Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mrvica722
    22. Lipanj 2024. 09:06

Tanjanja27

Curemoja prva dva posrupka su bila preko fonda, i iskreno izgubila sam povjerenje u njih..prije par dana sam otisla na jednu privatnu klikiku, doktor nije zelio da previse osporava rad te klinike ali je svakako jasno rekao da kod njih ne tretiraju isto pacijente koji idu preko fonda i one koji placaju.. takodje je rekao da bi on produzio stimulaciju u mom zadnjem postupku.. preporucio mi je histero..i naravno posto je privatno to mnogo i kosta, 900 eur a recimo ako idem u bolnicu preko uputnice necu platiti nista. Moje pitanje je sad da li smatrate da ima razlike da li radim privatno ili u bolnici? U svakom slucaju nakon svega sto jesam prosla shvatam da je ovo jedna velika prilika doktorima da ti uzmu mnogo novca..

Saniiidobro nam dosla ❤

Mislim da ima mnogo razlike privatnik radi za sebe i sam sebi je reklama i bitan mu je uspijeh i zadovoljstvo pacijenata,osobno sam odmah isla privatno da se poštedim bolnice ,a prijateljica koja ima 44 godine i isla je preko bolnice nije uspijela dosla je privatno di sam ja uspila i uspila je iz prve ostvarit trudnoću.moje preporuke za Cito split 

• MiliPe
    22. Lipanj 2024. 10:20

Sanii Dobrodosla, drago mi je da si tu 🥰
    Tincice Sretno ti bilo drzim fige na najjace 🤞🏻
    Mrvice Cestitam🥰

🙎🏻‍♀️34 god sve uredu Amh 3,4ng
    🙍🏻‍♂️43 god asthenozoteratozo ⏩️ Normozo
    1.Icsi 6.23 ▶️ 19 js - 2 ❄️ u pn stadij Beta ❌
    8.23 Icsi ▶️ 16 🥚Nema ❄️ Beta ❌
    1.24 Icsi ( Elnova, Puregon, Orgalutran) 18 js 6 🥚 Nema ❄️ Beta ❌
    13.11 Fet 2x Morula Beta ❌
    3.2025 Pfc Prag 25 folikula > 9js(8 oplodjenih)

Sunny_🐣
    22. Lipanj 2024. 10:23

Monny, Lunolina, jabukica hvala na podijeljenom iskustvu oko hipera ❤️
    Lunolina imas na stranici Repromeda njihov cjenik. Konzultacije 100E, postupak ispadne oko 1800E + lijekovi. Ja sam lijekove platila oko 800E.
    Leona divno ❤️ čestitam na srceku i neka te prati mirna i uredna trudnoca ❤️
    Sani ❤️❤️❤️ ti planiras FET u 7.mj? 🤞🍀
    NPelica slatko iscekivanje 🥰
    Samara i Slee sretno u FETu 🤞🍀
    Orchid probaj ljekarnu Vaše zdravlje u Gundulicevoj. Ja sam ga prosli put tamo nasla kad nitko drugi nije imao na stanju. Ja sam strcala ukupno 22 dana (1 2 1) i bila je dovoljna 1 bocica i jos je malo ostalo. Da imas za orijentaciju.
    Mrvice čestitam 😊❤️
    _____
    Ja sam u cetvrtak navecer zavrsila u bolnici sa jakim bolovima na podrucju lijevog jajnika. Petak ujutro me pregledala dr Šprem, dijagnoza hiper, lijevi jajnik preko 10cm 🤪, dobila infuziju i antibiotik i ostajem do ponedjeljka. Poslala nalaz i slike uzv dr R., on tvrdi da nije hiper i da je normalno da je jajnik toliki (jer je bilo puno stanica) i da me bzvz drze u bolnici. Ne znam sto bi rekla, al mislim da je istina negdje na sredini. Do danas sam zivjela u strahu da nece bit 🐧 i da je sve propalo, al evo srecom smo dobili jednog, hrabrog 🐧❤️ 

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 🔄
    sunnysparkle7@gmail.com

Leona89
    22. Lipanj 2024. 17:09

Bebolina veselim se tvom testiću ☺️😍🥹♥️😘
    Lunolina super za akupunkturu, bila sam prije zbog nekih drugih problema i baš mi je bilo super♥️
    Sadiegreen nadam se da su simptomi ovaj put dobar znak, veselim se tvom testiću. Ja sam prvi plusić ugledala baš na 7dpt♥️ sretnoo 🍀🤞🏻🎉
    Saniiiii drago mi je da smo te dozvale♥️hvala ti, istina za suze radosnice🥹♥️♥️♥️😘
    Dodo drago mi je da si uspjela promijeniti ginekologa🎉🎉🎉♥️
    Čokoladice sretno s pretragama🎉🎉🍀🤞🏻♥️
    NPelice krevetić je medeni🩷💜super da je sve spremno, još malo i upoznavanje🩷🩷🩷🩷
    Samara pozdrav, lijepo da idete po bracu ili seku🩷💙, neka bude sretno🍀🤞🏻♥️😘
    Kawa sretno s bockanjem🍀🤞🏻♥️😘
    Megyca žao mi je, sretno u idućem pokušaju, držim fige da uspije prirodno i da vam neće ni trebati 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🍀🍀🍀♥️😘
    Slee jako sam uzbuđena zbog tebe i jedva čekam tvoj transfer ♥️♥️♥️♥️😘sretnoooo
    Mrvice čestitam🎉izdrži i sretno na UZV, držim 🤞🏻 da bude sve ok🍀🍀♥️😘
    Tinčice drago mi je da si spremna, sretnooo🍀♥️♥️♥️🎉😘
    Sunny hvala ti♥️♥️♥️😘žao mi je zbog hipera, nadam se da ćeš brzo biti bolje i čestitam na smrzliću♥️♥️♥️

💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
    🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
    Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣

Leona89
    22. Lipanj 2024. 17:15

Trudnice i mame možete li me savjetovati jeste li išle na kombinirani probir i mini anomaly u bolnicu ili ste radile neki od prenatalnih testova kao NIFTY, PANORAMA... Da li je istina da je bolje raditi privatno ove testove jer su točniji od ovog kombiniranog u bolnici? Ne znam da li uopće raditi jer ništa neće promijeniti moju odluku da rodim svoju bebicu, a opet voljela bi znati da je sve u redu🤷🏻‍♀️🤔

💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
    🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
    Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣

angel eyes
    22. Lipanj 2024. 17:44

Mrvica čestitam ❤️❤️
    Sunny tko će znati ali meni se čini da je bolje da si u bolnici, odmori se 😘 drago mi je da te jedna mrva čeka ❤️
    Leona ja sam isto razmisljala kao ti i 2020. radila privatno Harmony, bilo je vec govora koji su testovi najbolji, trudnice ce te bolje uputiti, sretno 😘

👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
    🧑 '82. sve ok

2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
    2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
    2022. spontani u 7tt 💔
    03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
    05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
    08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
    “Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”

Jurky32
    22. Lipanj 2024. 18:16

Slee, i ti krećeš napokon..sretnoo 🤞🥰
    Mrvica, 🤞 da za dva tjedna čuješ srčeko 🥰
    Tanjanja, ja bi histero odradila u bolnici, a pare čuvala za postupak..
    Sunny, neka tebe u bolnici na sigurnom za svaki slučaj.. čestitam na smrzliću 🥳🥰
    Leona, cure su ovdje pričale da Nifty često daje pogrešne rezultate..bilo je govora i o ostalim testovima, ali nisam radila, pa nisam ni zapamtila 🤭
    Ugodan vikend svima 😘😘😘😘

👱‍♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
    8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
    9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
    10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙

tinčica1703
    22. Lipanj 2024. 18:50

Cure vidim da se tu kod IVF-a često rade Testovi tipa Nifty i slični.. Dali je to potrebno pri svakoj IVF trudnoći ili na osnovu čega odlučite ići na takve testove??

40 ja👩‍❤️‍👨31muž
    jajovodi ✂️ .; AMH 8, normosperma
    1. postupak- clomifen ❌
    2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
    3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
    4. postupak- beta ❌
    5. postupak Škvorc- beta ❌
    6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
    FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
    7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
    8. Alea Fertility- ET ❌ 2 mj.25 FET - Beta - 1361, Beta 2 - 3176

korni
    22. Lipanj 2024. 19:05

Sunny bravo za jednog, ali hrabrog 🐧 želim ti svu sreću 🤗🍀
    Leona ja sam na 12+0 radila uzv i mini anomaly, i odmah nakon pregled dala krv za (prošireni paket) Panorame. Kombinirani probir mi nije ni bio opcija, znala sam da ću neki nipt raditi. Sve testove možeš naći na služb.stranicama gdje je točno naveden opseg testiranja svakog nipta (ne znam napamet razlike,pa ne mogu napisati). Nifty sam bila odmah izbacila zbog najveće stope lažno negativnih rezultata. Gledala sam Panoramu i Qualified (i letimično Veritas i Harmony), i odluka je pala na Panoramu.
    Tinčica meni su savjetovali da napravim nipt zbog godina i ivf-a, iako sam znala odavno da ću ga raditi (ako i kad) zatrudnim, i radila bi ga da sam i 10ak, 15ak god mladja.

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

• Monny
    22. Lipanj 2024. 19:33

Leona89

Trudnice i mame možete li me savjetovati jeste li išle na kombinirani probir i mini anomaly u bolnicu ili ste radile neki od prenatalnih testova kao NIFTY, PANORAMA… Da li je istina da je bolje raditi privatno ove testove jer su točniji od ovog kombiniranog u bolnici? Ne znam da li uopće raditi jer ništa neće promijeniti moju odluku da rodim svoju bebicu, a opet voljela bi znati da je sve u redu🤷🏻‍♀️🤔

Od mene preporuka da NE radiš Harmony test, izaberi neki drugi..nama je pokazao visoku vjerojatnost za trisomiju 13, prošli smo ogroman stres do anomaly scana i amniocenteze. Najtočnije je napraviti amniocentezu, naravno ako postoji indikacija vidljiva preko UZVa. Sretno 🍀

12/23 UZV ♥️✔️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.