Malo sam procitala zaostatke, koliko sam uspjela...
.
Korni cestitam na curkicii i zelim ti brz oporavak i puno mazenja sa svojom malenooom :)))
Sadiegreen i blondie cestitam na plusicu! I sretno dalje :))
.
Marisha, da sestra Slavica je, dr. Kristo Petrusa. Hvala na info, probati cu istraziti malo. Jesi i ti bila kod Kristo Petrusa?
.
Dodo hvala ti, posaljem ti mail :)
.
Secer na kraju, moja draga Bebolina koju pratim jos od teme LH trakica... Pa draga moja cestitam ti na plusicu (ovom vaznijem, jelte)! Znaciiii top, top top.. Tako mi je drago radi vas, zbog svega sto ste prosli, loseg sgrama, losih jajnih stanica, neuspjele oplodnje... I zbog godina, i jer ste rekli da je ovo zadnji put.. Ajme bas mi je drago! zelim vam svu srecu dalje da sve bude ok🥰 Bebolina evo ti za primjer mojih testica, nije reprezentativno ali sam cekala da prodje uzv u 12 tt pa cu sve staviti u Dnevnik trudnoce.. :)) https://ibb.co/7R5K6Fp - krece s 9dnt.
'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
Sadiegreen, Tera hvala puno.
Wildflower hvala ti puno. Mi smo se dosta družile tamo na trakicama, pa smo sretne da smo stigle do tuda gdje jesmo.
Meni je jučer bio 9dnt trodnevne mrve (12 dpo). Sutra ću ponoviti test, a utorak bi išla vaditi betu. Još muž pita što ne idem sutra vaditi, a bojim se da ne bude neka niska pa ću si pak razmišljati 2 dana. Implatacijski pad na grafu sam imala 6.dnt znači sad do sutra možda bude 2 duplanja do utorka bar 2 i pol.
Sinoć mi opet bila muka, pokupila sam se u krevet prije 21 i zaspala do 4. Ja rekla mužu ako to sad već kreće baš mi je rano, jer je to sada 3 dana za redom da su se pojavile.
Kad si ti imala prvi UZV? Ja bi nekako sa puna 6tt jer tada već srce kuca ako je sve u redu.
Lunolina mali je presretan. On ne želi biti jedinac više. On se izjasnio da želi znati situaciju odmah nakon testa. Ostali će eventualno saznati ako bude sve u redu na 1.UZV. Uživajte svi u ovoj sunčanoj nedjelji ☀️🍹
Pokušavamo od 06/22
03/23 OAT, 1. stimulirani postupak (Ovaleap 150, Menopur 75), 2js, biokem.
05/23 prirodni postupak, nastupila O
08/23 2. stimulirani postupak (Pergoveris 225, Menopur 75), 2js, beta 0
01/24 VG 3. stimulirani postupak (Pergoveris 300), 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani postupak (Pergoveris 225+ Gonal 75), 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak (Supercur, Pergoveris), 1 js, transfer trodnevne mrve
08/24 💔💔
Do kad se uzima Utrogestan u trudnoći? Meni su rekli da ga nastavim uzimati do uzv. Nekako sam mislila da ga neću uzimati nakon što se primi.
Većinom do 12 tj pa se ukida ili smanjuje postepeno doza.
Ja sam koristila do 37 tj zbog krvarenja tokom trudnoće i kontrakcija koje su krenule u 22 tj.
💃34.g. Dg-PCOSlike
🕺36.g. Oligoasthenozoospermia (dg iz 2022.)
09/22 IVF/ICSI - Baby boy born 08.06.2023. 🩵
Idemo po bebu br. 2🍀🤞
Cure uživajte u nedjelji ❤️
39 ja👩❤️👨30 muž
jajovodi ✂️ .; Rh imunisatio, AMH 8, normosperma
1. postupak- clomifen ❌
2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
4. postupak- beta ❌
5. postupak Škvorc- beta ❌
6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
8. Alea Fertility- 2 js, Et, 1 smrzlić vesnaa1985@gmail.com
Jelda, Johice vrijeme je baš proletilo kada pogledam tvoju trakicuObožavam tvoj avatar, btw
Gdje nam je Luna, ona je isto tu negdje kao i ti. Luna javi seHeej, tu sam, citam vas jos uvijek i navijam za svaku iz prikrajka🤞🥰
Ja sam danas tocno 32 tjedna, tako da smo ja i Johica tu negdje, a i mislim da ce nam se mališani isto zvati 😊
Danas sam bas bila na pregledu, sve je ok, maleni ima cca 1950g i vec lagano jedva cekam kraj jer su mi ove vrucine postale nepodnosljive 😅
Kako si ti? 😊
Marisha u pocetku nikako da dodemo do 12 tj., a sad leti ko ludo. A ja se nasla u ovom malom vatrenom liku/avataru (volim gledat crtice) al ovo smo sve mi gorimo i borimo se.
Luna tu si, drago mi je da je sve dobro i brzo su tu imenjaci. Po svemu sudeci kad udemo u 9 mj., mozemo u isto vrijeme na porod 😂💙
🌸'90, AMH 12,10, sve ok
🐝'89, Retrogradna ejakulacija
IVF/ ICSI '22. 5❄️ Fet No.3. 12/23., 1❄️ 6dpt +, 11dpt Beta 510, 13dpt 1050, Uzv. 14.02 💙
🌈👶🏻 Baby boy R 21.08
Bebolina čestitam, da nam se zaokruzis i da cekamo termin s tobom ❤️
Jabukica ti nas pratis u stopu, cuvaj se i uzivaj 💙
Jurky sve te tegobe prođu i kao da nikad nista nije bilo, imam osjecaj da su moje mucnine bile u nekom drugom zivotu. Drzi se sad vidjet ces kako leti vrijeme 💪🏻😘
Npelica, Stela, Sanii ❤️❤️❤️
Ostale cure i vama svima saljem 🩷🫂
Uzivajte u ostatku vikenda 😘
🌸'90, AMH 12,10, sve ok
🐝'89, Retrogradna ejakulacija
IVF/ ICSI '22. 5❄️ Fet No.3. 12/23., 1❄️ 6dpt +, 11dpt Beta 510, 13dpt 1050, Uzv. 14.02 💙
🌈👶🏻 Baby boy R 21.08
Sadiegreen, Tera hvala puno.
Wildflower hvala ti puno. Mi smo se dosta družile tamo na trakicama, pa smo sretne da smo stigle do tuda gdje jesmo.
Meni je jučer bio 9dnt trodnevne mrve (12 dpo). Sutra ću ponoviti test, a utorak bi išla vaditi betu. Još muž pita što ne idem sutra vaditi, a bojim se da ne bude neka niska pa ću si pak razmišljati 2 dana. Implatacijski pad na grafu sam imala 6.dnt znači sad do sutra možda bude 2 duplanja do utorka bar 2 i pol.
Sinoć mi opet bila muka, pokupila sam se u krevet prije 21 i zaspala do 4. Ja rekla mužu ako to sad već kreće baš mi je rano, jer je to sada 3 dana za redom da su se pojavile.
Kad si ti imala prvi UZV? Ja bi nekako sa puna 6tt jer tada već srce kuca ako je sve u redu.
Lunolina mali je presretan. On ne želi biti jedinac više. On se izjasnio da želi znati situaciju odmah nakon testa. Ostali će eventualno saznati ako bude sve u redu na 1.UZV. Uživajte svi u ovoj sunčanoj nedjelji ☀️🍹
Cini mi se da si od pocetka skepticna, ali opusti se i uzivaj, bit ce to sve ok, vec jednom si rodila🥰
Prvi uzv sam imala sa 5+6, tako se nekako namjestilo i dr R je rekao da je to ranije nego uobicajeno. I vidjeli smo srce tada vec.
Tako da se mozes naruciti vec za tada 6tt.
Koliko vas maleni ima godina?
'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
Johica hvala puno 😘
Wildflower nisam skeptična, nego je prisutan taj strah. A mislim da svaka strepi od testa do testa, od bete do bete, pa isto tako od pregleda do pregleda. Tješim se da sam iznijela trudnoću koja je bila cijela za poželjeti. Muž uvijek govori kako sam bila nezahtjevna trudnica, sad moram nadoknaditi u ovoj da budem razmažena i zahtjevna 😂
Sin je već punih 10, 5.razred tako da je on već veliki i samostalan. Veseli se da dobije nekoga i uvijek kaže da će se brinuti o bebi. Vidim kako se s bratićima i sestričnama povezuje tako da vjerujem da bi mu bilo srce na mjestu baš da dobije brata ili sestru.
Bikmik hvala za trakice. Ponovim sutra ujutro, radila sam jednu trakicu prije sat vremena. Mrvicu kao da je jača nego jučer ujutro, ali ok sutra ujutro je najsigurnije jer će biti prvi jutarnji, a i bez pijenja tekućine prije.
Pokušavamo od 06/22
03/23 OAT, 1. stimulirani postupak (Ovaleap 150, Menopur 75), 2js, biokem.
05/23 prirodni postupak, nastupila O
08/23 2. stimulirani postupak (Pergoveris 225, Menopur 75), 2js, beta 0
01/24 VG 3. stimulirani postupak (Pergoveris 300), 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani postupak (Pergoveris 225+ Gonal 75), 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak (Supercur, Pergoveris), 1 js, transfer trodnevne mrve
08/24 💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji