Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • anna1507
    11. Prosinac 2024. 16:55

Zrinkolina

Evo i mene s vađenja bete, danas 14 dpt imamo betu 991 🤩🤩🥹🥹 Rekli su mi na sv. Duhu da ne moram ponavljati nalaz, da samo dođem na uzv 27.12. (tada ću biti 6+6 prema mojoj računici)
    Jel ima još neka da nije trebala ponavljati betu kroz 48 sati? Koliko sam upratila po forumu, uvijek pošalju na bar dvije?

Oni gore su tako nekako opušteni i laganini da me to ponekad straši, ali do sad zaista imam samo pozitivna iskustva s njihove humane da ne znam zašto uopće preispitujem 🥹

Meni je danas 15 dpt i beta mi je 1137, prije 2 dana mi je bila 613. Doktor mi je rekao da ne trebam više vaditi betu i da za 2 tjedna dođem na ultrazvuk. Želim ti sreću i nadam se da će sve biti ok. 

🙎🏻‍♀️92 godište
    🧔86 godište
    Dijagnoza: Idiopatska neplodnost
    IVF+ICSI/Zymoth
    Broj embrija:4
    Prenesenih: 1 dana 30.09.2024.
    Smrznutih:3
    Poliklinika Cito
    11/24 FET jedne blastociste, beta 11 dnt 613, 13dnt 1137.
    27.12. 24. UZV čuje se ❤️
    16.01.25. UZV ⏳

• Zrinkolina
    11. Prosinac 2024. 17:16

anna1507

Zrinkolina

Evo i mene s vađenja bete, danas 14 dpt imamo betu 991 🤩🤩🥹🥹 Rekli su mi na sv. Duhu da ne moram ponavljati nalaz, da samo dođem na uzv 27.12. (tada ću biti 6+6 prema mojoj računici)
    Jel ima još neka da nije trebala ponavljati betu kroz 48 sati? Koliko sam upratila po forumu, uvijek pošalju na bar dvije?

Oni gore su tako nekako opušteni i laganini da me to ponekad straši, ali do sad zaista imam samo pozitivna iskustva s njihove humane da ne znam zašto uopće preispitujem 🥹

Meni je danas 15 dpt i beta mi je 1137, prije 2 dana mi je bila 613. Doktor mi je rekao da ne trebam više vaditi betu i da za 2 tjedna dođem na ultrazvuk. Želim ti sreću i nadam se da će sve biti ok.

Moguće da me ne šalju ponovno zbog visoke bete, još ću razmisliti hoću li na svoju ruku još jednom otići izvaditi u petak ili ću se opustiti i čekati da prođe Božić... začas će to, samo tri gladne godine 🤣 i ja tebi želim da uzv prođe školski i možda već i s otkucajima ❤️🤞

@Riamaro sumnjam da su duplići, šanse su jaaaako male 😬 prebacili smo 1 blasticu, a u familijama na obje strane nema blizanaca. Ali tko će ga znat ☺️ meni je samo bitno da je na pravom mjestu, da se dobro ugnjezdilo i da srce zakuca 🥹❤️

🙋🏼‍♀️33 🙋‍♂️35
    11/24 - 1. IVF ET bc, 2 ❄️
    10.12. ➕️ 14 dpt beta 991 - 16 dpt beta 2238;
    Uzv - 6+1 ❤️ 8+4 ❤️ 11+4 ❤️ - Panorama - low risk, dolazi nam dječak 💙

• K.I.M
    11. Prosinac 2024. 17:17

Wow koliko beta! 🎉🩷🥳 Čestitam svima i sretno na pregledima

Libo1415
    11. Prosinac 2024. 17:26

Wauuu kako lijepe vijesti. Cure čestitam na lijepim betama. Sad samo neka bude školski dalje 🤞❤️
    Sani ❤️ iduća godina je tvoja! I hvala ti za sve savjete ❤️ stvarno si bolja od enciklopedije 
    Ruža 🤞 da je sve ok na pregledu danas. Javi.
    Ja idem 20.12.kod svog soc.ginekologa na uzv pa se nadam da ce i dalje biti sve ok 🤞
    Sretno svima 🤗😘

Ja 35 sve ok, on 36 OAT
    4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
    5.postupak +❤️

Sunce12
    11. Prosinac 2024. 17:53

sanjushka

Sanii hvala, mislila sam samo tsh provjerit s obzirom da mi je dr.R napisao da prekontroliram 4-5 tjedana od početka uzimanja Euthyroxa ali sačekati ću ja i s tim.
    Znači skuplja se ekipa za početak godine. 😁Nadam se da će nam svima biti uspješno pa da sljedeći Božić imamo najljepše poklone pod borom.. 🤞🏻❤🥰
    Anna kao što ti je Sanii rekla, i ja bi ponovila još u petak za svaki slučaj. Držim fige da je to to i da je sve super.. 🥰🤞🏻
    Sunce čestitam! 🥳 Neka se lijepo podupla u petak 🤞🏻🤞🏻🤞🏻❤
    Ovisi u kojim mjernim jedinicama ti je progesteron. I meni je bio oko 40 μg/L i rekli su da je ok.
    Zrinkolina i Verbena čestitam na pozitivnim betama! 🥳❤
    Jurky ❤🫂❤ velika pusa tebi i Tomi 😘

Piše 47,63 nmol/L. Kaze meni dr.A " dobar je, al mozete ga jos pojacati". Alo prika s cim, kako? 🤣 
    Uglavnom, budem si davala sad Prolutex svaki dan pa cemo vidjet. Jel jos netko od friskih trudnica vadio progestero?😇

🧏‍♀️31, 🧏‍♂️33
    PCOS, endometrioza
    Brisevi ✅️ papa✅️histeroskopija✅️ nk
    stanice✅️ kariogram✅️
    2024; AMH 13,5
    Fet 6/23 👼 missed 11 tjedan💔
    Fet 2/24👼missed 6 tjedan💔
    Fet 6/2024 ⭐️ biokemijska💔
    Fet 11/2024 ⭐️biokemijska 💔
    Fet 12/2024 👼missed 7 tjedana💔

Nata91
    11. Prosinac 2024. 18:32

Betoline drage čestitam svima ❤️

Ja (33 god.): nizak Amh (1,08 pmol), hipotireoza, Hashimoto
    Muž (38 god.): sve u redu
    Prvi postupak - studeni 2024.: Vinogradska bolnica, Bemfola 300, Cetrotide, Ovitrelle = 1 folikul - 1 j.s. ❌
    Drugi postupak - veljača 2025.: Vinogradska bolnica, dugi protokol - Decapeptyl od 20. d.c., Menopur 300 od 2. d.c. = 1 folikul - 1 j.s. ❌
    Treći postupak - ožujak 2025.: Vinogradska, prirodni postupak, jedan folikul koji je pukao na dan aspiracije, napravljena inseminacija = negativna beta ❌

• Mimii
    11. Prosinac 2024. 20:08

Zenice jel imala koja slucaj da na ulrazvuku srce ne kuca pa je otisla na drugo misljenje i tamo se ipak culo?
    Danas sam imala ulrazvuk plod je u velicini kako treba biti za period trudnoce no srce nije cuo :( 

🙍 33🧑‍🦰34
    ; 2021 - missed ab 10 tjedni
    ;2023 - spontani 6 tjedni
    ;2024 - AIH (Inseminacija sv. Duh) ➖
    ;2024 - IVF (sv. Duh) - missed ab. kiretaza 9 tjedni 💔

Xoxo23
    11. Prosinac 2024. 20:17

Mimi koliko si trudna, jeli to prvi pregled ? 

29yo👩🏼‍🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
    32yo 👱🏼‍♂️10/24 spermiogram uredan ✅
    01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
    1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
    FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26💔
    FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580, 15 dpt 1016 🫶🏻 14.05 (5+6) UZV ⌛️

Teich56
    11. Prosinac 2024. 20:23

Mimii

Zenice jel imala koja slucaj da na ulrazvuku srce ne kuca pa je otisla na drugo misljenje i tamo se ipak culo?
    Danas sam imala ulrazvuk plod je u velicini kako treba biti za period trudnoce no srce nije cuo :(

Koliko si trudna?
    Nekima se otkucaji prije vide/čuju, a nekome kasnije. Što ti je doktor još rekao?
    U prvoj trudnoći na ultrazvuku u domu zdravlja doktorica nije bila sigurna da li se čuje. Sama je rekla da nema baš najbolji aparat. Idući dan otišla sam na pregled privatno gdje imaju bolju aparaturu i čulo se srce. Ne ustručavaj se tražit drugo mišljenje. 

👸32g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
    kariogrami ✔️clexane💉
    11/23 missed ab 9tt💔
    1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
    3/24 ET - missed ab💔
    6/24 FET✖️
    7/24 FET✖️
    11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
    ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
    Panorama - stiže curica💓OTP 6.8.2025.

• Mimii
    11. Prosinac 2024. 20:35

Teich56

Mimii

Koliko si trudna?
    Nekima se otkucaji prije vide/čuju, a nekome kasnije. Što ti je doktor još rekao?
    U prvoj trudnoći na ultrazvuku u domu zdravlja doktorica nije bila sigurna da li se čuje. Sama je rekla da nema baš najbolji aparat. Idući dan otišla sam na pregled privatno gdje imaju bolju aparaturu i čulo se srce. Ne ustručavaj se tražit drugo mišljenje.

9+1 sam sada. 
    Bila sam sa 7 tjedana jos imala pregled kod doktorice MPO na svetom Duhu i culo se srce i sve bilo oke.
    Sada nakon dva tjedna kako sam presla kod svojeg ginekologa on kaze da plod je u velicini kako treba al otkucaje ne cuje.

🙍 33🧑‍🦰34
    ; 2021 - missed ab 10 tjedni
    ;2023 - spontani 6 tjedni
    ;2024 - AIH (Inseminacija sv. Duh) ➖
    ;2024 - IVF (sv. Duh) - missed ab. kiretaza 9 tjedni 💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.