Hej cure, rekla sam da ću vam se javiti s rezultatom inseminacije. Na kraju nismo išli na inseminaciju jer mi se razvilo puno folikula i bilo bi rizično da idem na IUI s 8 folikula. Tako da smo pristali ići na IVF prema njegovoj preporuci (privatno). Nažalost imala sam samo 1 oocitu koja je bila nezrela, ostalo su bili cisticni folikuli. Koristila sam Femaru (1 tbl od 2.do 7.dana ciklusa), 9 amp Menopura, 3 Cetrotide i 2 Ovitrella. I eto nažalost neuspješno.
Sad smo s doktorom dog da radimo pauzu jedan ciklus (valjda tijelo treba odmoriti). I onda idemo na blagu stimulaciju za IVF. Malo me brine da će opet biti fijasko ali on mi tvrdi da neće jer od starta idemo na IVF i vidjela sam da mi je napisao na Prorokol da cu uzimati 2 tab Femare (od 2.do 7.dana) i Gonal F (ne znam koliko jer nije napisao broj). Recite mi je li itko od vas išao na blagu stimulaciju i kako je to prošlo kod vas? Koliko ste dobili oocita i kakve su kvalitete bile i jeste li imali što za smrznuti? Hvala vam unaprijed. 😀
Ja sam u septembru imala tu blagu stimulaciju (femara 5 dana 2x dnevno i nakon toga 75 iu menorpura par dana.. i cetrotide naravno) bilo je nekoliko folikula ali samo jedna jajna celija koja je bila loseg kvaliteta, oplodjena je ali je pocela razvijati abnormalnosti ..
Naredni ciklus u oktobru (tacnije vec krajem septembra) sam pocela sa stimulaciju femara,gonal f,menopur, cetrotide.. i imala sam 8 jajnih celija, 5 zrelih, 4 oplodjene .. ali evo ove 4 na 5i dan jos uvijek nisu dosle do blastociste, nadamo se jos sutra da ce ipak uspjeti.
👸36-hashimoto, hidrosalpinks, nizak AMH, visok FSH
🧑💼36-spremiogram uredan
🔸️12/23 IVF-5 blastocista (3 neiskoristene)
🔸02/24. FET-2 blastociste
🔸03/24 spontani 💔
🔸️7/24prirodna trudnoca
🔸️8/24 spontani 💔
🔸️9/24 prirodni ivf-1js nije oplodjena
🔸️10/24 stimulirani ivf-8 js- 4 oplodjene (2 abnormalne,2 zaleđene bez testiranja)
🔸️FET ⏳️
Pozdrav žene! Evo mene opet nakon tri godine :)
Imamo curicu iz trećeg puta , sad idemo opet . Imamo dvije smrzlice, dobila sam ovaj put estrofen 2x2. Prvi put kad smo išli prirodno, isto smrzlice, nisam imala nikakvu terapiju. Pa me zanima vaše mišljenje o tome, negdje čitam da nije dobro , pa čisto da sam u miru s glavom 😅
Hvala na odgovoru .
Svima sretno i fige na najjače . 🫶🏼
👩🏼33✅👨35 -oligospermia
1. ❌
2.❌
3. 2021✅🤰
2024. Idemo na drugo,
FET ❌
Svim curama veliko hvala na podršci:) Puno se ispisalo danas, pa ako koju izostavim nemojte zamjeriti. Cijeli dan nisam doslovno imala vremena otvoriti forum. Sani, Slee radila sam testiće, izjednačile se crtice i prestala sam testirati jučer..Igra živaca mi je to bila, a beta me šokirala. Bila sam kod dr., napravila je uzv, potvrđena je trudnoća u maternici i za sad se vidi jedna pravilna GV 😀 Idući petak idem ponovno na uzv (25.10.), pa sanjushka molim te može na listu. Od danas počinjem s prolutexom i još uvijek nisam došla k sebi. Betu ne moram ponavljati, nije ju puno komentirala, nego je rekla kako ima široki raspon i da je to super beta.
Lunolina, Sanjushka, Amy, Ruža, Butterfly, Libo cure bravo za bete, navijam za duplanje i da bude sve u redu :)
Plavuša, Nella žao mi je..
Figice držim fige za drugu crticu :)
Srculence, Mariposa pupice čestitam I nek se čvrsto prime
Marisha, Žužii, Pixi, Divna, Molly i sve koje sam zaboravila, hvala vam 😀
Ja 1987., endometrioza, AMH 9,8pmol/L, euthyrox.
On 1982., normozoo., sve ok.
10/23. 1.IVF, sv. Duh, 4 js., ET 1 trodnevni, beta 0
5/24. 2.IVF, sv. Duh, 5 js, ET 1 trodnev., beta 0; dobili 1 BC
7/24. Histeroskopija, septum, sve ok
1.10. FET 1BC; 6dpt +; beta 14dpt 5395.00; uzv 25.10 / 6+2 imamo srčeko :)
Panorama - nizak rizik; curica :)
Koliko predivnih beta danas, cure cestitam svima redom❤️❤️ neka se nastave duplatii :)
Npelica predivna je malena 🥰
Srculence i Mariposa sretno pupice 🍀Evo mog testica od danas, 7dpt (donji na slici) . Figice test je duchesse iz mullera..https://ibb.co/mHktX6h
11/23, 12/23, 01/24 : letrozol+Ovitrelle-ciljani ❌
02/24 Letrozol + Ovitrelle ➡️ 1.AIH 22.02.2024. ❌
03/24 Letrozol + Ovitrelle ➡️ 2.AIH 20.03.2024. ❌
07/24 1.IVF Letrozol, Gonal, Orgalutran ➡️ 9🥚, 5
oplođenih, ET 1petodnevni ➖, 4🐧.
09.10.2024. FET 2 blastice 🐧🐧: beta 1167.5
07.11. prvi uzv, imamo 2 srca ❤️❤️
13.01.2025. UZV- 🎀🎀
Pozdrav svima,
Čestitam na lijepim vijestima, pročitala sam jako puno zaostataka i malo mi se sve pomiješalo pa ako krenem posebno nabrajat, izostavit ću nekog nenamjerno.
Znam da se nitko neće ljutiti ako posebnu sreću zaželim našoj Sanjushki ❤️
Ulovila sam i bebice, predivne su, jurky i jabukice, uživajte 🤗
Evo još jedne s abnormalnom betom 🙋♀️, 14dpt moja beta bila je 5746.04 IU/L (c/p da ne kažem krivo), ET 2 5dnevne blastociste, od kojih se razvila samo 1 i iz uredne trudnoće rodila se mala zvrkica koja ni dan danas ne spava 😆
Mariposa, ja sam trenutno u blagoj stimulaciji, od 2.-7. dc 2tbl Femare od 2.5 mg, od 6.dc Gonal 150, danas dobila Cetrotide i štopericu Brevactid, u petak 18.10. imam aspiraciju - može na listu 😀
Imamo 4 folikula - 16, 18, 19 i 20 mm, dr je zadovoljan pa sam i ja 😅
Nadam se da će barem jedna biti zadovoljavajuća, baš imam strah od ovog puta, toliko da se nisam ni javila da krećem s postupkom 🥺
👩1987, AMH 2.7 pmol/l, histero✅️, kariogrami✅️, MTHFR homoz., PAI1 heteroz.
🧔♂️1987 sve OK
1. IVF 2020. ET PETROVA - trudnoća od prve, curica💜
2. FET 2023., beta ⛔️
3. FET 2023., prokrvarila prije bete⛔️
4. ET 2024. IVF klinika, missed ab u 8tt. 💔
5. ET 2024. IVF klinika, beta⛔️
6. ET 2024. Alea fertility ⛔️
dodo87.forum@gmail.com
Nella žao mi je.. 🫂Nadam se da bebać krije u smrzlićima 🤞🏻❤️
Teich ❤️
Npelica ❤️🫂❤️ prekrasna ti je curica, pravi slatkiš.. 🥰❤️
Srculece i Mariposa pupice! Neka se mrvice lijepo ugnijezde i često prime! 🤞🏻❤️
Mariposa vjerojatno ti je to bio progesteron jer nakon transfera znaju ubacit i progesteron u rodnicu - vaginaletu ili gel..
Libo čestitam, neka je do kraja školski i dosadno! 🥳❤️
Djetelina žao mi je da nije bilo uspješno ovaj put ali vjerujem da će biti u sljedećem ako startate od početka sa stimulacijom.. 🤞🏻❤️
👩🏼 36, endometrioza, AMH 0.44µg/L
🧔♂️ 32, sve ok
✴️KBC Rijeka
1. 2020. stim, ❄️ 1js zbog endo
2. 4/23 stim IVF, 2js + 1 odmrznuta, 2 oplođ, ET 1js, ➖
3. 9/23 prir. IVF ➡️ 1js ❌ nije oplođena
4. 10/23 prir. IVF ➡️ 1js ✅, ➖
✴️Beta+
5. 2/24 stim IVF ➡️ 2js, 1 oplođ, ET 2d zametak, 13dnt β 403, 15dnt 730, 18dnt 2364, 20dnt 3428, BO💔
✴️Repromed
6. 6/24 stim IVF ✖️
7. 9/24 stim IVF, 4js, 3 oplođ, ET 1 bc, 0❄️, β 11dnt 1021, 13dnt 2733, 💔 Miss Ab
8. ⏳
s88.forum@gmail.com
Ajme koliko lijepih beta, duplanja!Pixikoja brojka 😍 top!
Evo ja sam obavila transfer dvije mrve 🥰 pojela krumpirice i sad cekamo 28.10. Betu! ❤️🤞🏼🙏🏻
Srculence 🤗 sretnooo.. neka se tvoje dvije mrve prime i neka bude lijepa beta 🤞
36 👩
41👦
• Endometrioza, adenomioza
● Poliklinika Škvorc ●
4/17 - ICSI, 4 🥚, ET - 2 osmostanične vracene, 💙💙
6/24 - IVF, 8 🥚, nema oplođenih, nema transfera
9/24 - ICSI, 5 🥚, 1 ET blastice, 1 ❄️,
🍀 9dnt beta 119; 11 dnt beta 402 🤰 stiže nam curica 💜
Riamaro meni je dosla 11 dana nakon aspiracije
.
Srculence i mariposa neka se cvrsto prime ❤️😊
.
Libo super beta 😁
.
Megyca lijepo tamni 💪🏼
🙋🏻♀️33-AMH 8.2 , lagani PCOS, granicna IR,
q10, vit D 3000, vitC 500, novolac i 2x siofor
.
🙋🏼33 - Oligoasthenozoospermia - terapija catafertyl, bioastin, umbiqunol
9/2024 - ICSI - 4 js - 0 oplodenih
Hej cure, rekla sam da ću vam se javiti s rezultatom inseminacije. Na kraju nismo išli na inseminaciju jer mi se razvilo puno folikula i bilo bi rizično da idem na IUI s 8 folikula. Tako da smo pristali ići na IVF prema njegovoj preporuci (privatno). Nažalost imala sam samo 1 oocitu koja je bila nezrela, ostalo su bili cisticni folikuli. Koristila sam Femaru (1 tbl od 2.do 7.dana ciklusa), 9 amp Menopura, 3 Cetrotide i 2 Ovitrella. I eto nažalost neuspješno.
Sad smo s doktorom dog da radimo pauzu jedan ciklus (valjda tijelo treba odmoriti). I onda idemo na blagu stimulaciju za IVF. Malo me brine da će opet biti fijasko ali on mi tvrdi da neće jer od starta idemo na IVF i vidjela sam da mi je napisao na Prorokol da cu uzimati 2 tab Femare (od 2.do 7.dana) i Gonal F (ne znam koliko jer nije napisao broj). Recite mi je li itko od vas išao na blagu stimulaciju i kako je to prošlo kod vas? Koliko ste dobili oocita i kakve su kvalitete bile i jeste li imali što za smrznuti? Hvala vam unaprijed. 😀Ja sam u septembru imala tu blagu stimulaciju (femara 5 dana 2x dnevno i nakon toga 75 iu menorpura par dana.. i cetrotide naravno) bilo je nekoliko folikula ali samo jedna jajna celija koja je bila loseg kvaliteta, oplodjena je ali je pocela razvijati abnormalnosti ..
Naredni ciklus u oktobru (tacnije vec krajem septembra) sam pocela sa stimulaciju femara,gonal f,menopur, cetrotide.. i imala sam 8 jajnih celija, 5 zrelih, 4 oplodjene .. ali evo ove 4 na 5i dan jos uvijek nisu dosle do blastociste, nadamo se jos sutra da ce ipak uspjeti.
Dunya čini mi se da si dobro reagirala na ovu drugu stimulaciju s Gonalom F. Koliko si imala folikula? Mene brine da cu opet imati puno folikula ali malo jajnih stanica nakon aspiracije. Vjerovat cu da ce biti dobro ovaj put 🥰 samo nam je sad dugo čekati da prođe taj jedan ciklus 🤣 ali moram vam reci da se partnerov spermiogram strasno popravio. Na dan aspiracije je imao 43 % pp a u zadnjih 10 mjeseci je imao oko 16, 17 % . Toliko smo bili u šoku da smo išli pitati doktore da nije došlo do neke greške 🙈🙉 Jos jedno pitanje da ne zovem Polikliniku, Duphaston pijem dok ne dobijem mentruaciju? Rekao mi je dokror da pijem 10ak dana po 3 tbl kako ne bi odmah dobila mentruaciju.
💁(31) - spolni hormoni 👌
AMH 3,53 (0,71-7,59)
19.9. konzultacije Poliklinika IVF
10.mj - Dogovoren IUI (stimulacija ovulacije uz Femaru i Menopur; Ovitrelle) -》IVF (1 j.s. nezrela)❌️
11.mj - IVF (blaga stimulacija: Femara, Gonal F, Ovitrelle) 🤞🍀 -》3 oocite, 2 zrele i oplođene (jedna trodnevna osmostanična vraćena, druga nije adekvatna za zamrzavanje). Beta 18.12. ⏳️🍀
Djetelina, sorry, moj odgovor je bio za tebe, a ne Mariposu 🙈
Malo sam pobrkala 🙂
👩1987, AMH 2.7 pmol/l, histero✅️, kariogrami✅️, MTHFR homoz., PAI1 heteroz.
🧔♂️1987 sve OK
1. IVF 2020. ET PETROVA - trudnoća od prve, curica💜
2. FET 2023., beta ⛔️
3. FET 2023., prokrvarila prije bete⛔️
4. ET 2024. IVF klinika, missed ab u 8tt. 💔
5. ET 2024. IVF klinika, beta⛔️
6. ET 2024. Alea fertility ⛔️
dodo87.forum@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji