Plavušanisi valjda plaćala cyclogest,decortin i ostalo? To ti soc.ginekolog daje uputnice.
A kao da jesam, otisla sam odmah u ljekarnu sa njegovim receptima, kasnije sam se sjetila da sam trebala traziti od svojeg gin
Jooj 🙈 nemoj više trošiti. Ako će ti trebati decortina slučajno, imam ja pa ti mogu dati. Al ginekolog će ti sigurno pustiti sve recepte.
Hvala ti libo 😊 a sad imam zalihu, a za ubuduce prvo zovem svog gin ra rcp.. A sad sam bas poslala mail u madarsku jer imaju na stanju prolutex? Ako je na receptu napisano 7x1ml, to je jedna kutija, ja ne mogu kupiti dvije? 🙈
Oni ti mogu naručiti za drugi dan da pokupis, tako su meni u letenye. I da. To ti je samo 1 kutija onda na recept, ne daju bez recepta. Pitala sam ja i rekla mi je da nemogu bez recepta. 35eura sam ja platila u mađarskoj za 7 dana.

Ja 35 sve ok, on 36 OAT
4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
5.postupak +❤️
Imam pitanje jos jedno, koliko je normalno da te boli dan nakon aspiracije. Imam dosta jake bolove u području maternice i jajnika. Cijeli dan je pritisak dosta velik al u zadnjih par sati su sve jaci bolovi i probadanja.
Dal normalno mozes mokrit i dal ti volumen trbuha velik...mene 3 dan nakon aspiracije isto jako boljelo,kod hodanja se nisam od boli mogla ispravit,vec pognuto hodala,otisla na hitnu,bila sam u hiperu...mozda da i ti odes,za svaki slucaj...
👱🏻35-sve ok
👱🏻♀️35-PCOS,mala kilaža,nizak secer,nesp.neplodnost🤷🏻♀️
2014 u mpo vode
2015,2016 AIH-❌
1.IVF "17-18 oocita-4 blastice
11.17.stim.FET-2 blastice❌
05.18.prirodni FET-2 blastice,beta 1265,decko
2.IVF "21.-15 oocita-6 blastica,hiper,5 dana bolnice
02.21-stim.FET,2 blastice,spontani 5tj
09.21-stim.FET,2 blastice❌
04.22.-stim.FET,2 blastice,💔💔10tj.
3.IVF "23-15oocita - 6 blastica,blagi hiper
3xstim.FET❌
04.24.-FET uz Femaru⏳
Luna jako mi je zao i znam taj osjecaj kad si vec pripremljen na takve vijesti pa ne mozes ni plakati jer si odradio to ranije. Drzi se i nadam se da ce samo otici.
Molly koju terapiju ti je ukinuo doktor i sto je rekao zasto prekida? Ja se nadam da ce se ta dva izboriti, ma evo moze i jedan, koji ce onda rasti u tebi narednih 9 mjeseci!
Cure ajme kad se sjetim tog iscekivanja telefonskog poziva Patrikovog. Neka sutra donese jos dobrih vijesti!
Lunolina meni je za prosli fet bio planiran heparin od potvrde trudnoce, do tad sam bila na andolu. U zadnjoj ostvarenoj trudnoci su mi ga isto uveli i odobrili kasnije. Sad planiram traziti od transfera, bas sutra idem svojoj gin molit da mi ga prepise

👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Ivy jasam u prosloj trudnoci preracunala u nase racunanje tjedana i lagala kad mi je bila zadnja menstruacija drugim doktorima jer me zivciralo sto mi racunaju da mi je trudnoca starija nego sto je, a neki ginekolozi kao da su bozeprosti neskolovani pa ne kuze da mi koje smo u ivf-u drugacije racunamo. Iduci put ces vidjet i srceko, sad je bilo stvarno rano za to!

👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Ivy normalno mokrim, osjećam se malo napuhano najviše osjetim kad hodam napuhanost, a kad ležim najviše boli. Popila sam tabletu za bolove pa je sad malo lakse. Ako nastavi ici cu vidit sta je
Slee trebala sam danas navecer pocet s cyclogestom ali mi je rekao da ne počnem ipak nije rekao zašto.. Sutra cu se ujutro cut s njima opet da vidimo jesu sta mrve napredovale pa cemo bit pametniji
🙋🏻♀️33-AMH 9.5
.
🙋🏼34- Oligoasthenozoospermia - terapija catafertyl, bioastin, umbiqunol
Kariogram 👫✅
9/2024 - ICSI - cito (gonal, orgalutran)- 4 js - 0 oplodenih
2/2025 -ICSI - cito (gonal,orgalutran)- 2js -0 oplodenih
5/2025 KBC St - ICSI (pergoveris, cetrotide) 2js - 1 oplodena - ✖️
Imam pitanje jos jedno, koliko je normalno da te boli dan nakon aspiracije. Imam dosta jake bolove u području maternice i jajnika. Cijeli dan je pritisak dosta velik al u zadnjih par sati su sve jaci bolovi i probadanja.
Molly& mene je jako bolilo taj dan,tj.popodne i krvarila sam malo. Stomak mi je bio napuhan i jedva sam ustajala. Popila sam navečer brufen,umirilo me. Sutradan sam maaaalo još osjećala kao da bolucka ali ništa strašno. Sada je evo sve super,stomak se ispuhao. Ali vidjet ćemo sve sto Dr sutra kaže 🙈
🧔🏻♂️35 , 🙍♀️35
03/2019 IVF-ICSI Podobnik
03/2019 ET - beta 0 ❌
05/2019 - FET beta +
02/2020- STIGLA CURICA 💗
11/2022- FET Alea Fertility= beta 0❌
02/2023 - FET; beta 3.03🤞❌
03/2024 - MPO Alea Fertility
04/2024- FET u čekanju 1❄️
23.04.-FET
06.05.- Beta 🤞🏻❌
09/2024.- 3. MPO
02.10.2024.- mogući transfer 🫶🏻🤞❌
4./2025- prirodna trudnoća 🫶🏻🌸🥰
💚💚Izađi kao pobjednik u ovoj igri živaca💚💚
Srculencea onda mislim da ti i vraćaju po jedan , opet možda se nešto promijenilo pa se i može sa dvije slamke, najbolje ti je vidjeti sa svojom dr..
Nina1985 ali to je odličan odgovor na stimulaciju kod tebe, čak rijetko je da se regrutiraju baš svi antralci lijekovima jer nas ne filaju toliko hormonima kao na zapadu, ja npr imam 15-20 afc a lijekovima povučemo "samo" desetak da rastu, a nije da nisam mijenjala protokole, klinike i doktore 😁. Na kraju ste dobili 2bc što je na tvoju dijagnozu fantastičan rezultat, samo nažalost dok ne odvrtiš više postupaka ne znaš jesil jednostavno imala sreće i dobar tim uz sebe il jednostavno dobro reagiraš na sve protokole.. Kako god odlučila želim ti sreću uz što manje protokola 🤗
Nicoll.Z dobrodošla, na prvim stranicama foruma imaš popis pretraga koje trebate obaviti prije kretanja u Ivf, a pauza nakon biokemijske nije potrebna.
Sleeali stoperica je tu da osigura ovulaciju :), ako je folikul bio dovoljno velik (barem 18mm) on je "morao" puknut jer je stoperica okidač i ono sigurica da je ovulacija bila. Meni je drR objasnio da kad dà stopericu folikul ce 100% puknut i osigurat sve potrebne hormone da pripreme endometrij za embrij. Ako imaš lh trakicu možeš se testirat, trebala bi bit negativna. I naravno da kad ide sve glatko i kao po špagi luda ženska Ivf glava razbija glavu sa raznoraznim scenarijima 🤪🤭. I'm the same 🙈
RužaFT dobrodošla I sretno 🤗🤞
Luna objasnio mi je da uvijek krene sa prirodnim, ako ne ide onda će pokušati inducirati O sa klomifenom ili femarom a zadnja opcija je estrofem, opet mi nije dao decidiran odgovor sem da se još rade istraživanja na tu temu koja će tek za koju godinu ugledati svjetlo dana jer sami mpo je mlada grana medicine . Ali već sad postoje istraživanja da stimulirani FET nema prednosti nad prirodnim pa zašto onda uzimati više hormona nego što realno treba. Nije rekao da ne koristi estrofem nego da mu je to zadnja opcija.
A ono što sam ja zaključila je da svaki dr ima svoj princip rada ili fokus na nečemu i onda ne odstupaju od toga 😁. Ali sam se uvjerila da moj dr zaista ništa ne prepušta slučaju i ništa ne radi ofrlje tako da sam se ja samo prepustila :).
Sretno svima 🤞
Hvala punoo, pogledati cu vec sam dosta pretraga i napravila.
🧔 43 sve uredu
🙋♀️38 2025 AMH 13, PIA-1 heterozigot 4G/5g i MTHFR mutacija Homozigot T/T 🤷♀️ IgG i IgM blago poviseni
👩❤️👨 2018.
2023. 2x AIH ➖
IVF 8.2024.🥚10, ET x2 beta ➕.... biokemijska
FET 10.2024. 1x beta ➖️
IVF 3.2025.🥚9, 🐧1, ET x2 ➖️
FET 5.2025. (Prirodni) x2🐧 beta ➕️ missed ab. 8tt 💔
Lunaa93 kjarcu. Žao mi je ženo draga. Meni je krenulo unutar tjedan dana kako sam prestala s terapijom, dobila sam dvije injekcije dripa, tako da znaš da i ta opcija postoji. Drži se, stvarno znam kako ti je i voljela bih da ne moraš kroz to sve sad.
------
plavuša nije sve bačeno u vjetar, ako ti soc gin napiše recepte, odeš s tim računom(ako ga imaš još uvijek) i receptima i tražiš povrat novca.
🧚'92-Hashimoto/🦹'90-sve ok!
2019. i 2025. -spontane trudnoće 🍀🌸
2021.,2022.-izvanmaternična 2x
2024.-IVF na VV- biokemijska, missed ab
Luna draga tako mi je žao, nakon svega što si prosla neka makar sad pođe sve samo od sebe. Skupi snage i hrabro dalje. Drzi se, saljem zagrljaj 🤗😘
👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑 '82. sve ok
2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
2022. spontani u 7tt 💔
03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
“Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”
Luna vjerujem da je sve puno teže kad si još i stranac i ne snalaziš se u sustavu, ali pokušaj istražit sve opcije koje su ti dostupne pa da možeš doći pripremljena kod dr . Iskreno i ja bih pustila par dana bez terapije da vidim hocel se što desevat ,a klasicnu kiretazu bih pokušala izbjeći i bila bi mi zadnja opcija jer je to najinvazivnija od svih metoda i nakon kiretaze potrebno je napraviti pauzu od 3-6mj da se endometrij oporavi prije novog pokusaja. Inače sa medikamentoznim se može ići I do 12tt tako da ne znam zašto ti je dr rekla da to nije opcija. Ako nemaš povjerenja u nju potrazi i drugo mišljenje ako možeš.
Molly bolovi nakon aspiracije su normalni jer su janici uvecani, kod nekog vise kod nekog manje, a to uvelike ovisi izmedu ostalog i kakva je bila ruka dr koji je aspirirao. Mene je nakon nekih aspiracija znalo boljeti najviše kad bih trebala na wc jer mjehur pritsne jajnike, kroz koji dan bolovi popuste, a neke aspiracije nisam ni osjetila, slobodno popij nešto protiv bolova, do transfera možeš bilo što piti i puno miruj sad u pocetku jer nagli pokreti mogu dovesti i do torzije jajnika. Ali ako bolovi postanu neizdrživi i ako imaš problem sa izmokravanjem odi na hitnu.
Sanjushka I mene je drS zvao puno prije neg krenu radit 🤞. I meni je taj dio čekanja rezultata oplodnje najstresniji dio postupka 😱
Bebolina 🤗
Sretno svima 🤞🙏
🙋♂️1982 normo
🙋♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
FET 03/21 2bc❌️
3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
FET 12/22 2bc ❌️
5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc
FET 06/23 ❌️
FET 09/23❌️
7.Ivf 05/24 Repromed 9js 3bc Et 1bc❌️
Fet 11/24 ❌️
Fet 12/24 ❌️
8.Ivf 02/25 Repromed 10js 3bc Et 1bc❌️
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji