2. Kako se kreću cijene terapije, npr. Gonal, Menopur, Cetrotide, Ovitrelle?3. Uvodi li se niskomolekularni heparin samo ovako, na blef? Može li biti kakvih posljedica?
Ja ti mogu odgovoriti samo na ova dva pitanja jer s ostalim nemam iskustva:
2. Ja sam terapiju uzimala direktno u poliklinici jer mi je tako bilo najlakše. Cetrotide je 35€ po ampuli, ja sam iskoristila 4 komada. Pergoveris pen od 900IU 450€, ja sam iskoristila pola odnosno 450IU i platila sam samo pola. Gonal pen od 900IU je 400€, ja sam iskoristila 1350IU odnosno jedan i pol pen. Štoperica Ovitrelle 30€. Ukupno me koštalo 995€.
3. Što se tiče heparina, on mi je propisan od transfera zbog sumnje naantifosfolipidni sindrom. Dakle, nije mi potvrđeno da imam taj sindrom, ali je hematolog procijenii da je za mene manja šteta koristiti heparin "na blef".
Nadam se da sam bar malo pomogla🤗
Nadovezati cu se na Sage vezano uz heparin, pisala prije par stranica ovdje baš, npr ja nemam trombofiliju, imam par povišenih vrijednosti i svejedno sam dobila heparin od transfera. 3 različita doktora u vinogradskoj su se složila plus moja mpo doktorica također. Sada idemo probati s time. Nekako sam mišljenja da ne može odmoći tj. da sam pokrila i to područje. Da li ima nuspojava vjerojatno ima, kao i svaki lijek, ali nisam htjela čitati što točno i još se time zamarati😅 ovako živim sretna u neznanju 😂
👸33g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
kariogrami ✔️clexane💉
11/23 missed ab 9tt💔
1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
3/24 ET - missed ab💔
6/24 FET✖️
7/24 FET✖️
11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
4.8.2025. stigla baby E💜
Zene ja obavila pregled vidi se GV vidi se zumanjcana sve je uredu po zadnjoj menstruaciji trudnoca 5+6 ❤️❤️❤️❤️🙏🙏🙏
divno💪🥰🎉to je to🥳
👸33g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
kariogrami ✔️clexane💉
11/23 missed ab 9tt💔
1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
3/24 ET - missed ab💔
6/24 FET✖️
7/24 FET✖️
11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
4.8.2025. stigla baby E💜
Ivka divna vijest, čuvaj se i odmaraj do idućeg pregleda
Što se tiče resetiranja postupaka, iako vidim da po forumima kruže različite priče, ali kao što je i Sani napisala, Zakon propisuje da parovi imaju pravo na liječenje neplodnosti na teret Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje koji obuhvaćaju 4 pokušaja intrauterine inseminacije (IUI) i šest pokušaja izvantjelesne oplodnje (IVF), uz obvezu da dva pokušaja budu u prirodnome ciklusu.
Bilo je dosta govora o promjenama zakona i povećavaju broja postupaka, kao i povećavanju granice od 42 godine, ali još se ništa nije mijenjalo.
Dodo mislim da ukoliko ti je prepisan, da ti Clexan ne može odmoći, a može pomoći. Nuspojave vjerojatno postoje, ipak razrijeđuje krv, ali doktori znaju što rade i ja bi im vjerovala ako ti ga prepišu.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Draga Ivka, čestitam, baš mi je drago!! 💓💓
Dodo, nažalost nemam odgovore na tvoja pitanja.. samo sam htjela reći, ako ti dr A sjeda kao čovjek i ulijeva ti povjerenje, nema razloga ne probati kod njih? Ali svakako pitaj sve što te zanima da ti objasne - zašto predlažu tako različite pristupe i sl pa kad dobiješ sva objašnjenja vidi što ti se čini najbolje za tebe i kreni u tom smjeru. Mislim da u svakom tom postupku igra jako puno faktora od kojih mnoge sigurno još niti ne znamo što će reći, ima tu i sreće - može biti najbolja klinika na svijetu pa da za nekoga ne upali i obrnuto. Nitko od njih nema čarobni lijek koji će donijeti uspjeh svima. Zato kažem, vidi kako ti leže kao osobe i idi tamo gdje se osjećaš najsigurnije. Sretno svakako i javi nam što si odlučila 🤞💓
Saniii, baš sam se pitala gdje si.. Kako si? "Kuhaš" li nešto ili odmaraš od svega? 🙂

🤷🏼♀️ 1985. - AMH 2.2 pmol/L, mb.Hashimoto, PAI-1 4G/4G
🧔 1986., sve ok
🏥 SV. DUH
🔶1. IVF, 10/24 => 5 j.s. -> 3 🐣=> 2 bc ❄️
🔸10/24 ET 1 3dn ❌
🔸11/24 FET 1 bc => missed ab. 9 +4 tt 💔
🔸5/25 FET 1 bc => missed ab. 9+5 tt (citogenetika ploda - sy Down) 💔
🔶 2. IVF, 10/25 => 3 j.s. => 1 🐣
Zene ja obavila pregled vidi se GV vidi se zumanjcana sve je uredu po zadnjoj menstruaciji trudnoca 5+6 ❤️❤️❤️❤️🙏🙏🙏
Ivka jupuiiiiiiiiii divne vijesti danas🙏🏽❣️💜💞🤞🏽💫
Sanii bas za poluditi🤦🏽♀️di me nađe ovako staru i nestrpljivu🫣🤪..kako si ti?
2023-💖♑️
2026-stiže druga💝
Cure, ja sam na 100 muka, kako me dosta pogodio (ponovni) neuspjeh, zapisala sam se još u Aleu i Repromed na konzultacije.
Repromed je toliko krcat da imam konze tek krajem 12. mj., a Alea me relativno brzo primila. Alebić mi je super, sjeda mi kao osoba i on bi htio da mi idemo u 12. mj. u postupak.
Hej, evo ja cu ti isto napisati svoje misljenje jer sam bila u slicnoj poziciji. Isla sam na razgovor prije godinu dana i u Aleu i kod Radoncica ali mi se Alebic vise svidio kao covjek. I potpuno je opravdao moje povjerenje. Svaki put kad dodem, bez obzira koliko nas je u cekaoni, primi me sa strpljenjem i odgovara na svako moje pitanje. Ne forsira nista, slusa i tebe pa imas osjecaj da stvarno daje svoj maksimum za svaku od nas. Ja sutra idem na scratching endometrija na njegov prijedlog i po zadnjeg smrzlica. Ali ako ne uspijemo, vec sam jednom napisala prije, nas put je Prag. 😌
Radoncic mi se nije toliko svidio jer je na moje sve nalaze rekao da mi to ne treba i "zapiknuo" u stitnjacu koja je godinama dobro, ali su mi antitijela problem. Na kraju je ispalo da smo mi mladi, zdravi i problem je u stitnjnaci pa kad to sredim kroz koji mjesec da se javim. To mi se nije dopalo.
Meni su heparin dali tek nakon 3 neuspjeha ali sam imala nalaze blage mutacije pa mi svaki put ukljuci i njega. Evo nadam se da sam ti pomogla barem malo😇
🧏♀️32
🧏♂️34
PCOS, endometrioza
Brisevi ✅️ papa✅️histeroskopija✅️ nk
stanice✅️ kariogram✅️
2024; AMH 13,5 = 2025; AMH 34
Fet 12/2022 X
Fet 2/2023 X
Fet 3/2023 X
Fet 6/23 👼 missed 11 tjedan💔
Fet 2/24👼missed 6 tjedan💔
Fet 6/2024 ⭐️ biokemijska💔
Fet 11/2024 ⭐️biokemijska 💔
Fet 12/2024 👼missed 7 tjedana💔
IVF Europe - Prag 🙏❤️
Zene ja obavila pregled vidi se GV vidi se zumanjcana sve je uredu po zadnjoj menstruaciji trudnoca 5+6 ❤️❤️❤️❤️🙏🙏🙏Ivka jupuiiiiiiiiii divne vijesti danas🙏🏽❣️💜💞🤞🏽💫
Saniibas za poluditi🤦🏽♀️di me nađe ovako staru i nestrpljivu🫣🤪..kako si ti?
Jesi ti ponavljala betu
Jesam draga jutros,napisala sam valjda si preskočila,zvali me da je nesto crklo u labosu😱😱🤦🏽♀️🤦🏽♀️ i nazvat će me sutra za nalaze😬😬
2023-💖♑️
2026-stiže druga💝
Ruža super da je bebica dobro, drži se
Belaa baš mi je žao Drži se, samo jako dalje, što god odlučila za iduće
Dodo dragaa ❤️❤️
Ivka oooo predivne vijesti, čestitaaaam! Neka bude dosadna školska trudnoća
Medenko držim fige da se pravilno dupla, baš je danas moralo krepati, komaaa... ❤️
Sanii kako si ti, koji su planovi?
.
Ja obavila uzv, imamo ta 2 jajca koja su došla do svoje odredišne točke tako da večeras štoperica i u subotu ujutro aspiracija. Nisam htjela opću anesteziju već ću uzeti neki svoj koktel protiv bolova i to je to, valjda nisam fulala haha... Sanjushka može na listu molim te, subota aspiracija, hvala ti
👩 39 g, AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 37 g, oligozoospermia,
2020. prirodna tr -> missed abb 11 tt
1. 04/24 Beta+ -> stimulirali -> 1 🐧 👉 FET 👉 b.o. 6 tt
2. 11/24 KBCSM -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 03/25 KBCSM - prirodan - 1🐣 -> X
6. 11/25 Škvorc - prirodan - 1🐣 - X
rolica.forum@gmail.com
Hej djevojke drage, trebala bi pomoć predpostavljam da znate više od mene.. Ne znam kako da stavim sliku pa ću ovako pokušat👀
vadila sam spolne hormone jer oko 2 god radimo na bebi i ništaaa. Danas sam vadila krv, progesteron (21d ciklusa)
I na nalazu piše 82,30 a u luteinskoj fazi bi trebao biti 3,186-50,562
Gin mi radi sutra ujutro a s obzirom da i ja radim ujutro nisam sig dal ću išta saznat do pon pa ako netko zna dal je ovo jako loše ili šta to sad pokazuje pliiz help 🥴

01.12. +
Hej djevojke drage, trebala bi pomoć predpostavljam da znate više od mene.. Ne znam kako da stavim sliku pa ću ovako pokušat👀
vadila sam spolne hormone jer oko 2 god radimo na bebi i ništaaa. Danas sam vadila krv, progesteron (21d ciklusa)
I na nalazu piše 82,30 a u luteinskoj fazi bi trebao biti 3,186-50,562
Gin mi radi sutra ujutro a s obzirom da i ja radim ujutro nisam sig dal ću išta saznat do pon pa ako netko zna dal je ovo jako loše ili šta to sad pokazuje pliiz help 🥴
Dobar je progesteron, moj je bio i viši na taj dan ciklusa i to je bilo komentirano kao pozitivno, znak uredne ovulacije.

Panorama uredna - it's a 🩵 (IVF baby)
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji