Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Molly8
    02. Listopad 2024. 14:25

Lunolina predobrooo 🥳
    Sanjushka to je to samo tako dalje 💪🏼❤️
    Ruža, Teich, Deb, Anna hvala ❤️

🙋🏻‍♀️33-AMH 9.5
    .
    🙋🏼34- Oligoasthenozoospermia - terapija catafertyl, bioastin, umbiqunol
    Kariogram 👫✅
    9/2024 - ICSI - cito (gonal, orgalutran)- 4 js - 0 oplodenih
    2/2025 -ICSI - cito (gonal,orgalutran)- 2js -0 oplodenih
    5/2025 KBC St - ICSI (pergoveris, cetrotide) 2js - 1 oplodena - ✖️

RužaFT
    02. Listopad 2024. 14:32

Molly ja sam pila taj od solgara nutri nano preko ljeta.. vidjet cemo ima li kakvog pomaka...

🍀 9dnt beta 119; 11 dnt beta 402

🤰 stiže nam curica 💜

Jurky32
    02. Listopad 2024. 14:46

Loli, žao mi je što je transfer odgođen.. više sreće drugi puta 🤞🥰
    Sanjushka, Lunolina, bravo cure.. moglo bi tu biti i smrzlića.. sretnooo 🤞🥰
    -----
    Ja ću se zahvaliti svima ovako skupa...Hvala vam cure moje na čestitkama.. Neću svakoj posebno jer se može dogoditi da nekog preskočim, a to ne želim.. Saniii i Korni, prenesite moje pozdrave Tikvici i NPelici i njihovoj dječici.. Svi ste vi ovdje divna podrška cijelo vrijeme.. Hvala još jednom ❤️
    ----
    Eh sad, iskustvo s poroda.. oko pola 4 ujutro puca mi vodenjak, do 7h otvorena već 7 prstiju.. u 7:40 dobivam malo dripa.. jako bolno, neopisivo bolno, alii sve gotovo do 10:50.. nisam popucala niti rezana.. veliko hvala i svaka čast babici na tome.. imam sreće što je sve tako brzo išlo i što sam iz rađaone u sobu odšetala 💪💪
    Što se Tome tiče, on je dobro.. Apgar 10/10.. dobio je žuticu, bio na fototerapiji dva dana i jučer smo pušteni kući 🤗🤗
    ----
    I za kraj, fotkica https://ibb.co/yFQXNkc ❤️

👱‍♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
    8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
    9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
    10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙

wildflower
    02. Listopad 2024. 14:51

Jurky32

—–
    Ja ću se zahvaliti svima ovako skupa…Hvala vam cure moje na čestitkama.. Neću svakoj posebno jer se može dogoditi da nekog preskočim, a to ne želim.. Saniii i Korni, prenesite moje pozdrave Tikvici i NPelicii njihovoj dječici.. Svi ste vi ovdje divna podrška cijelo vrijeme.. Hvala još jednom ❤️
    —-
    Eh sad, iskustvo s poroda.. oko pola 4 ujutro puca mi vodenjak, do 7h otvorena već 7 prstiju.. u 7:40 dobivam malo dripa.. jako bolno, neopisivo bolno, alii sve gotovo do 10:50.. nisam popucala niti rezana.. veliko hvala i svaka čast babici na tome.. imam sreće što je sve tako brzo išlo i što sam iz rađaone u sobu odšetala 💪💪
    Što se Tome tiče, on je dobro.. Apgar 10/10.. dobio je žuticu, bio na fototerapiji dva dana i jučer smo pušteni kući 🤗🤗
    —-
    I za kraj, fotkicahttps://ibb.co/yFQXNkc ❤️

Mis mali medeni ❤️ ❤️ ❤️ ❤️🥹🥹 ajmeeee uzivajteeeeee

'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
    '86, oligozoospermia
    Repromed:
    2mj/2024 - 1. AIH ❌
    4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵

Marisha
    02. Listopad 2024. 14:56

Jurky32

—–
    Ja ću se zahvaliti svima ovako skupa…Hvala vam cure moje na čestitkama.. Neću svakoj posebno jer se može dogoditi da nekog preskočim, a to ne želim.. Saniii i Korni, prenesite moje pozdrave Tikvici i NPelicii njihovoj dječici.. Svi ste vi ovdje divna podrška cijelo vrijeme.. Hvala još jednom ❤️
    —-
    —-

Jurky neka ti je oporavak čim brži, super da je tako prošlo 💪
    Ajme koja prekrasnoća od bebe i još nasmijan u snu, divota 

Marisha
    02. Listopad 2024. 14:57

Lunolina 💪& Sanjushka 💪 sada navijamo i za ❄️

Barrrbi
    02. Listopad 2024. 15:00

Jurky32

—–
    —-
    —-

Toma je presladak. Uživajte u njemu. 

👩🏼35g-PCOS,AMH-27 pmol/L
    🧔37g- OAT
    🟡Vinogradska
    👦🏼-iz IVF/ICSI (2023)💙
    Beba br 2 🙏
    🟡Vinogradska
    2/2025 💔❌
    4/2025 IVF/ICSI -13🥚;10 oplođenih, 4❄️;ET 1bc-7dpt ➕;
    1beta(11dpt)=342
    2beta(13dpt)= 691
    1UZV-28.5. 6+4-imamo ❤️
    Panorama-LOW RISK 🎀Baby girl M🎀 01/2026⏳🙏

Lunolina
    02. Listopad 2024. 15:46

Jurky malisan je diiiivan ❤️ da ga pojedes koliko je sladak 😍
    .
    Meni je danas trbuh dosta narastao i nadam se da necu uci u hiper. Nadam se da me cudno napuhala juha od rajcice 😄 Pa sa 10 folikula stvaarno ne bih trebala uci u hiper.

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

Libo1415
    02. Listopad 2024. 15:56

Evo cure vraćena nasa 1 ali vrijedna blastica. Dr je rekao da je savršena. I mi svim srce vjerujemo u nju. Od smrzlica nažalost ništa ovaj puta jer je spermiogram bio loš. Tako da vjerujemo i našu mrvicu i sad smo je izveli na ručak u batak 🙈😉❤️ držite fige 🙏🤞❤️
    Sanjushka, Lunolina odlične vijesti. ❤️🤗
    Loli žao mi je da je odgođen, ali čeka te tvoja mrvica. 🤗❤️ 
    Jurky koja slatkoća ❤️❤️❤️😍😍😍😍 predivan je. 🤗

Ja 35 sve ok, on 36 OAT
    4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
    5.postupak +❤️

plavuša
    02. Listopad 2024. 16:11

Jaoooo ja cu ispalit na zivce hahaha pa jos me nisu zvaliiii 🙉🙉🙉

1️⃣ 09/24 Škvorc - - 5🥚 1 🐣 0❄️ ❌
    2️⃣ 02/25 Škvorc - - 6🥚1🐣 0❄️ 🫶
    12dpt beta 262,9 🍀🤞
    14dpt beta 557,7 🥰🙏
    13.03.2025. 6+3 💓
    🩵 17.10.2025. 🩵 37+4

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI