Emma sve trudnice oko mene su hematome riješili upravo mirovanjem, zato ženo odmaraj, uživaj sa svojom bebicom i okupiraj se pozitivnim stvarima. Znaaaam lako je reći i sama sam se naplakala da će ovaj moj jedan balončić biti prazan i gle čuda, ipak nije. Bit će sve dobro ❤️
Ostale curke šaljem veliki zagrljaj i svima želim sreću ❤️
Ja (33 god.): nizak Amh (1,08 pmol), hipotireoza, Hashimoto
Muž (39 god.): sve u redu
1️⃣ 11./2025.: Vinogradska - Bemfola 300, Cetrotide, Ovitrelle = 1 folikul - 1 j.s. ❌
2️⃣ 02./2025.: Vinogradska - dugi protokol - Decapeptyl od 20. d.c., Menopur 300 od 2. d.c. = 1 folikul - 1 j.s. ❌
3️⃣ 03./2025.: Vinogradska - prirodni IVF, 1 folikul - pukao, inseminacija = beta ❌
4️⃣ 04./2025.: Vinogradska - Ovaleap 300, Menopur 75/150, Cetrotide, Ovitrelle = 1 folikul - pukao, inseminacija = beta ❌
Emma čestitam, tako mi je drago Mazi bušu I opusti se :)
Ja 1987., endometrioza, AMH 9,8pmol/L, euthyrox.
On 1982., normozoo., sve ok.
10/23. 1.IVF, sv. Duh, 4 js., ET 1 trodnevni, beta 0
5/24. 2.IVF, sv. Duh, 5 js, ET 1 trodnev., beta 0; dobili 1 BC
7/24. Histeroskopija, septum, sve ok
1.10. FET 1BC; 6dpt +; beta 14dpt 5395.00; uzv 25.10 / 6+2 imamo srčeko :)
Panorama - nizak rizik; curica :)
Emma super odlično !!! sad lipo uživaj u trudnoći, u mojoj okolini su svi hematomi završili uspješnim trudnoćama a ima ih čak dosta tako da je to sve dobro!! super dok smo te iscekali da napišeš 😅🥰🥰❤️❤️
Dunya meni je na HSG-u samo taj dio put jajnika di mi je bila vanmaternicna koliko sam skužila na samom kraju, i to je sumnja jer se prošireni jajovod ne vidi na običnom UZV u niti jednom dijelu ciklusa. Za sada ću pustit i prepustit se doktorici koja me vodi koja me upozorila na toksičnost za embrij ali ona bi prvo pokušala i vidila kako ide pa ako bude potrebe vadila. Meni je AMH 33 tako da ja nebi trebala imat problema sa brojem ali ko zna kako bi utjecalo na moj broj .. mislim da ćemo bit pametniji nakon ovog prvog ciklusa 😊😊😊
Koliko znam hidrosalpinks se i ne vidi na ultrazvuku..
Mozda jedino neki bas veliki kad je jajovod puno prosiren.
Uglavnom, kao sto si i rekla.. vjeruj doktorici i ne zuri s operacijom..kasnije ako bude potrebe onda OK.. Ali za sada prvo pokusaj ovako..
👸36-hashimoto, hidrosalpinks, nizak AMH, visok FSH
🧑💼36-spremiogram uredan
🔸️12/23 IVF-5 blastocista (3 neiskoristene)
🔸02/24. FET-2 blastociste
🔸03/24 spontani 💔
🔸️7/24prirodna trudnoca
🔸️8/24 spontani 💔
🔸️9/24 prirodni ivf-1js nije oplodjena
🔸️10/24 stimulirani ivf-8 js- 4 oplodjene (2 abnormalne,2 zaleđene bez testiranja)
🔸️12/24 prirodna trudnoca🩵
Emma i ja imam hematom, preporuka je mirovanje. Sve što sam čitala, da najčešće bude sve dobro. Probaj se malo opustiti, trudnoća je tu. Znam da ti nije lako nakon svega.
👩🏻🦰35, 👩🏻💻42
pokušavamo od 8/22
1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓
Pixi za vikend su me opet uhvatile mucnine iako sam pod terapijom za mucnine, ali sam pojacala malo dozu (dozvoljena razina) pa se smirilo nakon 4 dana.
Imala sam malo u ponedjeljak kad sam se brisala pa smo isli na hitnu, ali je sve okej. Valjda je neka zilica pukla.
Idem sutra na regularni pregled.
Za Prolutex - ja sam ti koristila do 1. pregleda kad sam bila 7+1.
Emma cestitam! Bitno da je u maternici, kasnije se to moze malo i pomaknuti 🥰
.
Jako sam ljuta na dr. R!
Kad sam vadila tsh i ft4 u periodu kad sam vadila u betu, TSH mi je bio 4 i odmah sam mu rekla da mi je to previsoko (izvadila sam stitnjacu i godinama sam na terapiji). Samo je mahnuo rukom i rekao kako previse brinem. Sada sam skoro 10. tjedan i izvadim opet tsh i ft4 i to na svoju ruku 2 tjedna ranije nego je trazio i gle cuda, sad je tsh 8. Bas sam ljuta jer kad sam rekla da bih isla kod endokrinologa, rekao je da je rano i neka ne panicarim bezveze, da cemo vidjeti stanje na pregledu kad cu biti 12. tjedan trudnoce.
Lunolina probaj na svoju ruku tražiti pregled kod endokrinologa, ja sam odmah po pozitivnoj beti vadila i TSH koji je bio 5. Zvala doktoricu opće prakse da mi da uputnicu i odmah endokrinologa koji mi dao termin sutradan jer sam rekla za trudnoću.
Rekla mi endo da nije strašno visokon TSH, čim ti malo povecaju terapiju, smanjit će se. No svakako odi na pregled.
👩🏻🦰35, 👩🏻💻42
pokušavamo od 8/22
1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓
Emma draga čestitam ti 😍🥰🥰 Nemam iskustva s time što pišeš, ali sigurno ce te doktori dalje najbolje savjetovati. Odmaraj i uzivaaaj 😍♥️
👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 38 g, oligozoospermia,
1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
6. Škvorc ⏳
rolica.forum@gmail.com
Obavila uzv, kaže ovako: U materištu ispred lijevog roga se vidi jedan pravilan gestacijski mjehur promjera 5,6mm što odgovara za 4tj+3dn. Lateralno uz GM se vidi jedan anehogeni odjek - mogući hematom 0,23ccm s promjerima 19x5x5mm.
Nije vnm kako sam mislila ali bolovi lijevo su zato što se plod ukopao skroz lijevo on kaže da je to ok da bi volio da je više u sredini ali ok je. Brine me sad taj hematom. Kako ishendlati sad to?!… Evo mirujem. New fear unlocked naravno🥹💕..BOŽE HVALA TI!!!🙏❤️
Uf Bože hvala to samo vrtim ,vrtim i gledam jesi se javila eto sad si mirna i bit će sve dobro,hematno će vjetovatno sam otići slušaj sta ti kažu i miruj i opušteno znam da je tesko reci a jedno ciniti ali nastoj grlim 🥰
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Emma ma super, cestitam! Bas mi je drago joj!! 🥹Imala sam i ja neki hematom, i na kraju vise znam cura koje su imale nego koje nisu. Laganini po kuci i samo lijepe misli! Tvoja beba se gnijezdi i raste svaki dan. 🥰
👩🏻29 god
AMH: 0,862µg/L (1,20-9,05)
🧔🏻♂️31 god asthenozoo->normo
1/2024 - Gonal F
31.1. aspiracija - 9 st
3.2. ICSI, 5 oplođenih, ET 3-dnevnog ❌, ostao 1❄️
11.3. FET blastice—> 8dnt + —> Beta 18dnt 8961, 7+1tj ❤️
curica🌸 7.12.👶🏻🩷J
https://shop.skolskaknjiga.hr/trudnoca-iz-dana-u-dan.html
Emma, a i sve ostale, preporuka za odličnu knjigu za pracenje trudnoce, ali od prvog dana ciklusa. Tako da svaki dan vidis sto se dogadja u tvom tijelu :) ima 400-500 stranica, jako zanimljiva i zgodna.
👩🏻29 god
AMH: 0,862µg/L (1,20-9,05)
🧔🏻♂️31 god asthenozoo->normo
1/2024 - Gonal F
31.1. aspiracija - 9 st
3.2. ICSI, 5 oplođenih, ET 3-dnevnog ❌, ostao 1❄️
11.3. FET blastice—> 8dnt + —> Beta 18dnt 8961, 7+1tj ❤️
curica🌸 7.12.👶🏻🩷J
Emma cestitam ❤️ i ja sam imala visoku betu i moj ginekolog je rekao da je to pokazatelj uredne trudnoce nemora nuzno znaciti viseplodna, obzirom da se u mom slucaju i to moglo dogoditi. Smedjarenje je normalno i pistoji mogucnost da ce ti povecati dozu progesterona radi toga. Mozes si i sama ici izvaditi progesteron da vidis jel’ ti uredan.
Netko je pitao za prolutex, ja sam ga pikala do kraja 1. tromjesejecja.
Ivka cestitam
Medenko nemoj se boriti protiv svojih emocija. Pusti sve van, bit ce ti lakse, a da bi se opustila moras pustiti sve van. Sve je ovo stres koji svaka od nas prozivljava na svoj nacin.
Velika pusa svima ❤️
👩🏻 44 🧔🏻 50 (OAT) Poliklinika IVF Zagreb:
12.2019 IVF (12 oocita = 5 blastocista) ❌
11.2021 (prvi stimulirani FET) ❌
02.2024 (drugi stimulirani FET) 28.03. FET 2 blastociste 10.04. beta 1 = 839
12.04. beta 2 = 2282
21.04. UZV potvrdjena jednoplodna trudnoca 🐣❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji