Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jurky32
    30. Kolovoz 2024. 15:35

Sanjushka, preslatki su ti psići 🤗
    Angel eyes, najbolje da pitaš doktora za kupanje.. ja se nisam kupala, al' čisto radi opreza 😘
    Sage, nadam se da ćeš ipak ovaj ciklus krenuti.. ako ne, strpi se, vrijedno je čekanja 🤞🥰
    Dodo, ja sam uvijek imala punu stimulaciju pa nikad puno jajnih i nikad smrzlića, to je jednostavno tako kod nas sa niskim amh..može se jedino potrefiti ciklus s malo većim brojem antralnih, ali to je lutrija.. sretnoo 🤞🥰
    Plavuša, dobrodošla i sretno 🤞🥰 nadam se da ćeš sniziti tsh uskoro.. što se mene tiče tvoj amh nije uopće nizak.. doktorima je jer je ispod 8, ali antralci su tu najvažniji..

👱‍♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
    8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
    9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
    10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙

Simbalija
    30. Kolovoz 2024. 15:46

Cure nadam se da ste žive i pod klimom ❤️ malo sam se isključila na GO sa raznih foruma.. KBC i dalje ne radi postupke, međutim istekli su mi nalazi i rekoh da ih napravim dok sam doma. Ginekologica mi je umjesto onih HIV, hepatitis stavila i sve spolne hormone. I sad, kako je moguće da mi je AMH prije 6mjeseci bio 1,73 qmol, a sad je 2,41qmol? Zar nije on stalan? Ništa ne razumijem, jel moguće da su fulali?

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

Lunolina
    30. Kolovoz 2024. 15:53

Plavusa dobro dosla i cim prije otisla na ljepse teme 😊 , meni ti je dr Lana cak i bolja od Skvorca, iako su mi oboje jako simpaticni i dragi i rekla bih da imaju znanja.
    I sestre su im divne divne divne ❤️ 
    Kakva ti je doktorica opce prakse? Mozes li mozda njoj objasniti situaciju pa da ti ona da bolovanje 2 tjedna i onda od ET-a da ti ginekolog da jos 2 tjedna? Ne bih se ni ja zezala na tvom mjestu.

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

Lunolina
    30. Kolovoz 2024. 15:59

Simbalija

Cure nadam se da ste žive i pod klimom ❤️ malo sam se isključila na GO sa raznih foruma.. KBC i dalje ne radi postupke, međutim istekli su mi nalazi i rekoh da ih napravim dok sam doma. Ginekologica mi je umjesto onih HIV, hepatitis stavila i sve spolne hormone. I sad, kako je moguće da mi je AMH prije 6mjeseci bio 1,73 qmol, a sad je 2,41qmol? Zar nije on stalan? Ništa ne razumijem, jel moguće da su fulali?

AMH je relativno stalan, ali pod određenim utjecajem moze rasti i padati zato je tocnije gledati antralce.
    Meni su objasnili da kad AMH naraste znaci da ga je prije nesto maskiralo i bio je prividno nizi - primjerice zene s problemima sa stitnjacom imaju cesto nizi AMH koji ne odgovara broju antralaca. Unosom određenih suplemenata koji su ranije nedostajali također mogu podici AMH odnosno tocnije bi bilo reci - tada AMH prikazuje pravu vrijednost.
    No kako god, neka je veci, jos bolje😊

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

Dodo87
    30. Kolovoz 2024. 16:34

Hvala cure na odgovorima, baš ste me ohrabrile Vjerujem ja dr M, ali kad forum kaže, e onda je stvarno 
    Evo, ako sve bude išlo svojim tokom, moj postupak je u listopaduuuu  ima koga tada, ili ste mi sve pobjegle s kolovozom/rujnom? 
    Imam i višak Elenatala, DHEA-S i Shatavari kapsula, mijenjam za kutiju Novalaca ili Solgara 

👩1987, AMH 2.1 pmol/l, histero✅️, kariogrami✅️, MTHFR homoz., PAI1 heteroz.
    🧔‍♂️1987 sve OK
    Naš put počinje 2019. 🍀
    1. IVF 2020. ET - 👧💜
    2. i 3. FET 2023. ⛔️⛔️
    4. ET 2024. missed ab, 8tt. 💔
    5. i 6. ET 2024. ⛔️⛔️
    7. ET 2/2025, biokemijska ⛔️
    8. FET 4/2025, blighted ovum ⛔️
    dodo87.forum@gmail.com

Leona89
    30. Kolovoz 2024. 17:15

Korni hvala ti🥰tlak je za sad super hvala Bogu, školski ❤️❤️❤️❤️😘 
    Jurky hvala ti, hoću♥️ veselo tvoje dijete, sviđa mu se očito kod mame u buši🩵kako si mi?🫂❤️😘
    Sadiegreen je baš sam sretna. Žao mi je, ja sam isto mislila da ću ranije prestati s tim, trebala sam po uputama iz Praga prestati sa 12tt, pa su se predomislili na 14+6tt, ali moja ginekologica nije odustajala do evo 16+6tt. Sad ga barem pijem 😔nadam se da će i tvoj nestati ubrzo 🤞🏻🍀hvala za preporuku za Anomaly ♥️i ja sam bila sretna kad sam čula da je low risk, isto sam se osjećala kao i ti 🤗♥️
    Teich ♥️♥️♥️♥️😘
    Johicaa čestitam na dolasku dječaka, brz oporavak želim 🩵💙🎉🎉uživajte u maženju i upoznavanju🥰🥰🥰😘
    Kawa♥️♥️♥️♥️😘
    Angeleyes hvala ti🙈👣💙🩷za sad je školski♥️♥️🍀🤞🏻🤗držim ti fige za super rezultate🤞🏻🍀🎉♥️

💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
    🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
    Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣

Leona89
    30. Kolovoz 2024. 17:17

Divna sretno u postupku, neka bude dobitan 🍀 🤞🏻 ♥️ 😘 
    Aria žao mi je zbog stresa, držim 🤞🏻 da bude dobitan 🍀 🍀 🤞🏻 ♥️ 😘 
    Sanjushka hvala ti♥️♥️♥️😘 jao veselja, nadam se da će se poboljšati situacija i da neće utjecati na postupak. Žao mi je zbog glavobolje, nadam se da će uskoro zahladiti, ovo više nije normalno 🫠♥️😘možeš me staviti na listu kad ćeš ubaciti deseti mjesec, imam kontrolu 02.10. 🥰hvala ti🥰
    Hypnoticpoison hvala ti puno, hoću 🙈♥️ 🥰 😘
    Jabukice hoću, hvala ti puno🙈♥️🥰♥️
    Čokoladice super za dobar UZV, sretno dalje🍀♥️🥰
    Angeleyes super za rezultat, neka se tako i nastavi, sretno sutra🍀🤞🏻, uživaj u kupanju♥️🥰
    Sanjushka psići su ti preslatki🐶🐶❤️❤️❤️❤️
    Sage sretno 🍀🤞🏻♥️
    Lunolina super za terapiju, neka urinokultura i dalje bude čista❤️❤️😘
    Plavuša dobrodošla, držim 🤞🏻 da spustiš TSH i kreneš u postupak, sretno. Bolovanje ti stvarno ovisi o ginekologu, probaj kombinirati sa godišnjim ako možeš🍀🤞🏻❤️😘

💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
    🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
    Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣

Simbalija
    30. Kolovoz 2024. 17:30

Lunolina

AMH je relativno stalan, ali pod određenim utjecajem moze rasti i padati zato je tocnije gledati antralce.
    Meni su objasnili da kad AMH naraste znaci da ga je prije nesto maskiralo i bio je prividno nizi - primjerice zene s problemima sa stitnjacom imaju cesto nizi AMH koji ne odgovara broju antralaca. Unosom određenih suplemenata koji su ranije nedostajali također mogu podici AMH odnosno tocnije bi bilo reci - tada AMH prikazuje pravu vrijednost.
    No kako god, neka je veci, jos bolje😊

Hvala ti na odgovoru! Imam probleme sa štitnjačom, ali već 20 godina.. pod terapijom sam. Sada se probudila jer sam krenula sa nekim dodacima i tsh mi je narastao. 
    Što se tiče antralaca, znači još mi ih nitko nije brojao. Krasna moja Rijeka.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

• Diivnaa__
    30. Kolovoz 2024. 18:04

Jurky, tera, hvala na savjetima, ne čini se onda strasno :))
    Angel eyes, držimo fige za folikule da lijepo rastu! 
    Sanjuska i sve ostale, hvala na svim lijepim željama i savjetima! Jorkici su divni, da mi bar muž odobri psića u kući, ja bi, izgledaju jako sretno u paru!
    Simbalija meni se u manje od godine dana isto malo promijenio , a vadila ga skoro u isti dan ciklusa...vjerojatno malo varira ali ne bi smio puno

29👸🏻36🤠 Pokusavamo od 10/2022
    Ja - povišena anti-Tg - 385 uz uredan TSH, AMH 22.14 pmol/L, On - normozoospermija
    Letrozol 5mg + ciljani odnosi 1-5./2024. ❌️❌️❌️
    9/2024 pol ivf (Ovaleap,Cetrotide,Ovitrelle i Decapeptyl) 7❄️ freeze all blagi hiper
    12/2024, 1/2025 FET 2 biokemijske (hcg 30)❌️
    2/2025 histeroskopija✅️ - CD138✅️ Low NK cells
    3/2025 FET pr ciklus - beta 10dnt 260 ➡️ 12dnt 725 ➡️ 16dnt 6600

Matajči
    30. Kolovoz 2024. 21:15

Curke moje, cijeli tjedan sam stalno na gasu, tako da sam samo preletila vase postove. 
    U srijedu sam  bila na ultrazvuku, danas takodjer. Folikuli su na 17, 16 i 15 mm, na oba jajnika. Od preksutra smanjujem gonale i uvodim pergoveris, a orgalutran sam od srijede pocela bockat. Tek u utorak ultrazvuk, pa cemo vidjet kad ce biti punkcija. Za sad sve ide super, doktor zadovoljan, ja zadovoljna, i eto. 
    Kako ste mi vi? 😘

👩28🧑27
    AMH 19, blaga trombofilija
    Pokusavamo od 2020.
    2020. - 2022. - 6 neuspjelih trudnoća
    2022. - 2 kiretaže uz 2 vanmaterične, desni jajovod ✂️ i MTX, resekcija lijevog jajnika (skinuta cista, spasen zdravi dio jajnika)
    Zbog MTX-a godinu dana zabrana prirodnog planiranja trudnoće.
    07/2024 - IVF - prirodni ciklus bez štoperice, 1 js, ET 3. dan ❌️
    08/24 - stimulirani ciklus (Gonal, Pergoveris, Orgalutran)
    "Idemo dalje, sve do medalje!" ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI