Jutro curee, bome bas ste aktivne ovih dana. Ja sam bila u kaosu sa poslom i sad sam skuhala caj i idemo na citanje🙈
Žuži super brojka, nek ti se svee oplode🙂❤️
Marisha bas mi je zao, nemam puno pametnih rijeci za utjehu ali saljem ti zagrljaje i podrsku❤️
Ania pa cestitaaam na srceku.. uzivajte u ovoj sreci 🥳 to i ja stalno muzu govorim, idemo uzivati na svakom koraku, jedan po jedan i polako.Butterfly ja cu na prvi pregled ici kod MPO doktora a za dalje jos ne znam, inace redovno idem kod svog soc jer mi je jednostavnije a i doktor je stvarno dobar, ali vidit cu, mpo doktor nam je u drugom gradu tako da mislim da necu ici dalje tamo iako bi iskreno volila
Sanjuskha nemam ni ja bas neke simptome, isto sam dosta nervozna npr na poslu, radim s ljudima pa me sad brzo iznerviraju😂 i grudi me bole ali to je to. Ali vjerujem da je sve u redu, ja znam dosta zena koje nisu imale nikakve simptome pa je sve proslo savrseno🥰
11/23, 12/23, 01/24 : letrozol+Ovitrelle-ciljani ❌
02/24 Letrozol + Ovitrelle ➡️ 1.AIH 22.02.2024. ❌
03/24 Letrozol + Ovitrelle ➡️ 2.AIH 20.03.2024. ❌
07/24 1.IVF Letrozol, Gonal, Orgalutran ➡️ 9🥚, 5
oplođenih, ET 1petodnevni, 4🐧.
09.10.2024. FET 2 blastice 🐧🐧: beta 1167.5
07.11. prvi uzv, imamo 2 srca ❤️❤️
Cure jeli netko od vas tko je isao na histeroskopiju cijelo vrijeme od zahvata zapravo krvario? Tj nije to sve bila krv. 2 dana nakon zahvata cijedila se sukrvica, pa 3 i 4 dan nakon samo smeckasti trag na gacicama i onda od 5 dana pocinje smeđarenje pa sve jace i jace kao tamno blato doslovno. Neznam kako bi to drugacije opisala. Nosila uloške čak. Da bi mi na dan kada mi je trebala doci menga bila dosta taamna krv sa tako tim gustim "blatastim" sadržajem..tek dva dana nakon toga je krenulo pravo menstrualno krvarenje i sada sam kao 9dc (ako računamo taj kalendarski prvi dan menge) i još krvarim, doduše manje ali ne staje nikako. Bila sam jučer na prvoj folikulometriji pa niti se endometrij krenuo zadebljavati niti su mi folikuli nešto narasli..taj antralni je manji od 10mm. Dakle kao da smo fulali koji dan. Maternica mi se osjeća napeto i bolno. Histero mi je bila uzasno bolna loše je odrađena i trajala preko 45 min, bilo je krvi dosta. Istrazmatizirala me. Prvu histeo koju sam imala davne godine niti blizu ovome. Zabrinuta sam. E sad mene zanima jel bilo tako nekome jos a da je uspjesno odrađen FET iza? Kako da smirim ovu bolnu maternicu🥹
💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo)
15 g radimo na 👶, 7 operacija (2 vanmaternične)
14i transfer - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
Butterfly ako mi se odrzi ova trudnoca ili neka buduca - ne planiram imati iti jedan jedini pregled kod drzavnog ginekologa. Ne vjerujem mu i ne zelim da me takne 😬
Velikodusan je sa uputnicama i receptima i na tome ce ostati. Trudnocu cu voditi kod svoje privatne ginekologice.
Sanjuska da te utjesim, nemam ni ja simtome, u literaturi pise da je jos rano. Zelim ti da ti vrijeme cim prije prođe. Pregled je bas miljama daleko, ali ajde, sad smo vec 5+5 i brzo smo na 7+0 kad je pregled ❤️ dan po dan ❤️
Da se razumijemo, ni ja nisam opustena i cijelo vrijeme strahujem sto je sa tom malom mrvom. Malo me umiri gledanje velicine ploda. Prosli tjedan je bio velicine cia sjemenke, a ovaj tjedan je velicine sezamove sjemenke. Te sjemenke sam po 1 komad stavila na aparat za kavu i kada mi je tesko, dodjem do njih i pricam im 😂🙈 i objasnjavam samo sebi da tako malena mrva ipak ne moze uzrokovati ogromne simptome.
Emma ne znam ti odgovoriti na pitanje, ali tvoja histero mi zvuci bas traumaticno 🥺 mislim da je sve ovo kasnije posljedica toga.
Sanii kak si? ❤️ bas mislim na tebe zadnjih dana. 🩷
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Dobro jutro zenice evo mene s pregleda desno imamo 2 folikula od 16mm lijevo jedan od 18mm i 5 od 16mm endometrij 10 doktor zadovoljan i optimistican a to mi nekako dodatno daje vitar u leđa uglavnom ljekovi jos danas i sutra, sutra navecer stoperica Sanjuska mogu na listu aspiracija 29.10 Žuži cekam tvoje dobre vijesti ❤️❤️❤️
👩 Amh 15 🙍♂️ oligospermia
Kbc Split 5 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️❌️
Kbc Sestre Milosrdnice IVF/ICSI ➕️ imamo jos 3 smrzlica
Ivka sretno danas, javi nam se čim budeš mogla🤗♥️🍀
Ania cestitke na srcu 🥳🥳🥳, slažem se s Megycom, pokušaj uživati u svakom trenutku, ići korak po korak i razmišljati pozitivno. Ja se ovaj postupak trudim tako♥️😊
Amy sretno ti, nadam se pozitivnom ishodu kod tebe. Koji ti je sljedeći korak? Opet beta ili ćeš ići na ultrazvuk?
Emma ja sam bila na histero, kod mene je bilo lagano krvarcukanje do mjesečnice (dnevni uložak mi je bio dovoljan). Koliko se sjećam mjesečnica mi je bila normalna. Nadam se da će ti se to unormalizirati♥️
👩🏻 34 👦🏻34, od 6/21, amh 6,52 pmol/L
10 i 11/22 - AIH 👎🏼
12/22 1Ivf KBC St, 4 js, 1 vraćen 👎🏼
5/23 2 ivf, KBC St, 7 js, 5 oplođenih, vraćena 2 (biokemijska)👎🏼, 1 blastica ❄️
7/23 Fet, trudnoća, srce stalo kucati u 9+6, spontani
12/23 3 ivf, Cito, 3 js, 2 oplođene i vracene, beta 0👎🏼
5/24 4 ivf, 3 js, 3 blastociste, 2 vracene👎🏼, 1 ❄️
7/24 FET 👎🏼
10/24 5 ivf, Repromed, 5 js, 3 opl, 1 morula👎🏼
Ivka super vijesti! Bas dosta folikula imaš, mislim da će biti dobra berba u utorak👏🏼👏🏼👏🏼
Ja nisam pitala embriologa u koju uru će me zvati da ne dežuram kraj mobitela panično. Kako je subota, vjerujem da će se javiti u neki prijepodnevnim satima🤗
👩🏻 34 👦🏻34, od 6/21, amh 6,52 pmol/L
10 i 11/22 - AIH 👎🏼
12/22 1Ivf KBC St, 4 js, 1 vraćen 👎🏼
5/23 2 ivf, KBC St, 7 js, 5 oplođenih, vraćena 2 (biokemijska)👎🏼, 1 blastica ❄️
7/23 Fet, trudnoća, srce stalo kucati u 9+6, spontani
12/23 3 ivf, Cito, 3 js, 2 oplođene i vracene, beta 0👎🏼
5/24 4 ivf, 3 js, 3 blastociste, 2 vracene👎🏼, 1 ❄️
7/24 FET 👎🏼
10/24 5 ivf, Repromed, 5 js, 3 opl, 1 morula👎🏼
Ivka sretno danas, javi nam se čim budeš mogla🤗♥️🍀
Ania cestitke na srcu 🥳🥳🥳, slažem se s Megycom, pokušaj uživati u svakom trenutku, ići korak po korak i razmišljati pozitivno. Ja se ovaj postupak trudim tako♥️😊
Amy sretno ti, nadam se pozitivnom ishodu kod tebe. Koji ti je sljedeći korak? Opet beta ili ćeš ići na ultrazvuk?
