Ana_ ma razumijem skroz, nekad je nestrpljenju baš teško odoljeti, i meni zadnja 2 dana baš često dolazi poriv da uradim test. Ali evo, ne mogu se još suočiti s potencijalno negativnim rezultatom. U isto vrijeme i ne očekujem ništa i očekujem sve, teško mi je objasniti..
🤷🏼♀️ 1985. - AMH 2.2 pmol/L, mb.Hashimoto, PAI-1 4G/4G
🧔 1986., sve ok
🏥 SV. DUH
🔶1. IVF, 10/24 => 5 j.s. -> 3 🐣=> 2 bc ❄️
🔸10/24 ET 1 3dn ❌
🔸11/24 FET 1 bc => missed ab. 9 +4 tt 💔
🔸5/25 FET 1 bc => missed ab. 9+5 tt (citogenetika ploda - sy Down) 💔
🔶 2. IVF, 10/25 => 3 j.s. => 1 🐣
Žuži super, nadam se da će se sve tri lijepo razvijati.. 🤞🏻❤️
Lunolina jooooj ❤️ imam i ja te dvije app (i neku Momly ali nije mi nešto iako je na hr) i išla sam ih odmah osposobit..
A ovo za pecivo je top savjet! 😁😂❤️
Meni su od prošlog postupka kad se uhvatilo ali je bio BO, ostale urezane u glavi neke stvari koje su doktori u B+ izgovorili na kraju (stalno se spominjala moja loša kvaliteta stanica, kako je do oplodnje došlo zbog kvalitetnog embriologa i laboratorija, a kasnije se to više nije moglo razvijat jer su moje stanice takve-nikakve, da neki jako mali broj žena s mojom dijagnozom uopće dođe do poroda, čak i da mi je bila prevelika početna beta koja je tad bila oko 400 i da šta sam očekivala…) i sad me užasno strah uopće nadat se ičemu. 🤷🏻♀️
A ne preostaje nam ništa drugo nego odbrojavat dane do tog 4.11. i nadat se najboljem.. 🤞🏻❤️
sanjushka mislim da sve mpo mame općenito mogu svim doktorima reći nab...ti tvoje prognoze,izglede,statistike i ostalo...mi smo svi tu u životnoj borbi zbog ljubavi,želje i nade a ne matematike i prkosimo tome kad god možemo
🙋🏽♀️-42g. 🙋♂️-44g.
jajovodi✂️,
Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️🔥
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
5/25⏳🙏🏽-biokemijska😔,7 mj fet ❌
9mj.🙏🏽🥳💜..prvi uzv💖🤞🏽🌟..sve u redu..❤️..cekamo prenatal💓🤰🏽
Sretno svim curkama koje čekaju svoj prvi plusić ili prvi uzv,ovdje stvarno magistriraš čekanje,strpljenje,nadanje i vježbaš živce do iznemoglosti
🙋🏽♀️-42g. 🙋♂️-44g.
jajovodi✂️,
Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️🔥
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
5/25⏳🙏🏽-biokemijska😔,7 mj fet ❌
9mj.🙏🏽🥳💜..prvi uzv💖🤞🏽🌟..sve u redu..❤️..cekamo prenatal💓🤰🏽
Ana_ ma razumijem skroz, nekad je nestrpljenju baš teško odoljeti, i meni zadnja 2 dana baš često dolazi poriv da uradim test. Ali evo, ne mogu se još suočiti s potencijalno negativnim rezultatom. U isto vrijeme i ne očekujem ništa i očekujem sve, teško mi je objasniti..
Ja sam još jučer htjela popodne ali sam uspjela izdržati do jutros. Bolje da sam čekala utorak i živjela u neznanju 🤦🏼♀️
Možda se do sutra nešto promijeni ali čisto sumnjam.

Ana_, ja ti držim fige da te utorak ugodno iznenadi 🤞❤️
🧔 1986., sve ok
🏥 SV. DUH
🔸10/24 ET 1 3dn ❌
Sani,
Ja se iskreno nadam da te osjecaj vara. Koji su blastocistu vracala 5. ili 6. dan?
Ania,
Cestitam! ❤️
Cokolodice,
Ti da momentalno napustis klub zabrinutih, imas srceko i sve je ok. 😊🥰
Lunolina, Sanjushka,
Cure, ja iskreno vjerujem da je kod vas sve ok. ❤️🍀
Sanjushka,
Ovaj put je tvoj put i zaboravi na sve te ruzne stvari koje su ti izrecene od strane idiota. Beta se odlicno poduplala i sve je uredu. Jedva cekam da javis da je srceko tu. ❤️
Amy,
Nadam se da ces ponedjeljak razrijesiti misteriju. Drzim ti fige da bude najbolji moguci ishod.
👩🏻31👦🏻45
👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
👦🏻 asthenoteratozoospermia
👩🏻👦🏻- kariotip ✅
ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
TSH 3.95 ➡️ 1.55
FET- 12.02. 2 ❄️❄️ ❌
FET 26.08. 1❄️ Blighted ovum
ICSI 04.25.- Ferticare Prag
Punkcija 33 🪺- 16🥚 14 🐣 6 blastocista ❄️
ET 1morula- rana blastocista ❌
lunalunci1214@gmail.com
Dosla sam vas malo pozdraviti i reci da
navijam za vaš uspjeh,svako malo svratim vidjeti kako ste i jel ima nekog od stare ekipe 🥰
Curke,ne dajte se,borite se do tog plusica! Stvarno su snovi ostvarivi i jako rijetki parovi koji ne postanu roditelji💖
Evo nasa mrva je neki dan napunila dvije god🌹 Puno mi je znacila podrska ovih zena,ne znam kako bih prezivjela bez nje🙏
Hrabro naprijed ,vasa sreca vas ceka🎖️

👩🏻 39.Hashimoto👨🏻36.sve ok
Poliklinika Beta +
1.ivf.stimulirani:15js,6 blastica 2019.
Fet :2.mj 2020,1 blastice- ✖️
Fet:11.mj2020 ~2blastice ✔️Beta 493 pa 1183,1 bebica🥳
3.mj 2021.medikam.u 20.tt💔
Fet 1 bl.u 10.mj 2021 ✖️
Fet 2 blastice 28.1 -beta➕10.dnt 716,12.dnt 1535 🙏
21.2 imamo ❤️ 8.4 mini anomaly -ok🙏 Qualified test pokazao,stize nam curka Mila🌸🙏
Cure kakva su vam iskustva sa petrovom bolnicom. Muž je 7.11 naručen na spermiogram i to nam je prvi pregled.
Koliko se čeka nalaz? Dali su okej tamo ? ❤️

01.12. +
Cure hvala vam na podrsci i odgovorima. U ponedjeljak cu vidjeti što ce dr reći na drugom uzv (folikulometriji) jer mi je prvi u petak bio totalni promašaj. Možda smo stvarno uranili dva tri dana jer mi je teško bilo procijeniti prvi dan menge kako se sve od histero stopilo u mengu na kraju. Izludila sam ali bude valjda dobro..vidit ćemo..

💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
07/2025 Baby E🎀💖🧸😍🥰🌸🩰✨️🌞⭐️
Emma05 držim fige da sve bude dobro 🙏💙
-------------------------------
Evo ja sam pokleknula i ipak napravila test - ma ni traga od crtice, bijel da bjelji ne može biti, a test je Gravignost ultra, znači najosjetljiviji koji sam našla.
Danas mi je 8.dnt 3d zametka.
Eto, valjda sam to podsvjesno očekivala pa sam se branila od negativnog rezultata odgađanjem 🤷🏼♀️
🧔 1986., sve ok
🏥 SV. DUH
🔸10/24 ET 1 3dn ❌
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji