Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Matajči
    11. Srpanj 2024. 16:19

Pozz curke, pisala sam prije mjesec dana, evo me sad opet 🤣
    Nismo otisli privatno na kraju, odlucili smo se ipak za pocetak ovog putovanja za KBC Osijek. 
    Morali smo uci u prirodan ciklus zbog luteinske ciste na jajniku. 
    10. DC sam imala folikul 16 mm, a vec sutradan pozitivan LH test pa je bilo kasno za stopericu. Jucer ujutro na 12. DC bila je punkcija folikula na 22 mm. Imamo jajnu stanicu. 
    Danas mi je javljeno da oplodnja nije uspjela, ali da ce sacekati do sutra pa ce mi javiti. Razlog je da najvjerojatnije moja jajna stanica nije bila dovoljno zrela. 
    Znali smo da od ovoga ciklusa, i kako se to sve brzo izdogadjalo, mozemo svasta ocekivati, ali evo, koliko god si pripremljen, toliko shvatis i da nisi. Tuzna, ali evo, cekamo vijesti sutra da vidimo ima li pomaka. Sto bude bit ce, zar ne? 😊
    Jel imao jos netko iskustvo da se oplodnja dogodila malkoc kasnije? 

👩28🧑27
    AMH 19, blaga trombofilija
    Pokusavamo od 2020.
    2020. - 2022. - 6 neuspjelih trudnoća
    2022. - 2 kiretaže uz 2 vanmaterične, desni jajovod ✂️ i MTX, resekcija lijevog jajnika (skinuta cista, spasen zdravi dio jajnika)
    Zbog MTX-a godinu dana zabrana prirodnog planiranja trudnoće.
    07/2024 - IVF - prirodni ciklus bez štoperice, 1 js, ET 3. dan ❌️
    08/24 - stimulirani ciklus (Gonal, Pergoveris, Orgalutran)
    "Idemo dalje, sve do medalje!" ❤

wildflower
    11. Srpanj 2024. 16:19

darliv cestitam i zelim ti svu srecu dalje, jer nakon toliko pokusaja zasluzili ste i doslo je vase vrijeme, nadam se da cu se obje mrve primile. 🥰
    Nikkitta nisam toliko dugo na ovom forumu ali uvijek mi je lijepo procitati poruke od veteranki ovdje. Drago mi je da si pronasla svoj mir, svrhu i zivot nakon svega. Sve ce vec nekako biti, a vazno da iz svega izademo jace i da se adaptiramo na sve i budemo zadovoljne. Zelim ti da nastavis uzivati u zivotu❤️
    Slee mali ti je med medeni😍 neka se vasa mrva cvrsto primi!!

'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
    '86, oligozoospermia
    Repromed:
    2mj/2024 - 1. AIH ❌
    4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵

tinčica1703
    11. Srpanj 2024. 17:16

Matajči

Nismo otisli privatno na kraju, odlucili smo se ipak za pocetak ovog putovanja za KBC Osijek.
    10. DC sam imala folikul 16 mm, a vec sutradan pozitivan LH test pa je bilo kasno za stopericu. Jucer ujutro na 12. DC bila je punkcija folikula na 22 mm. Imamo jajnu stanicu.
    Danas mi je javljeno da oplodnja nije uspjela, ali da ce sacekati do sutra pa ce mi javiti. Razlog je da najvjerojatnije moja jajna stanica nije bila dovoljno zrela.
    Znali smo da od ovoga ciklusa, i kako se to sve brzo izdogadjalo, mozemo svasta ocekivati, ali evo, koliko god si pripremljen, toliko shvatis i da nisi. Tuzna, ali evo, cekamo vijesti sutra da vidimo ima li pomaka. Sto bude bit ce, zar ne? 😊

Meni se nije isti dan oplodila nego dan kasnije i evo je sad smržnjena blastocista na kraju ❤️KBC Osijek? Bila sam tamo, nisam baš bila prezadovoljna sa angažmanom cijelog tima, dugooooo se čeka na red, predugo, dođeš na folikulometriju u 8 ujutro, čekaš do 15 h, što je previše, previše je.. mislim da je Dr Kristina odlična doktorica, vrhunska, žena daje sve od sebe, komunikacija odlična, ali embiologinja Lara nije baš jača karika a trebala bi biti najjača karika…Sestre na odjelu humane su pre predivne❤️ Ovo je moje osobno iskustvo, naravno da vjv ima cura kojima je tamo sve bilo odlično. Što se mene tiče Škvorc je od ovih preko HZZO bio najtemeljitiji doktor i ima dobar tim iza sebe, u IVF poliklinici nisam bila ali sam bila u Beta + (prvo Dr Bračun- pre pre predivna doktorica, zatim doktorica D ne želim otvarat stare rane ali meni nije uopće ništa pogodila) Dakle dok je bila Dr Bračun velike pohvale za polikliniku Beta +, dalje mi je bolje da šutim otkad je otišla… Laboratorij im je vrhunski. Veliki plus za to. Ovo je moje iskustvo, svatko ima svojih vrlina i mana.. Dr Matković vam je u Osijeku i radi i prati stimulacije i folikulometrije za IVF polikliniku, čovjek je ajme stručan i temeljit i daje 200% sebe, aspiraciju i punkciju onda vrše u ZG IVF tim… Eto, nadam se da sam malo pomogla ❤️

39 ja👩‍❤️‍👨30 muž
    jajovodi ✂️ .; Rh imunisatio, AMH 8, normosperma
    1. postupak- clomifen ❌
    2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
    3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
    4. postupak- beta ❌
    5. postupak Škvorc- beta ❌
    6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
    FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
    7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
    8. Alea Fertility- 2 js, Et, 1 smrzlić vesnaa1985@gmail.com

korni
    11. Srpanj 2024. 17:18

Darliv čestitam od ❤️ i nek te prati uredna i školska trudnoća 🍀
    Nikita nisam popratila tvoju priču, ali vidim da ti nije bilo lako ni malo.. sretno 🍀
    Slee maleni je divan 🩵 sretno i nek se mrva čvrsto primi ❤️

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

tinčica1703
    11. Srpanj 2024. 17:21

Matajči, Za Dr Matkovića iz Osijeka , on vam iza svog radnog vremena šalje na Viber poruke da vidi kakvo je stanje, recimo mene je sa godišnjeg odmora zvao nekoliko puta da pita kako je prošla aspiracija, oplodnja, transfer. ❤️ Čovjek je toliko posvećen  i stručan, drag također, daje sve od sebe, uopće mi nije htio niti naplatiti sve uzv, jednostavno je čovjek koji ovaj posao voli i to se vidi.. A u suradnji sa IVF poliklinikom je spas za nas kojima je ZG daleko…

39 ja👩‍❤️‍👨30 muž
    1. postupak- clomifen ❌
    4. postupak- beta ❌

tinčica1703
    11. Srpanj 2024. 17:23

Matajči

Nadam se da će ti se oploditi na kraju ipak , ima nade, seetno ❤️🫶

39 ja👩‍❤️‍👨30 muž
    1. postupak- clomifen ❌
    4. postupak- beta ❌

darliv
    11. Srpanj 2024. 17:34

Lali28, Jurky32, Giselle, Bebolina, tera_, tinčica1703, Slee, angel eyes, Stela_M, wildflower, korni hvala vam cure na podršci 🥰 šaljem dobru vibru nazad, da sve pišete uskoro o lijepim stvarima 💓
    Nikkitta lavice naša, hvala ti što si se javila, puno mi to znači, toliko si nam svima pomogla u trenucima kad je tebi bilo najteže, da nema dovoljno riječi hvale za svaku utješnu riječ i svaki savjet... pratim te i samo ću reći da si ti posebno jaka žena i definitivno si zaslužila sreću i mir koji si pronašla nakon svega... grlim ❤️❤️
    Saniii draga 💞 u mislima si mi stalno, i ne znam što bih uopće tebi napisala, a da ne ponavljam sve ono što smo kroz godine i transfere prošle.. stalno sam imala osjećaj da će nam se uskoro sreća osmjehnuti i da bi mogle u slično vrijeme pisati o 'mukama' koje sam ja danas spominjala, i vjerujem i dalje da će to tako biti i zato se molim da jesen bude tvoja i da u potpisu uskoro imamo samo ❤️ umjesto ❌, da nam budu samo podsjetnik koliko smo dijelova sebe dale kroz ovaj put... šaljem ti najveći zagrljaj 💓💓

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙

Jurky32
    11. Srpanj 2024. 17:52

Slee, PUPO navijam jako 🤞🥰
    Nikitta, ne znam tvoju priču..ali svaka od nas zaslužuje sreću i mir nakon duge borbe 🥰
    Matajči, šansa postoji..sretnoo 🤞🥰

👱‍♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
    8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
    9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
    10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙

blondie
    11. Srpanj 2024. 18:52

Pozdrav cure,
    Evo mene sa druškanja..
    Imamo ❤️..
    Nisam se javljala par dana jer sam nešto smeđarila i nisam baš najbolje bila..
    Ali nakon današnjeg druškanja ne mogu ne biti dobro 😊😊

👩🏼 30 god adenomioza, PCOS
    👦🏼 37 god nalazi uredni
    Pokušavamo 4 god
    Prvi pregled Petrova 11 mj 22
    Od 4 mj 23 stimulacija ovulacije i planiranje odnosa
    23.4 aspiracija, freeze al
    29.4 4 blastice sve❄️❄️❄️
    ⏳ 18.6 transfer jedne ❄️ blastice 6 dpt + test
    27.6 beta 206,7 29.6 beta 392.1 beta 1.7 997.3
    11.7 prvi UZV ❤️ 31.7 drugi UZV ❤️
    22.8 Qualified low risk it’s a boy 💙💙💙

Matajči
    11. Srpanj 2024. 19:06

Hvala cure na ohrabrenju ❤️
    tinčica1703 - htjeli smo privatno jer smo dugo cekali da se otvori labos u KBC Osijek, i na kraju dok smo se smislili i odlucili gdje cemo, labos se otvorio pa smo odlucili probati tamo za pocetak da vidimo kako cemo i sto cemo. Prosli smo trnovit put, a u KBC-u je doktor koji je s nama to sve prolazio, sva lijecenja, izgubljenje trudnoce i operacije pa smo odlucili sada njemu povjerit sve. 
    Probat cemo tamo koji put, ako ne bude islo onda privatno. Hvala sto si podijelila svoje iskustvo, imat cu na umu to sve sto si napisala. Lakse je kad cujes tudja iskustva, ali i preporuke. Radi takvih ohrabrenja znas da nisi sam i da mozes sve ❤️

👩28🧑27
    AMH 19, blaga trombofilija
    Pokusavamo od 2020.
    2020. - 2022. - 6 neuspjelih trudnoća
    2022. - 2 kiretaže uz 2 vanmaterične, desni jajovod ✂️ i MTX, resekcija lijevog jajnika (skinuta cista, spasen zdravi dio jajnika)
    Zbog MTX-a godinu dana zabrana prirodnog planiranja trudnoće.
    07/2024 - IVF - prirodni ciklus bez štoperice, 1 js, ET 3. dan ❌️
    08/24 - stimulirani ciklus (Gonal, Pergoveris, Orgalutran)
    "Idemo dalje, sve do medalje!" ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.