Emma ja sam bila na histero, kod mene je bilo lagano krvarcukanje do mjesečnice (dnevni uložak mi je bio dovoljan). Koliko se sjećam mjesečnica mi je bila normalna. Nadam se da će ti se to unormalizirati♥️
Ocito smo pisale u isto vrime post prije tvog ❤️❤️ cekam tvoje rezultate
Ivka super vijesti! Bas dosta folikula imaš, mislim da će biti dobra berba u utorak👏🏼👏🏼👏🏼
Ja nisam pitala embriologa u koju uru će me zvati da ne dežuram kraj mobitela panično. Kako je subota, vjerujem da će se javiti u neki prijepodnevnim satima🤗
Kaze da ima nesto i manjih al njih nje pisa prepostavljam da ce vadit sve sto je za vađenje
Marisha jako mi je zao ❤️ drago mi je da imas plan, to spasava jer fokus s tuge prebacimo na novo planiranje!
Ania cestitam ti na srceku!
Amy sretno s betom danas!
Ivka sretno i tebi!
Lunolina aaaa to sam i ja radila, cijelu trudnocu nastavila pratiti rast, kasnije imala neku aplikaciju u kojoj ti pokaze kolika je otprilike velicina rukice pa sam si crtala te velicine rukice na svoj doan i tako se tjesila kad bi me uhvatila panika 😃
Sanjushka kuzim te, to cekanje prvog pregleda je stvarno najduze cekanje na svijetu! Al rano je jos za simptome, ja sam bila narucena na prvi pregled 7+1 i doslovno nijedan jedini simptom, cak mi se i cice ispuhale. I onda dan nakon pregleda lagano krenule mucninice.
Sani ja te skroz kuzim jer i sama sam uvjerena da tocno znam svoje tijelo i ne moze me prevariti. Cuvaj se i pomalo i smireno. 6dnt ce past test?
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🌀5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🪄🌈
Lunolina i Slee ma znam ja da je prerano za simptome, nisam to tako mislila. Nego to duuugo čekanje pregleda, pa kad bi bili neki simptomi onda bi bar znala da se nešto događa, a ovako kad je još rano i za njih stvarno ništa ne znaš..
Čak zadnja dva dana nisam toliko ni napuhana i mogu normalno hlače zakopčat, što me opet brine.. 🙈
A i mi smo na pregledu tek sa 7+0..
Što se aplikacije tiče, ja se jako dvoumim dal da ju pokrenem ili ne (jer ju imam instaliranu još od prošlog postupka) jer me užasno strah hoće li biti potvrđena trudnoća i sve u redu na tom prvom pregledu ili će opet krenuti nizbrdo..
Lunolina ovo za sjemenkicu je predobro, baš si me i nasmijala i raznježila.. 🥰❤️😁
Ma mislim da ću i ja to pokrenut, baš me zanima moja sjemenkica.. 🥰 Koju aplikaciju koristiš? Ja imam tri instalirane..🤦🏻♀️
👩🏼 36, endometrioza, AMH 0.44µg/L
🧔♂️ 32, sve ok
✴️KBC Rijeka
1. 2020. stim, ❄️ 1js zbog endo
2. 4/23 stim IVF, 2js + 1 odmrznuta, 2 oplođ, ET 1js, ➖
3. 9/23 prir. IVF ➡️ 1js ❌ nije oplođena
4. 10/23 prir. IVF ➡️ 1js ✅, ➖
✴️Beta+
5. 2/24 stim IVF ➡️ 2js, 1 oplođ, ET 2d zametak, 13dnt β 403, 15dnt 730, 18dnt 2364, 20dnt 3428, BO💔
✴️Repromed
6. 6/24 stim IVF ✖️
7. 9/24 stim IVF, 4js, 3 oplođ, ET 1 bc, 0❄️, β 11dnt 1021, 13dnt 2733, 💔 Miss Ab
8. ⏳
s88.forum@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji