AuroRoRo
Wtf???? Na stranu sada rasprava privatno VS državno ovo fakat nije u redu. 1. forum pratim već duže, u IVFu sam od 2011, i nikad nisam pročitala gluplji i zlobniji komentar od tvojeg. A načitala sam se svega i svačega.
2. Nikad nisam primjetila da je Stella arogantna ili bahata. Žena je uspjela pokraj dijagnoze koje ima ostvariti fantastičan rezultat. Za to treba jako volja , snaga i disciplina. Svaka joj čast na tome.
3. Kažeš da se veseliš što je imalasilne neuspješne postupke?!Sory ali ako ja dobro pamtim imala je 2 stimulacije, I uspjela iz te druge stimulacije sa trećim FETOM. Pa to je sve u okviru statistike
4. Evo čisto me zanima što kažeš za mene, koja je prošla 6 full stimulacija u državnoj bolnici, od 2022 imam 9 transfera blasticistica. Trudna nisam. Od čega ću se ja razboljeti? Pitam za frendicu.
5. Tebi pišljivih 20000 kn , nekome cijeli svijet
6. Bljuc bljuc na sve što si napisala
Draga ne vrijedi, nemoj se uopće zamarati sa takvim zlobnim komentarima, kako ja volim reći imamo dva uha na jedno nam uđe, a na drugo izađe 🤭 ❤️

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Auroro, nisam bas toliko dugo ovdje, ali bi te zamolila da ne pises vise nista, apsolutno suvisno i nimalo informativno ✌️

TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
AuroRoRo
Wtf???? Na stranu sada rasprava privatno VS državno ovo fakat nije u redu. 1. forum pratim već duže, u IVFu sam od 2011, i nikad nisam pročitala gluplji i zlobniji komentar od tvojeg. A načitala sam se svega i svačega.
2. Nikad nisam primjetila da je Stella arogantna ili bahata. Žena je uspjela pokraj dijagnoze koje ima ostvariti fantastičan rezultat. Za to treba jako volja , snaga i disciplina. Svaka joj čast na tome.
3. Kažeš da se veseliš što je imalasilne neuspješne postupke?!Sory ali ako ja dobro pamtim imala je 2 stimulacije, I uspjela iz te druge stimulacije sa trećim FETOM. Pa to je sve u okviru statistike
4. Evo čisto me zanima što kažeš za mene, koja je prošla 6 full stimulacija u državnoj bolnici, od 2022 imam 9 transfera blasticistica. Trudna nisam. Od čega ću se ja razboljeti? Pitam za frendicu.
5. Tebi pišljivih 20000 kn , nekome cijeli svijet
6. Bljuc bljuc na sve što si napisala
Draga ne vrijedi, nemoj se uopće zamarati sa takvim zlobnim komentarima, kako ja volim reći imamo dva uha na jedno nam uđe, a na drugo izađe 🤭 ❤️
Nije da se zamaram, ili da tebe branim. Iznosim činjenice i branim svaku curu ovdje bilo da je uspjela privatno ili u državnoj bolnici. Bilo iz 1. pokušaja ili iz 25. pokušaja. Za svaku curu koja je bila dio ove teme i otišla na trudnice, za maratonke koje ne odustaja, za maratonke koje su odustale. Za svaku djevojčicu koja tek dolazi ili će doći na ovu temu.
Puse tebi i malom L 😉
Vinogradska 🏥 since 05/2013
▪️jajovod✂️
1. IVF 11/13❌️
2. IVF 11/14❌️
3. IVF 05/15 - ET 2 x 3dnevna, 10dpt + , 6tt ❤️
11/17 prirodna trudnoća, vanmaternicna
▪︎jajovod✂️
4.IVF - 10/22 🐧🐧🐧
1. fet beta ❌️
2.fet beta ❌️
3.fet beta ❌️
5. IVF - 4/23 ❌️
🐧🐧
4. fet beta ❌️
5.fet ❌️
6.IVF -2/24 ❌️
🐧🐧
6. fet beta ❌️
7.fet❌️
8.fet 8DPT + , 6tt ❤️
Stela mislim da si pogrešno protumačila moj komentar , ali skroz 😏,mozda da ga procitas jos jednom :). Prvo, nisam mislila konkretno na Ivf polikliniku nego na sve poliklinike općenito koje rade sa hzzo-om dakle i Ivf i B+i Škvorca, ja da imam jos hzzo postupaka bi ih iskoristila u nekoj od ovih ali opet nikad nebi platila iz svog dzepa ikome od njih.
Zašto, jer I mimo ovog foruma na kojem ima brdo primjera fulanih tajminga stoperica i hrpe nezrelih js ili neoplođenih js gdje je sigurno krivnja ili dr ili embriologa koji nije pravovremeno oplodio js, ostalo su samo opravdanja. Drugo, uopće nisam spomenula razliku u ophođenju privatni vs hzzo pacijent , ne znam kako si do tog zaključka došla?, nego općenito da klinike su zatrpane pacijentima i tu je zakinuta kvaliteta i privatnim i hzzo pacijentima podjednako. Moje mišljenje i ne mora se nitko s njime složiti. Uostalom za svoje novce svatko ide gdje želi ali ako već pita savjet pa i nek čuje različita mišljenja.
Što se tiče opreme mislim da mi tu nemamo što komentirati, jesi mozda bila u labosu, svaki privatnik koji drži do klinike će u nju i ulagati, ništa tu Ivf, Repromed ni bilo koja druga klinika ne odskaču, btw i Repromed ima time-lipse inkubatore :).
Ja sam prvi UZV imala 6dc kad su folikuli bili 11mm i onda svako 2 dana do asp ,zaista mislim da nema potrebe za ranijim UZVom niti se igdje ide ranije na UZV i na tom prvom UZVu dr stigne reagirati, tj odustati ako se folikuli nisu pokrenuli ili smanjiti/nadodati terapiju. Odustaje se na prvom UZVu ne kasnije..
Ja sam uvijek za to da se napišu obje strane i one dobre i one loše a ne samo hvalospjevi.
Ja sam rekla svoje osobno mišljenje i obrazložila ga, tako i ti imas pravo, a i svako drugi ima pravo iznijeti svoje mišljenje bez ikakve ljutnje, pa da svi drugi i oni koji samo čitaju mogu donijeti odluku gdje ce se liječiti jer ionako smo prepuštene same sebi i da nije ovog foruma I informacija ovdje bile bi prepuštene sustavu koji je takav kakav je..
Btw ne osvrći se na padobrance..
🙋♂️1982 normo
🙋♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
FET 03/21 2bc❌️
3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
FET 12/22 2bc ❌️
5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc
FET 06/23 ❌️
FET 09/23❌️
7.Ivf 05/24 Repromed 9js 3bc Et 1bc❌️
Fet 11/24 ❌️
Fet 12/24 ❌️
8.Ivf 02/25 Repromed 10js 3bc Et 1bc❌️
Sunce12 a što kaže dr.A ?
Iskopla sam stare nalaze svoje bete, evo redom:
10DPT 57,8
12DPT 101,7
17DPT 957,7
21DPT 5014,0
Vidiš da se nije savršeno duplala a evo danas mala prgavica izluđuje mamu. Ne kažem da će i kod tebe biti takav ishod, samo ti želim pokazati da ima nade, i da su čuda moguće. Iako ja trenutno više ne vjerujem u njih nakon svih neuspjeha ali čuda postoje, moja L. je jedno od njih.
Za razliku od te niske bete s nesavršenim duplanjem, kod vanmaternične sam imala 1. betu oko 200 i duplala se savršeno.
Svakako se u slučaju bilo kakvih bolova javi na hitnu. Držim 🤞
Hvala puno na trudu, zaista cijenim to❤️ procitat tvoj uspjeh mi je trenutacno motivirajuce.🤞
Doci ce i tebi jos jedna srecica sigurno, samo je pitanje vremena🥰 jednom ste uspjeli, uspjet cete opet☺️ ja sam sutra kod dr.A pa cemo biti pametiji🙃
Ja sam u soku od nekih komentara i stvarno nije okej tako ruzne stvari pisati ikome. Ovaj put je toliko trnovit, tezak, iscrpljujuci psihicki, fizicki i financijski jer sve zasluzujemo na kraju imat smotuljke u rukama. Samo smireno🙏
🧏♀️32
🧏♂️34
PCOS, endometrioza
Brisevi ✅️ papa✅️histeroskopija✅️ nk
stanice✅️ kariogram✅️
2024; AMH 13,5 = 2025; AMH 34
Fet 12/2022 X
Fet 2/2023 X
Fet 3/2023 X
Fet 6/23 👼 missed 11 tjedan💔
Fet 2/24👼missed 6 tjedan💔
Fet 6/2024 ⭐️ biokemijska💔
Fet 11/2024 ⭐️biokemijska 💔
Fet 12/2024 👼missed 7 tjedana💔
IVF Europe - Prag 🙏❤️
Ja cu isto zamoliti da doticna prestane pisati i siriti negativnu energiju, itako nam je svima dovoljno stresno i ne da mi se citati nebulozne ispade pune mrznje i ogorcenosti. Odi zagrli svoje dijete, zeno, i budi sretna sto si dio pozitivne ivf price, ovo je samo dokaz da u ovoj prici nije bitno za uspjeh jesi li dobra osoba, ocito uspiju i one koje mogu izgovoriti nesto poput - sretna sam sto ti nije uspjelo.
—
Sto se tice rasprave privatno - drzavno, mislim da su takve rasprave potrebne i svidja mi se sto su konstruktivne. Sto se tice Repromeda - evo bas je frendica u postupku, nije dobila dugi protokol tako da eto, postoji i to. A Suprefact ne smatram terapijom stimulacije, lijekovi za stimulaciju su prilagodjene svakoj zeni ponaosob. Gdje god mi odabrale i sto god nam vise odgovaralo svima zelim da uspije, pa eto cak i onim zlobnima 😉

👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Što se tiče ne-imanja 20.000kn viška: Svatko tko misli da mu je dobra ideja imati dijete s takvim financijskom slikom… to nek riješi sam sa sobom.
Što se tiče IVF doktora: Oni svoje vlastite žene ne puštaju preko tri puta u postupak. O moralnosti toga da nisu jednako zabrinuti za svoje pacijentice - pa ih puštaju ih u bezbroj postupaka… to je tim doktorima na dušu.
Što se tiče Stele_M: zamisli koliko nekome svojom glupošću moraš dizati živce da se ulogira samo da ti to kaže?
Kad je bila na postupku u Petrovoj pričala je da ovim iz Petrove iz guzice duge izlaze - u trenutku u kojem su sami doktori iz Petrove govorili da tamo nikad ne bi išli u postupak.
Sad priča da je IVF Poliklinika “top”, a znam kao fakt da (ako je išla preko HZZO-a) nije dobila: ni Prolutex, ni lipidne, ni dexu u inekcijama ni masu drugih čuda koje dobiju žene s plaćanjem.
I znam da ne mogu biti svi iz obitelji doktora i dobiti poseban tretman, ali dođe mi da se zrigam kad vidim što žene “preporučaju” drugim ženama i to pod krinkom pomaganja, a radi se o čistom neznanju.
Odoh grlit svoje dijete, a vi se tu slobodno natežite u efemernim raspravama o dobroti duše. S druge strane, ja ću uvijek radije slušati čovjeka koji mi kaže kako stvari jesu; nego čovjeka koji mi priča ono što bih ja htjela čuti… Ali upravo zbog takvog pristupa ja i imam dijete ;) Lp
Draga AuRoRo, mi ovdje poštujemo svačije mišljenje, no ti nam nisi ponudila nikakve informacije, čak nisi ni rekla koja je klinika u tvom slučaju u pitanju, koji privatnik, evo ja sam prva zainteresirana da mi od prve uspije postupak 🙂 ne znamo koji je tvoj status, godine, itd.
Nešto o čemu svaki pa čak i najgori doktor vodi računa prilikom određivanja stimulacije.
I meni je postupak uspio od prve, gle čuda, u Petrovoj pa svejedno dalje ne uspijeva, dobre 3 godine.
Ti očigledno barataš s puno informacija koje nažalost više koristiš da napadaš Stelu nego da nama pomogneš. Nije valjda misliš da nas 50ak (koliko nas tu ima on&off) ne bi htjele pročitati što nam imaš za reći, naravno, normalnim i druželjubivim tonom 🙂
👩1987, AMH 2.1 pmol/l, histero✅️, kariogrami✅️, MTHFR homoz., PAI1 heteroz.
🧔♂️1987 sve OK
Naš put počinje 2019. 🍀
1. IVF 2020. ET - 👧💜
2. i 3. FET 2023. ⛔️⛔️
4. ET 2024. missed ab, 8tt. 💔
5. i 6. ET 2024. ⛔️⛔️
7. ET 2/2025, biokemijska ⛔️
8. FET 4/2025, blighted ovum ⛔️
dodo87.forum@gmail.com
Pozdrav svima ❤️❤️
Ko me nezna prva beba IVF ,a danas....danas plusić na testu iz kućne radinosti doslovno iz prve ,Šok i nevjerica
Mislila sam da se to drugima samo događa toliko nisam vjerovala da se posexas i dobijes plus vec sam skupila sve papire za drugi ivf bez da sam probala i kao ajd idemo probat ....cekam mengu da jos izvadim prolaktin i napravim test zbog posla kojeg radim ..Šok,muk,tišina...
Toliko me dole menstrualno bolilo da sam popila brufen 🙈
Držite fige za dobar uzv 🙏
I vama također sretno u svemu 🤰🤰🤰🩷🩷

Auroro meni je drago da ti imaš dijete i hvala Bogu da ti je uspijelo i da ne moraš imate prazne ruke kao mi ostale . Ali jako je ružno i bezdušno da se time nabacuješ po forumu i raduješ da to netko od nas nema bila to Stela ili bitlo tko drugi !! A samo je Bog svijedok koliko to sve želimo , ja te iskreno neznam i pola žena nisam još pohvatala tu na forumu jer sam nova ovdje na MPO, ali me full pogodio tvoj komentar i nemogu vjerovati da se netko veseli tuđoj muci ,,a prolazimo kroz isto , neko duže a netko kraće.. evo neznam , kaj da kažem..

👩36
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
👨34
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji