Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sadiegreen
    23. Lipanj 2024. 14:21

Slee

Sadiegreenpa to jeeee odliiiiicna crta! Neka beta rasturi! Kako se osjecas?

Osjećam se ok danas, ali u petak i subotu sam bila koma. Osjećala sam se teško, tromo i bila sam užasno nervozna. Brzo se zadišem već par dana i imam osjećaj težine u trbuhu s nekakvim čudno senzacijama. Ali to sam sve osjećala i u neuspješnom FETu pa se nisam previše nadala, čak sam se razočarala jer sam mislila da će rezultat biti isti.

🙎‍♀️ (35g) nizak amh, 5,3 pmol/L
    🙎‍♂️ (35g) loš spermiogram (hipospermija, astenozoospermija, teratozoospermija)
    5/2024 Beta+, aspiracija 9 js, 8 oplođenih, 1 ET, 4 ❄️ test 31.5. ❌
    6/2024 FET, 26.6. Beta1 310, 28.6. Beta2 855, 12.7. UZV ❤️ it's a (low risk) boy 💙

• sadiegreen
    23. Lipanj 2024. 14:22

Neuspješnom ETu*

🙎‍♀️ (35g) nizak amh, 5,3 pmol/L
    🙎‍♂️ (35g) loš spermiogram (hipospermija, astenozoospermija, teratozoospermija)
    5/2024 Beta+, aspiracija 9 js, 8 oplođenih, 1 ET, 4 ❄️ test 31.5. ❌
    6/2024 FET, 26.6. Beta1 310, 28.6. Beta2 855, 12.7. UZV ❤️ it's a (low risk) boy 💙

• Kruškica90
    23. Lipanj 2024. 14:30

Bok cure, 
    imam pitanje vezano za ET. Jeste li imale slučaj da su vam vracene 3 oplodene stanice? dr je tako preporucio jer imam problema sa dobivanjem istih pa su veće šanse da barem jedna uspije ulovit. 
    Inace su mi nalazi dobri, imam 32g  i od supruga isto tako super spremiogram (34g). Ovo nam je 4. IVF, dosada sam najviše js dobila  u ovome zadnje postupku (5), ali 2 su bile loše i nisu se uspjele oploditi. Uglavnom su mi nezrele pa je tek drugi put da je doslo do ET.
    Dr je rekao da su male šanse za trojke, dvojke mooožda, ali nadamo se barem 1 da uspije. 
    Jesu li vama vraćali 3 ili je bio fokus na 1 ili 2 oplođene stanice?

Hypnoticpoison
    23. Lipanj 2024. 17:07

Pozdrav, lavice moje!🥰🥰🤗🤗
    Da se malo javim.😘
    Sadiegreen kakva preeeeelijepa crtica!😍😍😊😊 Čestitam!❤️ Sad neka crtica lijepo poslušno tamni.🤞🤞🍀🍀❤️❤️ Ne sumnjam da će betuška biti prekokrasna!💪💪❤️❤️
    Jabukice hvala ti od ❤️!🥰🥰🤗🤗 Rekla bih da sam puno više nervozna i zabrinuta nego uzbuđena.😔😔🤔🤔 Kako si mi ti?🤰 Kako podnosiš vrućine?🌞⛱️👒
    Svim kraljicama ugodan ostatak nedjelje!🥰🥰❤️❤️

🏥 Poliklinika IVF
    2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
    1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼

2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
    3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
    Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏

"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
    💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤

Teich56
    23. Lipanj 2024. 20:49

Jabukica  da, izdržala sam i nisam radila test. Sutra cu vadit betu prije posla. Strah od razočaranja me spriječava da se nadam icemu. 

👸32g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
    kariogrami ✔️clexane💉
    11/23 missed ab 9tt💔
    1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
    3/24 ET - missed ab💔
    6/24 FET✖️
    7/24 FET✖️
    11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
    ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
    Panorama - stiže curica💓OTP 6.8.2025.

jabukica
    23. Lipanj 2024. 21:06

Hypnoticpoison, dobro sam i začuđujuće dobro podnosim ovo ludo vrijeme 💪🏼💪🏼 vjerujem ti za uzv - ja prije svakog ispaničarim ko luda. Držim fige da sve bude u redu i da su obje bebice dobro 💕💕💕
    Teich, držim fige za sutra najjače 🤞🏼🤞🏼🍀🍀❤️❤️
    Korni, uzivaj na druskanju 🥰🥰

👩🏼 - '94, PCOS, AMH 136.7 pmol/L (60.5 ng/mL), 👨🏽 - '93, normo
    Pokušavamo od 5/2021. Od 12/2021 do 3/2023 Petrova - Letrozol
    1/2023 - 8tt missed ab.

Od 3/2023 Poliklinika IVF.
    10/2023 - 1. IVF rekovelle+cetrotide+decapeptyl - 5 ❄️, blagi hiper.
    26.1. FET 1BC, 7dnt +, beta 8dnt 104, beta 10dnt 313, beta 12dnt 809, 6+4 💗➡️ stiže dječak

Isla
    23. Lipanj 2024. 21:17

Djevojke i žene, kao prvo cestitam svima na plusicima, zao mi je zbog minusica i drzim fige cekalicama 🙂
    Ja krecem u postupak tj krenila sam i danas mi je 2 dan bockanja. Ono sto me pati je sto sam kao terapiju dobila 225 jedinica ovaleapa svaki dan bez kasnije kombinacije drugog lijeka kao npr orgalutrana ili cetrotidea  sto sluze za supresiju da ne puknu ranije. Zanima me da li je koja imala takav protokol bez tih lijekova ili jedno ide s drugim i bez toga ne moze? Cisto da se znam oboruzati pitanjima na sljedecoj folikulometriji. Unaprijed  vam hvala na odgovoru 🙂

👸34, 2xhisteroskopija, ✂️oba jajovoda
    🤴34,normo
    05/23 1. IVF prirodni,beta ❌
    06/23. 1.AIH - vanmaternična trudnoća lijevi jajovod
    08/23. 2.AIH-biokemijska trudnoća
    09/23. Spontana trudnoća-vanmaternična trudnoća desni jajovod
    2/2024 IVF stimulirani- 11 🥚-8 zrelih, oplodeno 5 i na kraju 1 blastica prezivjela, aspiracija 3.2. transfer 8.2., beta 20.2.❌

Čokoladica 🍀
    23. Lipanj 2024. 21:19

Hypnoticpoison

Pozdrav, lavice moje!🥰🥰🤗🤗
    Da se malo javim.😘
    Sadiegreen kakva preeeeelijepa crtica!😍😍😊😊 Čestitam!❤️ Sad neka crtica lijepo poslušno tamni.🤞🤞🍀🍀❤️❤️ Ne sumnjam da će betuška biti prekokrasna!💪💪❤️❤️
    Jabukice hvala ti od ❤️!🥰🥰🤗🤗 Rekla bih da sam puno više nervozna i zabrinuta nego uzbuđena.😔😔🤔🤔 Kako si mi ti?🤰 Kako podnosiš vrućine?🌞⛱️👒
    Svim kraljicama ugodan ostatak nedjelje!🥰🥰❤️❤️

Hypnoticpoison sretno sutra, nadam se da je sve ok. Nemoj se puno zivcirat ❤️😊🍀🤞☀️

👱‍♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨‍🦳 normo
    ~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
    ~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
    ~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
    ~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
    Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
    ~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷

Čokoladica 🍀
    23. Lipanj 2024. 21:23

Kruškica90

Bok cure,
    imam pitanje vezano za ET. Jeste li imale slučaj da su vam vracene 3 oplodene stanice? dr je tako preporucio jer imam problema sa dobivanjem istih pa su veće šanse da barem jedna uspije ulovit.
    Inace su mi nalazi dobri, imam 32g i od supruga isto tako super spremiogram (34g). Ovo nam je 4. IVF, dosada sam najviše js dobila u ovome zadnje postupku (5), ali 2 su bile loše i nisu se uspjele oploditi. Uglavnom su mi nezrele pa je tek drugi put da je doslo do ET.
    Dr je rekao da su male šanse za trojke, dvojke mooožda, ali nadamo se barem 1 da uspije.
    Jesu li vama vraćali 3 ili je bio fokus na 1 ili 2 oplođene stanice?

Kruskice, koliko sam citala 3 se vracaju eventualno zenama preko 40. Nemam ti sta pametno za napisat, mozda ce ti netko mjerodavniji odgovoriti, ali nisam jos cula da se 3 vracaju. Nisam ti puno ni pomogla 🤣🙈 sretno 🍀

👱‍♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨‍🦳 normo
    ~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
    ~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
    ~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
    ~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
    Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
    ~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷

Stela_M
    23. Lipanj 2024. 21:33

Kruškice inače se dr odlučuje za vraćanje 3 kom kada su žene starije, ali mojoj su prijateljici koja je mlađa od mene vraćali po tri jer nije imala uspjeha niti sa jednom niti sa dvije blastice, a niti sa dvodnevnin i trodnevnim embrijima, nikada ti neće vratiti 3 odlična embrija jer svaki dr želi spriječiti višeplodnu trudnoća pa se uvijek kombinira jedan odličan embrij i dva lošija ali nažalost nitko ne zna da li će to donijeti uspijeh, imam i poznanicu koja nije nikako mogla ostati t dok nije vratila 3 embrija tako da sve je kako ti želiš, ako si ok s tim da mogu biti blizanci ili trojčeki, jbg nitko ne može garantirati da do toga ne može ili neće doći, onda kad je bal neka je bal pa vrati tri 🤭🤞☺️
    Hpoison sretno koka na druškanju 🙏❤️
    Sadiegreen divan testić neka lijepo tamni🙏❤️
    Teich sretno sa betom🙏❤️
    Isla orgalutran ili Cetrotide se uvode kasnije kada folikuli prođu 10 mm tako da ti ih dr svakko stigne dati u hodu, ali svakako pitaj još jer kao što si i sama rekla oni služe da spriječe pucanje folikula jer naše tijelo niti mozak nije navikao da ima više od jednog vodećeg folikula I kada ne bi išla suspresija folikuli bi jednostavno pukli, tako je meni objasnio dr 🤞❤️
    Sretno svima 🤞🙏🙏❤️

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.