su mi rekli 12 dnt da vadim prvu betu.
Ja sam na 8dnt 3dnevnog 8 stanocnog imala sjenu..
Lea cestitam, etoo sve je u reduuuu 🎉❤️
Bella draga, zao mi je, tesko je reci bilo sto pametno, cure su rekle sve.. Uz tebe/vas smo 🫂🫂🫂
1️⃣ 09/24 Škvorc - - 5🥚 1 🐣 0❄️ ❌
2️⃣ 02/25 Škvorc - - 6🥚1🐣 0❄️ 🫶
12dpt beta 262,9 🍀🤞
14dpt beta 557,7 🥰🙏
13.03.2025. 6+3 💓
Drage moje žene ,lavice moja beta je nažalos 26.9 😭💔 moj put mpo je završen očiti moja kvaliteta stanica je loša i očito nikad neču biti majka tesko je ovo iti izgovoriti ali 43g je tu nema se vise sta mozemo raditi prirodno da se i desi bojim se ishoda .
Sve ove godine provedene sa vama ,hvaaala vamm na svakoj pdršci riječi utjehe,nade na svemu mi smo divni čopor žena i niko nas ne razumim kao mi ovdje jedna drugu.
Uvjek cu biti uz vas u mislim i molitvama nikad vas neču zaboraviti❤️
Čak sam i dobro suze su tu ali neidu ɓaš,teko je ali Bog nek me čuva i da mi snage da se ne ljutim na njega da ne vrištim zašto,zašto nije fer 😭💔
Jako ste bitni jedna drigoj vi koje tu ostajete aktivne koje cete se boriti uzmite si i kontakte i izgradite odnose ,volite se i tješite
Belaaa - hrabrice, šaljem ti ogroman zagrljaj! Ne znam te osobno, ali tvoja hrabrost je prava inspiracija.
Znam da ovo nije lak trenutak za tebe, osluškuj svoje tijelo i uzmi vremena za sebe. Svi mi stojimo uz tebe i pružamo ti podršku, bez obzira na to kakav će biti tvoj sljedeći korak.
Drži se i vjeruj, možda se dogodi čudo! 🫂🙏💪❤️
🙍♀️89' odstranjena štitnjača, Hashimoto, Euthyrox 175 mg
🙍♂️87' oligizoospermia, visok prolaktin
Pokušavamo 5 godina...
🟡 1/2025. - PRIRODNI POSTUPAK (ICSI)
3 folikula, 2 js, 1 oplođena - (Clomifene) - 28.01.2025. ET 3 dan, 6st BETA ❌️
🟡 3/2025 Bemfola 225
24.03.2025. ICSI - 8js, 1 oplodena
27.03.2025. ET 3 dan, 8st BETA ❌️
🟡 ⏳️ konzultacije
Belaaa ne mogu ti opisati koliko mi je žao.Teško je čitat tvoj post, ne mogu ni zamisliti kako je proživjeti to… Odtugujte, i iz svega ovoga izađite još jači zajedno. Za daljnje odluke ima vremena…
LadyNatasja čestitam na plusiću!
lea25 čestitam! 🍀Eto i malo pozitive na forumu! Vjerujem da si barem malo mirnija. Želim sve dosadno u nastavku.Saniii, Hope82, tinčica1703, Batica, Lori, riamaro cure, hvala vam na brizi i riječima podrške.❤️
Moja aspiracija je bila jutros. Dobro je prošlo, što se samog postupka tiče, bolje nego sam očekivala. Rezultat je 10 "dovoljno velikih" folikula, aspirirano 7 oocita.
Uzeli smo ZyMot, time-lapse i Embryoglue. Sutra će nas nazvati i javiti rezultate oplodnje.
Moja terapija je Duphaston 3x1, Cyclogest 2x1, Andol 1x1, Prolutex svaki drugi dan.
Nestrpljivo čekamo sutra i nadamo se najboljem…❤️
Marija1990, sretno, javi nam kad ti jave info o oplodnji...🍀🫂🙏💓 Nadam se sa ćemo zajedno biti čekalice! 💪⏳️
Pokušavamo 5 godina...
🟡 3/2025 Bemfola 225
🟡 ⏳️ konzultacije
Saniii, kad je tebi sljedeći postupak?
Riamaro, sad zaokupi misli, odbrojavat ćemo ovdje s tobom, kod nas se sve svede na čekanje 💓🫂💪
Hvala ti, u KB St sam, spojila se kombinacija loših jajnih stanica (ja sam sig da je zbog preuranjene aspiracije) i lošeg spermograma...dobili smo jedan osmostanični tako da se ja nadam... Kako sam neki dan negdje pročitala, ja sam sad trudna sve dok se ne dokaže suprotno! 🫣😅⏳️
Lea, to su predivne vijesti! Čestitam ✨️✨️🎉
Hrabrice, sretno pupo! 🍀🙏🫂
Pokušavamo 5 godina...
🟡 3/2025 Bemfola 225
🟡 ⏳️ konzultacije
Bela saljem ti ogromni zagrljaj. Ne znam sto jos dodati Ivona je napisala tocno ono sto mi je u srcu. Hvala ti na podršci i snazi koju si mi dala. ❤️❤️❤️
🙋🏻♀️33-AMH 9.5
.
🙋🏼34- Oligoasthenozoospermia - terapija catafertyl, bioastin, umbiqunol
Kariogram 👫✅
9/2024 - ICSI - cito (gonal, orgalutran)- 4 js - 0 oplodenih
2/2025 -ICSI - cito (gonal,orgalutran)- 2js -0 oplodenih
5/2025 KBC St - (pergoveris, cetrotide) 2js - 1 oplodena - beta 18.6.
Hvala svim zenama na odgovoru za treniranje. Zaista ste sve divna podrska 😘🩷Odlucila sam uzeti osobnog trenera objasnila sam mu cijelu situaciju rekao je prilagoditi treninge u dane transfera i nakon, sestra mu je isto prosla IVF pa je bas imao puno razumijevanja i podrske. Na kraju krajeva profesionalac je u svom poslu pa ce znati izabrati ono sto mi pogoduje plus sto imam mogucnost korisititi i teretanu i grupne treninge, a u ponudi grupnih ima joga pa cu i to s njim prokomentirati. Tako da se nadam da napokon vjezbanje vise nece biti problem u mom zivotu jer zaista kako ostvariti balans u svemu ako se covjek ni u svom tijelu ne osjeca zadovoljno i sigurno. Usput se nadam malo odagnati misli od svega i cekati transfer malo barem opustenija.
🧔🏻♂️36 👩30
🏁 01/2022
➕07/2022 ~ 08/2022 💔10 tt blighted ovum
➕12/2023 - 01/2024 💔 7tt missed ab.
📃 normozoospermia
📃 kariogrami uredni
📃 pai1 heterozigot, mthfr heterozigot
📃 nema elemenata za zgrušavanje krvi
📃 nalazi krvi, hormoni, stitnjaca kao i brisevi uredni
➕ 8/2024, otkucaji. Na 8 tt nema otkucaja 💔👼🏻
1.IVF KBC OS 02/25 stimulirani Rekovelle + orgalutran = 5 blastica --> ET 15.02 jedne blastice ❌
Sortiraj odgovore
Najstariji