Potpomognuta oplodnja vol. 9

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

sanjushka

Broj poruka: 1160

Prijavi adminu

Bebolina super je potamnio, bit će to lijepa beta sutra.. 🥰🤞🏻

Za sve vas s migrenama, ne znam ako ste probale onu foru s toplom vodom. Ja nemam migrene tako da apsolutno nemam pojma dal pomaže ali mi stalno iskaču videi da treba močit noge u lavoru u što toplijoj vodi (koliko se može izdržati), da to širi krvne žile i smanjuje migrenu. Evo nemam pojma dal djeluje ali da se nađe.. 🤷🏻‍♀️

👩🏼 36, endometrioza, AMH 0.44µg/L
    🧔‍♂️ 32, sve ok
    ✴️KBC Rijeka
    1. 2020. stim, ❄️ 1js zbog endo
    2. 4/23 stim IVF, 2js + 1 odmrznuta, 2 oplođ, ET 1js, ➖
    3. 9/23 prir. IVF ➡️ 1js ❌ nije oplođena
    4. 10/23 prir. IVF ➡️ 1js ✅, ➖
    ✴️Beta+
    5. 2/24 stim IVF ➡️ 2js, 1 oplođ, ET 2d zametak, 13dnt β 403, 15dnt 730, 18dnt 2364, 20dnt 3428, BO💔
    ✴️Repromed
    6. 6/24 stim IVF ✖️
    7. 9/24 stim IVF, 4js, 3 oplođ, ET 1 bc, 0❄️, β 11dnt 1021, 13dnt 2733, 💔 Miss Ab
    s88.forum@gmail.com

nicaivo

Broj poruka: 153

Prijavi adminu

SLEE, BLESS, KAWA i TINČICA1703 sretno i javite nam se 
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Curke, meni je ostala cijela kutija Prolutexa i iz druge kutije 6 od 7 ampulica. Prodala bih to za 100eur, ako je netko od vas zainteresiran. Imam uz njih i pripadajuće igle. Rokovi su uredni.

👩🏽31 👨🏻33
    2x - IUI ❌
    1. IVF - 02/2024 ❌
    2. IVF - 04/2024 - tri blastice, ET 1 ❌, 🧊2
    Histeroskopija 05/2024 ✅
    3. FET - 06/2024 ➕, Panorama Low Risk 🎀🩷

tera_

Broj poruka: 1575

Prijavi adminu

Bebolina2024

Slee hvala ti na testićima
    Hpoison, Milipe hvala puno 😘
    Ovo su od jutros 11.dnt
    https://ibb.co/Z1Cy75x

Beta ce sutra biti odlicnaa😍😍

👩32g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

Dodo87

Broj poruka: 351

Prijavi adminu

Bless, Kawa, Slee, Tinčice - sretno danas 
    HPoison, hvala ti, bi li mi htjela ostaviti svoj mail, trebala bih te nešto pitati za IVF kliniku?
    Držim ti fige za dobre rezultate testa, baš dobro da ti je netko savjetovao Veritas, ja sam to davno pročitala, ali sam lagano smetnula s uma.
    Rolice, samo uživaj, i ja ću 
    Bebolina, super tamne, neka bude dobra beta 

👩1987, AMH 2.7 pmol/l, histero✅️, kariogrami✅️, MTHFR homoz., PAI1 heteroz.
    🧔‍♂️1987 sve OK
    1. IVF 2020. ET PETROVA - trudnoća od prve, curica💜
    2. FET 2023., beta ⛔️
    3. FET 2023., prokrvarila prije bete⛔️
    4. ET 2024. IVF klinika, missed ab u 8tt. 💔
    5. ET 2024. IVF klinika, beta⛔️
    6. ET 2024. Alea fertility ⛔️
    dodo87.forum@gmail.com

Marisha

Broj poruka: 675

Prijavi adminu

wildflower

.
    Marisha, da sestra Slavica je, dr. Kristo Petrusa. Hvala na info, probati cu istraziti malo. Jesi i ti bila kod Kristo Petrusa?

Bože oslobodi što je ta sestra nesposobna  Ako ne daj Bože ostaneš tamo i ona ti bude mjerila tlak nikako ne padaj na spiku: ma pisat ćemo manji tlak, malo si uzbuđena. Ja sam radi toga došla do preklampsije.
    Nisam nikad, moj gin je bio Duško Pall, on je otišao u privatnike  zamjena mu je ta doktorica ali nisam kod nje nikada bila, privatno sam si sve rješavala dok nisam došla kod ove sad.
    Luna drago mi je da ste ti i bebač dobro neka tako i ostane i drago mi je da škicneš temu. Sjetim te se jer smo se pratile i onda mi prođe kroz glavu da je uspjelo i ja bih sada bila 32tt.
    Bebolina sad čekamo betu da rasturi!!
    Meni je pojačana terapija za štitnjaču, opet mi je TSH na 4 skočio dok je sve ostalo u intervalima. Sad čekam mengu da se napokon naručim na histero.Sretno svima ovaj tjedan  

🏈43 sve ok+🌷35 endometrioza-jajovodi ✂️ AMH 11,07 pmol/L,hashimoto,TSH 2,16
    09.2023. Vinogradska IVF
    (Rekovelle+Menopur):4js
    rujan ET(1)✖ listopad FET(1)✖ studeni FET(1)✖
    03.2024.Škvorc IVF
    (Ovaleap+Menopur+Orgalutran):4js ET(1)✖ 05.2024. prirodni ciklus:1js✖
    09.2024.Škvorc ICSI
    (Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ✖ 11.2024. prirodni ciklus✖
    02.2025. ...⏳...

• Kruškica90

Broj poruka: 27

Prijavi adminu

evo 11dnt trodnevih beta je 140 

U postupku od 2022
    2022 Inseminacije❌️
    3/23 IVF-1 js, nije oplodena
    6/23 IVF -2 js, nije
    12/23 IVF/ ICSI 3 js, 1 oplodena, 1ET ❌️
    6/24 IVF/ICSI 5 js, 3 oplodene, 3 ET -> trudnoca 💖

wildflower

Broj poruka: 784

Prijavi adminu

Marisha

wildflower

.
    Marisha, da sestra Slavica je, dr. Kristo Petrusa. Hvala na info, probati cu istraziti malo. Jesi i ti bila kod Kristo Petrusa?
    Bože oslobodi što je ta sestra nesposobnaAko ne daj Bože ostaneš tamo i ona ti bude mjerila tlak nikako ne padaj na spiku: ma pisat ćemo manji tlak, malo si uzbuđena. Ja sam radi toga došla do preklampsije.
    Nisam nikad, moj gin je bio Duško Pall, on je otišao u privatnikezamjena mu je ta doktorica ali nisam kod nje nikada bila, privatno sam si sve rješavala dok nisam došla kod ove sad.
    Luna drago mi je da ste ti i bebač dobroneka tako i ostane i drago mi je da škicneš temu. Sjetim te se jer smo se pratile i onda mi prođe kroz glavu da je uspjelo i ja bih sada bila 32tt.
    Bebolinasad čekamo betu da rasturi!!
    Meni je pojačana terapija za štitnjaču, opet mi je TSH na 4 skočio dok je sve ostalo u intervalima. Sad čekam mengu da se napokon naručim na histero.Sretno svima ovaj tjedan

Da da ta sestra osim sto je nesposobna, meni izgleda ko da ima neku dijagnozu 😂🫣 bozemiprosti
    A Dusko Pall mi je bio odlican, bas mi je zao sto je otisao.. Jednom  me bio primio nenaruceno jer sam imala hitni slucaj, i lijepo me obradio i on me doslovno jedini trazio uzv dojki svake god i bez tog mi nije htio dati recept za kontracepciju.. I uz to mi je jedini zahtjevao i nalaze krvi tipa jetrene probe i jos nesto.. Bas mi se ucinio temeljit.. Ali je nazalost otisao na U Gemini Plus na Spanskom di je sefica poliklinike jedna grozna dermatologinja i onda iz principa vise nisam htjela kod njega...
    Iskreno ne planiram uopce nista obavljati kod gin preko hzzo... Sve cu privatno..
    Na sta sam dobila jezikovu juhu u domu zdravlja, naravno.😂Inace moj dom zdravlja je DZ  MUP u Florijana Andraseca.
    Super dom jer je dosta dobro opremljen a nisu guzve.
    Medjutim ima samo jedan gin - dr. Zoran Raic, dosta je star mislim i cak ima ok ocjenu na najdoktor, ali mislim da ne bi pristao samo da mi uputnice izdaje😂 stoga nisam ni pokusala....

'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
    '86, oligozoospermia
    Repromed:
    2mj/2024 - 1. AIH ❌
    4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵

wildflower

Broj poruka: 784

Prijavi adminu

Vidim da dr Dusko Pall sada radi u Puli u Medico. Pa eto preporuke ako ima koja cura iz Pule.

'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
    '86, oligozoospermia
    Repromed:
    2mj/2024 - 1. AIH ❌
    4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵

Hypnoticpoison

Broj poruka: 443

Prijavi adminu

Dodo87

Bless, Kawa, Slee, Tinčice - sretno danasHPoison, hvala ti, bi li mi htjela ostaviti svoj mail, trebala bih te nešto pitati za IVF kliniku?
    Držim ti fige za dobre rezultate testa, baš dobro da ti je netko savjetovao Veritas, ja sam to davno pročitala, ali sam lagano smetnula s uma.
    Rolice, samo uživaj, i ja ćuBebolina, super tamne, neka bude dobra beta

Dodo može, nema problema.🥰🥰 Evo:forumhypnoticpoison@gmail.com
    Hvala ti!❤️❤️ lšla sam kod svog ginekologa da barem napravimo mini anomaly, jer mi je predugo čekati 22.07. kontrolu kod profesora, pa mi je savjetovao Veritas, on ima ugovor sa njima, kontaktirao ih je za svaki slučaj i rekli su da ga mogu raditi, oni jedini to mogu napraviti kad je trudnoća nestajućeg blizanca.

🏥 Poliklinika IVF
    2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
    1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼
    2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
    3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
    Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏
    "Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
    💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤

Marisha

Broj poruka: 675

Prijavi adminu

wildflower

Vidim da dr Dusko Pall sada radi u Puli u Medico. Pa eto preporuke ako ima koja cura iz Pule.

Da i ja se pridružujem, za njega same pohvale. Prekrasan doktor  Eto, držim ti fige da uspiješ kod Ledinski. Ja kod nje radim samo briseve, pa za samu doktoricu ne mogu ništa dobro / loše reći a sa sestrom komuniciram vezano za IVF, recepte i sl. 

🏈43 sve ok+🌷35 endometrioza-jajovodi ✂️ AMH 11,07 pmol/L,hashimoto,TSH 2,16
    09.2023. Vinogradska IVF
    (Rekovelle+Menopur):4js
    rujan ET(1)✖ listopad FET(1)✖ studeni FET(1)✖
    03.2024.Škvorc IVF
    (Ovaleap+Menopur+Orgalutran):4js ET(1)✖ 05.2024. prirodni ciklus:1js✖
    09.2024.Škvorc ICSI
    (Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ✖ 11.2024. prirodni ciklus✖
    02.2025. ...⏳...

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.