Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pixi
    28. Listopad 2024. 10:37

Srculence javi šta doktorica kaze. Šaljem veliki zagrljaj 

👩🏻‍🦰35, 👩🏻‍💻42
    pokušavamo od 8/22
    1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
    FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
    2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓

PartyLjama
    28. Listopad 2024. 10:48

Ninaniksy

Pozdrav curke, s obzirom na učestale negativne bete, a s obzirom na preostale 2 smrznute blastociste, preporuka je prp metoda, da li je koja s tim pokušala, tj ima li tko saznanja da li je uspješnost implantacije stvarno bolja, da li je kome uspjelo.

Ninasky 
    Hej, možeš detaljnije objasniti tu metodu, u kojoj su ti poliklinici to preporučili? Kod nas isti problem tako da suosjećam.. 

♀️PCOS, hipotireoza, AMH 16.99 (121.30)
    ♂️ Normo
    2022., 2023. - temp. odnosi Klomifen, Femara, Ovitrelle ❌
    IUI (Femara, Ovitrelle) ❌
    🟡 IVF 03/2024 (Rekovelle, Cetrotide, Decapeptyl) = 3 ❄️❄️❄️
    ⏳FET

RužaFT
    28. Listopad 2024. 10:48

Libo joj koja patnja..odes provjeriti i opet nista ne znas..nadam se da ce sve biti ok, da je samo nekakav hematom i da je s bebicom sve ok 🤞  😘
    Meni je i dalje prisutna tupa bol i roskasti iscjedak... zvala sam privatnu polikliniku i mislim da cu sutra na pregled dok cekam onaj kod svoje dr. 5.11.  Ne znam sto drugo..pokrivena sam terapijama, mirujem koliko mogu...

Srculence zao mi je zbog bete 😥 sretno dalje, javi sto Lana kaze.
    Marisha drago mi je da imas plan za dalje..nekako im dugo treba da se jave iz poliklinike ili mi se cini?
    Dreamer sreeeetno 🍀
    Žuži sretni sutra na transferu
    Pixi bome si super sto mozes toliko izdrzati. Koji ti je dnt danas?

🍀 9dnt beta 119; 11 dnt beta 402

🤰 stiže nam curica 💜

• mariposa1510
    28. Listopad 2024. 11:29

Evo i ja javljam da je i moja beta očekivano negativna. Danas počinje i lagano smeđarenje pa ako ništa drugo, barem neću mengu čekat dugo. 
    Srculence, jako mi je žao! Ja nemam iskustva savjetovat ti koje pretrage raditi, vjerujem sa će iskusnije curke znati ti dati dobar savjet. Ja ti želim da budeš dobro ❤️ 
    Marisha, ja sam u Repromedu platila 2150 €. U toj cijeni je stimulirani ciklus s više od 3 oocite, kriopohrana jednog zametka i produžena kultivacija dva zametka (čekali smo 6. dan da vidimo jesu li za zamrzavanje i nisu na kraju bili). Ono što mi poliklinika nije naplatila je opća anestezija. Vidim tu i po drugim curama da često znaju neku uslugu ne naplatiti tako da su i s te strane zaista posebni jer nemaju nikakvog razloga išta poklanjati pa opet to naprave. ❤️

👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L
    👱‍♂️34 - Normozoospermia
    Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
    10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
    12./24. FET blastociste ❌
    02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
    04/25. FET blastociste ❌

Lunolina
    28. Listopad 2024. 11:42

Ajme Libo bas mi je zao! Nadam se da je samo neki hematom u pitanju i da ce sve biti okej ❤️
    Zao mi je zbog iskustva na hitnoj, ne kuzim kako doktori ne kuze da trebaju biti njezni i u takvim situacijama paziti sto pricaju.

Sanii jako mi je zao 😔😔 jesi probala intralipidne infuzije? Ili krenuti s heparinom prije transfera. Znam da je ovo sad glupo pitanje, ali u glavi su mi rijeci anesteziologa iz Repromeda ‘u ovakvim situacijama sitnice cine razliku’. 

Marisha ne znam tocno, mogu pogledati među racunima, ali do sad smo potrosili 3.933€, a u to su ukljucene i 3-4 kutije Prolutexa i 2 heparina + sprice i igle. Kada se to oduzme u grubo ispadne oko 3.500€ - lijekovi za stimulaciju, sve u Repromedu ukljucujuci anesteziju i zamrzavanje 2 blastice svaku u svoju slamku.

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

Libo1415
    28. Listopad 2024. 11:44

Ja sam definitivno procurila...točno ko prvi dan menge...čekam da mi se javi dr.R. kad neće, neće. 😒

Ja 35 sve ok, on 36 OAT
    4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
    5.postupak +❤️

sanjushka
    28. Listopad 2024. 11:46

Saniii baš mi je užasno žao.. 😔🫂
    Srculence žao mi je zbog negativne bete.. 😔❤️
    Žuži super, nadam se da će i ove druge dvije izdržati.. 🤞🏻❤️
    Marisha meni je došlo 1950. Aspiracija više od 3 oocite (1800) i produžena kultivacija do 5. dana. Na početku sam još samo platila one prve konzultacije s ultazvukom, nekih 100 ako se ne varam i to je to.

👩🏼 37, endometrioza, AMH <0.44µg/L
    🧔‍♂️ 32, sve ok
    ✴️KBC Rijeka
    2 stimulacije
    ▫️11/20 - zamrzavanje stanica
    ▫️4/23 - 2🥚, 1 trodnevni ➡️ ➖
    2 prirodna
    ▫️9/23, ✖️
    ▫️10/23, 1 trodnevni ➡️ ➖
    ✴️Beta+
    1 stimulacija (bez ❄️)
    ▫️2/24, 1🥚, 1 dvodnevni ➡️ blighted ovum💔
    ✴️Repromed
    4 stimulacije (bez ❄️)
    ▫️6/24 prekinut postupak, loš odgovor jajnika
    ▫️9/24, 3🥚, 1bc ➡️ missed ab 💔
    ▫️2/25, 2🥚, 2 trodnevna ➡️ ➖
    ▫️4/25, 2🥚, 1bc ➡️ biokemijska 💔

........
    📧 s88.forum@gmail.com

Srculence
    28. Listopad 2024. 11:47

mariposa1510

Evo i ja javljam da je i moja beta očekivano negativna. Danas počinje i lagano smeđarenje pa ako ništa drugo, barem neću mengu čekat dugo.
    Srculence, jako mi je žao! Ja nemam iskustva savjetovat ti koje pretrage raditi, vjerujem sa će iskusnije curke znati ti dati dobar savjet. Ja ti želim da budeš dobro ❤️
    Marisha, ja sam u Repromedu platila 2150 €. U toj cijeni je stimulirani ciklus s više od 3 oocite, kriopohrana jednog zametka i produžena kultivacija dva zametka (čekali smo 6. dan da vidimo jesu li za zamrzavanje i nisu na kraju bili). Ono što mi poliklinika nije naplatila je opća anestezija. Vidim tu i po drugim curama da često znaju neku uslugu ne naplatiti tako da su i s te strane zaista posebni jer nemaju nikakvog razloga išta poklanjati pa opet to naprave. ❤️

Mariposa zao mi je i zbog tvoj ishoda! Hvala ti i tebi zelim da budes dobro,napravis plan i krenes dalje!❤️
     Ma Podobnik je tvornica novaca,naplatili bi i zrak koji dišeš! 😬

🙋🏻‍♀️32 god. endometrioza koja nije operativna,trombofilija
    🙋🏻‍♂️37god. (sve uredno)
    2/2023 prvi postupak,biokemijska ❌
    6❄️
    07/2023 transfer, u 7tj spontani 😔💔
    9/2023 konzultacije
    04.10.Transfer + embryoglue,spontani u 8 tjednu💔
    •01/2024 Trombofilija/Heparin💉
    •⌛️ 2mj. 2024 Konzultacije ŠKVORC
    07.03. FET /Beta❌ 09.05 FET/beta❌ 16.10.FET/BETA 28.10.❌ 10.12.FET/BETA❌
    08.02. FET dva embrija/BETA✅ spontani 6tj.💔
    1bc ❄️

Čokoladica 🍀
    28. Listopad 2024. 11:47

Ruža & Libo zao mi je da to prozivljavate, drzim fige da bude sve ok. Znam za slučajeve da je bilo krvarenja i bilo je sve ok na kraju. Odmarajte 🤞🍀❤️
    Mariposa & Srculence  zao mi je za neg. bete 🫂🫂
    Srculence ne znam sta si vec radila od pretraga. Meni je dr bio preporucio histero, kariogram, trombofiliju i torch. 
    Saniii necu reci zao mi je, jer je tek 6dnt i ima jos nade ❤️ jesi mozda razmisljala o Pragu? Meni je to bio plan ako mi ovdje ne uspije, jer mi je frendica nakon godina mucenja, tamo uspjela iz prve. Naravno da nije nista garancija...

👱‍♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨‍🦳 normo
    ~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
    ~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
    ~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
    ~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
    Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
    ~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷

sanjushka
    28. Listopad 2024. 11:49

Mariposa žao mi je.. Sad vidim da je negativna beta.. 😔❤️
    Libo jbm, baš mi je žao, nikad mira.. Javi šta kaže dr.R.. 😔🫂❤️

👩🏼 37, endometrioza, AMH <0.44µg/L
    🧔‍♂️ 32, sve ok
    ✴️KBC Rijeka
    2 stimulacije
    ▫️11/20 - zamrzavanje stanica
    ▫️4/23 - 2🥚, 1 trodnevni ➡️ ➖
    2 prirodna
    ▫️9/23, ✖️
    ▫️10/23, 1 trodnevni ➡️ ➖
    ✴️Beta+
    1 stimulacija (bez ❄️)
    ▫️2/24, 1🥚, 1 dvodnevni ➡️ blighted ovum💔
    ✴️Repromed
    4 stimulacije (bez ❄️)
    ▫️6/24 prekinut postupak, loš odgovor jajnika
    ▫️9/24, 3🥚, 1bc ➡️ missed ab 💔
    ▫️2/25, 2🥚, 2 trodnevna ➡️ ➖
    ▫️4/25, 2🥚, 1bc ➡️ biokemijska 💔

........
    📧 s88.forum@gmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.