Cokoladica testovi za trombofiliju su u smjeru održavanja trudnoće, ne utječu na implantaciju, postoje jasne znanstvene studije o tome.
A po meni ima smisla napraviti one pretrage za koje postoji adekvatna terapija. Ja sam sve te proširene pretrage odradila i nisu me nigdje odvele 😁, značajno mi je bilo jedino za psihu jer sam nešto poduzimala. Isto su mi embriji čiste petice, embriolozi i dr se čude što nisam dosad trudna jer nalazi ne upućuju na ikakav problem ,ali oni vide samo izgled embrija a ne i njihov kromosomski sastav. Isto sam bila uvjerena da nešto sa maternicom nije uredu ali dvije histeroskopije su potvrdile da je sve okej.
Pročitala sam jedno istraživanje koje ne mogu sad iskopati a u kojem piše da 95% neuspjeha kod RIFa je do embrija a samo 5% do abnormalnosti maternice i drugih faktora.
Ja sad prije svakog postupka odradim samo ono što trebam i na što imam utjecaj, kompletnu štitnjaču , vitamine i ove osnovne pretrage naravno, uz to pazim na prehranu i tjelovježbu. Nije ti neka utjeha ali koliko vidim tek ti je prvi postupak, a maternica ti je receptivna jer si vec imala trudnocu. Držim 🤞 da ti FET bude uspješan i da ne moraš ići u drugu stimulaciju 🙏
Samara folna je obavezna, preporuke idu da se pije 3mj prije planiranja trudnoće, prenatali isto.
Saniii hvala ❤️❤️
👱♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨🦳 normo
~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷
Samara, možda da si provjeriš i vitamin D zbog implantacije
👩1987, AMH 2.1 pmol/l, histero✅️, kariogrami✅️, MTHFR homoz., PAI1 heteroz.
🧔♂️1987 sve OK
Naš put počinje 2019. 🍀
1. IVF 2020. ET - 👧💜
2. FET 2023. ⛔️
3. FET 2023. ⛔️
4. ET 2024. missed ab, 8tt. 💔
5. ET 2024. ⛔️
6. ET 2024. ⛔️
7. ET 2/2025, biokemijska ⛔️
8. FET 4/2025 ❄️❄️, beta 8.5. ⏳️
dodo87.forum@gmail.com
Samara sretno 😘
👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑 '82. sve ok
2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
2022. spontani u 7tt 💔
03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
“Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”
Npelica super da si se javila i da je sve spremno za princezu N ako sam dobro zapamtila 🥰
Samara naša slee se upravo sprema u fet po bracu ili seku, i čini mi se da je ona školski odradila pripreme pa sam sigurna da će ti ona pomoci 🥰
A evo i update od mene, dobila sam nalaze hormona. Uz standardnu inverziju lh i fsh zbog pcosa (ali oboje u ref intervalima) estradiol mi je 58 (ref 98-571) sto me iznenadilo, uvijek je bio uredan, sto to znaci? Trebala sam danas krenuti sa bemfolom 150 ali zbog stanja hormona sam dobila prvo ganirelix, pa sutra krecem s bemfolom. Zna li netko mozda cemu taj ganirelix? Sestre su mi rekle da on iznivelira razine hormona, spomenule su da cu mozda i prije aspiracije isto uzimati. Uzv 26.06., sanjuska ako mogu na listu 😘
♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
♂️ astheno
2024.: 2x IUI ❌️
06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
sin 💙
Drage cure hvala vam svima na lijepim zeljama, evo ja sam na kraju danas bila na UZV jer mi je jucer bio prvi dan ciklusa, te smo odlucili da ipak odustajemo od ovog ciklusa jer je na uzv jos uvijek prisutno zuto tijelo, a menga dosla.. Ocito se nesto ovaj mjesec poremetilo tako da cu morati pricekati, a tjesim se da je ovo mozda ipak jos jedna prilika za prirodan pokusaj 🙂
11/23, 12/23, 01/24 : letrozol+Ovitrelle-ciljani ❌
02/24 Letrozol + Ovitrelle ➡️ 1.AIH 22.02.2024. ❌
03/24 Letrozol + Ovitrelle ➡️ 2.AIH 20.03.2024. ❌
07/24 1.IVF Letrozol, Gonal, Orgalutran ➡️ 9🥚, 5
oplođenih, ET 1petodnevni ➖, 4🐧.
09.10.2024. FET 2 blastice 🐧🐧: beta 1167.5
07.11. prvi uzv, imamo 2 srca ❤️❤️
13.01.2025. UZV- 🎀🎀
Saniii, dobrodošla natrag 🤗
Dodo, baš mi je drago da si našla dobrog ginića 💪
NPelica, krevetić je divan 🥰
Samara, dobrodošla i sretno 🤞🥰
Kawa, ne razumijem se u ganirelix, ali želim ti sreću u prvom postupku 🤞🥰
Megyca, više sreće u idućem ciklusu 🤞🥰
Sretno svima 😘😘
👱♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙
Cure, prodaje li možda neka Superfact sprej a da je u Zagrebu? Lijek vise nije dobavljiv na trzistu. Ja sam u sred postupka i strah me je da nece biti dovoljno do aspiracije
👩🏻 ‘95, AMH 37,8
👨🏻 ‘88, OAT
Repromed
04/2024 prekinut postupak
05/2024 histerskopija
06/2024 ICSI - 13 js, 2 ❄️ hiper - freeze all
10/2024 FET - 6+4 ❤️ 10tt missed ab 💔
02/2025 FET ❌
03/2025 ICSI - 14 js, 3 ❄️ hiper, freeze all
Cokoladica testovi za trombofiliju su u smjeru održavanja trudnoće, ne utječu na implantaciju, postoje jasne znanstvene studije o tome.
A po meni ima smisla napraviti one pretrage za koje postoji adekvatna terapija. Ja sam sve te proširene pretrage odradila i nisu me nigdje odvele 😁, značajno mi je bilo jedino za psihu jer sam nešto poduzimala. Isto su mi embriji čiste petice, embriolozi i dr se čude što nisam dosad trudna jer nalazi ne upućuju na ikakav problem ,ali oni vide samo izgled embrija a ne i njihov kromosomski sastav. Isto sam bila uvjerena da nešto sa maternicom nije uredu ali dvije histeroskopije su potvrdile da je sve okej.
Pročitala sam jedno istraživanje koje ne mogu sad iskopati a u kojem piše da 95% neuspjeha kod RIFa je do embrija a samo 5% do abnormalnosti maternice i drugih faktora.
Ja sad prije svakog postupka odradim samo ono što trebam i na što imam utjecaj, kompletnu štitnjaču , vitamine i ove osnovne pretrage naravno, uz to pazim na prehranu i tjelovježbu. Nije ti neka utjeha ali koliko vidim tek ti je prvi postupak, a maternica ti je receptivna jer si vec imala trudnocu. Držim 🤞 da ti FET bude uspješan i da ne moraš ići u drugu stimulaciju 🙏
Sani što si zaključila nakon svega? Da je sve do kromosoma kod vas? Jesi razmišljala ići van s obzirom da vani rade kromosomske testove prije transfera?
Bojim se da će kod nas biti najveći problem s kromosomima jer sve je odlično - maternica, odlični zametak, odlične blastociste, ali se ne prima.
🙎♀️ (35g) nizak amh, 5,3 pmol/L
🙎♂️ (35g) loš spermiogram (hipospermija, astenozoospermija, teratozoospermija)
5/2024 Beta+, aspiracija 9 js, 8 oplođenih, 1 ET, 4 ❄️ test 31.5. ❌
6/2024 FET, 26.6. Beta1 310, 28.6. Beta2 855, 12.7. UZV ❤️ it's a (low risk) boy 💙
Hvala svima na dobrodošlici, divne ste :)
Onda bi molila slee ako može samnom podijeliti iskustva 😊
Držim svima palčeve da čim prije držite u rukama svoje malene smotuljke 🥰 put zna biti trnovit ali sva borba se isplati kad ih primite u naručje. Želim svakoj od vas da vam (nam) se te želje ispune
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Saniii, bas te lijepo vidjeti opet tu! Veselim se tvojem fetu!
Dodo, aaaa bas mi je drago da si nakon one agonije s uputnicama nasla nirmalnog gina i da sad mirno mizes dalje kovati planove!
NPelica, preeeeekrasno ste pripremili, cura ce uzivati!
Samara, ja te se sjecam, taman sam dosla na forum u 1. mjesecu 2020. i evo me sad opet tu u pripremi za fet za brata ili seku! Sto se tice feta, ja sam napravila samo briseve, papu, provjerila stitnjacu i d vitamin. Cca tri mjeseca prije feta sam ukljucila prenatalne i aktivni folat, a mjesec dana prije sam uvela i andol zbog mutacija.
Kawa, nisam bas upucena u taj lijek, ali zelim ti puno srece! Pratimo se!
Megyca, zao mi je sto ste odustali, ali bolje tako ako nije bilo pogodno, nego na silu.
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Sortiraj odgovore
Najstariji