Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kruškica90
    04. Srpanj 2024. 12:53

Bebolina2024

Kruškica jesi ti danas ponavljala betu?
    Nadam se da se pravilno dupla 🤞 🤞

booook, jesam meni je skočila na 350  vidim da se tvoja isto lijepo dupla   čestitam ti i želim ti urednu trudnoću do naših proljetnih beba  17.7. mi je prvi uzv, jesi se ti već naručila? Meni je jedino problem što sam napuhana užasno i ko da mi je malo problematično bilo i mokrenje (ali samo ponekad ne stalno) kao nekakava hiperstimulacija od progesterona (i vaginalete i prolutex uzimam) pa sam zvala dr i predložila je da probam prestati na par dana i vidim jel mi zbilja od toga, iako mi je sad par dana malo bolje s tim pa se možda tijelo naviklo. A trbuh mi je napuhan kao da sam u 4.mjesecu već. Ne znam jel bi bilo pametno otići svejedno na uzv i ranije da pogledaju jel sve oke? Ako je netko imao slična iskustva?

• Kruškica90
    04. Srpanj 2024. 12:57

Kruškica90

Bebolina2024

Kruškica jesi ti danas ponavljala betu?
    Nadam se da se pravilno dupla 🤞 🤞

booook, jesam meni je skočila na 350vidim da se tvoja isto lijepo duplačestitam ti i želim ti urednu trudnoću do naših proljetnih beba17.7. mi je prvi uzv, jesi se ti već naručila? Meni je jedino problem što sam napuhana užasno i ko da mi je malo problematično bilo i mokrenje (ali samo ponekad ne stalno) kao nekakava hiperstimulacija od progesterona (i vaginalete i prolutex uzimam) pa sam zvala dr i predložila je da probam prestati na par dana i vidim jel mi zbilja od toga, iako mi je sad par dana malo bolje s tim pa se možda tijelo naviklo. A trbuh mi je napuhan kao da sam u 4.mjesecu već. Ne znam jel bi bilo pametno otići svejedno na uzv i ranije da pogledaju jel sve oke? Ako je netko imao slična iskustva?

Kada sam išla na ET bilo je sve ok, stimulaciju su mi produzili na 17dc ali je tijelo dobro reagiralo. Više  mi je sad naknadno to neki problem nastao, pa me muči jel bi možda trebala otici? Može li to utjecati na razvoj?

tinčica1703
    04. Srpanj 2024. 13:02

Bebolina2024

Kawa super brojka, 🤞 🤞 da bude smrzlića.
    Tinčica najbolje sad polako i smireno, jer više ništa nije u tvojim rukama.
    Sutra svi navijamo.
    Inače hvala svima što ste navijale za mene, nisam bila te sreće da nalazi stignu brzo kao zadnji put ali eto srećom su stigli i beta je sa 116 otišla na 225. Sad se mogu smatrati 🤰🏻.
    Cure kako sad vama u postupku se računaju tjedni, jel i dalje od zadnje M ili? Meni je rekla danas da se od bete računa.
    Wildflower rekla si da dr zna za forum i da misliš da zna tko si. A nije nas teško ionako povezati situacije i ostalo. Sad kad ćemo dolaziti na preglede će nas pozdravljati našim nickovima tu na forumu 😂
    Ionako smo sve pisale u lijepom tonu o njima, a mogu biti ponosni na svoj rad i uspjeh.
    Još da nam uzmu Tinčicu (ako slučajno ne uspije joj ovaj postupak) u ruke za free nakon svih ovih reklama bile bi baš zahvalne. Mi smo pomogle s donacijama, a od njih bi bila to predivna gesta. Možda joj samo treba prava klinika, drugačiji pristup i da to bude to.

Eto te taman kad sam mislila da suza više nemam, ipak sam hormonalna bomba!!!! 
    Prvo Ti želim čestitati na ovako divnim, divnim rezultatima i navijamo za dalje, a nadalje ti želim zahvaliti na ovim prekrasnim riječima, ugrijala si mi srce  Grlim najjjjjače 
    Računa se od zadnje menstruacije 40 tjedana koliko sam ja upućena...

Velika je bila gesta, od vas svih skupa, sada je red na mene da budem dio Vašeg vala dobrote, bez obzira na ishod, mi smo velike žene, ratnice, lavice, borilice. Živile vi meni sve i hvala za sve, ovakve stvari se ne zaboravljaju... 

“Mogu prihvatiti neuspjeh. Ali ne mogu prihvatiti da prestanem pokušavati.” Michael Jordan

40 ja👩‍❤️‍👨31muž
    jajovodi ✂️ .; AMH 8, normosperma
    1. postupak- clomifen ❌
    2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
    3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
    4. postupak- beta ❌
    5. postupak Škvorc- beta ❌
    6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
    FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
    7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
    8. Alea Fertility- ET ❌ 2 mj.25 FET - Beta - 1361, Beta 2 - 3176

tera_
    04. Srpanj 2024. 13:06

Kruskica90 cestitam😍
    Ja sam na duphaston i cyclogest i uzasno sam napuhana, danas sam 7dnt, ali mislim da je to bas nuspojava.

👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

tinčica1703
    04. Srpanj 2024. 13:23

tera_

Kruskica90cestitam😍
    Ja sam na duphaston i cyclogest i uzasno sam napuhana, danas sam 7dnt, ali mislim da je to bas nuspojava.

Ja sam isto napuhana ko balon, kad se obučem onako u usku majicu i hlače stomak mi je kao da sam trudna barem 4 mjeseca, al ozbiljno a bila mršavica prije. Doduše ja nisam na toj terapiji ali mislim da nam je sudbina svima ovdje na forumu više manje ista. 

40 ja👩‍❤️‍👨31muž
    jajovodi ✂️ .; AMH 8, normosperma
    1. postupak- clomifen ❌
    2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
    3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
    4. postupak- beta ❌
    5. postupak Škvorc- beta ❌
    6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
    FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
    7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
    8. Alea Fertility- ET ❌ 2 mj.25 FET - Beta - 1361, Beta 2 - 3176

tera_
    04. Srpanj 2024. 13:26

tinčica1703

tera_

Kruskica90cestitam😍

Ja sam isto napuhana ko balon, kad se obučem onako u usku majicu i hlače stomak mi je kao da sam trudna barem 4 mjeseca, al ozbiljno a bila mršavica prije. Doduše ja nisam na toj terapiji ali mislim da nam je sudbina svima ovdje na forumu više manje ista.

Eh da, dok sam bila na stimulaciji zadnjoj imala sam bas stomak trudnice,tako da znam kako je to😁 sretno ti surtrq na aspiracijii da bude dobra berba😊

Kbc St

• Kruškica90
    04. Srpanj 2024. 13:29

zapravo nam napuhani trbuh dođe kao neki teaser kako će biti jednog dana 

tera_
    04. Srpanj 2024. 13:30

Sanjuska mogu i ja na listu za betu 10.7.😊

Kbc St

wildflower
    04. Srpanj 2024. 13:35

Bebolina2024

Kawa super brojka, 🤞 🤞 da bude smrzlića.
    Tinčica najbolje sad polako i smireno, jer više ništa nije u tvojim rukama.
    Sutra svi navijamo.
    Inače hvala svima što ste navijale za mene, nisam bila te sreće da nalazi stignu brzo kao zadnji put ali eto srećom su stigli i beta je sa 116 otišla na 225. Sad se mogu smatrati 🤰🏻.
    Cure kako sad vama u postupku se računaju tjedni, jel i dalje od zadnje M ili? Meni je rekla danas da se od bete računa.
    Wildflower rekla si da dr zna za forum i da misliš da zna tko si. A nije nas teško ionako povezati situacije i ostalo. Sad kad ćemo dolaziti na preglede će nas pozdravljati našim nickovima tu na forumu 😂
    Ionako smo sve pisale u lijepom tonu o njima, a mogu biti ponosni na svoj rad i uspjeh.
    Još da nam uzmu Tinčicu (ako slučajno ne uspije joj ovaj postupak) u ruke za free nakon svih ovih reklama bile bi baš zahvalne. Mi smo pomogle s donacijama, a od njih bi bila to predivna gesta. Možda joj samo treba prava klinika, drugačiji pristup i da to bude to.

Drago mi je za betu, sretno dalje!!  :))) Meni su rekli da se racuna 2 tjedna prije aspiracije kao zadnja M.
    Pa naravno da nije tesko povezati uz pomoc potpisa samo kad si s one strane na kojoj su oni :)
    Ali zapravo mislim da dr nije znao za ovaj forum prije nego mu je neka cura rekla koja je nedavno ili sada u postupku.. Ja nisam, tako da ostaju nam marica, medena, sanjushka, ti, sani, giselle i ne znam tko jos... :)
    Nisam mislila nista lose, samo me zanimao tko se izlajao :D
    A njima mislilm ne trebaju reklame, jer su reklame njihova uspjesnost i statistika koja je, od kad postoje, uvijek u top 3 u Hr.
    Samo sto se sad nekako poklopilo da je dosta forumasica tamo :) A osim same statistike, mislim da se svima svidi pristup i dr R i zapravo cijeli tim.

'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
    '86, oligozoospermia
    Repromed:
    2mj/2024 - 1. AIH ❌
    4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵

angel eyes
    04. Srpanj 2024. 13:44

Kruškica, Bebolina čestitam ❤️❤️❤️❤️ želim vam mirnu i urednu trudnoću 😘😘

👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
    🧑 '82. sve ok

2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
    2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
    2022. spontani u 7tt 💔
    03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
    05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
    08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
    “Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.