Trudnice, jeste na 5+6 imale ikakve simptome? Kod mene apsolutno nista, kao da se niiista ne dogada. Jel to normalno? Dobro sam se drzala ovaj tjedan, sve si govorim kao rano je jos, ali sad sam vec zabrinuta da se nista ne dogada. 😢🙈😵💫
S obzirom da nisam išla na posao pa sam imala puno vremena čitala sam bezbroj stranica raznih foruma. I bilo je cura koje su pisale da tjednima, neke čak ni par mjeseci nisu imale baš nikakve simptome. Čak ni bol u grudima, grčenje, umor, dakle baš ništa. Tako da je očito i to moguće i nije tako nevjerojatno, samo mi sve očekujemo bar neki znak da se nešto događa pa da nas to smiri. Držim fige da je sve ok i da je to početak uredne i mirne trudnoće ❤️
2023. 2x IUI❌️❌️
2024. 6.mj ET ❌️
9.FET❌️
1❄️
Trudnice, jeste na 5+6 imale ikakve simptome? Kod mene apsolutno nista, kao da se niiista ne dogada. Jel to normalno? Dobro sam se drzala ovaj tjedan, sve si govorim kao rano je jos, ali sad sam vec zabrinuta da se nista ne dogada. 😢🙈😵💫
Cokoladice, ja nisam imala skoro nikakvih simptoma do negdje 8tt, onda kad su krenule mučnine bilo je veselo. Jedino se sjećam da su me cicke baš jako boljele u tim prvim tjednima. Neke druge simptome nisam imala. Znam da strepiš prije uzv-a, ali probaj mantrati da će biti sve okej ❤️🤞🏼🍀❤️Ajme koliko zbivanja zadnjih dana! Baš neka pozitiva vlada na forumu i nadam se da ce se tako nastaviti! Cure, čestitam na dobrim berbama, a koliko vidim dobar je bio i party u labu! Bit će ovo jedna vrlo plodna jesen 🍀🤞🏼❤️
Samo hrabro dalje!
Ne javljam se zadnjih dana, ali sve vas čitam i veselim se i tugujem s vama ❤️❤️❤️Ja sam otvorena 2 cm, tako da bi nas dječak mogao i za dva dana i za dva tjedna, tko će ga znat 🤣🙈
Jabukice pa ti trebas rodit svaki cas ❤️❤️❤️ drzimo fige da bude sto bezbolnije. 🍀🍀🍀 i hvala ti na komentaru, lakse mi je cuti da je to normalno. Grudi me bole od pocetka postupka, cim krenem sa progicima. Pa to nekako ni ne racunam. Ja sve ocekujem onako filmski da cu povratit ili nesto 🤮 🤣🤣🤣
👱♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨🦳 normo
~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷
Znam da ti je tesko ne brinuti se, ali u principu mucnine ti se jave izmedu 7 i 8 tt naravno kod nekih prije a kod odredenih trudnica nikad. Ako si bas jako jako zabrinuta napravi jos jedan testic da budes na miru, ali beta ti je stvarno bila super tako da ne sumnjam da je trudnoca ok 🤞🏻
👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻
sanjuska, lunolina, ooodlicni rezultati! sad drzimo fige i za smrzlice
cokoladice , kad ti je prvi pregled ? ja sam u tim tjednima imala bolne i velike grudi (moguce od cyclogesta, ali i sad mi je isto), i povremene grceve kao da cu procuriti. puno spavam ali nista cudno za mene. isto sam ocekivala povracanje ali mucnine su krenule tek u 7tt, i to cak ne mucnine nego vise zgaravica. probaj se opustiti do pregleda.
♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
♂️ astheno
2024.: 2x IUI ❌️
06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
sin 💙
Trudnice, jeste na 5+6 imale ikakve simptome? Kod mene apsolutno nista, kao da se niiista ne dogada. Jel to normalno? Dobro sam se drzala ovaj tjedan, sve si govorim kao rano je jos, ali sad sam vec zabrinuta da se nista ne dogada. 😢🙈😵💫S obzirom da nisam išla na posao pa sam imala puno vremena čitala sam bezbroj stranica raznih foruma. I bilo je cura koje su pisale da tjednima, neke čak ni par mjeseci nisu imale baš nikakve simptome. Čak ni bol u grudima, grčenje, umor, dakle baš ništa. Tako da je očito i to moguće i nije tako nevjerojatno, samo mi sve očekujemo bar neki znak da se nešto događa pa da nas to smiri. Držim fige da je sve ok i da je to početak uredne i mirne trudnoće ❤️
Deb hvala ti ❤️ ja se trudim ne citat forume, samo ovaj pratim i tu pitam 🤣 nekako vama ovdje najvise vjerujem. Eto vidis, sad ti mene tjesis za istu stvar 🤣 🤣
~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷
NanaJ, Kawa hvala cure ❤️ pregled mi je u cetvrtak. A malo me uhvatila panika pred pregled, mozda sam luda od svih hormona 🤣 lakse mi je sad kad cujem od nekoga ko je prosao isto.
~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
NanaJ, Kawa hvala cure ❤️ pregled mi je u cetvrtak. A malo me uhvatila panika pred pregled, mozda sam luda od svih hormona 🤣 lakse mi je sad kad cujem od nekoga ko je prosao isto.
Da te utjesim, u prosloj trudnoci sa sinom sam na svaki pregled isla blijeda ko krpa od straha, tresla sam se toliko da kad me je seatra vidjela u cekaonici je rekla odite unutra bude vas dr uzeo odmah 😅 i svaki tjedan sam imala pregled jer mi je moj dr rekao da vidi koliko sam psihicki rastresena od svega sto mi se izdesavalo, ali i taj strah ce proc prvi tjedni u trudnoci su najtezi 🙈
Razumijem te i svaki sljedeci UZV ce ti biti takav stresan dok ne osjetis bebicu bar je meni tako bilo prosli put 🫠
👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻
Trudnice, jeste na 5+6 imale ikakve simptome? Kod mene apsolutno nista, kao da se niiista ne dogada. Jel to normalno? Dobro sam se drzala ovaj tjedan, sve si govorim kao rano je jos, ali sad sam vec zabrinuta da se nista ne dogada. 😢🙈😵💫S obzirom da nisam išla na posao pa sam imala puno vremena čitala sam bezbroj stranica raznih foruma. I bilo je cura koje su pisale da tjednima, neke čak ni par mjeseci nisu imale baš nikakve simptome. Čak ni bol u grudima, grčenje, umor, dakle baš ništa. Tako da je očito i to moguće i nije tako nevjerojatno, samo mi sve očekujemo bar neki znak da se nešto događa pa da nas to smiri. Držim fige da je sve ok i da je to početak uredne i mirne trudnoće ❤️Deb hvala ti ❤️ ja se trudim ne citat forume, samo ovaj pratim i tu pitam 🤣 nekako vama ovdje najvise vjerujem. Eto vidis, sad ti mene tjesis za istu stvar 🤣 🤣
Ja isto prije nisam čitala, onda sam se jedan dan uhvatila guglanja pa me odvelo na neki prastari rodin forum, pa neke strane. Uglavnom, koliko sam čitala moguće je imat sve simptome i niti jedan i sve je normalno.
Ali kužim te, ja bih isto radije sve simptome jer onda kao da imaš potvrdu da se nešto događa. Ali evo, i ovo tvoje je sasvim normalno.
Haha, da, ma meni je prečudno jer nit imam osjećaj ni da je uspjelo niti da ću dobiti. Niti da koristim progesteron. Ali dobro, sutra ću svakako znati, iako se ne nadam iskreno plusu.
2023. 2x IUI❌️❌️
2024. 6.mj ET ❌️
9.FET❌️
1❄️
Jurky, jako lijepe vijesti, neka nam je Toma živ i zdrav, mami brz oporavak, a i tati sretna brza prilagodba na novi tempo 🙂
--------
Ja sam još malo ošamućena od lijekova, obavila danas histeroskopiju, bilo je ok, cijelo vrijeme sam mogla gledati što se zbiva
Teich, ti si pitala za mene, hvala ti 🤗
Znači privodila sam kraju jedan projekt, da mogu u miru u postupak, tako da sam tu i tamo uspjela nešto ćirnuti dok čekam nekog na hodniku ili sastana ode u smjeru koji se mene ne tiče.
Ja sam iskonzumirala sve što se ovdje savjetovalo za E coli i Candidu, a MPO doktor kaže da ovo nije ništa zabrinjavajuće jer ne pišu ni koncentracije, nego samo prisutnost.
Još ću popiti do kraja Uriroyal i potrošiti Acidosalus i Candyginol.
Danas mi je progesteron nešto povišen, ali ni to dr ne zabrinjava pa ću se i ja sad malo opustiti i ne skakati na svaku, možda upali za control freaka poput mene
👩1987, AMH 2.7 pmol/l, histero✅️, kariogrami✅️, MTHFR homoz., PAI1 heteroz.
🧔♂️1987 sve OK
1. IVF 2020. ET PETROVA - trudnoća od prve, curica💜
2. FET 2023., beta ⛔️
3. FET 2023., prokrvarila prije bete⛔️
4. ET 2024. IVF klinika, missed ab u 8tt. 💔
5. ET 2024. IVF klinika, beta⛔️
6. ET 2024. Alea fertility ⛔️
dodo87.forum@gmail.com
Sanjuska, Lunolina i Loli sretno 🤞 da vam se oplodi sto vise j.s., a na kraju da i opstanu 😊
Marisha i mi smo imali zavrzlamu prvi dan s injekcijama, i drugi malo manje..kasnije je vec bilo lakse..samo ne znam gdje da se više pikam. Stomak mi je full osjetljiv. Tri pikice u jednom danu...Danas u 15 h zadnja Cetrotide i navecer stoperica...uhhh..
36 👩
41👦
• Endometrioza, adenomioza
● Poliklinika Škvorc ●
4/17 - ICSI, 4 🥚, ET - 2 osmostanične vracene, 💙💙
6/24 - IVF, 8 🥚, nema oplođenih, nema transfera
9/24 - ICSI, 5 🥚, 1 ET blastice, 1 ❄️,
🍀 9dnt beta 119; 11 dnt beta 402 🤰 stiže nam curica 💜
Sortiraj odgovore
Najstariji