Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MimaR
    15. Veljača 2025. 11:24

Marchy89

djetelina13

Hvala vam na čestitkama🥰
    Ikar cekat cu prvi uzv koji ce biti već u petak, a i rekao mi je ginekolog da je dobro duplanje tako da neću vise vaditi betu. Pa dvije su dovoljne zar ne?

Čestitam, super duplanje🤗💐
    I meni je, kao i tebi, doktorica rekla da nema potrebe za daljnjim betama i narucila za UZV. Sretno u petak i nadam se da se vidimo na jesenskim bebama🥰

Čestitam curama s pozitivnom betom!
     Fantastično 🥰

Marchy89 pitanje za tebe. Ovo ti je prvi postupak? Ne vidim u potpisu.
    Želim te pitati, koji doktor i gdje ti je propisao Clexan, (obzirom da imamo iste mutacije?) 

👱36god. 🧔41god.
    👱 Hashimoto-Euthyrox 50mcg, laparoskopija mioma
    PAI homozigot 4g/4g, MTHFR hetero, Amh 12,3 pmol/l
    🧔oligozoospermia
    Pokušavamo od 2022

1. poliklinika IVF. 01/2025 Gonal + Orgalutran. 5oocita, 3 oplođene, samo jedna opstala ---ET blaste : 10.02.25
    Beta ⏳ 21.02.25' 🙏

• Batica
    15. Veljača 2025. 12:15

Drage žene, imam pitanje...
    Nakon neuspjelog prirodnog IVF-a, čekam konzultacije za sljedeći postupak. Jeste li vi nastavile piti folnu? Jeste li koristile još neke dodatke...ja sam dugo pila Novalac, možda i 2 godine prije IVF-a, nije bilo rezultata, MM pije Profertil. 
    Folnu sam prema uputi pila od 800mcg...sad sam napravila pauzu pa ne znam koliko bi bilo dobro nastaviti bar s 400mcg?!

🙍‍♀️89' odstranjena štitnjače, Euthyrox 175 mg
    🙍‍♂️87' oligizoospermia, visok prolaktin
    Pokušavamo 4 godine...
    1. 1/2025. - PRIRODNI POSTUPAK (ICSI)
    24.01.2025. Punkcija, 3 folikula, 2 js, 1 oplođena - (Clomifene) - 28.01.2025. ET 3 dan, 6st BETA ❌️
    2. 2/2025. - konzultacije ⏳️

Joka95
    15. Veljača 2025. 12:44

Čestitke cure na pozitivnim betama 😘😘😘😘

👩‍🦰 - 30, AMH 5.5 ,endometrioza l.jajnika,MTHFR 🧬
    👦 -43, zdrav ko dren
    Poliklinika CITO - 2021./2022. 4 postupka, 3ET ❌️❌️❌️
    Kbc Split :
    1.04/23- ET 1 🍀- biokemijska trudnoća 💔
    2.ET 3/24 - beta 👎,2 ❄️❄️
    1/25- 1.FET beta 👎
    Vjeruj, i sve što treba doći, doći će ... 🩷

Barrrbi
    15. Veljača 2025. 13:00

Batica

Drage žene, imam pitanje…
    Nakon neuspjelog prirodnog IVF-a, čekam konzultacije za sljedeći postupak. Jeste li vi nastavile piti folnu? Jeste li koristile još neke dodatke…ja sam dugo pila Novalac, možda i 2 godine prije IVF-a, nije bilo rezultata, MM pije Profertil.
    Folnu sam prema uputi pila od 800mcg…sad sam napravila pauzu pa ne znam koliko bi bilo dobro nastaviti bar s 400mcg?!

Osobno sam godinama pila prenatal do ostvarene trudnoće. Ja si Novalac popijem kao vitamin kad mi padne imunitet i dobijem herpes na usni ili nosu, ne može škoditi da nastaviš piti. 
    Između postupaka sam nastavila s prenatalom i vitaminom D kako propisano. 

Suprug pije Proertil 2x1tbl, Crna maca 2x1tbl i matičnu mliječ i time održava nalaz barem ovakav kakav je jer se ne može popraviti. Nama ova kombinacija za supruga odgovara.

👩🏼34g-PCOS,AMH-27 pmol/L;D vitamin-43,6;TSH-4,51-Euthyrox 50mg
    🧔36g-Oligoastenozoospermia (9/24)
    🟡Vinogradska
    4 neuspješna postupka❌❌❌❌
    👦🏼-iz IVF/ICSI (2023)
    🟡Vinogradska
    Konzultacije 9/24✅
    Konzultacije 1/25 ✅
    2/2025 💔❌

• Batica
    15. Veljača 2025. 13:03

Barrrbi

Batica

Drage žene, imam pitanje…
    Nakon neuspjelog prirodnog IVF-a, čekam konzultacije za sljedeći postupak. Jeste li vi nastavile piti folnu? Jeste li koristile još neke dodatke…ja sam dugo pila Novalac, možda i 2 godine prije IVF-a, nije bilo rezultata, MM pije Profertil.
    Folnu sam prema uputi pila od 800mcg…sad sam napravila pauzu pa ne znam koliko bi bilo dobro nastaviti bar s 400mcg?!

Osobno sam godinama pila prenatal do ostvarene trudnoće. Ja si Novalac popijem kao vitamin kad mi padne imunitet i dobijem herpes na usni ili nosu, ne može škoditi da nastaviš piti.
    Između postupaka sam nastavila s prenatalom i vitaminom D kako propisano.

Suprug pije Proertil 2x1tbl, Crna maca 2x1tbl i matičnu mliječ i time održava nalaz barem ovakav kakav je jer se ne može popraviti. Nama ova kombinacija za supruga odgovara.

Barbiii, hvala na odgovoru, vidim da imamo slične nalaze 💪❤️

Pokušavamo 4 godine...
    24.01.2025. Punkcija, 3 folikula, 2 js, 1 oplođena - (Clomifene) - 28.01.2025. ET 3 dan, 6st BETA ❌️

💜Medenko
    15. Veljača 2025. 15:47

Hej curke,probudila se doma,bolilo me..nakraju su izvadili 15kom😳🥚..iako dobro znamo da je kvaliteta bitna a ne kvantiteta🙈
    Djetelina Beta je super cestitam🥳🥳
    Xoxo zao mi je..nadam se da je idući dobitan🙏🏽🫶🏽

🙋🏽‍♀️-41.g. 🙋‍♂️-43.g.
    jajovodi✂️,
    Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️‍🔥
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
    11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
    2/25 novi postupak🫶🏽

Barrrbi
    15. Veljača 2025. 16:41

Medenko ODLIČNA BERBA 🧺🥚🥚🥚🥚Držimo🤞🤞🤞da ih se što više razvije 🍀🍀

👩🏼34g-PCOS,AMH-27 pmol/L;D vitamin-43,6;TSH-4,51-Euthyrox 50mg
    🧔36g-Oligoastenozoospermia (9/24)
    🟡Vinogradska
    4 neuspješna postupka❌❌❌❌
    👦🏼-iz IVF/ICSI (2023)
    🟡Vinogradska
    Konzultacije 9/24✅
    Konzultacije 1/25 ✅
    2/2025 💔❌

• Batica
    15. Veljača 2025. 16:50

💜Medenko

Hej curke,probudila se doma,bolilo me..nakraju su izvadili 15kom😳🥚..iako dobro znamo da je kvaliteta bitna a ne kvantiteta🙈
    DjetelinaBeta je super cestitam🥳🥳
    Xoxo zao mi je..nadam se da je idući dobitan🙏🏽🫶🏽

To su odlične vijesti, neka se sve nastavi dobro! 🥰

Pokušavamo 4 godine...

Xoxo23
    15. Veljača 2025. 17:33

Medenko bas dobar broj, lipo sad lezi i odmaraj i puno tekućine pij 🫶🏻🥰

29yo👩🏼‍🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
    32yo 👱🏼‍♂️10/24 spermiogram uredan ✅
    01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
    1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
    1.FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26 💔

Marchy89
    15. Veljača 2025. 17:42

MimaR

Marchy89

djetelina13

Hvala vam na čestitkama🥰
    Ikar cekat cu prvi uzv koji ce biti već u petak, a i rekao mi je ginekolog da je dobro duplanje tako da neću vise vaditi betu. Pa dvije su dovoljne zar ne?

Čestitam, super duplanje🤗💐
    I meni je, kao i tebi, doktorica rekla da nema potrebe za daljnjim betama i narucila za UZV. Sretno u petak i nadam se da se vidimo na jesenskim bebama🥰

Čestitam curama s pozitivnom betom!
    Fantastično 🥰

Marchy89 pitanje za tebe. Ovo ti je prvi postupak? Ne vidim u potpisu.
    Želim te pitati, koji doktor i gdje ti je propisao Clexan, (obzirom da imamo iste mutacije?)

Clexan mi je propisan na hematologiji na Svetom Duhu nakon dva spontana. Zapravo su mi svi doktori s kojima sam dosla u doticaj nakon spontanih bili istog stava, da Clexan 0.4 ne može odmoci pa ako bi doslo do trudnoce pa zasto ne prevenirati potencijali problem..

🙎🏼‍♀️ 35god, PAI-1 mutirani homozigot, MTHFR heterozogot
    🙎🏻‍♂️ 35god
    Terapija: 2x2 Utogestana 200mg,
    Estrofem 2mg 1-1-2, Folacin 5mg,
    Novalac, Clexane 0.4 ml dnevno

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.