Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hypnoticpoison
    21. Lipanj 2024. 09:41

Pozdrav, kraljice moje!🥰🥰🤗🤗
    Uhhhh, do ponedjeljka nema ničeg, baš se vidi da je ljeto i weekend.🌞⛱️👒
    Saniii baš mi je drago da si se javila.❤️❤️ Svaki dan te jedna curka prizivala da nam se javiš.🤗🤗❤️❤️
    Svim lavicama sretno, najsretnije u svemu!💪💪🤞🤞🍀🍀❤️❤️

🏥 Poliklinika IVF
    2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
    1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼

2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
    3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
    Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏

"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
    💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤

Emma05
    21. Lipanj 2024. 10:36

Pozdrav cure, nije me dugo bilo. Imam jedno 500 stranica zaostataka za pročitati😄🙈.
    Pitanje za vas koje ste radile histeroskopije i išle u FET.
    Jeste li vi radile histero u tom ciklusu neposredno nakon završetka pa išle odmah s tim ciklusom u postupak ili su vam radili mj prije? I koji dan ciklusa ste radili taj zahvat? Hvala 😊😉

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
    15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
    14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
    Stiže nam baby E🩷👶

NPelica
    21. Lipanj 2024. 10:37

Evo i mene curke🥰 nije me bilo neko vrijeme. Nikako se javit.. nisam se šifre sjetila, u završavanju svega, radovi. Farbanje, soba.. ali konačno mogu reći da je sve gotovo 🩷 i sada u miru čekam svoju curku.. 
    https://ibb.co/X4JNTs3 krevetic 💜
    Pokušala sam ulovit zadnjih par stranica, ali previše info, I ne mogu.. 
    Želim svima sreću najveću, žao mi je za neg bete, veselim se svakoj pozitivnoj.. 
    Neka vam novi postupci donesu sreću 🩷 
    Cura je dobro. Napreduje.. sada sam u TA jednom tjedno. Slijedeći pregled je 26.6. 
    Nadam se da ste sve dobro 🩷 šaljem 😘 i 🫂🤗 svima 🩷 
    Korni curka samo što nije stigla 🩷 kako si? 
    Sani, Stella, Bubice, Tikvica, Hope, Jurky32, Sanjushka, Rolica, Razumna, Johica, Flo, Marisha, marica, Medena,  I sveeee ostale.. 🫂🤗 ne zamjerite ako sam koga preskočila, nije namjerno ❤️ 

👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
    🧑86.god. normo➡️OAT
    pokusavamo od 04/2019
    ●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
    02/23- ET 1 bc- BO 💔
    FET 06/23 ❌️
    ●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.

"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."

Bebolina2024
    21. Lipanj 2024. 10:42

Lunolina znala sam jedino da je dobro noge držati toplima pa da to utječe. Nisam znala da hrana i tekućina isto utječu. Hvala svakako. Da s obzirom na iskustvo vjerujem da žena zna što priča.
    Sanii lijepo što si se javila. Hvala, nadamo se i mi da će nam Patrik donijeti sreću.
    Naša mrva je trodnevna.

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

korni
    21. Lipanj 2024. 10:44

Npelice baš mi je drago da si se javila, čekale smo te 🤗 bitno da je curka super ❤️ odlično da su radovi gotovi, krevetić je divan 💞 jesi bila vec u TA? Ja idem prvi put u ponedjeljak, pa me zanima da li ću biti gotova za pol ure ili za 2,3h 😂 ja sam dobro, sve je spremno, nestrpljivo čekamo ❤️

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

tinčica1703
    21. Lipanj 2024. 10:55

NPelica

Evo i mene curke🥰 nije me bilo neko vrijeme. Nikako se javit.. nisam se šifre sjetila, u završavanju svega, radovi. Farbanje, soba.. ali konačno mogu reći da je sve gotovo 🩷 i sada u miru čekam svoju curku..
    https://ibb.co/X4JNTs3 krevetic 💜
    Pokušala sam ulovit zadnjih par stranica, ali previše info, I ne mogu..
    Želim svima sreću najveću, žao mi je za neg bete, veselim se svakoj pozitivnoj..
    Neka vam novi postupci donesu sreću 🩷
    Cura je dobro. Napreduje.. sada sam u TA jednom tjedno. Slijedeći pregled je 26.6.
    Nadam se da ste sve dobro 🩷 šaljem 😘 i 🫂🤗 svima 🩷
    Kornicurka samo što nije stigla 🩷 kako si?
    Sani, Stella, Bubice, Tikvica, Hope, Jurky32, Sanjushka, Rolica, Razumna, Johica, Flo, Marisha, marica, Medena, I sveeee ostale.. 🫂🤗 ne zamjerite ako sam koga preskočila, nije namjerno ❤️

Divan krevetić  ❤️❤️❤️❤️
    Sretno ti bilo draga 💖

40 ja👩‍❤️‍👨31muž
    jajovodi ✂️ .; AMH 8, normosperma
    1. postupak- clomifen ❌
    2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
    3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
    4. postupak- beta ❌
    5. postupak Škvorc- beta ❌
    6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
    FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
    7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
    8. Alea Fertility- ET ❌ 2 mj.25 FET - Beta - 1361, Beta 2 - 3176

NPelica
    21. Lipanj 2024. 10:58

korni

Npelice baš mi je drago da si se javila, čekale smo te 🤗 bitno da je curka super ❤️ odlično da su radovi gotovi, krevetić je divan 💞 jesi bila vec u TA? Ja idem prvi put u ponedjeljak, pa me zanima da li ću biti gotova za pol ure ili za 2,3h 😂 ja sam dobro, sve je spremno, nestrpljivo čekamo ❤️

Pa mogu ti rec da sam ja bila baš brzo gotova. Ctg i pregled u sat vremena bi obavila.. odmah se javiš u sobu za ctg. i kasnije te odmah prime na pregled.. brzo ide 🥰 sretnoo🩷 veselim se dojmovima. 

👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
    🧑86.god. normo➡️OAT
    pokusavamo od 04/2019
    ●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
    02/23- ET 1 bc- BO 💔
    FET 06/23 ❌️
    ●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.

"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."

korni
    21. Lipanj 2024. 11:07

NPelica

korni

Pa mogu ti rec da sam ja bila baš brzo gotova. Ctg i pregled u sat vremena bi obavila.. odmah se javiš u sobu za ctg. i kasnije te odmah prime na pregled.. brzo ide 🥰 sretnoo🩷 veselim se dojmovima.

Super, hvala ti punooo 💞

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

nicaivo
    21. Lipanj 2024. 12:07

Emma05

Pozdrav cure, nije me dugo bilo. Imam jedno 500 stranica zaostataka za pročitati😄🙈.
    Pitanje za vas koje ste radile histeroskopije i išle u FET.
    Jeste li vi radile histero u tom ciklusu neposredno nakon završetka pa išle odmah s tim ciklusom u postupak ili su vam radili mj prije? I koji dan ciklusa ste radili taj zahvat? Hvala 😊😉

Ja sam radila histero na 6. dan ciklusa, a FET u idućem ciklusu, ne znam jel se može sve u istom ciklusu, ali su meni preporučili da FET odradim prvi ciklus poslije histero.

👩🏽31 👨🏻33
    2x - IUI ❌
    1. IVF - 02/2024 ❌
    2. IVF - 04/2024 - tri blastice, ET 1 ❌, 🧊2
    Histeroskopija 05/2024 ✅
    3. FET - 06/2024 ➕, Panorama Low Risk 🎀🩷

Samara
    21. Lipanj 2024. 12:11

Pozdrav svima, ne znam koliko je tu cura iz mog vremena ( nadam se ne puno ili da idete po seku/bracu) :)
    Moj N bi bracu ili seku pa se mama i tata vraćaju po 🐧🐧.
    Pls cure koje su išle u FET kratki opis. Od nalaza trebam nositi cervikalne briseve i hormone štitnjače tsh i nešto 4?! Krivo sam zapisala.
    Rekli su mi zvati i naručiti se kod njih 8-12 dan ciklusa. Dal su na tom uzv odmah i konzultacije?
    Ako je sve ok odma taj ciklus se ide u postupak ili? 
    Pitam da se znam izorganizirati sa morem i obavezama 🤣
    Budem malo prošla zaostatke da vas upoznam :)

Ja:AMH 21, sve u redu
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.