Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • keKa
    09. Kolovoz 2024. 16:53

Pozdrav svima,  nova sam na forumu i prvi puta u postupku. Dobro bi mi došao razgovor, savjeti i iskustva, budući da u svom okruženju nemam nikoga tko prolazi postupak. ☹️ Nakon punkcije sam hospitalizirana zbog hiperstimulacije jajnika i vrlo visokih D dimera. Puštena sam kući nakon 5 dana uz Fragmine. Je li tko bio u sličnoj sitaciji, što činiti kako bih D dimere što prije vratila u "normalu"? Mirujem i dalje. Uz to, danas sam dobila menstruaciju 4-5 dana ranije nego što je uobičajeno, je li to normalno nakon postupka? Strah me jer su mi dali uputu da u slučaju krvarenja prestanem uzimati Fragmine i javim se u bolnicu, no ginekologica je rekla da se menstruacija ne računa u to krvarenje. Kako prepoznati razliku, za sada ne znam. 😔 Unaprijed hvala na svakom savjetu. 

👧 - 32. g. - uredni nalazi
    🤵 - 30. g. - necrozoospermija
    pokušavamo od 2020.
    8/24 - Osijek - ICSI - ❄️❄️❄️❄️
    Hiperstimulacija > Fragmin

Teich56
    09. Kolovoz 2024. 18:13

keKa

Pozdrav svima, nova sam na forumu i prvi puta u postupku. Dobro bi mi došao razgovor, savjeti i iskustva, budući da u svom okruženju nemam nikoga tko prolazi postupak. ☹️ Nakon punkcije sam hospitalizirana zbog hiperstimulacije jajnika i vrlo visokih D dimera. Puštena sam kući nakon 5 dana uz Fragmine. Je li tko bio u sličnoj sitaciji, što činiti kako bih D dimere što prije vratila u "normalu"? Mirujem i dalje. Uz to, danas sam dobila menstruaciju 4-5 dana ranije nego što je uobičajeno, je li to normalno nakon postupka? Strah me jer su mi dali uputu da u slučaju krvarenja prestanem uzimati Fragmine i javim se u bolnicu, no ginekologica je rekla da se menstruacija ne računa u to krvarenje. Kako prepoznati razliku, za sada ne znam. 😔 Unaprijed hvala na svakom savjetu.

Dobrodošla i jos prije otišla 😁🌺
    Nemam iskustva s d dimerima nadam se da će ti netko od cura odgovoriti.
    U kojoj si klinici u postupku?
    Uredi potpis da te možemo bolje pratiti🤗

👸33g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
    kariogrami ✔️clexane💉
    11/23 missed ab 9tt💔
    1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
    3/24 ET - missed ab💔
    6/24 FET✖️
    7/24 FET✖️
    11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
    ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
    4.8.2025. stigla baby E💜

• keKa
    09. Kolovoz 2024. 18:36

Teich56

keKa

Pozdrav svima, nova sam na forumu i prvi puta u postupku. Dobro bi mi došao razgovor, savjeti i iskustva, budući da u svom okruženju nemam nikoga tko prolazi postupak. ☹️ Nakon punkcije sam hospitalizirana zbog hiperstimulacije jajnika i vrlo visokih D dimera. Puštena sam kući nakon 5 dana uz Fragmine. Je li tko bio u sličnoj sitaciji, što činiti kako bih D dimere što prije vratila u "normalu"? Mirujem i dalje. Uz to, danas sam dobila menstruaciju 4-5 dana ranije nego što je uobičajeno, je li to normalno nakon postupka? Strah me jer su mi dali uputu da u slučaju krvarenja prestanem uzimati Fragmine i javim se u bolnicu, no ginekologica je rekla da se menstruacija ne računa u to krvarenje. Kako prepoznati razliku, za sada ne znam. 😔 Unaprijed hvala na svakom savjetu.

Dobrodošla i jos prije otišla 😁🌺
    Nemam iskustva s d dimerima nadam se da će ti netko od cura odgovoriti.
    U kojoj si klinici u postupku?
    Uredi potpis da te možemo bolje pratiti🤗

Evo stigao je i opis. U Osijeku. 😁 Trebao je biti svježi transfer, ali je otkazan zbog hiperstimulacije, tako da čekamo smirenje situacije prije FET. 

👧 - 32. g. - uredni nalazi
    🤵 - 30. g. - necrozoospermija
    pokušavamo od 2020.
    8/24 - Osijek - ICSI - ❄️❄️❄️❄️
    Hiperstimulacija > Fragmin

darliv
    09. Kolovoz 2024. 19:55

Miss_Ivy hvala ti, javim se sljedeći put odmah nakon pregleda 🥰
    Jurky 🙏🏻 bit će sve u redu, bebica je baš velika 🥰 malo više odmaraj zbog svog mira, i brzo će proći još ovi tjedni do upoznavanja, vjerujem da bi te stavili na strogo mirovanje da je potrebno 🥰 pričaj bebici da je još prevruće vani, neka ne žuri 🤭💗

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

Jurky32
    10. Kolovoz 2024. 06:32

darliv

Miss_Ivy hvala ti, javim se sljedeći put odmah nakon pregleda 🥰
    Jurky 🙏🏻 bit će sve u redu, bebica je baš velika 🥰 malo više odmaraj zbog svog mira, i brzo će proći još ovi tjedni do upoznavanja, vjerujem da bi te stavili na strogo mirovanje da je potrebno 🥰 pričaj bebici da je još prevruće vani, neka ne žuri 🤭💗

Hvala ti ❤️ tako je, beban i ja moramo obaviti ozbiljan razgovor 🤗

👱‍♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
    8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
    9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
    10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙

⭐ Miss_Ivy ⭐
    10. Kolovoz 2024. 07:46

Jurky samo polako do kraja ! Bude to sve ok 

👩 40 👨 39
    *11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
    *02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷

Jurky32
    10. Kolovoz 2024. 08:02

⭐ Miss_Ivy ⭐

Jurky samo polako do kraja ! Bude to sve ok

😘😘😘😘😘

👱‍♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
    8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
    9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
    10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙

sanjushka
    10. Kolovoz 2024. 09:48

⚠️ 🤞🏻❤️💪🏻 ⚠️     
    KOLOVOZ 2024.
    14.8. sri
    BLONDIE - ultrazvuk
    19.8. pon
    JABUKICA - ultrazvuk
    HYPNOTICPOISON - anomaly scan
    BIKMIK - ultrazvuk 
    20.8. uto
    TRATINČICA - ultrazvuk 
    21.8. sri
    SADIEGREEN - anomaly scan
    TERA_ - ultrazvuk
    26.8. pon
    MARISHA - konzultacije/uzv ivf
    28.8. sri
    JURKY32 - ultrazvuk 
    LEONA89 - ultrazvuk 

RUJAN 2024.
    3.9. uto
    BLONDIE - ultrazvuk 
    6.9. pet
    ŽUŽI - konzultacije 
    10.9. uto
    TEICH56 - konzultacije 

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
    ➡️ Ako još netko želi na listu ili je nešto krivo upisano javite… 

👩🏼 37, endometrioza, AMH <0.44µg/L
    🧔‍♂️ 32, sve ok
    ✴️KBC Rijeka
    2 stimulacije
    ▫️11/20 - zamrzavanje stanica
    ▫️4/23 - 2🥚, 1 trodnevni ➡️ ➖
    2 prirodna
    ▫️9/23, ✖️
    ▫️10/23, 1 trodnevni ➡️ ➖
    ✴️Beta+ (1 stim)
    ▫️2/24, 1🥚, 1 dvodnevni ➡️ blighted ovum💔
    ✴️Repromed (6 stim)
    ▫️6/24 prekinut postupak
    ▫️9/24, 3🥚, 1bc ➡️ missed ab 💔
    ▫️2/25, 2🥚, 2 3d ➡️ ➖
    ▫️4/25, 2🥚, 1bc ➡️ biokemijska 💔
    ▫️6/25, 3🥚, 1bc ➡️ freeze ❄️
    ▫️9/25, 5🥚, 2bc ➡️ 1❄️/ 1➡️ biokemijska 💔

📧 s88.forum@gmail.com

• Diivnaa__
    10. Kolovoz 2024. 10:42

Pozdrav, imam par pitanja vezano uz prvi postupak :) poliklinika ivf.
    Na koji način funkcioniraju neki tehnički detalji - moram se javiti radi 0. Ultrazvuka krajem mjeseca. 
    Ako bude sve ok, onda se dobije plan stimulacije? Kad se ide privat, pretpostavljam da se lijek kupuje na temelju preporuke u ljekarni? A što kad se ide preko hzzo uputnice - izdaje li onda ustanova lijek? 
    I postoje li recimo neki protokol koji određeni lijecnici/poliklinike više preferiraju? Kakva su vaša iskustva? Hvala :)

29👸🏻36🤠 Pokusavamo od 10/2022
    Ja - povišena anti-Tg - 385 uz uredan TSH, AMH 22.14 pmol/L, On - normozoospermija
    Letrozol 5mg + ciljani odnosi 1-5./2024. ❌️❌️❌️
    9/2024 pol ivf (Ovaleap,Cetrotide,Ovitrelle i Decapeptyl) 7❄️ freeze all blagi hiper
    12/2024, 1/2025 FET 2 biokemijske (hcg 30)❌️
    2/2025 histeroskopija✅️ - CD138✅️ Low NK cells
    3/2025 FET pr ciklus - beta 10dnt 260 ➡️ 12dnt 725 ➡️ 16dnt 6600

jabukica
    10. Kolovoz 2024. 11:18

Diivnaa__

Pozdrav, imam par pitanja vezano uz prvi postupak :) poliklinika ivf.
    Na koji način funkcioniraju neki tehnički detalji - moram se javiti radi 0. Ultrazvuka krajem mjeseca.
    Ako bude sve ok, onda se dobije plan stimulacije? Kad se ide privat, pretpostavljam da se lijek kupuje na temelju preporuke u ljekarni? A što kad se ide preko hzzo uputnice - izdaje li onda ustanova lijek?
    I postoje li recimo neki protokol koji određeni lijecnici/poliklinike više preferiraju? Kakva su vaša iskustva? Hvala :)

Hej, evo ja sam tamo prošla postupak, doduše preko hzzo. Kad dođeš na taj 0. uzv dogovorit ćete plan stimulacije i dobit ćeš sve upute, po lijekove dolaziš 1. ili 2. dan ciklusa (1. dan ciklusa ćeš im se javiti telefonski). Ja sam bila preko hzzo i lijekove su mi izdali oni, vjerujem da kad je privat možeš kupiti kod njih ili u ljekarni (vjerojatno je u ljekarni nešto jeftinije - svakako se raspitaj kad dođeš na taj 0. uzv). Za to da neki dr. preferiraju određeni protokol ne želim vjerovati jer je svaka žena slučaj za sebe i nitko nema istu situaciju, pa se nadam da to ne rade. Doduše, prošla sam samo dva dr. (Petrova i IVF) pa ti tu ne mogu previše reći 😊
    Sretno!

👩🏼 - '94, PCOS, AMH 136.7 pmol/L (60.5 ng/mL), 👨🏽 - '93, normo
    Pokušavamo od 5/2021. Od 12/2021 do 3/2023 Petrova - Letrozol
    1/2023 - 8tt missed ab.

Od 3/2023 Poliklinika IVF.
    10/2023 - 1. IVF rekovelle+cetrotide+decapeptyl - 5 ❄️, blagi hiper.
    26.1. FET 1BC, 7dnt +, beta 8dnt 104, beta 10dnt 313, beta 12dnt 809, 6+4 💗➡️ stiže dječak

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI