Potpomognuta oplodnja vol. 9

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Deb

Broj poruka: 70

Prijavi adminu

Cure, zašto netko dobije da pije aspirin? Meni to nikad nije nitko preporučio. 

2023. 2x IUI❌️❌️
    2024. 6.mj ET ❌️
    9.FET❌️
    1❄️

Libo1415

Broj poruka: 307

Prijavi adminu

Plavuša  nisi valjda plaćala cyclogest,decortin i ostalo? To ti soc.ginekolog daje uputnice.

Ja 34 sve ok, on 36 OAT
    4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
    Idemo dalje...🤞

Saniii

Broj poruka: 1131

Prijavi adminu

Molly da se obje izbore 🙏🤞
    Luna žao mi je zaista 😔, drži se ❤️, nadam se da će otići samo od sebe i da neće biti potrebe za intervencijom. Da li u DE nude medikamente za pobačaj ako ipak ne ode samo? Kod nas u Hr je klasična kiretaza zadnja opcija, ako ni tablete ne pomognu..
    Plavuša nek se sve oplode 🤞🙏, btw sve te lijekove mozes dobit na recept, svom ginu pošalješ otpusno pismo i on ti pusti recepte. Prolutex se jedino plaća i on ne ide na recept. I ja ga koristim zadnjih par transfera jer je kod mene progesteron nizak.

🙋‍♂️1982 normo
    🙋‍♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
    1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
    2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
    FET 03/21 2bc❌️
    3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
    FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
    4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
    FET 12/22 2bc ❌️
    5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
    6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc
    FET 06/23 ❌️
    FET 09/23❌️
    7.Ivf 05/24 Repromed 9js 3bc Et 1bc❌️
    Fet 11/24 ❌️
    Fet 12/24 ❌️

• Lunaa93

Broj poruka: 305

Prijavi adminu

Saniii

Molly da se obje izbore 🙏🤞
    Luna žao mi je zaista 😔, drži se ❤️, nadam se da će otići samo od sebe i da neće biti potrebe za intervencijom. Da li u DE nude medikamente za pobačaj ako ipak ne ode samo? Kod nas u Hr je klasična kiretaza zadnja opcija, ako ni tablete ne pomognu..
    Plavušanek se sve oplode 🤞🙏, btw sve te lijekove mozes dobit na recept, svom ginu pošalješ otpusno pismo i on ti pusti recepte. Prolutex se jedino plaća i on ne ide na recept. I ja ga koristim zadnjih par transfera jer je kod mene progesteron nizak.

Iskreno, koliko sam istrazila da. Ali danas na pomen medikamenata, moja doktorica je rekla da nisam za toga nego za kiretazu. Toliko sam bila ljuta, da sam na kraju izasla iz ordinacije bez termina za iducu sedmicu. 
    Bila sam ljuta samo iz jednog razloga, prosle sedmice je rekla da mi nece trebati, da ce samo otici kad sam joj nagovjestila da je ne bih radila. Danas druga prica. Zato sam i u dilemi da li je bilo bolje da sam otisla u bolnicu. Sacekacu jos 7 dana za prirodno krvarenje, ako se ne desi, moracu nesto poduzeti. Ne znam da li ti imas neki savjet. Vjeruj mi da mi je teze sto nemam ovdje strucnjaka, nego sva ova situacija. Ne zelim da me se tretira kao bankomat, niti kao neki eksperiment. 

👩🏻31👦🏻45
    👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
    👦🏻 asthenoteratozoospermia
    ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
    Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
    TSH 3.95 ➡️ 1.55
    FET- 12.02. 2 ❄️❄️ Beta ❌
    FET 26.08. 1❄️ Blighted ovum

plavuša

Broj poruka: 193

Prijavi adminu

Libo1415

Plavušanisi valjda plaćala cyclogest,decortin i ostalo? To ti soc.ginekolog daje uputnice.

A kao da jesam, otisla sam odmah u ljekarnu sa njegovim receptima, kasnije sam se sjetila da sam trebala traziti od svojeg gin

🤰🏼2012.prirodna, curka 3800g 51cm
    🤰🏼2020. prirodna vanmaternična, jajovodi ✂️
    ❤️Novi muž❤️
    👱🏻‍♂️28.g. normozoo
    👱‍♀️37.g. Bez jajovoda, amh 7,4, hipo/haši
    1️⃣ 09/24 Škvorc 🤞(gonal+menopur+cetrotide)
    5🥚, 1 🐣, 0❄️
    cyclogest, folbella, decortin, aspirin, prolutex
    Beta 2,30 ❌
    2️⃣ 01/25⏳⏳⏳

Tanjanja27

Broj poruka: 263

Prijavi adminu

Lunaa93

Cokoladice,
    Hvala ti puno. 🥰❤️
    Tebe nastavljam pratiti.
    Deb,🥰❤️Tanjaanja,
    Kad planiras ici? Muz mi govori javi se odmah. Ali ovaj put planiram bolju pripremu. Moram uraditi dodatne analize, nasla sam neke stavke koje trebam uradiiti. Prvo kariogram, pa onda Torch. Histeroskopiju sam radila prosle godine i bilo je sve ok.
    Ostajemo u kontaktu, pa cemo se dopunjavati sa informacijama i iskustvima.
    Negdje sam procitala da je zaista super, ali da se trebamo dobro pripremiti, jer su prezauzeti.
    Libo,
    Hvala ti puno i sretno ti! 🍀🤞🏼

