Mimi koliko si trudna, jeli to prvi pregled ?
9+1. Drugi pregled sada kod mojeg primarnog ginekologa.
Na 7 tjedni je bilo sve dobro i culi su se otkucaji.
🙍 33🧑🦰34
; 2021 - missed ab 10 tjedni
;2023 - spontani 6 tjedni
;2024 - AIH (Inseminacija sv. Duh) ➖
;2024 - IVF (sv. Duh) - missed ab. kiretaza 9 tjedni 💔
Sunce, ti si u Alei? Progesteron si vadila na svoju ruku ili ti je dr rekao da vadiš? I sad si dobila Prolutex? Sorry na inkviziciji, samo uspoređujem sa svojim zadnjim postupkom (nije Alea) pa da vidim pristup ☺️
ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
1. IVF 10/20 Petrova
2. Ana rođena 7/21
3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
Beta 24.5. 🚫
9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen
Sunce, ti si u Alei? Progesteron si vadila na svoju ruku ili ti je dr rekao da vadiš? I sad si dobila Prolutex? Sorry na inkviziciji, samo uspoređujem sa svojim zadnjim postupkom (nije Alea) pa da vidim pristup ☺️
Ja sam ga vadila na svoju ruku.
Pitala sam doktora onako usput ako dodemo do bete ima li smisla izvadit progesteron pa je reko da mogu. E sad ja sam mu javila nalaz i umjesto svaki drugi dan prolutex sad ga apliciram svaki dan. Imam jos za par dana pa moram otici u Madarsku. Nama se svaki put prime, ali tesko trudnocu odrzavam😞 Na njegov prijedlog smo sad radili scratching pa mislim da je i to doprinjelo plusu. 😇
🧏♀️31, 🧏♂️33
PCOS, endometrioza
Brisevi ✅️ papa✅️histeroskopija✅️ nk
stanice✅️ kariogram✅️
2024; AMH 13,5
Fet 6/23 👼 missed 11 tjedan💔
Fet 2/24👼missed 6 tjedan💔
Fet 6/2024 ⭐️ biokemijska💔
Fet 11/2024 ⭐️biokemijska 💔
Fet 12/2024 👼missed 7 tjedana💔
Cureeeee s pozitivnim betama, čestitkeeeeeeee 🤩🥰🎉 kako je to bilo lijepo čitatiiiiiii. Mogu si mislit koje je to uzbuđenje i sreća 😀
Jeste li imale kakve simptome prije vađenja bete da ste posumnjale na trudnoću i ako jeste kada su se javili?
19.9. konzultacije Poliklinika IVF
10.mj - Dogovoren IUI (stimulacija ovulacije uz Femaru i Menopur; Ovitrelle) -》IVF (1 j.s. nezrela)❌️
11.mj - IVF (blaga stimulacija: Femara, Gonal F, Ovitrelle) 🤞🍀 -》3 oocite, 2 zrele i oplođene- beta 18.12. ❌️
1.mj IVF (puna stimulacija- Ovaleap, Cetrotide, Decapeptyl i Ovitrelle) - 6 oplođenih oocita; 1 blastocista vraćena; 13.2. beta HCG 469.1 🍀; 15.2. beta HCG 887.1 🍀🍀
25.2. (5+5 tj.) UZV vidljiv plod i otkucaji srčeka ❤️
Sunce, Zrinkolina , čestitke od srca 😊😊😊
Vrbeeeenaaaa 🫣😍😍😍 neka bude sve okej i dalje, sretno 🫂
Marishka evo sprema se za novu godinu i novi postupak , 😂
Mužjak ide na novi spermiogram u petak pa smo malo u strahu. Prošlo je preko tri godine da nismo radiili novi , sad ga sve brine da nije još gori sto je bio. Ali ne treba ništa unaprid. Biti će sto mora biti , sretno nam 💪🏼
👩🏼33✅👨35 -oligospermia
1. ❌
2.❌
3. 2021✅🤰
2024. Idemo na drugo,
FET ❌
Cureeeee s pozitivnim betama, čestitkeeeeeeee 🤩🥰🎉 kako je to bilo lijepo čitatiiiiiii. Mogu si mislit koje je to uzbuđenje i sreća 😀
Jeste li imale kakve simptome prije vađenja bete da ste posumnjale na trudnoću i ako jeste kada su se javili?
Ja sam od petog dnt imala bolne grudi i simptome kao pred menstruaciju. 7 dnt sam radila test i bio je sa blijedom drugom crtom. Čini mi se da me i nakon pozitivne bete još uvijek drže simptomi kao pred mengu.
🙎🏻♀️92 godište
🧔86 godište
Dijagnoza: Idiopatska neplodnost
IVF+ICSI/Zymoth
Broj embrija:4
Prenesenih: 1 dana 30.09.2024.
Smrznutih:3
Poliklinika Cito
11/24 FET jedne blastociste, beta 11 dnt 613, 13dnt 1137.
27.12. 24. UZV čuje se ❤️
16.01.25. UZV ⏳
Ja sam od petog dnt imala bolne grudi i simptome kao pred menstruaciju. 7 dnt sam radila test i bio je sa blijedom drugom crtom. Čini mi se da me i nakon pozitivne bete još uvijek drže simptomi kao pred mengu.
Anna i mene su danas počele boljeti grudi, ne samo bradavice kako se piše da one postanu osjetljive nego bas cijele grudi kao pred mengu i ponekad koji grč ali nezamjetan, samo kad se fokusiram. Ali meni je trodnevni zametak vracen a tebi blastica, pa sad ne znam. Ne želim se previše nadati jer mi je prvi transfer i jos je trodnevni zametak, ali vidjet cemo 🙂😍
19.9. konzultacije Poliklinika IVF
10.mj - Dogovoren IUI (stimulacija ovulacije uz Femaru i Menopur; Ovitrelle) -》IVF (1 j.s. nezrela)❌️
11.mj - IVF (blaga stimulacija: Femara, Gonal F, Ovitrelle) 🤞🍀 -》3 oocite, 2 zrele i oplođene- beta 18.12. ❌️
1.mj IVF (puna stimulacija- Ovaleap, Cetrotide, Decapeptyl i Ovitrelle) - 6 oplođenih oocita; 1 blastocista vraćena; 13.2. beta HCG 469.1 🍀; 15.2. beta HCG 887.1 🍀🍀
25.2. (5+5 tj.) UZV vidljiv plod i otkucaji srčeka ❤️
Simptomi su krenuli 6 dpt, do tada samo povremene vrtoglavice koje sam pripisivala Cyclogestu. Od simptoma - bol u donjim leđima i grčevi kao pred menstruaciju, a onda zatvor i strašna nadutost 🎈 uz bolove u trbušnim mišićima koji traju još uvijek. Par puta me probolo u jajnicima, a sada kad sam dugo na nogama me zna "rezati" na spoju trbuha i zdjelice, a dogode se i razna škakljanja, štipkanja, zatezanja u donjem dijelu trbuha. Nesanica pa spavanje po danu, staaaalno piškenje, pojačan miris i ne paše mi većina hrane 🥹 Sise me bole praktički od početka stavljanja Cyclogesta (od punkcije), ali samo noću. Kao što vidiš, ja polako stavljam ✔️✔️ kraj većine simptoma, nadam se da ih neću skupit sve 😂
🙋🏼♀️33 🙋♂️35
11/24 - 1. IVF ET bc, 2 ❄️
10.12. ➕️ 14 dpt beta 991 - 16 dpt beta 2238;
Uzv - 6+1 ❤️ 8+4 ❤️ 11+4 ❤️ - Panorama - low risk, dolazi nam dječak 💙
Bok,
Ovo mi je bio prvi postupak.
Danas je bio transfer popodne.
Ja od kad sam došla doma, s oproštenjem imam proljev 😅 jel još netko imao takvu situaciju ili mi je to samo od uzbuđenja? Hvalaaaaaa ❤️
Citam vase simptome ali kod mene nije bas tako navala simptoma. Povremeno zatezanje u jajnicima, da, ko pred ciklus ali da nisam u mpo nebi ni znala da je trudnoca. Grudi su me boluckale, ali ne stalno. Recimo danas ih bas ne osjecam. Kad sam imala spontani to jutro sam se probudila bez bolova u njima pa se i sad stalno pipkam. Sve u svemu simptoma bas i nema ali dosta je to individualno.Jedino sta je meni znalo biti je promjena urina, onako bas dosta intenzivan miris i dolje mi je nekako vlazno kad stavljam cyclogest. To je sve🫠
Tek kasnije oko 7,8 tjedna kad sam bila prvi put trudna sam imala jace simptome. Tako da samo jako dalje❤️
🧏♀️31, 🧏♂️33
PCOS, endometrioza
Brisevi ✅️ papa✅️histeroskopija✅️ nk
stanice✅️ kariogram✅️
2024; AMH 13,5
Fet 6/23 👼 missed 11 tjedan💔
Fet 2/24👼missed 6 tjedan💔
Fet 6/2024 ⭐️ biokemijska💔
Fet 11/2024 ⭐️biokemijska 💔
Fet 12/2024 👼missed 7 tjedana💔
Sortiraj odgovore
Najstariji