Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Slee
    11. Srpanj 2024. 19:19

Blondie cestiiiitaaaaam! Bas mi je jako drago da je sve ok! Su ti rekli od cega je smedjarenje bilo? 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🌀5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🪄🌈

Giselle
    11. Srpanj 2024. 19:35

blondie

Pozdrav cure,
    Evo mene sa druškanja..
    Imamo ❤️..
    Nisam se javljala par dana jer sam nešto smeđarila i nisam baš najbolje bila..
    Ali nakon današnjeg druškanja ne mogu ne biti dobro 😊😊

Drago mi je da je sve dobro🥰
    Matajči, želim ti sreću 🤞

Svi nalazi uredni
    Pokušavamo od 9.mj 2022.

tinčica1703
    11. Srpanj 2024. 19:51

blondie

Pozdrav cure,
    Evo mene sa druškanja..
    Imamo ❤️..

Čestitam ❤️
    Matajči sigurna sam da svatko ima i dobrih i loših iskustava. Meni je bio uzalud trud dr kad embriologica nije dobro odradila svoj dio, Dr Šijanović je odličan doktor, vrhunski… Dr Popović, meni je osobno više mrmljao u bradu pol ga nisam čula i razumjela još pogotovo moji početci pa nisam ni znala niti baratala sa pojmovima, sad bi se možda i uspjeli sporazumjeti 😂, u njih kao doktore stručnost apsolutno ne dovodim u pitanje, a sad su i labos opremali pa su možda i na tom polju poradili, pokušajte još koji puta i sretno vam ❤️ Ustvari nadam se da će idući biti onaj dobitni pa nećete isprobavati na 100 mjesta kao ja 😏❤️

39 ja👩‍❤️‍👨30 muž
    jajovodi ✂️ .; Rh imunisatio, AMH 8, normosperma
    1. postupak- clomifen ❌
    2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
    3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
    4. postupak- beta ❌
    5. postupak Škvorc- beta ❌
    6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
    FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
    7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
    8. Alea Fertility- 2 js, Et, 1 smrzlić vesnaa1985@gmail.com

blondie
    11. Srpanj 2024. 20:03

Slee

Blondie cestiiiitaaaaam! Bas mi je jako drago da je sve ok! Su ti rekli od cega je smedjarenje bilo?

Nisu

👩🏼 30 god adenomioza, PCOS
    👦🏼 37 god nalazi uredni
    Pokušavamo 4 god
    Prvi pregled Petrova 11 mj 22
    Od 4 mj 23 stimulacija ovulacije i planiranje odnosa
    23.4 aspiracija, freeze al
    29.4 4 blastice sve❄️❄️❄️
    ⏳ 18.6 transfer jedne ❄️ blastice 6 dpt + test
    27.6 beta 206,7 29.6 beta 392.1 beta 1.7 997.3
    11.7 prvi UZV ❤️ 31.7 drugi UZV ❤️
    22.8 Qualified low risk it’s a boy 💙💙💙

Bebolina2024
    11. Srpanj 2024. 20:15

blondie

Pozdrav cure,
    Evo mene sa druškanja..
    Imamo ❤️..

Bravo za ❤️,drago mi je što je sve u redu. Neka tako ostane i da se smeđarenje više ne pojavljuje.
    Nikkitta hvala ti 😘
    Matajči sretno, da ti sutra jave da se oplodila 🤞🤞

Pokušavamo od 06/22
    03/23 OAT, 1. stimulirani postupak (Ovaleap 150, Menopur 75), 2js, biokem.
    05/23 prirodni postupak, nastupila O
    08/23 2. stimulirani postupak (Pergoveris 225, Menopur 75), 2js, beta 0
    01/24 VG 3. stimulirani postupak (Pergoveris 300), 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani postupak (Pergoveris 225+ Gonal 75), 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak (Supercur, Pergoveris), 1 js, transfer trodnevne mrve
    08/24 💔💔

angel eyes
    11. Srpanj 2024. 20:22

Blondie jeeee srčeko ❤️❤️ nadam se da nece vise biti smeđarenja, znam kako to prepadne.
    Matajci nadam se da ćeš ipak sutra dobiti dobre vijesti, sretno 😘

👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
    🧑 '82. sve ok
    2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
    2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
    2022. spontani u 7tt 💔
    03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
    05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
    08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
    “Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”

Jurky32
    11. Srpanj 2024. 20:24

Blondie, bravo za ❤️ i neka i dalje sve bude u redu 🤞🥰

👱‍♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
    8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
    9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
    10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙

Sreca najveća
    11. Srpanj 2024. 22:02

Večer curke moje. Malo citam sta se sve izdogadjalo uglavnom lepe vesti, cestitam svim trudnicama i neka vas sreca prati do kraja.Mi smo super svaki tjedan CTG… i ultrazvuk.Sve je dobro.Carski zakazan za 02.08.Ljubim vas sve!

Ja 36 nizak AMH ,on Savren
    3xIVF - biohemijske
    09/23 Genesis Novi Sad Nk cells,ERAtest,bopsija ,histero ( nadjen septum 1cm)
    4- Prag ,Fertycare- stiže devojčica🥰🥰❤️❤️❤️💕

AuroraB
    11. Srpanj 2024. 22:16

Darliv ♡♡♡ Trnci su me prošli kad sam čula tvoju lijepu vijest!! Razumijem strah, ali čvrsto vjerujem da je ovog puta sve u redu, iako ne pratim forum, škicnem ponekad...ili dobijem dojavu hehe.. Nisam nikad napisala, no jedna forumašica i ja smo se toliko povezale preko foruma, da je na kraju postala krsna kuma mojoj prvoj djevojčici :-), pa su šanse veće da uhvatimo dobre vijesti iako ne pratimo više aktivno.
    Nikitta, ovo je melem za pročitati; da ti je operacija promijenila život! Tko zna kolikim ženama još si pomogla kroz svoje iskustvo i pisanja..svaka ti čast! ♡
    Sani idemoooo, čekamo te draga! ♡♡♡ Nadam se da si dobila sad vjetar u leđa nakon Darliv... Veselim se pročitati jednog dana i tvoje lijepe vijesti!
    Velika pusa i Steli, sliku nisam uhvatila.. Bajo, Bozma, MTB, ako ikad vidite ovu poruku šaljem vam puse i zagrljaje! 
    P.S. moja slučajna i "prirodna" curka bude uskoro 4mj, super se slaže sa sekicom koja ju stalno ljubi i grli (2 god i mjesec dana), porod je bio carski i jako trnovit, cjelokupni razvoj situacije nakon poroda je bio toliko intezivan da sam tek nakon dva mjeseca došla k sebi, no sam oporavak nakon drugog carskog je bio odličan i neusporediv sa prvim.. Eto  malo ohrabrenja ako netko bude u sličnoj situaciji.
    Svim curama na forumu; imajte snage i vjere, sve to bude dobro na kraju :-)
    Laka vam noć svima!

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

• ivana19
    11. Srpanj 2024. 23:55

Pozdrav. 3.7. Vracen mi je jedan embrij....danas sam radila test i pozitivan je...s tim da je gornja crta kod plusica malo prozirnija test je Clearblue....dali da napravim jos jedan u ned ili da cekam betu? Betu vadim 15.7.. hvala😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.