U ovom momentu je svakako vazno da se oporavis i da sve ovo bude sto manje stresno za tvoje tijelo..nakon toga lagano u nove pobjede.. Klinika je FertiCare, na njihovoj stranici imas opciju da popunis kontakt formular, neke osnovne stvari o sebi, uz obaveznu napomenu da zelis kod dr Lazarovski, nakon toga ti se javlja  kordinator koji te vodi tokom cijelog postupka,ali prvo sto salju je spisak nalaza koji su za prvi mpmenat neophodni, za tebe i partnera..mislim da je to nesto sto svima traze..ja mail imam i spisak potrebnih nalaza, pa kada budes spremna samo se javi.. ❤🫂

👩 '85 nalazi uredni, amh 1.02
    👦'82 los spermogram
    1 IVF 12/23,menopur, cetrotide, 6 folikula.
    3 jc,oplodjena 1 ,beta ➖
    2 IVF 05/24 Gonal 225,cetrotide..5 folikula
    3 jc, oplodjena 1,beta ➖
    11/24 pergoveris, ET 2 bc, 1 🐧
    10.12 ➕ beta 14dnt 2143,16dnt 5914
    ZA SREĆU OD SVEGA VEĆU...

Libo1415

Broj poruka: 307

Prijavi adminu

plavuša

Libo1415

Plavušanisi valjda plaćala cyclogest,decortin i ostalo? To ti soc.ginekolog daje uputnice.
    A kao da jesam, otisla sam odmah u ljekarnu sa njegovim receptima, kasnije sam se sjetila da sam trebala traziti od svojeg gin

Jooj 🙈 nemoj više trošiti. Ako će ti trebati decortina slučajno, imam ja pa ti mogu dati. Al ginekolog će ti sigurno pustiti sve recepte. 

Ja 34 sve ok, on 36 OAT
    4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
    Idemo dalje...🤞

Molly8

Broj poruka: 106

Prijavi adminu

sanjushka

Molly joj baš mi je žao.. Valjda će ti oni dat neko objašnjenje zašto je tako kako je.. Ali nikad ne znaš, možda se te dvije uspiju izboriti na kraju, znalo se i to događati.. 🤞🏻❤️
    Medena da, jako nestrpljivo.. 😂 Hvala ti ❤️
    Ivy u ivf-u se računa od dana aspiracije + 2 tjedna. Tako je u većini poliklinika.. Naučila sam to na teži način.. 🙈 Drago mi je da za sad sve štima, nadam se da će prokucati do sljedećeg pregleda.. 🤞🏻🥰
    Plavuša supeeeer brojka!❤️ Sad izdrži do poziva.. 😂🤞🏻
    Cyclogest sam stavila isti dan navečer. Odnosno sinoć. S tim da sam legla već u krevet i ne znam ni sama kako mi je palo na pamet da sam zaboravila stavit vaginaletu. U ponoć i pol.. 🤦🏻‍♀️ Pa sam se opet dizala, tražila di sam ih uopće spremila i tako.. 🙄
    Lunaa jako mi ježao… 😔 Šaljem zagrljaj.. 🫂❤️
    Libo super! Imat ćete lijepi broj smrzlića.. 🥰 Nemoj mi sad davat nadu s pozivima. Opet ću dezurat na mobu prerano. 😂

Nekako se ne nadam s obzirom na razgovor cini mi se vise ne nego da i to sto je rekao da zaustavim terapiju. Al eto mozda me iznenadi necu se žalit 😅
    Hvala vam svima na podršci i lijepim riječima ne znam sta bi bez ovog foruma ❤️

🙋🏻‍♀️33-AMH 8.2 , lagani PCOS, granicna IR,
    q10, vit D 3000, vitC 500, novolac i 2x siofor
    .
    🙋🏼33 - Oligoasthenozoospermia - terapija catafertyl, bioastin, umbiqunol
    9/2024 - ICSI - 4 js - 0 oplodenih

plavuša

Broj poruka: 193

Prijavi adminu

Libo1415

plavuša

Libo1415

Jooj 🙈 nemoj više trošiti. Ako će ti trebati decortina slučajno, imam ja pa ti mogu dati. Al ginekolog će ti sigurno pustiti sve recepte.

Hvala ti libo 😊 a sad imam zalihu, a za ubuduce prvo zovem svog gin ra rcp.. A sad sam bas poslala mail u madarsku jer imaju na stanju prolutex? Ako je na receptu napisano 7x1ml, to je jedna kutija, ja ne mogu kupiti dvije? 🙈

🤰🏼2012.prirodna, curka 3800g 51cm
    🤰🏼2020. prirodna vanmaternična, jajovodi ✂️
    ❤️Novi muž❤️
    👱🏻‍♂️28.g. normozoo
    👱‍♀️37.g. Bez jajovoda, amh 7,4, hipo/haši
    1️⃣ 09/24 Škvorc 🤞(gonal+menopur+cetrotide)
    5🥚, 1 🐣, 0❄️
    cyclogest, folbella, decortin, aspirin, prolutex
    Beta 2,30 ❌
    2️⃣ 01/25⏳⏳⏳

Molly8

Broj poruka: 106

Prijavi adminu

Imam pitanje jos jedno, koliko je normalno da te boli dan nakon aspiracije. Imam dosta jake bolove u području maternice i jajnika. Cijeli dan je pritisak dosta velik al u zadnjih par sati su sve jaci bolovi i probadanja. 

🙋🏻‍♀️33-AMH 8.2 , lagani PCOS, granicna IR,
    q10, vit D 3000, vitC 500, novolac i 2x siofor
    .
    🙋🏼33 - Oligoasthenozoospermia - terapija catafertyl, bioastin, umbiqunol
    9/2024 - ICSI - 4 js - 0 oplodenih

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.