Ja ovaj ciklus nisam osjetila O, ili je bio anovulatorni ciklus ili loša O ,umocila sam jednu Lh trakicu prošli tjedan, doduše poprilicno kasno na 15dc i bila je sjenina sjena i nije mi se dalo dalje pratit, dal je O prošla ili nije bila ni blizu, uglavnom bezveze ciklus nakon stimulacije, tako da nemam ni pretpostavku kad ce iduca doc 😒..
Dobro došla natrag, falila si nam svima ❤️❤️
Mislim da ti je Ovulacija taman prošla kad si testirala 🤔
Sretno u idućem ciklusu 🫶
40 ja👩❤️👨31muž
jajovodi ✂️ .; AMH 8, normosperma
1. postupak- clomifen ❌
2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
4. postupak- beta ❌
5. postupak Škvorc- beta ❌
6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
8. Alea Fertility- ET ❌ 2 mj.25 FET - Beta - 1361, Beta 2 - 3176
Sanii hvala ti. Jasno mi je da terapija nije ista za sve, ali mi je bio potreban red velicine. Cjenik sam pogledala 🤗
Rolice ja ti idem na Knežiju. Ima u gradu jedan tip koji je najbolji, ali ne prima nove pacijente trenutno. 35€ po dolasku, a potrebno je ici 1x tjedno barem 3 mjeseca, a u vrijeme stimulacije čak i 2x ako se ne varam, to sam zaboravila što je rekla. Na dan transfera se ide netom prije i netom nakon (taj dan oba puta)

👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Vouvou-ooo, vouvou-ooo, ljetno nam se vratilo, a s njim i naše sunce Saniii (Sunny). ❤️🦋🌞
Rolice, evo kako se val pozitive zakotrlja. Ti si mi preporučila svoju gin, ja preko nje došla do druge, ovaj put sam iskoristila gerilla approach i odmah se upisala kod nje preko ehzzo.
Nazvala sam ih i pitala jel to ok, primit će me 👌
Jučer mi stiže nalaz papa testa sa sistematskog iz CO, a tamo ujedno imam i policu dod osiguranja i "svoju" doktoricu koja zna sve o mojoj MPO borbi, kod nje stalno ponavljam briseve, itd. I kad sam saznala da sam trudna, javila sam joj se da bi mi vodila trudnoću kad zavrsim s pregledima u klinici.
No, da se vratim.
Zamolim ja nju u mailu da me nazove, odmah me nazvala, predivna je zbilja.
Da bi ispalo da zna i Roličinu doktoricu i ovu koju sam drugu izabrala.
I obje su odličan izbor 🎊 odmah mi je pao kamen sa srca i sad imam sveto trojstvo konačno u najjačem sastavu, opća, gin i stomatolog 🎊❤️
👩1987, AMH 2.1 pmol/l, histero✅️, kariogrami✅️, MTHFR homoz., PAI1 heteroz.
🧔♂️1987 sve OK
Naš put počinje 2019. 🍀
1. IVF 2020. ET - 👧💜
2. i 3. FET 2023. ⛔️⛔️
4. ET 2024. missed ab, 8tt. 💔
5. i 6. ET 2024. ⛔️⛔️
7. ET 2/2025, biokemijska ⛔️
8. FET 4/2025, blighted ovum ⛔️
dodo87.forum@gmail.com
Cokoladicasve navedene pretrage ako i ne stigneš obavit prije FETa nije toliko bitno, bitnije su prije stimulacije, jer koji god nalaz da dobiješ tvoji smrzlici su već na freez-u i kakvi su takvi su, a nijedna od ovih pretraga ne utjece na implantaciju, npr kariogram ako dodje loš jedina opcija je pgd analiza "friskih" blastica, za trombofiliju terapija ide od pozitivne akcije ❤️, B12 jedino može prije FETa, uz to željezo i feritin, vitD i folnu :).
Tincicasretno u novom postupku 🤞, i svaka čast curke na angažiranosti 💪.
Rolicanek je i tvoja saga iza tebe, sad hrabro i pametno naprijed 🤞.
Dreamerprolutex se ne drži u hladnjaku jer je sastav na uljnoj bazi, isto važi i za sve pikalice na uljnoj bazi :)
Stela🤗
Suncešaljem 🤗❤️
Bebolina PUPO sretno🤞🙏, jel trodnevni il blastica? Nek ti Stanić donese sreću kad meni nije 🤪.
Leona čestitke na ❤️, suze radosnice su uvijek posebne ❤️ .
Sretno svima ostalima 🤞🤞
Saniii tnx ❤️, a sve ove pretrage sam dobila radi RIF, jer ne dolazi do implantacije, a ti kazes da nista ne utjece 🙈 😵💫 uz to jos radim Histeroskopiju sa PHD analizom i imunohistokemijom i scrathing endometrija mjesec prije FETa. Za kariogram vec znam da mi nece bit gotov do tad, ali za sve ostalo se nadam da hoce da bar iskljucimo neke stvari... to je sve sto je dr preporucio da bi mogao biti problem 🤔

👱♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨🦳 normo
~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷
Kad smo kod akupunkture, moja frendica je isla u trudnoci radi migrena i mucnina, kaze da je pomoglo 😊

👱♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨🦳 normo
~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷
Pozdrav, kraljice moje!🥰🥰🤗🤗
Uhhhh, do ponedjeljka nema ničeg, baš se vidi da je ljeto i weekend.🌞⛱️👒
Saniii baš mi je drago da si se javila.❤️❤️ Svaki dan te jedna curka prizivala da nam se javiš.🤗🤗❤️❤️
Svim lavicama sretno, najsretnije u svemu!💪💪🤞🤞🍀🍀❤️❤️

🏥 Poliklinika IVF
2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼
2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏
"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤
Pozdrav cure, nije me dugo bilo. Imam jedno 500 stranica zaostataka za pročitati😄🙈.
Pitanje za vas koje ste radile histeroskopije i išle u FET.
Jeste li vi radile histero u tom ciklusu neposredno nakon završetka pa išle odmah s tim ciklusom u postupak ili su vam radili mj prije? I koji dan ciklusa ste radili taj zahvat? Hvala 😊😉

💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
07/2025 Baby E🎀💖🧸😍🥰🌸🩰✨️🌞⭐️
Evo i mene curke🥰 nije me bilo neko vrijeme. Nikako se javit.. nisam se šifre sjetila, u završavanju svega, radovi. Farbanje, soba.. ali konačno mogu reći da je sve gotovo 🩷 i sada u miru čekam svoju curku..
https://ibb.co/X4JNTs3 krevetic 💜
Pokušala sam ulovit zadnjih par stranica, ali previše info, I ne mogu..
Želim svima sreću najveću, žao mi je za neg bete, veselim se svakoj pozitivnoj..
Neka vam novi postupci donesu sreću 🩷
Cura je dobro. Napreduje.. sada sam u TA jednom tjedno. Slijedeći pregled je 26.6.
Nadam se da ste sve dobro 🩷 šaljem 😘 i 🫂🤗 svima 🩷
Korni curka samo što nije stigla 🩷 kako si?
Sani, Stella, Bubice, Tikvica, Hope, Jurky32, Sanjushka, Rolica, Razumna, Johica, Flo, Marisha, marica, Medena, I sveeee ostale.. 🫂🤗 ne zamjerite ako sam koga preskočila, nije namjerno ❤️

👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.
"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."
Lunolina znala sam jedino da je dobro noge držati toplima pa da to utječe. Nisam znala da hrana i tekućina isto utječu. Hvala svakako. Da s obzirom na iskustvo vjerujem da žena zna što priča.
Sanii lijepo što si se javila. Hvala, nadamo se i mi da će nam Patrik donijeti sreću.
Naša mrva je trodnevna.
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Npelice baš mi je drago da si se javila, čekale smo te 🤗 bitno da je curka super ❤️ odlično da su radovi gotovi, krevetić je divan 💞 jesi bila vec u TA? Ja idem prvi put u ponedjeljak, pa me zanima da li ću biti gotova za pol ure ili za 2,3h 😂 ja sam dobro, sve je spremno, nestrpljivo čekamo ❤️

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji