Catafertyl sam ja uzimala za zene i cini mi se ok. Moj dragi ima OAT i uzimao je 3 mjeseca proxeed. Sutra ce nam doci nalaz pa cemo vidit ima li kakav pomak. Ako ne bude prabacujem ga na catafertyl.
Marica36 ili netko tko je uzimao sprej. Mozete li mi objasniti jeli na stojeci ili lezeci uzimate ga? Ima li jos kakvih caka? Ili samo stricnem ko operil sprej za nos. Hvala
Tera možes li mi napisati mail za Du, neka ga imam zabilježeno ako mi bude idući mjesec trebao, hvala 😊
Marica, Medena sretno 🤗
Lilly super za nalaze 🥰
👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑 '82. sve ok
2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
2022. spontani u 7tt 💔
03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
“Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”
Teramožes li mi napisati mail za Du, neka ga imam zabilježeno ako mi bude idući mjesec trebao, hvala 😊
Marica, Medenasretno 🤗
Lillysuper za nalaze 🥰
Nravno,laboratorij@bolnica-du.hr
Sretno😊
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Teramožes li mi napisati mail za Du, neka ga imam zabilježeno ako mi bude idući mjesec trebao, hvala 😊
Marica, Medenasretno 🤗
Lillysuper za nalaze 🥰
Nravno,laboratorij@bolnica-du.hr
Sretno😊
Hvala
👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑 '82. sve ok
2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
2022. spontani u 7tt 💔
03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
“Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”
Catafertyl sam ja uzimala za zene i cini mi se ok. Moj dragi ima OAT i uzimao je 3 mjeseca proxeed. Sutra ce nam doci nalaz pa cemo vidit ima li kakav pomak. Ako ne bude prabacujem ga na catafertyl.
Ej ej ja počinjem isto sa sprejem
Skuzila sam da jedna nosnica ujutro obe popodne i jedna navecer
Rekli su mi da sa pikama se još ne zamaram korak po korak
Mene zanima kako taj sprej utječe ..rekla mi je sestra kao menopauza. Nemam pojma. Mozda znojenje valunge što ja znam. .
Što su ti još rekli? Jesi li zadovoljna? Ja jesam 🙏🌺ali me malo zbunio sa punkcijom....nešto lokalna anestezija bla bla reko okej. A to dolje daju lokalnu anest ili???? Taj dio nejasan
4x sv.duh bezuspješno
Ja. Sve ok
On OAT
ET-29.03./ 1-8stanica i 1 morula
Beta 10i 12.04.
Uzv 26.04.
Imamo 1 ♥️
It's boy 🙏
Marica36 ili netko tko je uzimao sprej. Mozete li mi objasniti jeli na stojeci ili lezeci uzimate ga? Ima li jos kakvih caka? Ili samo stricnem ko operil sprej za nos. Hvala
Mislim da kao operil.ja sam isto dosta zbunjena jer prvi puta mi taj sprej
4x sv.duh bezuspješno
Ja. Sve ok
On OAT
ET-29.03./ 1-8stanica i 1 morula
Beta 10i 12.04.
Uzv 26.04.
Imamo 1 ♥️
It's boy 🙏
Pozdrav svima,
Cestitke cure na pozitivnim betama, a svim cekalicama sretno u kojoj god da su fazi.🍀
Nemam bas neko konkretno pitanje, ali svaki savjet, mišljenje je dobrodošlo. Naime, kao sto mi piše u postupku imam tri neuspjela postupka iza sebe (4 transfera). Do sada sam bila samo kod doktora Mrsica (dva postupka u bolnici i jedan u Cita). Zadnje sto sam radila bila je histeroskopija gdje mi je nađeno neko crvenilo odnosno upala u maternici. Doktor mi je rekao kako se nije bas susretao s tom situacijom te da bi probao s tabletama koje bi trebala piti 2 tjedna. Pričali smo na telefon pa nisam zapamtila naziv tableta, znam samo da je rekao da ih inače ženama daje 5 dana, a da je čitao da se u ovom slučaju daje duže i da su jake. Malo me toga strah te sam htjela potražiti drugo mišljenje pa sam se naručila u doktora Sparca. Ima li netko iskustva s njim? Je li mi bolje možda odmah ići u Zagreb? Inače sam iz Splita. Imam i još dva postupka preko HZZO-a pa sam razmišljala o beti plus za koji sam čula da radi s njima. Znam da mi nitko ne može dati konkretan odgovor, ali kao sto sam već napisala bilo kakav savjet je dobrodošao.
Pozdrav :)
Za konkretan savjet trebamo konkretne informacije, jer "neko" crvenilo i "nekakve" tablete nisu nikakve info pa je tesko ista komentirati. Imaš li nalaz od histeroskopije? Ako je u pitanju upala ili kronični endometrisis to bi trebalo riješiti adekvatnom terapijom propisanom od strane doktora, najbolje onog tko je zahvat radio, i ne ići u nikakav postupak dok se to ne riješi. U Zg imaš B+I Ivf polikliniku preko hzzo-a.
Vidim ti u potpisu amh 6 a dijagnoza idiopatska neplodnost? Sa amh 6 spadaš pod smanjenu ovarijsku rezervu, a idiopati imaju klinicki dobre nalaze a ne dolazi do trudnoće..
🙋♂️1982 normo
🙋♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
FET 03/21 2bc❌️
3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
FET 12/22 2bc ❌️
5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc
FET 06/23 ❌️
FET 09/23❌️
7.Ivf 05/24 Repromed 9js 3bc Et 1bc❌️
Fet 11/24 ❌️
Fet 12/24 ❌️
8.Ivf 02/25 Repromed 10js 3bc Et 1bc❌️
Lucky PUPO , konačno 🥳, nek se mrve prime 🤞🙏🤗
🙋♂️1982 normo
🙋♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
FET 03/21 2bc❌️
3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
FET 12/22 2bc ❌️
5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc
FET 06/23 ❌️
FET 09/23❌️
7.Ivf 05/24 Repromed 9js 3bc Et 1bc❌️
Fet 11/24 ❌️
Fet 12/24 ❌️
8.Ivf 02/25 Repromed 10js 3bc Et 1bc❌️
Pozdrav Žuži, ovdje jedna dugogodišnja bo(d)rilica iz sjene sa mnogobrojnim neuspjelim postupcima iza sebe, ali budući da nam se nedavno dogodila identična situacija nakon histeroskopije podijeliti ću svoje iskusvo pa ti možda pomogne...
Trenutno se nakon dijagnosticirane balansirane translokacije, radi mogućnosti PGT-a, liječim u Belgiji.
U prošlosti sam bila na 1 IVF-u kod istog doktora dok je radio u KBC-u te sam nakon što je prešao privatno u Cita otišla kod njega na histeroskopiju. Doktor mi je utvrdio neobično upaljen (stručnom terminologijom - hiperemičan) velik dio maternice, tzv. kronični endometritis (CE), ali nije znao što bi sa tim pa ni reći da je sigurno to to. Osim da mu se ne sviđa kako izgleda i da misli da je to kronično stanje unutar maternice. On je uklonio upaljeno područje, ali nije uzimao nikakav uzorak. Nakon konzultacija sa liječnicima u Belgiji, rečeno mi je da se dijagnoza kroničnog endometritisa postavlja tek ukoliko se tokom histeroskopije uzme uzorak za biopsiju na plazma stanice (tzv. CD 138). Laički rečeno, traži se povišeni broj leukocita koji upućuju na nekakvu upalu. Budući da u Cita to očito ne rade, uputila sam se na još jednu histeroskopiju u Zagreb (gdje sam provjerila da li uzimaju uzorak i šalju na analizu ). Na kraju cijele balade i dvije histeroskopije, nalaz na prisustvo plazma stanica je došao negativan i zaključeno je da nemam CE i da nema prepreka za novi FET.
Jedina eventualna terapija, ukoliko se CE potvrdi je antibiotik (doksiciklin), koji može i ne mora pomoći jer se ne zna o kojoj se vrsti upale radi. Također, ukoliko bi, nakon utvrđenog CE uzela antibiotik, jedini način da potvrdiš izliječenje je ponovljena biopsija (još jedna ).
Tako da ne znam o kojim "tabletama" doktor priča, meni ih prije dva mjeseca nije spominjao , ali bi ti svakako preporučila da ukoliko u Šparca ne rade biopsiju odeš negdje u Zagreb...
Za kraj bi se htjela zahvaliti "starijim" curama (pogotovo jednoj ), koje i dalje neumorno i uvijek strpljivo dijele svoja iskustva i savjete i mnoštvo korisnih informacija. Puno vam hvala!!!
Znajte da ima nas koje samo čitamo u pozadini, ali ne pišemo jer smo lijene za registraciju
Nemojte odustati, ima nas "kapitalaca" u pozadini koje još uvjek traže snagu za novi pokušaj...
5 ciklusa IVF-a, 7 transfera, 10 zametaka, 2 biokemijske... 0 ostvarenih trudnoća
Sortiraj odgovore
Najstariji