Žuži super, nadam se da će se sve tri lijepo razvijati.. 🤞🏻❤️
Lunolina jooooj ❤️ imam i ja te dvije app (i neku Momly ali nije mi nešto iako je na hr) i išla sam ih odmah osposobit..
A ovo za pecivo je top savjet! 😁😂❤️
Meni su od prošlog postupka kad se uhvatilo ali je bio BO, ostale urezane u glavi neke stvari koje su doktori u B+ izgovorili na kraju (stalno se spominjala moja loša kvaliteta stanica, kako je do oplodnje došlo zbog kvalitetnog embriologa i laboratorija, a kasnije se to više nije moglo razvijat jer su moje stanice takve-nikakve, da neki jako mali broj žena s mojom dijagnozom uopće dođe do poroda, čak i da mi je bila prevelika početna beta koja je tad bila oko 400 i da šta sam očekivala…) i sad me užasno strah uopće nadat se ičemu. 🤷🏻♀️
A ne preostaje nam ništa drugo nego odbrojavat dane do tog 4.11. i nadat se najboljem.. 🤞🏻❤️
Ja ne razumijem kako doktori uopće mogu tako nešto reći 😢
Čokoladica a vjerujem da nikad ne postane lakše.. Baš je to užasno da se nikad ne možemo opustit do kraja i samo uživati u trudnoći.. 🙄
Nobody wants this je odlična i pogledana prošli tjedan 😁. Sad sam na Lincoln layer ali to gledam s mužem pa moram njega čekat da se sinkroniziramo, tako da tražim neku samo za sebe.. 😁
👩🏼 37, endometrioza, AMH <0.44µg/L
🧔♂️ 32, sve ok
✴️KBC Rijeka
2 stimulacije
▫️11/20 - zamrzavanje stanica
▫️4/23 - ET 1 trodnevni ➡️ ➖
2 prirodna, 1 transfer, bez rezultata
✴️Beta+
5. 2/24, 1🥚, 1 dvodnevni ➡️ blighted ovum💔
✴️Repromed
4 stimulacije (bez ❄️), 3 transfera:
▫️6/24 prekinut postupak, loš odgovor jajnika
▫️9/24, 3🥚, 1bc ➡️ missed ab 💔,
▫️2/25, 2🥚, 2 trodnevna ➡️ ➖
▫️4/25, 2🥚, 1bc ➡️ biokemijska
⏳
........
📧 s88.forum@gmail.com
Diivnaa, Čokoladica, Marisha, Butterfly, Ivka33, Leona, Pixi, Ana, Sanjushka, Lunolina, Mariposa, Megyca, Slee, Srculence, Stela, Žuži, — Hvala vam od srca svima —
Sanjushka i ostale čekalice na 1.uzv, ja sam se jučer tresla od straha pitajući se dal je sve u redu. Također sam u periodu čekanja priželjkivala neki upečatljiv simptom kao potvrdu da se nešto događa, ali od svega samo nervoza od iščekivanja. Nisam se mogla opustiti; a sad je moram priznati, malo lakše. Znači, i bez simptoma je sve u redu. Curke bit će to sve okej :)
Butterfly ja sam pitala svoju privatnu, moram li se javiti soc.gin, rekla je da ne moram. Dalje se nisam sjetila pitati ništa drugo, od uzbuđenja.
Žuži bravo za 3 oplođene :)
Emma ista stvar kod mene nakon histero, 2 dana povremeno svježa krv, nakon toga smeđarenje do menge koja je dugo trajala, i nakon nje sam smeđarila, iduća je isto trajala poprilično, pa je išao fet. Bude to sve došlo u normalu, držim fige:)
Srculence jesi se testirala? Ili sam preskočila nešto..
Ja 1987., endometrioza, AMH 9,8pmol/L, euthyrox.
On 1982., normozoo., sve ok.
10/23. 1.IVF, sv. Duh, 4 js., ET 1 trodnevni, beta 0
5/24. 2.IVF, sv. Duh, 5 js, ET 1 trodnev., beta 0; dobili 1 BC
7/24. Histeroskopija, septum, sve ok
1.10. FET 1BC; 6dpt +; beta 14dpt 5395.00; uzv 25.10 / 6+2 imamo srčeko :)
Panorama - nizak rizik; curica :)
Upravo me zvao embriolog (nisam dugo čekala 😅), imamo tri oplođene, druge dvije su bile nezrele. Rekao je da će me zvati opet u ponedjeljak😊🥰
Supeeer
👨🦱39- teška oligoasthenozoospermia
👩🦱30 - Amh 1.83 μg/L.
1x IVF prirodni ❌
06/23 aspiracija 4 folikula 4 jajne stanice 3 blaste❌️
1/24 aspiracija 5 folikula 4 jajne stanice,
spermiogram azoospermija, jajne stanice zaleđene
10.03 imamo spermije
10/24
1❄️ blasta (decortin, prolutex, fragmin, cyclogest)
14.10 + beta (32-24-70-196-342-477-703) 6tt💔
19.12 fet 24.12 +(9dnt 131 ,11dnt 376, 15dnt 1807)
16.01 imamo ❤️6+5tt
12tt boy 💙 (trisomija 18,Edwards sindrom)14tt💔
Moja današnja beta je 342 nije se baš poduplala, vidjet ćemo još jedu u ponedjeljak i nadam se da će neke stvari biti jasnije🤯
👨🦱39- teška oligoasthenozoospermia
👩🦱30 - Amh 1.83 μg/L.
1x IVF prirodni ❌
06/23 aspiracija 4 folikula 4 jajne stanice 3 blaste❌️
1/24 aspiracija 5 folikula 4 jajne stanice,
spermiogram azoospermija, jajne stanice zaleđene
10.03 imamo spermije
10/24
1❄️ blasta (decortin, prolutex, fragmin, cyclogest)
14.10 + beta (32-24-70-196-342-477-703) 6tt💔
19.12 fet 24.12 +(9dnt 131 ,11dnt 376, 15dnt 1807)
16.01 imamo ❤️6+5tt
12tt boy 💙 (trisomija 18,Edwards sindrom)14tt💔
Žuri super za rezultat. Sad nsk sve 3 postanu blastice 🤞
Emma žao mi je zbog histeroskopije, nadam se da će brzo stati.
Sanjushka, Lunolina točno znam kako vam je...bez obzira što sam zbog krvarenja bila u utorak na uzv toliko me strah...i dalje imam iscjedak, većinom smeđi, kad se obrisem, na ulosku rijetko kad bude. I jučer opet krvi na papiru, na ulosku ništa.😰 od simptoma ništa i to me baš brine...još sam 4.11 tek u pola6 narucena 🙄
Ja 35 sve ok, on 36 OAT
4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
5.postupak +❤️
Lunolina ja isto pratim aplikaciju, sad mi pise da je kao velicina mrava, i kako sam vratia 2 blastice i beta mi je visoka kaze moj muz ti nemas mravića ti imas mravinjak😂😂😂
11/23, 12/23, 01/24 : letrozol+Ovitrelle-ciljani ❌
02/24 Letrozol + Ovitrelle ➡️ 1.AIH 22.02.2024. ❌
03/24 Letrozol + Ovitrelle ➡️ 2.AIH 20.03.2024. ❌
07/24 1.IVF Letrozol, Gonal, Orgalutran ➡️ 9🥚, 5
oplođenih, ET 1petodnevni ➖, 4🐧.
09.10.2024. FET 2 blastice 🐧🐧: beta 1167.5
07.11. prvi uzv, imamo 2 srca ❤️❤️
13.01.2025. UZV- 🎀🎀
Cure, nakon koliko se od neuspjesnog stimuliranog postupka može u novi?
Žuži neka se lijepo dijele! ❤️
Ovo i mene zanima.
I kakva su pravila oko odnosa u FETu?
Mene ovo zanima? Odnosi prije i nakon transfera? 🫣🫣🫣
👩🏼33✅👨35 -oligospermia
1. ❌
2.❌
3. 2021✅🤰
2024. Idemo na drugo,
FET ❌
Diivnaa, Čokoladica, Marisha, Butterfly, Ivka33, Leona, Pixi, Ana, Sanjushka, Lunolina, Mariposa, Megyca, Slee, Srculence, Stela, Žuži, — Hvala vam od srca svima —Sanjushka i ostale čekalice na 1.uzv, ja sam se jučer tresla od straha pitajući se dal je sve u redu. Također sam u periodu čekanja priželjkivala neki upečatljiv simptom kao potvrdu da se nešto događa, ali od svega samo nervoza od iščekivanja. Nisam se mogla opustiti; a sad je moram priznati, malo lakše. Znači, i bez simptoma je sve u redu. Curke bit će to sve okej :)
Butterfly ja sam pitala svoju privatnu, moram li se javiti soc.gin, rekla je da ne moram. Dalje se nisam sjetila pitati ništa drugo, od uzbuđenja.
Žuži bravo za 3 oplođene :)
Emma ista stvar kod mene nakon histero, 2 dana povremeno svježa krv, nakon toga smeđarenje do menge koja je dugo trajala, i nakon nje sam smeđarila, iduća je isto trajala poprilično, pa je išao fet. Bude to sve došlo u normalu, držim fige:)
Srculence jesi se testirala? Ili sam preskočila nešto..
Ania ja sam odlučila ne testirat se,ne kuzim zasto si uopce radim taj stres. Beta ce u ponejdjeljak sve rec. 🍀🤞🏼☺️🙏🏻
🙋🏻♀️32 god. endometrioza koja nije operativna,trombofilija
🙋🏻♂️37god. (sve uredno)
2/2023 prvi postupak,biokemijska ❌
6❄️
07/2023 transfer, u 7tj spontani 😔💔
9/2023 konzultacije
04.10.Transfer + embryoglue,spontani u 8 tjednu💔
•01/2024 Trombofilija/Heparin💉
•⌛️ 2mj. 2024 Konzultacije ŠKVORC
07.03. FET /Beta❌ 09.05 FET/beta❌ 16.10.FET/BETA 28.10.❌ 10.12.FET/BETA❌
08.02. FET dva embrija/BETA✅ spontani 6tj.💔
1bc ❄️
Žuži sretno 🤞 neka sve 3 budu lijepe blastice 😊
Ania cesitam na srceku, neka i dalje bude sve dobro 😊
Amy beta raste i dalje, ali ne dupla se pravilno. Bas cudno. Sto doktori kazu? Drzi se..sretno za betu u ponedjeljak 🤞
Saniii kako si? Nadam se da je ovaj put dobitno...cekamo testice...
Srculence bome dobro izdrzavas kad ne radis testice..sretno s betom onda 🙂
Cure ja sam koma, "bolesna kao pas". Izgleda upala sinusa, danas sam bila kod dr.vadila sam krv, crp 43 🙄 dobila sam antibiotike. Sinoc sam se namucila, kasalj me gnjavio.
Strah me i dalje za ovu svoju mrvu od konstantnog puhanja nosa, kasljanja, naprezanja, sad i antibiotika 😥
Nemam nikakve simptome, osim sto me jucer boljelo dolje, presjecalo itd., to pripisujem ovom bolesnom stanju...isto nikako docekati 5.11.i prvi uzv da cujem srceko i da je sve ok ❤️
Jos sam sad i na bolovanju,vise vremena za razmisljanje i panicarenje 🙈
🍀 9dnt beta 119; 11 dnt beta 402
🤰 stiže nam curica 💜
Sortiraj odgovore
Najstariji