Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeDee_543
    15. Veljača 2025. 17:51

Molly8

Joka95

Molly8 sta ste radili od pretraga? jesi isla za tromobofiliju ? kariogram?
    trazi ga da ti napise sve da dobijes uputnice i sve obavis. Probaj preko HZZO-a javi se u bolnicu mozda ti i uspije tamo tko zna. nemoj trosit financijske resurse dok ne probas sve.

Evo sam uspjela dobit uputnicu za kariogram ja i on. Ali mi kaze moja doktorica da se moram zapisat na pregeld i da mi tamo moraju odobrit tu pretragu i onda čekat, da se dugo ceka. ..
    Zna li netko u kbc split di se za to zapisuje ili broj koji treba zvat. Volila bi u bolnici obavit jer skupi se svega od tih troskova pa sta mogu ovako dobro dode.

Dodo sretno i hvala ❤️
    Xoxo tako mi je zao. Drzim fige da sve prode dobro ❤️❤️❤️

Molly, za kariogram u kbc ideš na pedijatriju (preko puta glavnog ulaza u kbc, lijevi hodnik). Moja preporuka je da odeš osobno, zapisuju po 3 osobe dnevno za uzimanje uzorka;  vade uzorke samo dva dana u tjednu i čeka se po cca 2 mjeseca termin(tako je bilo lani u ovo doba godine nama). Ja sam na licu mjesta malo puhala pa mi je teta koja je zapisiva termin ponudila rupu u rasporedu gdje su dva dana za redom imali po jedno prazno mjesto, pa smo muž i ja išli odvojeno dati krv...nalazi se čekaju duže od mjesec dana...probaj zvati na broj 021-556 500 (dijagnostika humane citogenetike)

Nadam se da sam ti pomogla bar malo.

Želim ti puno sreće u daljnjoj borbi...ja krajem veljače idem na dogovor u cita ali nakon svega ne znam više što da mislim...😔

👩🏽 93.god AMH 19,5
    🧔🏻 91.god oligoasthenoozospermia
    🏥KBC Split
    12/22 IVF, 12 js, 5 oplođenih, 1🐧, 1 ET, beta 0👎🏽
    2/23 FET, beta 0 👎🏽
    3/23, 4 js, 2 🐧🐧, prekinut postupak(opasnost od hipera)
    5/23, FET, 2 🐧🐧, beta 0👎🏽
    2/24, ICSI, 7 js, 5 oplođenih, 2 🐧🐧, 1 ET, beta 0👎🏽
    8/24 FET...beta 0👎🏽
    1/25 FET...BETA 0 👎🏽

Ivis
    15. Veljača 2025. 18:28

Medenko odlična berba!
    Djetelina čestitam!! 

👩🏻35👦🏻34
    👩🏻 Sve ok
    👦🏻 oligoasthenozoospermia, kariogram: recipročna translokacija
    Pokušavamo od 2021.
    Vuk Vrhovec - obrada od 01/2024. Upućeni na inozemstvo
    PFC Prag
    ICSI- 01/25. Pergoveris,Orgalutran,Clexane, Štoperica
    Punkcija: 17 oocita, 15 zdravih🥚, 11 oplođeno, 2 blastociste ❄️, čekamo PGT analizu🧬
    iva432@hotmail.com

💜Medenko
    15. Veljača 2025. 18:33

Hvala cure..bez vaše podrške sve bi bilo teze🌈🌞💞

🙋🏽‍♀️-41.g. 🙋‍♂️-43.g.
    jajovodi✂️,
    Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️‍🔥
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
    11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
    2/25 novi postupak🫶🏽

• Sirenaa
    15. Veljača 2025. 19:33

💜Medenko

Hej curke,probudila se doma,bolilo me..nakraju su izvadili 15kom😳🥚..iako dobro znamo da je kvaliteta bitna a ne kvantiteta🙈
    DjetelinaBeta je super cestitam🥳🥳
    Xoxo zao mi je..nadam se da je idući dobitan🙏🏽🫶🏽

Ajmee top 🤞🤞
    Neka se oplode sto vise 🎉

• ruja23
    15. Veljača 2025. 19:46

Batica hvala puno 🙂
    blondie_145 hvala.Znam da nemožemo utjecati na neke stvari i da se sve događa sa razlogom.Žao mi je zbog gubitka,sigurno je bilo preteško prolaziti sve to❤️.Kod nas se sve svodi na čekanje...mi koje prolazimo to se jedino možemo razumijeti.Pune ste podrške i razumijevanja.. ☺️
    Xoxo23 hvala punoo 🙂 žao mi je zbog bete.Želim ti od srca da sljedeci bude dobitan.❤️
    Barrrbi hvala punoo 🙂
    Sretno svima...😊

djetelina13
    15. Veljača 2025. 19:47

Medenko odlicna brojkaa🥰 Sutra javi sta ce ti rec koliko ih se oplodilo🤩

💁(31) - spolni hormoni 👌
    AMH 3,53 (0,71-7,59)
    19.9. konzultacije Poliklinika IVF
    10.mj - Dogovoren IUI (stimulacija ovulacije uz Femaru i Menopur; Ovitrelle) -》IVF (1 j.s. nezrela)❌️
    11.mj - IVF (blaga stimulacija: Femara, Gonal F, Ovitrelle) 🤞🍀 -》3 oocite, 2 zrele i oplođene- beta 18.12. ❌️
    1.mj IVF (puna stimulacija- Ovaleap, Cetrotide, Decapeptyl i Ovitrelle) - 6 oplođenih oocita; 1 blastocista vraćena; 13.2. beta HCG 469.1 🍀; 15.2. beta HCG 887.1 🍀🍀

jane23
    15. Veljača 2025. 20:34

Djetelina cestitke! Prekrasna beta ❤️🙏
    Medenko wow! Super broj! drzim fige da budu super! Kako si izdrzala punkciju? Jesi bila pod anestezijom ili sedacijom?

👩🏻 🧔🏻‍♂️ 35 god. // AMH 34 pmol/L //

11.2024.&01.2025. 2 inseminacije - biokemijska trudnoća /// 04.2025. ivf ⏰

💜Medenko
    15. Veljača 2025. 21:34

djetelina13

Medenko odlicna brojkaa🥰 Sutra javi sta ce ti rec koliko ih se oplodilo🤩

Sutra će javiti i kad je transfer..najavili su ili pon ili cet🤷🏽‍♀️..ma samo da ostane koji🐧🐧🐧🤞🏽
    Jane išla sam pod anesteziju..nekako sam i prije bila napuhnuta od stimulacije i trbuh me bolio pomalo,pa sam si htjela sto vise olakšati a i radim u ponedjeljak..🙈
    Sretno curke u novom tjednu ❤️

🙋🏽‍♀️-41.g. 🙋‍♂️-43.g.
    jajovodi✂️,
    Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️‍🔥
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
    11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
    2/25 novi postupak🫶🏽

Lori🍀
    15. Veljača 2025. 22:42

Djetelina čestitke na beti!
    Medenko wow 15, pa stvarno super broj! Sigurno će biti smrzlića  Ali neka ne budu ni potrebni! 

Ja imam punkciju u uto, držite mi fige🙃

Nizak AMH, ostalo ok
    2021. spontana trudnoća <3
    1. IVF 2/2025.

djetelina13
    15. Veljača 2025. 22:50

Hvala svim curama na čestitkama 🥰 
    Medenko, ma bit će sigurno smrzlićaaaaa🍀

💁(31) - spolni hormoni 👌
    AMH 3,53 (0,71-7,59)
    19.9. konzultacije Poliklinika IVF
    10.mj - Dogovoren IUI (stimulacija ovulacije uz Femaru i Menopur; Ovitrelle) -》IVF (1 j.s. nezrela)❌️
    11.mj - IVF (blaga stimulacija: Femara, Gonal F, Ovitrelle) 🤞🍀 -》3 oocite, 2 zrele i oplođene- beta 18.12. ❌️
    1.mj IVF (puna stimulacija- Ovaleap, Cetrotide, Decapeptyl i Ovitrelle) - 6 oplođenih oocita; 1 blastocista vraćena; 13.2. beta HCG 469.1 🍀; 15.2. beta HCG 887.1 🍀🍀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.