Potpomognuta oplodnja vol. 9

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ania

Broj poruka: 202

Prijavi adminu

Hvala vam cure, divne ste! :) Kasnije imam uzv, pa se javim nakon.
    Srculence držim fige za plus na drugom testu:)
    Marisha jbmu baš mi je žao, drži se. Ali mi je drago čuti da imaš plan za dalje.
    Bless držim fige da budu zrele.
    Žuži super broj, nek se sve oplode:)
    Blondie neka fet bude dobitan :) 

Ja 1987., endometrioza, AMH 9,8pmol/L, euthyrox.
    On 1982., normozoo., sve ok.
    10/23. 1.IVF, sv. Duh, 4 js., ET 1 trodnevni, beta 0
    5/24. 2.IVF, sv. Duh, 5 js, ET 1 trodnev., beta 0; dobili 1 BC
    7/24. Histeroskopija, septum, sve ok
    1.10. FET 1BC; 6dpt +; beta 14dpt 5395.00; uzv 25.10 / 6+2 imamo srčeko :)
    Panorama - nizak rizik; curica :)

• Judita89

Broj poruka: 4

Prijavi adminu

Saniii

Luna,Molly, Slee hvala curke 😘😘
    Judita89 dobrodošla i nek se barem jedna mrvica primi 🤞🙏. Inace kod pcos žena je smanjena kvaliteta jajnih stanica kako je Stela objasnila, jer uslijed inzulinske rezistencije i povećanog inzulina koji dovodi do povećane proizvodnje androgena oni posljedično utječu na rad jajnika i kvalitetu js, dakle uzrok je sami pcos, a pcos se može ublažiti ili cak dovesti u normalu. Na prvim stranicama imaš puno savjeta i preporuke što piti od suplemenata. Nadam se da ces se moci uhvatiti u koštac sa kilogramima i smršavjwti jer time ces si uvelike pripomoci. Ali jos nije nista izgubljeno do bete🤞.Gdje ste u postupku?
    Mariposa1510žao mi je 😔. Drži se 🤗, sve što osjećaš je normalno, sve smo to prošle,, neću te tjesiti da kasnije manje boli nego se jednostavno naučiš nositi sa svime. Držim 🤞 da je smrzlic onaj dobitni 🙏.
    Kawa predivna ti je trakica 😍, bravo za pregled . B9 je folna, b12 je b12 😁, dakle gin ti nije pustio ono sto si tražila, u ref vrijendostima ti je b12, ali mogao bi ici jos gore.
    RuzaFtnemoj se brinuti, mrvica je sigurna tamo dolje, smiješ piti sve što je na bazi paracetamola..
    Marisha 🙏
    Sretno svima 🤞

Hvala na savjetima. ❤️ U postupku smo u KBC Osijek. Ako bude negativna beta, mislim da ćemo uzeti pauzu i posvetit ću se mršavljenju i živjeti zdravije općenito. Prvo otići kod dobrog endokrinologa. Od suplemenata pijem Gynositol (2 mjeseca), D-Vital od 25 000 jednom tjedno (imala sam izrazito nizak vitamin D prije 3 mjeseca, mislim 23), omega 3, vitamin C, magnezij, vitamin E).

🧔 41, uredan spermiogram
    💃 35, PCOS, IR, AMH 33 pmol/l
    1. IVF, 10/2024 - 18 folikula, 12 oplođenih js, vraćene 2 morule, ništa za smrznuti - > 4.11. beta

Verbena11

Broj poruka: 153

Prijavi adminu

Makica, nažalost ne znam odgovor na tvoje pitanje.. A što se tiče pisanja ovdje, ništa to nije sebično i skroz je u redu da pišeš kad osjetiš potrebu, tu smo za podršku jedne drugima.Sretno svakako i doći će ta trodnevna glazba jednom, sigurno ☺️
    Medenko, nemam mučnine, ali i meni je cijeli trbuh napuhan, ali općenito se osjećam ko piletina iz supermarketa - puna vode 😁
    Srculence, možda najbolje prikratiti igru živaca sa testovima i sačekati betu. Želim ti da te ugodno iznenadi 💙
    Marisha, kad je već moralo biti ovako, želim ti da je beta što prije na nuli i baš mi je drago da se vratila odlučnost i ustrajnost i da već planiraš što dalje - jednom jednostavno mora biti dobro 💙🤞
    Što se tiče koenzima Q10, ja naručujem sa iHerba - marka je Life extension, super ubiquinol, tablete od 200 mg.
    Blondie, puno ti hvala na detaljnim uputama, baš puno znači! I svu sreću ti želim u FET-u!! ☺️❤️🤞🍀
    Žuži, nek ih se što više oplodi i razvije u lijepe embrije 🤞☺️
    Saniii, od srca se nadam da te tijelo vara i da će te iznenaditi pozitivan test 🤞💙
    Mortadela, držim fige za lijep endometrij 🤞☺️

🤷🏼‍♀️ 1985. - AMH 1.7 pmol/L, FSH 19.6, Hashimoto tireoiditis bez th
    🧔 1986., sve ok
    🔸10/24 Sv Duh - 1. IVF (Ovaleap + Menopur + Cetrotide + Ovitrelle) => 5 j.s. -> 4 oplođene; Estrofem + Cyclogest => 18.10. ET 1 3D zametka => ✖️
    2 ❄️
    🔸11/24 Sv Duh - 1. FET (prirodni ciklus) - od 21.11. Estrofem + Cyclogest => 27.11. FET 1 BC, Brevactide 1500 i.j. 2x, Andol 75 mg => beta 14.dnt 756 => 16.dnt 1792 => missed ab. 9 +4

Leona89

Broj poruka: 717

Prijavi adminu

°Mariposa ❤️ nemoj tako, ovaj forum i služi tome da dijelimo lijepe i one manje lijepe trenutke 🫂
    °Nina sretnooo da se mrva čvrsto primi🍀🤞🏻🥰
    °Amy želim ti da se sve završi dobro na kraju❤️ držim 🤞🏻 za subotu, neka lijepo raste i dalje🍀
    °Ella nek ti vrijeme što brže prođe 🤞🏻 🍀 ♥️ 
    °Pleasestay vidi se crta, čestitam i neka lijepo tamni❤️🍀🤞🏻🥰
    °Stela kod mene nikad mira, zadnjih tjedan dana sam koristila vaginalete zbog sumnje na gljivice, ogroman svrbež sam imala izvana. Sad je bolje i gotova sam sa svim terapijama nadam se do kraja trudnoće 🤭 ❤️ 🤞🏻😘
    °Ivy čekamo UZV s tobom 🎉 ❤️ 😘 
    °Čokoladice suosjećam, meni su mučnine krenule u 7tt i trajale do cca 13 TT🥴molila sam Boga da povratim, a u ta dva mjeseca povratila 3 puta. Gazirano pij ako nisi još probala, meni je pomoglo 🤭drži se🍀🥰😘
    °Ruža brz oporavak želim, smiješ paracetamol. Odmaraj i klasično puno tekućine, bit će sve u redu 🍀❤️🫂
    °Makica sretno s histero, drži se🫂🍀❤️
    °Srculence nadam se da je samo do toga što si puno piškila po noći. Gravignost mini je odličan test, probaj s njim. Neka beta bude lijepa u ponedjeljak 🍀🤞🏻❤️
    °Mortadela držim fige da se endo još malo zadeblja, sretno🥰🍀🤞🏻
    °Bless sretno da sve bude ok, ja sam ju primila kad su mi bili između 17 i 20mm🍀❤️🤞🏻
    °Marisha jako mi je žao, šaljem zagrljaj🫂❤️😔
    °Blondie žao mi je, sretno u novim pobjedama 🍀🤞🏻❤️
    °Sani jedva čekam tvoj testić u ponedjeljak ♥️ 
    °Žuži super, nek se sve oplode, držimo 🤞🏻 🍀 ♥️ 
    °Ania sretno na UZV 🍀🤞🏻♥️

💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
    🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
    Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣

💜Medenko

Broj poruka: 505

Prijavi adminu

Hvala curke na pomoći.Imam iduću srijedu pregled pa ću prijaviti nuspojave..možda se do tad i ublaže
    Marisha žao mi je zbog takvog ishoda,neka bude uvod u nešto dobro i divno..znaš kako babe kažu svako zlo za neko dobro
    Žuži rasturaj I dalje..sreća je prelazna
    svim curama u svim fazama šaljem podršku samo me pamćenje imena drži kao i zlatnu ribicu...a nisam ni trudna pa da imam ispriku

🙋🏽‍♀️-41.g. 🙋‍♂️-43.g.
    jajovodi✂️,
    Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️‍🔥
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
    11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
    2/25 novi postupak🫶🏽

Dodo87

Broj poruka: 351

Prijavi adminu

Bless💫

Marishazao mi je.. da to se onda racuna kao biokemijska. Da, moras ju ispratiti do nule…
    Srculencezao mi je… ti CB testovi su bas uzas, oni digitalni su super, ali ovi s plavom crticom uzas. Drzim figee da beta iznenadi 🥹❤️
    ..Cure znam da su bila vec takva pitanja, ali na koju velicinu folikula ste dobivale stopericu?
    Meni je danas 9DC i uzas ogromni su+ nema ih puno ( 21,22,20 i tri od 16, plus neki mali njih nije ni pisao), sutra stoperica.. vec znam da ce ovi veliki puknuti do ponedjeljka, pitanje hoce ovi biti zreli?

Bless, ja sam dobila štopericu 10. dc.
    Sve isto kao ti, 3 ovako velika, 1 manji od 16 mm.
    Za ostalo ti ne znam reći 🤷‍♀️

👩1987, AMH 2.7 pmol/l, histero✅️, kariogrami✅️, MTHFR homoz., PAI1 heteroz.
    🧔‍♂️1987 sve OK
    1. IVF 2020. ET PETROVA - trudnoća od prve, curica💜
    2. FET 2023., beta ⛔️
    3. FET 2023., prokrvarila prije bete⛔️
    4. ET 2024. IVF klinika, missed ab u 8tt. 💔
    5. ET 2024. IVF klinika, beta⛔️
    6. ET 2024. Alea fertility ⛔️
    dodo87.forum@gmail.com

Dodo87

Broj poruka: 351

Prijavi adminu

Marisha, žao mi je, šaljem ti zagrljaj.
    Ja ti koristim ovaj Q10
    https://ibb.co/Tqk4P99

👩1987, AMH 2.7 pmol/l, histero✅️, kariogrami✅️, MTHFR homoz., PAI1 heteroz.
    🧔‍♂️1987 sve OK
    1. IVF 2020. ET PETROVA - trudnoća od prve, curica💜
    2. FET 2023., beta ⛔️
    3. FET 2023., prokrvarila prije bete⛔️
    4. ET 2024. IVF klinika, missed ab u 8tt. 💔
    5. ET 2024. IVF klinika, beta⛔️
    6. ET 2024. Alea fertility ⛔️
    dodo87.forum@gmail.com

Teich56

Broj poruka: 403

Prijavi adminu

Marisha zao mi je🌺
    Žuži držim fige da se sve oplode i da bude smrzlica🤗💪
    Bless ja sam stopericu dobila na 19-20mm/12dc.

👸32g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
    kariogrami ✔️clexane💉
    11/23 missed ab 9tt💔
    1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
    3/24 ET - missed ab💔
    6/24 FET✖️
    7/24 FET✖️
    11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
    ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚

plavuša

Broj poruka: 193

Prijavi adminu

https://ibb.co/410P0Wm ja koristim ovaj...

🤰🏼2012.prirodna, curka 3800g 51cm
    🤰🏼2020. prirodna vanmaternična, jajovodi ✂️
    ❤️Novi muž❤️
    👱🏻‍♂️28.g. normozoo
    👱‍♀️37.g. Bez jajovoda, amh 7,4, hipo/haši
    1️⃣ 09/24 Škvorc 🤞(gonal+menopur+cetrotide)
    5🥚, 1 🐣, 0❄️
    cyclogest, folbella, decortin, aspirin, prolutex
    Beta 2,30 ❌
    2️⃣ 01/25⏳⏳⏳

• Ania

Broj poruka: 202

Prijavi adminu

Evo me, cure moje drage da podijelim s vama - imamo srčeko 😀 Svima koje čekaju 1.uzv, koje ste u bilo kojoj fazi, želim vam isto - plusić, pa srčeko, pa korak po korak dalje. Držim vam fige i pratim vas dalje  Idući uzv imam 19.11. Kako ste curke s pozitivnim betama, imate kakvih simptoma? 

Ja 1987., endometrioza, AMH 9,8pmol/L, euthyrox.
    On 1982., normozoo., sve ok.
    10/23. 1.IVF, sv. Duh, 4 js., ET 1 trodnevni, beta 0
    5/24. 2.IVF, sv. Duh, 5 js, ET 1 trodnev., beta 0; dobili 1 BC
    7/24. Histeroskopija, septum, sve ok
    1.10. FET 1BC; 6dpt +; beta 14dpt 5395.00; uzv 25.10 / 6+2 imamo srčeko :)
    Panorama - nizak rizik; curica :)

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.