Dodo, tebe baš ne ide s tim uputnicama..kao da nam treba još otežavati 🤦♀️ nadam se da ćeš ipak sve skupiti 🤞🥰
Tinčica, svu sreću ti želim 🤞🥰
Sunce, drago mi je da si se brzo očistila..uživaj u ljetu 😍 jesen je tvoja 🤞🥰
Dreamer, sretno s pretragama 🤞🥰
Sadiegreen, sretnoo 🤞🥰
Megyca, sretno u novom postupku 🤞🥰
Bebolina, od ❤️ ti želim da je tvoje vrijeme upravo stiglo i da se mrva čvrsto primi 🤞🥰
Stela, 😘
Leona, jeeeej bravo za srčeko ❤️ najljepši zvuk na svijetu 😍 neka i dalje sve teče uredno 🤞🥰
Kawa, sretno 🤞🥰
👱♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙
Leona bravoooo, čestitam na junačkom srčeku ❤️ nek te prati uredna i školska trudnoća do kraja ❤️
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Bebolina hvala ti ♥️😊💪
Dodo i Čokoladice jeste trazile uputnice bas za tamo ili opcenito za torch... meni je gin pustila mislim za Rebro... jel to sad ima veze, joooj vise te uputnice 🤣
👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 38 g, oligozoospermia,
1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
6. Škvorc ⏳
rolica.forum@gmail.com
Bebolina hvala ti ♥️😊💪
Dodo i Čokoladice jeste trazile uputnice bas za tamo ili opcenito za torch… meni je gin pustila mislim za Rebro… jel to sad ima veze, joooj vise te uputnice 🤣
Rolica sad si mi dala mislit 🤣 zar ne mogu bilo gdje sa svojom uputnicom? Ja nisam nista trazila konkretno jer nisam ni znala di se sta vadi, dr je samo pustio.
👱♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨🦳 normo
~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷
Rolice, ja ti nisam mjerodavna, ja sam očajnik, tak da nisam ništa tražila 🤣🤣🤣🤣
Ja sam bila, daj što daš i gdje, hahaha
Dobila sam prvu M nakon kiretaže, 5 tjedana, mislim da je to uredno 🤞
👩1987, AMH 2.1 pmol/l, histero✅️, kariogrami✅️, MTHFR homoz., PAI1 heteroz.
🧔♂️1987 sve OK
Naš put počinje 2019. 🍀
1. IVF 2020. ET - 👧💜
2. FET 2023. ⛔️
3. FET 2023. ⛔️
4. ET 2024. missed ab, 8tt. 💔
5. ET 2024. ⛔️
6. ET 2024. ⛔️
7. ET 2/2025, biokemijska ⛔️
8. FET 4/2025 ❄️❄️, beta 8.5. ⏳️
dodo87.forum@gmail.com
Drage cure,
upravo sam se vratila sa nabavke dio lijekova i svečano Vam objavljujem da je cijena Gonala 900 u Mađarskoj 250 eura, a obzirom da dio moram na rate provući, kemijala sam da drugi kupim kod nas i kod nas je Gonal 900 310 eura, kada sam kod nas pitala za Cetrotide inekcije cijena je bila oko 46 eura po komadu (meni treba 4), u Mađarskoj sam platila 4 kom po 26 eura, znači na Gonalu sam uštedila 60 eura i na Cetrotide 80 eura, iskemijala sam kupiti još 1 Gonal, Femaru i Ovitrelle kod nas na rate jer mi je ipak lakše kad se provuče na bar 4 rate.
Ako trebate kakve lijekove u Mađarskoj se ljekarna zove Patika 24 i to ima svugdje ta ljekarna... Samo se nadam da ćete naići na normalne ljude koji tamo rade jer su mene isfitiljili iz prve ljekarne koja je od mene udaljena 15 ak minuta i onda sam morala ići u Pečuh 45 minuta jer ova u prvoj ljekarnoj nije htjela surađivat, naime ne znaju ni riječi Engleskog a ni našeg jezika i nije se ni udostojila pomoći samo je pokazala da nema kao, pogledala u recepte i vratila mi, a nije u kompjuter ni pogledala, naravno da se može naručiti... Samo se njoj nije dalo imati posla samnom i sa mojim google prevoditeljem.. Kako me samo naljutila, mislim si ženice mi pomogle skupit novac da ovo mogu kupiti i sad ti jedan pojedinac i nečovjek ne daš si truda da jbn pogledaš u kompjuter. Dakle u drugoj isto takoj ljekarni, samo udaljenoj 45 min od mene može, samo se treba doći naručit dan / dva prije sa receptom... Jezik sam polomila objašnjavajući što mi treba, tamo ostali frapirani kad su vidjeli koliko košta, neznam koliko su me puta pitali, hoćete vi to sigurno kupiti, to je jako skupo.. Ja kažem njima no sikiriki, kod nas je još puuuno skuplje..
Leona jeeeeej, neka bude što je bolje moguće, tako se veselim...
Bebolina neka se dobro "zahefta" i ne pušta dok ne prođe 9 mjeseci :))
40 ja👩❤️👨31muž
jajovodi ✂️ .; AMH 8, normosperma
1. postupak- clomifen ❌
2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
4. postupak- beta ❌
5. postupak Škvorc- beta ❌
6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
8. Alea Fertility- ET ❌ 2 mj.25 FET - Beta - 1361, Beta 2 - 3176
Sanjushka meni je jakoo kasnila da, što ne znači da će i tebi, na meni je najvjerovatnije u tom momentu stres odradio svoje, vidjele ste da sam si od dr D kose skoro počupala od jada koliko me žena uništila... Neznam dal sam u tom momentu više propala fizički, psihički ili financijski. Mislim da me tada psiha uništila, bila sam stvarno ali stvarno na dnu, pratile ste moje turbolencije... Naime mene je moja dr ostavila bez lijekova zadnje dane jer kao kad se nisu razvili folikuli ni ne treba i dogovorila aspiraciju. Zakasnila je sve, da se ne ponavljam opet, sve znate... I onda zbog moje psihoze, plus što sam bila hormonska "bomba" meni je tako dugo kasnila... To ne znači da će i tebi, iskreno se nadam i držim fige da ti dođe što prije...
Branka, neznam tvoje forumsko ime, ali šaljem hug za riječi utjehe, sve znaš ♥️ ♥️ ♥️ ♥️
Sve drage cure, kad kažem sve zaista mislim na sve, plaćam one lijekove i svih Vas 40-ak prolazite mi kroz glavu.. Budite ponosne na sebe, nadam se da Vas neću razočarati sa ishodom, sada imam velika očekivanja od svih.. Dajem srce na dlanu za svaku od vas.. :)
40 ja👩❤️👨31muž
1. postupak- clomifen ❌
4. postupak- beta ❌
Oprostite na dugim postovima, tako mi doše nekad da otvorim dušu... Preskočite haha
40 ja👩❤️👨31muž
1. postupak- clomifen ❌
4. postupak- beta ❌
Tinčice super ušteda i info 😁💪💪
Dodo, Čokoladice ahahah nemam ni ja pojma, moja je rekla doznaj gdje rade te pretrage pa ti pustam uputnice i ja brzinski rekla sve na Rebru... a bas mi Mirogojska nije na ruku, ali sta cu sad 🤣😵💫
👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 38 g, oligozoospermia,
1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
6. Škvorc ⏳
rolica.forum@gmail.com
Rolice, ja ti nisam mjerodavna, ja sam očajnik, tak da nisam ništa tražila 🤣🤣🤣🤣
Ja sam bila, daj što daš i gdje, hahaha