Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kawa
    12. Kolovoz 2024. 13:51

Mura meni ovo izgleda super 🥰
    Evo i mene cure nakon sto na 16dc nije bilo vodeceg folikula otpisala sam ovaj ciklus za fet i otisla na godišnji. Zadnjih par dana osjecam probadanja, i jucer kad sam se vratila s puta pišnem jedan lh test a on pozitivan 😁 svakako sam jutros morala na kontrolu i dogovor za iduci ciklus, a na kraju smo zakazali fet za subotu 🥰 ovulacija je bila vjerojatno jucer 25dc. U srijedu idem na hodocasce tako da sam puna pozitive za ovaj mjesec 😁
    Sretno svima 😘

♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
    ♂️ astheno
    2024.: 2x IUI ❌️
    06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
    08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
    sin 💙

angel eyes
    12. Kolovoz 2024. 13:56

Kawa sretno 😘 

👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
    🧑 '82. sve ok

2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
    2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
    2022. spontani u 7tt 💔
    03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
    05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
    08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
    “Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”

Lunolina
    12. Kolovoz 2024. 14:51

Ajme Kawa sretnoooo ❤️❤️❤️
    Hoces vratiti 1 ili 2 blastice? Kakav dobar razvoj situacije, ha? 🥰
    Tincice onda sve razumijes 😕 
    Sad idemo u ponovnu stimulaciju i obecala sam si da se ovog puta nitko nece derati na mene i vrijeđati me.
    Mura neka testici lijepo tamne❤️
    Megyca ja bih ti kupila neki za rano otkrivanje. Zelim ti da bude plus kao kuca!🥰
    Imas kakve simptome?
    Angel eyes ja sam odmah povezala jer sam stalno bila gladna. Inace volim jesti, ali se znam kontrolirati, a tad sam bila kao na drogama. Samo da je hrane 😂
    Annboleyn kak se ti drzis? Jel uzivas u drugom stanju?🥰
    .
    Ja bih na listu! 16.9. idemo na konzultacije za postupak i racunam da tad dobivamo i protokol i da krecemo koji dan iza. Jedva cekam dobiti ovu i slijedecu mengu🙈
    Nocas sam sanjala da sam radila testove na trudnocu i bili su pozitivni, crte su bile bordo boje, kao da je peak na lh trakici. Kakav savrsen san🙈🥰

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

annboleyn
    12. Kolovoz 2024. 15:15

Korni da, vec pola proslo, dobro sam i uzivam bas, sad kad sam u “sigurnim” sedmicama, zasad je trudnoca iredna i lagana, bez posebnih tegoba, nad se da ce takk biti do kraja 🙏
    Kako ste ti i tvoja cupavica, nadam se da ste se uskladile i da uzivate i mazite se puno ❤️
    Lunolina dobro sam, hvala, jos uvijek radim, nije mi opterecenje pa nisam isla na komplikacije, ispunjeni su dani ali ipak uspijevam da na popratim desavanja ovdje na grupi, obicno sa zakasnjenjem ali zaista vam svima zelim da cim prije dodjete do svojih smotuljaka srece 🙏 srteni sa novom stimulacijom, da prodje bez stresa i sa se san ostvari ❤️
    Kawa sretnoo 🤞

👩🏻‍🦰 39, 🧔🏻36
    Ja: amh 1,53 ng/ml (ponovljeni nakon 2 sedmice 0,6) fsh 12,9, mthfr i pai mutacije, hipertenzija
    MM: odstranjen testis zbog tumora, nakon operacije radioth., oligozoospermia
    Kariogrami: uredni
    Trudimo se od 2.2018.
    6.2018. missed ab 8GN, kiretaza 💔
    02/2022 💔 12GN
    1.IVF 6/22 Femara, Gonal F (2175), Cetrotide, Ovitrelle, 3🥚, 1🐧 bez tranfera (los PGT-A)
    2.IVF 01/24: Femara, Menopur 300 (16 dana), Cetrotide, 2xDecapeptyl, 7 🥚, 5 oplodjenih, 2 🐧 FET 30.03., dolazi curica ❤️

korni
    12. Kolovoz 2024. 15:27

Annboleyn super, baš mi je drago da je sve u redu! Neka tako i ostane 🍀 brzo će proći i druga polovica, i eto curke ❤️ mi smo dobro, hvala ti 🤗 malo se uskladimo, a onda nastane mali kaos 🙈 ali uživamo u svakom trenutku 💞
    Kawa super, sretnooo 🍀
    Lunolina drzim fige da taj lijepi san postane lijepa stvarnost ❤️ sretno 🍀

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

Jurky32
    12. Kolovoz 2024. 15:54

Dodo, ja pijem Terranova prenatal, on sadrži aktivni oblik folata.. Folacin više nemoj piti, to je sintetski oblik folne i mi sa MTHFR to teško prerađujemo.. gledaj da ti piše da je baš aktivni oblik..
    Tinčica, 😘😘😘
    Annboleyn, baš mi je drago da je sve u redu i da uživaš 🥰
    Mura, meni ova današnja crtica izgleda malo tamnije od jučerašnje.. sretnoo 🤞🥰
    Korni, objasnili smo mu tata i ja da mu još nije vrijeme zaa izlazak 🤗 ja sam na relaciji krevet-wc i nadam se da ćemo izdržati 🤞 šaljem pusu čupavici 😘😘
    Megyca, žao mi je.. za dva dana ipak ponovi test 🤞🥰
    Kawa, super se to odigralo.. sretnoo 🤞🥰
    Lunolina, 🤞🤞 da ti se ostvari san 🥰
    -----
    Sretno svima cure 🫂😘

👱‍♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
    8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
    9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
    10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙

Dodo87
    12. Kolovoz 2024. 16:04

Annaboleyn, jako mi je drago pročitati da je sve u redu, neopisivo, i još vam stiže curica 🦋
    Drago mi je i da možeš uživati u trudnoći.
    Vidim da smo mi imale transfer u dan razlike (moj je bio 29.), meni je ispalo kako je ispalo, ali nema odustajanja 🫶
    Htjela sam ti samo napisati ovu kratku poruku podrške, a sad sam detaljnije pročitala tvoj opis. Svaka borba je teška i nekome se nažalost san ni ne ostvari, zato mi je drago uvijek pročitati ovakve priče s pozitivnim ishodom, istovremeno i inspiracija i nada ❤️
    Za što imaš MTHFR i PAI-1 mutacije? Dobivaš u trudnoći neku terapiju?
    Lunolina, ja sam prošlu trudnoću pila Elenatal, a sad mi se čini čak da mi je muka od njega, imam vrtoglavice i baš mučnine. Novalac nisam nikad uzimala, a baš kao i naša draga Razumna, borim se s kilama (pogotovo u postupcima), tako da joj držim fige i šaljem podršku baš zato jer znam koliko je teško ❤️
    Uzet ću onda novalac, nadam se da me neće pogoditi tu gdje sam najtanja (pun intended 😆)
    Tinčice, da, išli bismo u 10.mj probati ponovno, nisam samo sigurna jel prerano jer me u 9.mj čeka užasno stresan period (baš kao i prije postupka u ožujku), plus danas sam saznala za još dodatnog posla i odmah sam se sva uznemirila.
    Da se nadovežem na načetu temu, isto sam trpjela mobing, dugih 6 godina, čak i na porodiljnom s prvim djetetom, i traume ostaju.
    Kao što mi je uvijek žao pročitati da se netko bori s neplodnošću, tako mi je žao i za mobing jer znam iz prve ruke. Cure, držte se 🫶
    Čokoladice, jesi ti bila na histeroskopiji?

👩1987, AMH 2.1 pmol/l, histero✅️, kariogrami✅️, MTHFR homoz., PAI1 heteroz.
    🧔‍♂️1987 sve OK
    Naš put počinje 2019. 🍀
    1. IVF 2020. ET - 👧💜
    2. FET 2023. ⛔️
    3. FET 2023. ⛔️
    4. ET 2024. missed ab, 8tt. 💔
    5. ET 2024. ⛔️
    6. ET 2024. ⛔️
    7. ET 2/2025, biokemijska ⛔️
    8. FET 4/2025 ❄️❄️, beta 8.5. ⏳️
    dodo87.forum@gmail.com

Kawa
    12. Kolovoz 2024. 16:26

Angeleyes hvala ti 🥰
    Lunolina imamo 3 posebno zamrznute blastice, zbog godina vraćam po jednu 🥰 s tim da se ovih dana nismo pazili bas zato sto nismo ocekivali ovulaciju, bilo bi cudo da se dese blizanci 🤣 ti si odlucila na postupak u Repromed ili ces opet u Škvorca? Nadam se da ce ti se san uskoro obistiniti 😘
    Annboleyn, korni,  hvala 😘
    Jurky hvala ti ❤️ kako si ti, jesi vec stigla kuci ?

♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
    ♂️ astheno
    2024.: 2x IUI ❌️
    06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
    08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
    sin 💙

Čokoladica 🍀
    12. Kolovoz 2024. 16:51

Dodo87

Annaboleyn, jako mi je drago pročitati da je sve u redu, neopisivo, i još vam stiže curica 🦋
    Drago mi je i da možeš uživati u trudnoći.
    Vidim da smo mi imale transfer u dan razlike (moj je bio 29.), meni je ispalo kako je ispalo, ali nema odustajanja 🫶
    Htjela sam ti samo napisati ovu kratku poruku podrške, a sad sam detaljnije pročitala tvoj opis. Svaka borba je teška i nekome se nažalost san ni ne ostvari, zato mi je drago uvijek pročitati ovakve priče s pozitivnim ishodom, istovremeno i inspiracija i nada ❤️
    Za što imaš MTHFR i PAI-1 mutacije? Dobivaš u trudnoći neku terapiju?
    Lunolina, ja sam prošlu trudnoću pila Elenatal, a sad mi se čini čak da mi je muka od njega, imam vrtoglavice i baš mučnine. Novalac nisam nikad uzimala, a baš kao i naša draga Razumna, borim se s kilama (pogotovo u postupcima), tako da joj držim fige i šaljem podršku baš zato jer znam koliko je teško ❤️
    Uzet ću onda novalac, nadam se da me neće pogoditi tu gdje sam najtanja (pun intended 😆)
    Tinčice, da, išli bismo u 10.mj probati ponovno, nisam samo sigurna jel prerano jer me u 9.mj čeka užasno stresan period (baš kao i prije postupka u ožujku), plus danas sam saznala za još dodatnog posla i odmah sam se sva uznemirila.
    Da se nadovežem na načetu temu, isto sam trpjela mobing, dugih 6 godina, čak i na porodiljnom s prvim djetetom, i traume ostaju.
    Kao što mi je uvijek žao pročitati da se netko bori s neplodnošću, tako mi je žao i za mobing jer znam iz prve ruke. Cure, držte se 🫶
    Čokoladice, jesi ti bila na histeroskopiji?

Dodo, sutra mi je histero i evo me panika hvata 🤣🤣
    Znaci mi sa MTHFR mutacijama uopce ne bi trebali piti folacin, koji dobijem svaki put nakon postupka? Je li dovoljna kolicina u prenatalima? 

👱‍♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨‍🦳 normo
    ~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
    ~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
    ~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
    ~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
    Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
    ~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷

annboleyn
    12. Kolovoz 2024. 16:55

Jurky hvala ❤️
    Dodo sjecam se da smo se pratile i u dan, dva radile testove, i Marica mislim da je tad imala transfer.
    Zao mi je jako sto je tako zavrsilo kod tebe, ali vidim da si u pripremama za nove pobjede, i jako navijam da curica uskoro dobije bracu ili seku 🙏
    Hvala ti na rijecima podrske ❤️
    Da, imam te dvije “nebitne” mutacije, MPO doktor mi je, kako je on rekao tad “iako to obicno ne radi i ne vjeruje u te nase silne trombofilije”, bio propisao Clexane 0,4 od transfera do 10. sedmice, kad ga je iskljucio. 
    Medjutim, obzirom da mi se D-Dimer znatno bio povecao, hematolog mi ga je ponovo propisao od 18. sedmice i sad su nalazi dobri 💪

👩🏻‍🦰 39, 🧔🏻36
    Ja: amh 1,53 ng/ml (ponovljeni nakon 2 sedmice 0,6) fsh 12,9, mthfr i pai mutacije, hipertenzija
    MM: odstranjen testis zbog tumora, nakon operacije radioth., oligozoospermia
    Kariogrami: uredni
    Trudimo se od 2.2018.
    6.2018. missed ab 8GN, kiretaza 💔
    02/2022 💔 12GN
    1.IVF 6/22 Femara, Gonal F (2175), Cetrotide, Ovitrelle, 3🥚, 1🐧 bez tranfera (los PGT-A)
    2.IVF 01/24: Femara, Menopur 300 (16 dana), Cetrotide, 2xDecapeptyl, 7 🥚, 5 oplodjenih, 2 🐧 FET 30.03., dolazi curica ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.