Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mala 33
    22. Studeni 2024. 21:11

Saniii

Mala 33

Cure hvala na pozitivnim komentarima i cestitkama. Isla sam vadit betu hcg odmah popodne i dobila nalaz 447 IU/L. Da li je to u redu iznos?

Ideš koja beta 😍, sretnice jedna 🤭,obzirom da je kućna radinost ne zna se kad je bila oplodnja ni implantacija pa nije uopće bitna početna vrijednost,sad je bitno da se dupla 🤞

Hvala Sani, da vazno da se dupla daj Boze da bude sve ok 😍😍 

🙍‍♀️- 33, sve ok
    👦 - 38 sve ok
    4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
    3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
    prirodna trudnoca ✅️

• Monstera123
    22. Studeni 2024. 21:12

Leona kakvo je tvoje iskustvo u Pragu? Ne znam ako si vec ranije pisala…

• Monstera123
    22. Studeni 2024. 21:12

Leona kakvo je tvoje iskustvo u Pragu? Ne znam ako si vec ranije pisala…

Mala 33
    22. Studeni 2024. 21:19

Inace cure, ne znam da li me se koja sjeca bila sam po ovim forumima i godinama pokusavala ostat trudna. Sve ladje su mi potonule jer su svi nasi pokusaji bili sa velikim minusom. 4 neuspjesne inseminacije i 3 neuspjesna postupka, prije toga godinu i pol prirodno pokusavali i napokon si recem trebam pauzu,. Moj prvi korak bio je ici u nutricioniste, jer mi je to savjetovao dobar biolog, da treba organizam ocistiti od svih terapija, i da kad "prodise" da ce se beba uhvatit. Vjerujte mi tako je i bilo, dobila sam plan prehrane, procistila mi se jetra, osjetila sam i sama da mi je organizam prodisao koliko god sam mislila ma kakve sve to veze ima. I evo tila sam se javit za novi postupak u 12 mj a ono ostanem trudna sasvim prirodno, neopisiv osjecaj i kao da mi jos sve nije sjelo. Vjerujem da ce se svakoj od vas ostvarit, neko prodje laksi put netko tezi, ali znam da se ostvari svakoj kad tad 💞💞💞💞

🙍‍♀️- 33, sve ok
    👦 - 38 sve ok
    4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
    3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
    prirodna trudnoca ✅️

Teich56
    22. Studeni 2024. 23:07

Mala33 cestitam🥰🥳
    Dodo pitala si za estrofem, uzimala sam ga i ja u etovima i fetovima. 

👸33g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 45g. oligoasthenozoospermia
    kariogrami ✔️clexane💉
    11/23 missed ab 9tt💔
    1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
    3/24 ET - missed ab💔
    6/24 FET✖️
    7/24 FET✖️
    11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
    ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
    4.8.2025. stigla baby E💜

noor1994
    23. Studeni 2024. 03:01

Bok cure,

Javljala sam se prije na forumu no onda sam postala preopsjednuta pa sam se makla 🙈 no pratim iz prikrajka priče i navijam za svaku 😊 Nadam se da me primate natrag! 

U međuvremenu sam promijenila kliniku i odradila dodatne pretrage, sve osim povišenih NK stanica je uredno. Ima li tko iskustva sa povišenim NK stanicama? Čitam po stranim forumima i oni imaju svakakvih terapija za to, no kod nas jedino što kažu da je opcija je Decortin, koji sam preventino dobivala i u ranijim transferima pa se nije pokazalo da pomaže.. 

🙎‍♀️28 - AMH 15,5 pmol/L, endometrioza
    🙎‍♂️33 - sve ok, normo
    Pokušavamo od 10/2022
    Kariogrami ✔️ Histeroskopija ✔️ Trombofilija ✔️NK cells ➕️➕️➕️
    01/24 Sv. Duh - ET 1bc - beta ❌️, FET 1bc - beta ❌️ FET 1bc - beta ❌️
    07/24 IVF pol - ET 1bc - beta ❌️, FET 1bc - beta ❌️ FET 2bc - ❌️
    03/25 Repromed - 5 ❄️. 1. FET 1bc ❌️, 2.FET 1bc ❌️, 3.FET 2bc❌️, 4.FET 1bc - 6tt missed ab
    12/2025 Repromed

Emma05
    23. Studeni 2024. 07:24

Mala33 čestitam🥳🥳🥳. Beta ti je top, nek se pravilno dupla. Imaš li gdje u nedjelju izvaditi krv?
    Medenko vadiš li danas betu?
    Leona89 drago mi je da je mamin princ dobro 💕🙏💪
    Riamaro 💕
    ----------------
    Dobro vam jutro, i sretno svima danas. 
    Ja sam baš slabo spavala...probudim se oko 5 i nema šanse više oko sklopiti. 

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
    15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
    14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
    07/2025 Baby E🎀💖🧸😍🥰🌸🩰✨️🌞⭐️

💜Medenko
    23. Studeni 2024. 07:41

Mala 33

Inace cure, ne znam da li me se koja sjeca bila sam po ovim forumima i godinama pokusavala ostat trudna. Sve ladje su mi potonule jer su svi nasi pokusaji bili sa velikim minusom. 4 neuspjesne inseminacije i 3 neuspjesna postupka, prije toga godinu i pol prirodno pokusavali i napokon si recem trebam pauzu,. Moj prvi korak bio je ici u nutricioniste, jer mi je to savjetovao dobar biolog, da treba organizam ocistiti od svih terapija, i da kad "prodise" da ce se beba uhvatit. Vjerujte mi tako je i bilo, dobila sam plan prehrane, procistila mi se jetra, osjetila sam i sama da mi je organizam prodisao koliko god sam mislila ma kakve sve to veze ima. I evo tila sam se javit za novi postupak u 12 mj a ono ostanem trudna sasvim prirodno, neopisiv osjecaj i kao da mi jos sve nije sjelo. Vjerujem da ce se svakoj od vas ostvarit, neko prodje laksi put netko tezi, ali znam da se ostvari svakoj kad tad 💞💞💞💞

mala 33 čestitam od srca neka ti trudnoća proleti,bude prekrasna i ostvariš sve što sanjaš
    riamaro samo ti mazi bušu,uživaj i neka bude dobitno
    Emma..neću toliko sam se izludila jučer sa raznim scenarijima,kombinacijama i slično...vrijeme je za stati,predahnuti u pon ću na VV iskomunicirati i ovisno o beti znati što me čeka..i vidjeti kakvo je stanje s radnim vremenom za blagdane

2023-💖♑️
    2026-stiže druga💝

Sunce12
    23. Studeni 2024. 08:24

Einar87

Pozdrav, ja sam u Repromedu i danas sam radila test 10dnt koji je negativan. Imamo još dva smrzlića ,no razmišljam prije toga da radimo scratching endometrija u sklopu histeroskopije. Moje pitanje glasi, jel se to radi u istom ciklusu kad i FET ili ciklus prije. S obzirom da idu na GO krajem godine na mjesec dana pa da si znam planirati. Svima želim svu sreću u postupcima i samo naprijed!

Da se ubacin za histero. Ja sam ju na frisko jucer radila i idemo u FET u istom ciklusu. Prije godinu dana sam radila histero sa biopsijom ciklus prije i cekalo se cca 10 dana nalaz pa je FET bio odmah ciklus iza, a sad smo u istom ciklusu. Razlika je sta je dr. sad radio samo scratching bez biospije. ✌️
    Negdje je pisalo za decortin, on je imunosupresiv ali se daje kod autoimunih stanja ukljuc.i povise NK stanice jer mu jest cilj smanjiti taj vec aktivni imunitet. U istu se svrhu daju i intralipidne infuzije.
    Nadam se da sam pomogla🥰
    Hvala svima🥰

🧏‍♀️32
    🧏‍♂️34
    PCOS, endometrioza
    Brisevi ✅️ papa✅️histeroskopija✅️ nk
    stanice✅️ kariogram✅️
    2024; AMH 13,5 = 2025; AMH 34
    Fet 12/2022 X
    Fet 2/2023 X
    Fet 3/2023 X
    Fet 6/23 👼 missed 11 tjedan💔
    Fet 2/24👼missed 6 tjedan💔
    Fet 6/2024 ⭐️ biokemijska💔
    Fet 11/2024 ⭐️biokemijska 💔
    Fet 12/2024 👼missed 7 tjedana💔
    IVF Europe - Prag 🙏❤️

sanjushka
    23. Studeni 2024. 08:54

⚠️ 🤞🏻❤️💪🏻 ⚠️     
    STUDENI 2024.
    23.11. sub
    ROLICA - aspiracija
    25.11. pon
    TERA_ - ultrazvuk 
    MILIPE - beta
    26.11. uto
    LIBO1415 - ultrazvuk
    29.11. pet
    IVKA33 - 1.ultrazvuk
    TEICH56 - beta
    30.11. sub
    RIAMARO - beta

PROSINAC 2024.
    2.12. pon
    TRATINČICA - 🩷 stiže curica 🩷
    3.12. uto
    BUTTERFLY - ultrazvuk 
    10.12. uto 
    LUNOLINA - ultrazvuk
    EMMA05 - ultrazvuk 
    11.12. sri
    HYPNOTICPOISON - ultrazvuk 
    RUŽAFT - ultrazvuk 

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
    ➡️ Ako još netko želi na listu ili je nešto krivo upisano javite… 

Rolica sretno danas! 🤞🏻❤️

Hvala cure na odgovorima. Onda ću za trombofiliju počekat da se očistim i da se stvari stabiliziraju, a za kariograme zivkam sljedeći tjedan da se bar naručim.. 😊

👩🏼 37, endometrioza, AMH <0.44µg/L
    🧔‍♂️ 32, sve ok
    ✴️KBC Rijeka
    2 stim
    ▫️11/20
    ▫️4/23 - 2🥚, 1 3d ➡️ ➖
    2 prirodna
    ▫️9/23, ✖️
    ▫️10/23, 1 3d ➡️ ➖
    ✴️Beta+ (1 stim)
    ▫️2/24, 1🥚, 1 2d ➡️ blighted ovum💔
    ✴️Repromed (6 stim)
    ▫️6/24 prekinut postupak
    ▫️9/24, 3🥚, 1bc ➡️ missed ab 💔
    ▫️2/25, 2🥚, 2 3d ➡️ ➖
    ▫️4/25, 2🥚, 1bc ➡️ biokemijska 💔
    ▫️6/25, 3🥚, 1bc ➡️ freeze ❄️
    ▫️9/25, 5🥚, 2bc ➡️ 1❄️/ 1➡️ biokemijska 💔
    ▫️12/25, FET 2bc ➡️ ➖
    ⏳ Prag

📧 s88.forum@gmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI