Anii čestitke od srca i brz oporavak! 🩵😍
🙋🏻♀️31god. (endometrioza koja nije operativna)🙋🏻♂️36god. (sve uredno)2/2023 prvi postupak,biokemijska ❌
6❄️
07/2023 transfer,pozitivan test,beta 505, nakon dva dana beta 1100 u 7tj spontani 😔💔
9/2023 konzultacije
04.10. Transfer + embryoglue⏳
16.10. Beta 🤞🏼🍀 rezultat prve 440.9 rezultat druge bete 724.2
28.11. Spontani u 8 tjednu 💔
•01/2024 Trombofilija/Heparin💉
•⌛️ 2mj. Konzultacije ŠKVORC i u nove pobjede
07.03. FET /Beta❌ 09.05 FET/beta❌ 16.10.FET/BETA 28.10.❌
Nisam znala da toliko može varirati zbog raznih čimbenika.Svašta se nauči kad se krene u ove vode.
Vidim u potpisu da i vi imate 1 dijete. Nadam se da će uskoro i druga srećica doći.
Da, ja imam hipotireozu već 18 godina tako da često vadim hormone i na terapiji sam (uvijek istoj) i svejedno varira. S tim da TSH varira (hormon hipofize), tiroksin (hormon štitnjače) malo manje iako je nužno promotriti cjelokupnu sliku slobodnog i vezanog tiroksina (t3,t4, ft3, ft4) ali i antitijela jer hasimoto zna biti otežavajući faktor u plodnosti. Ne znam jeste sve vadili?
Imam dijete iz uredne prirodne trudnoće, za koju, rekli bi ljudi, se nisam ni najmanje mučila ili imala problema. I eto sad samo problemi.
Hvala puno na željama i svako dobro vama na ovom putu.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading.......
Imam pitanje vezano za psihološko savjetovanje. Iz Zagreba smo, pa me zanima imate li preporuku/iskustvo kod koga otići? Naime za liječenje u inozemstvu nam je potrebna potvrda od psihologa o provedenom psihološkom savjetovanju kako bi nam odobrili liječenje. Hvala puno❤️Pozdrav draga Leona,svasta se tu izdesavalo kod vas ali samo napred smatram da ste na pravom putu!
Ko vam trazi psiholosku potvrdu i zasto?
Da li zato sto ce vam drzava platiti lecenje?
Malo mi pojasni , ja sam isla u Prag , niko mi to nije trazio.Pozdrav Sreca. Hrvatski zavod za zdravstveno osiguranje nas traži tu potvrdu, bez toga ne odobravaju liječenje. Oni nam pokriju samo dio troška.Shvatam, u tome nemam iskustva mi smo sve platili privatno. Ako sta trebas mogu ti pomoci ali to oko HZZO- a ne znam zaista.
Hvala ti puno❤️ nadam se da će netko znati odgovor 🫣
Jurky hvala puno na lijepim željama ❤️🍀 i tebi sretno dalje🤞🏻🍀
💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣
Any aha razumijem. Za sada smo to poglavlje zatvorili, možda jednog dana opet pokušamo sa mTese. Tnx😘
💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣
Nisam znala da toliko može varirati zbog raznih čimbenika.Svašta se nauči kad se krene u ove vode.
Vidim u potpisu da i vi imate 1 dijete. Nadam se da će uskoro i druga srećica doći.Da, ja imam hipotireozu već 18 godina tako da često vadim hormone i na terapiji sam (uvijek istoj) i svejedno varira. S tim da TSH varira (hormon hipofize), tiroksin (hormon štitnjače) malo manje iako je nužno promotriti cjelokupnu sliku slobodnog i vezanog tiroksina (t3,t4, ft3, ft4) ali i antitijela jer hasimoto zna biti otežavajući faktor u plodnosti. Ne znam jeste sve vadili?
Imam dijete iz uredne prirodne trudnoće, za koju, rekli bi ljudi, se nisam ni najmanje mučila ili imala problema. I eto sad samo problemi.
Hvala puno na željama i svako dobro vama na ovom putu.
Išla sam privatno provjeriti štitnjaču i dobila ovaj nalaz:
TSH 2.04 mIU/L Ref. vrijednosti 0.27-4.20
FT3 4.4 pmol/L Ref.vrijednosti 3.1-6.8
FT4 14 pmol/L Ref.vrijednosti 12-22
T3 1.7 nmol/L Ref. vrijednosti 1.3-3.1
T4 109 nmol/L Ref. vrijednosti 66-181
Anti TPO 5 kIU/L Ref. vrijednosti < 34
Anti TG 11 kIU/L Ref. vrijednosit <115Nisam se prije bavila sa svim tim pojmovima, hormonima i sl. pa ne znam još puno o tome. Ako imate iskustva, možete podijeliti svoje mišljenje na nalaz :).
Mi smo prvu trudnoću ostvarili u prvom ciklusu, sve prošlo super i mislili smo da će nam i sada tako biti, ali evo borba traje.
Sad sam spremna na sve što je potrebno da dobijemo i drugo dijete, da upotpunimo život.
22.08. +
Za FT4 kažu da bi bilo dobro da je u gornjoj granici, oko 17,18, ali ja na ove nalaze ne bih uzimala terapiju i rekla bih da su sasvim ok. Možete uvesti u prehranu dva brazilska oraha dnevno ili organski selen, plus cink. Oni "pune" štitnjaču.
Nažalost toliko je mnogo uzroka pobačajima da ih je teško i pobrojati kamoli znati što je zbija kumovalo. Ne bih rekla da vam je štitnjača problem.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading.......
Curke❤️, opet ja upadam. Ne stignem ovih dana nista popratit..
Evo jutros sam bila kod hzzo ginekologa da mi da uputnicu za konzultacije za MPO, Dr. Mimica.KBC Split.
Danas saljem mail u KBC Split za naručit se za konzultacije i evo termin je tek 9.5.2024.
Pa meni se to čini strašno dugo... Skoro 3 mjeseca samo za konzultacije. Ne znam sto da radim.
Dali je moguće da se samo razgovor toliko čeka?
A do tada mi ova hzzo ginekologica neće da da niti jednu uputnicu za niti jedan nalaz da izvadim, dok mi Dr. Mimica ne da.
Znači sad stajat prekriženih ruku iduća skoro 3 mj.do razgovora... I tek onda ce mi Dr. dat koje nalaze da vadim.. I tek onda kad sve povadim se vjerojatno ide na dogovor oko postupka.. I to AKO bude sve ok s nalazima... Jel tako?
Ne znam... Nema od toga nista do jeseni...čini mi se.. Bas sam razočarana.. Pa kako tek sve ostalo onda ide... Po ovom mi se čini da bi mi trebalo godinu dana minimalno da uopće dođem do postupka..
Vi koje ste bile u KBC Split, dali imate mozda bolja iskustva?
Cure koje isčekujte, sretno vam ❤️🤗🤗 😘
👰32 - sactosalpinx, AMH 8,7 pmol/l,
TSH ➡️1,4 (Euthyrox), Novalac
🙎♂️40 - oligospermia ➡️
5/2024 hipospermia (Fertilup)
💥BetaPlus IVF - 7/2024. (Gonal F + Antag.+ Ovitrelle)
🌠Najsnažnije priče su one neispričane🌠
Curke❤️, opet ja upadam. Ne stignem ovih dana nista popratit..
Evo jutros sam bila kod hzzo ginekologa da mi da uputnicu za konzultacije za MPO, Dr. Mimica.KBC Split.
Danas saljem mail u KBC Split za naručit se za konzultacije i evo termin je tek 9.5.2024.
Pa meni se to čini strašno dugo… Skoro 3 mjeseca samo za konzultacije. Ne znam sto da radim.
Dali je moguće da se samo razgovor toliko čeka?
A do tada mi ova hzzo ginekologica neće da da niti jednu uputnicu za niti jedan nalaz da izvadim, dok mi Dr. Mimica ne da.
Znači sad stajat prekriženih ruku iduća skoro 3 mj.do razgovora… I tek onda ce mi Dr. dat koje nalaze da vadim.. I tek onda kad sve povadim se vjerojatno ide na dogovor oko postupka.. I to AKO bude sve ok s nalazima… Jel tako?
Ne znam… Nema od toga nista do jeseni…čini mi se.. Bas sam razočarana.. Pa kako tek sve ostalo onda ide… Po ovom mi se čini da bi mi trebalo godinu dana minimalno da uopće dođem do postupka..
Vi koje ste bile u KBC Split, dali imate mozda bolja iskustva?
Cure koje isčekujte, sretno vam ❤️🤗🤗 😘
Zao mi je da ces na kraju toliko cekati, da li si ti odabrala dr mimicu ili su oni predlozili?
Kod mene je trajalo godinu dana dok nisam dosla do postupka ali zbog nalaza jer je mpo dr htio da sve dovede u savrsen red..
👩32g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Sortiraj odgovore
Najstariji