Sani možda je rano! Drzim najvece 🤞🏼🙏🏻❤️
🙋🏻♀️31god. (endometrioza koja nije operativna)🙋🏻♂️36god. (sve uredno)2/2023 prvi postupak,biokemijska ❌
6❄️
07/2023 transfer,pozitivan test,beta 505, nakon dva dana beta 1100 u 7tj spontani 😔💔
9/2023 konzultacije
04.10. Transfer + embryoglue⏳
16.10. Beta 🤞🏼🍀 rezultat prve 440.9 rezultat druge bete 724.2
28.11. Spontani u 8 tjednu 💔
•01/2024 Trombofilija/Heparin💉
•⌛️ 2mj. Konzultacije ŠKVORC i u nove pobjede
07.03. FET /Beta❌ 09.05 FET/beta❌ 16.10.FET/BETA 28.10.❌
Sanii, Srculence jako mi je žao 😔 Držite se, mi to možemo 💪Marisha hvala ti ❤️ Budem javila 😊
👧 33, pcos like, 👦 39, oligoasthenozoospermia
04/22 1.ICSI Petrova: Rekovelle, Cetrotide, Decapeptyl x2 💉 ; ~ 6❄❤
1.FET ➡️ 06/22 ❄ 1 blastica ~ beta 0
2.FET ➡️ 07/22 ❄ 1 blastica ~ beta 0
3.FET ➡️ 04/23❄❄2 blastice~ beta 0
4. FET ➡️ 09/23 ❄️❄️2 blastice~ 1.beta 84,6 2.beta 29.3 😪
05/24 2.ICSI pol. Škvorc: Ovaleap,Orgalutran, Ovitrelle~5 bc ❄️❤️
1. ET ➡️ 1 blastica ~ beta 0
2. FET➡️10/24 ❄️1 blastica ~ beta 0
3. FET➡️01/25 ⏳️
Hvala vam drage moje!❤️A moram radit plan za dalje, sad ne znam koliko bi cekala u škvorcu da idem preko uputnice,a nebi opet cekala i gubila mjesece.Čekam da mi se Lana javi.
Marishaja sam u Podobniku krenula,pa smo se prebacili u Škvorc. A negdje u startu oko 2000 eura (plus anestezija kod punkcije,cuvanje zamrznutih embrija tu isto ovisi koliko ih dobijes nama je cijena bila velika jer smo 7 dobili,neki ljekovi itd) i sad svaki transfer u Škvorcu po 550 eura i tu je uracunat embryoglue.
Oprosti zamijenila sam te sa Sanjushkom, sjećam se da ste vi iz Podobnika prebacivali smrzliće ali hvala na odgovoru.
Javi što ti je doktorica rekla. Šaljem ti
🏈43 sve ok+🌷35 endometrioza-jajovodi ✂️ AMH 11,07 pmol/L,hashimoto,TSH 2,16
09.2023. Vinogradska IVF
(Rekovelle+Menopur):4js
rujan ET(1)✖ listopad FET(1)✖ studeni FET(1)✖
03.2024.Škvorc IVF
(Ovaleap+Menopur+Orgalutran):4js ET(1)✖ 05.2024. prirodni ciklus:1js✖
09.2024.Škvorc ICSI
(Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ✖ 11.2024. prirodni ciklus✖
02.2025. ...⏳...
Cure sretno danas🤞🏼♥️
Sani, Srculencežao mi je, ne znam šta bi vam rekla kao utjehu🫂
Libo drži se i nadajmo se najboljem🤗
Mene je zvao embriolog, sutra je transfer, rekao je da će sigurno biti jedna za transfer, a da ćemo se dalje čuti u srijedu za preostale dvije.🥰
Bravo zeno samo cekam kad ces javit vijesti 🥰🥰🥰 nek sutrasnji transfer bude uspjesan❤️❤️❤️
👩 Amh 15 🙍♂️ oligospermia
Kbc Split 5 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️❌️
Kbc Sestre Milosrdnice IVF/ICSI ➕️ imamo jos 3 smrzlica
Saniižao mi je zbog negativnog testa. Nadam se da se ipak varaš i da će se crtica ipak pojaviti. ❤️
Srculence jako mi je žao zbog bete, šaljem veliki zagrljaj. Nadam se da ćeš skupiti snage za dalje. Nemam toliko iskustva sa pretragama, nadam se da će ti cure pomoći i da je sljedeći put dobitni
Marishakako si ti?
Ružazao mi je, nadam se da će krvarenje prestati i da je sve uredu sa bebom
Libozao mi je što to sve prolaziš.Šaljem vam zagrljaj ❤️❤️❤️Pixi kako si ti🌷? Čekaš betu ili ćeš raditi testove?
Ja sam ok, hvala ti na pitanju. Petak je bio koma ali sam zahvalna da je barem došlo do trudnoće, čekam mengu i da me napokon kontaktiraju iz Škvorca i da vidimo za prirodni ciklus ili da me stave na listu za 01.2025. Naručila sam si Q10 i Omegu i matičnu mliječ planiram kupiti pa se nadam da će pomoći do idućeg postupka🙏
Lunolina i Srculenceda li je problem da napišete koliko ste platile postupak u Repromedu?
Marisha ne znam ni sama, mislila sam raditi test mozda 10dnt, no toliko me strah razocaranja dva puta pa možda pričekam betu. Danas mi je uzasno muka i bolovi kao pred mengu, ne znam šta bi mislila.
Drago mi je da ti traziš plan za dalje, nema odustajanja. 💪🏻💪🏻
Baš mi je žao svake od vas, bas ponedjeljak loše počeo.
👩🏻🦰35, Hasimoto, 👩🏻💻42, Oligozoospermia
pokušavamo od 8/22
1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓
Pozdrav curke, s obzirom na učestale negativne bete, a s obzirom na preostale 2 smrznute blastociste, preporuka je prp metoda, da li je koja s tim pokušala, tj ima li tko saznanja da li je uspješnost implantacije stvarno bolja, da li je kome uspjelo.
Ninasky
Hej, možeš detaljnije objasniti tu metodu, u kojoj su ti poliklinici to preporučili? Kod nas isti problem tako da suosjećam..
♀️PCOS, hipotireoza, AMH 16.99 (121.30)
♂️ Normo
2022., 2023. - temp. odnosi Klomifen, Femara, Ovitrelle ❌
IUI (Femara, Ovitrelle) ❌
🟡 IVF 03/2024 (Rekovelle, Cetrotide, Decapeptyl) = 3 ❄️❄️❄️
⏳FET
Libo joj koja patnja..odes provjeriti i opet nista ne znas..nadam se da ce sve biti ok, da je samo nekakav hematom i da je s bebicom sve ok 🤞 😘
Meni je i dalje prisutna tupa bol i roskasti iscjedak... zvala sam privatnu polikliniku i mislim da cu sutra na pregled dok cekam onaj kod svoje dr. 5.11. Ne znam sto drugo..pokrivena sam terapijama, mirujem koliko mogu...Srculence zao mi je zbog bete 😥 sretno dalje, javi sto Lana kaze.
Marisha drago mi je da imas plan za dalje..nekako im dugo treba da se jave iz poliklinike ili mi se cini?
Dreamer sreeeetno 🍀
Žuži sretni sutra na transferu
Pixi bome si super sto mozes toliko izdrzati. Koji ti je dnt danas?
35 👩
41👦
• Endometrioza, adenomioza
● Poliklinika Škvorc ●
4/17 - ICSI, 4 🥚, ET - 2 osmostanične vracene, 💙💙
6/24 - IVF, 8 🥚, nema oplođenih, nema transfera
9/24 - ICSI, 5 🥚, 1 ET blastice, 1 ❄️,
🍀 9dnt beta 119; 11 dnt beta 402 🤰 stiže nam curica 💜
Evo i ja javljam da je i moja beta očekivano negativna. Danas počinje i lagano smeđarenje pa ako ništa drugo, barem neću mengu čekat dugo.
Srculence, jako mi je žao! Ja nemam iskustva savjetovat ti koje pretrage raditi, vjerujem sa će iskusnije curke znati ti dati dobar savjet. Ja ti želim da budeš dobro ❤️
Marisha, ja sam u Repromedu platila 2150 €. U toj cijeni je stimulirani ciklus s više od 3 oocite, kriopohrana jednog zametka i produžena kultivacija dva zametka (čekali smo 6. dan da vidimo jesu li za zamrzavanje i nisu na kraju bili). Ono što mi poliklinika nije naplatila je opća anestezija. Vidim tu i po drugim curama da često znaju neku uslugu ne naplatiti tako da su i s te strane zaista posebni jer nemaju nikakvog razloga išta poklanjati pa opet to naprave. ❤️
👩🏻 33 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L
👱♂️34 - Asthenozoospermia / Normozoospermia
Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
02./24. - IUI Vinogradska - neuspješan
03./24. 2. IUI - otkazano, nađen polip - histeroskopija - Repromed
10./24. Repromed - Prvi IVF (Pergoveris 150UI, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
12./24. FET blastociste ❌
Ajme Libo bas mi je zao! Nadam se da je samo neki hematom u pitanju i da ce sve biti okej ❤️
Zao mi je zbog iskustva na hitnoj, ne kuzim kako doktori ne kuze da trebaju biti njezni i u takvim situacijama paziti sto pricaju.Sanii jako mi je zao 😔😔 jesi probala intralipidne infuzije? Ili krenuti s heparinom prije transfera. Znam da je ovo sad glupo pitanje, ali u glavi su mi rijeci anesteziologa iz Repromeda ‘u ovakvim situacijama sitnice cine razliku’. Marisha ne znam tocno, mogu pogledati među racunima, ali do sad smo potrosili 3.933€, a u to su ukljucene i 3-4 kutije Prolutexa i 2 heparina + sprice i igle. Kada se to oduzme u grubo ispadne oko 3.500€ - lijekovi za stimulaciju, sve u Repromedu ukljucujuci anesteziju i zamrzavanje 2 blastice svaku u svoju slamku.
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Sortiraj odgovore
Najstariji