Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lucky785
    07. Lipanj 2024. 10:56

BikMik , sve ovo kod tebe zvuči fantastično! Sigurna sam da bude plusić! 🤞🙂 
    Nema me baš zadnjih dana, ne stižem pratiti. 🙈 
    Sanjushka, ako vidiš ovo, možeš dopisati moj 1.uzv 13.6.
    Čini mi se sve ide svojim tokom kod mene, osjećam malo težinu u trbuhu od popodneva nadalje, a jutra su mi odlična. 
    Jučer sam išla vaditi antitijela na vodene kozice pošto mi je sin u vrtiću (iako je više doma nego tamo🤣) pa sam usput neplanirano provjerila i progesteron. Baš me zanimalo. Možda još nekome dobro dođe informacija. Uzimam Cyclogest 400 2x na dan i progesteron mi iznosi 298.6, a za trudnice u prvom trimestru mora biti između 9 i 400, znači super je, ali bez Cyclogesta (i Utrogestana u prvoj trudnoći) očito ne bi bilo baš progesterona kod mene. 🙈

👱‍♀️ '89. 👨‍💻 '88.
    Nalazi uredni, AMH 11.4. HSG✔️
    2019. Operacija seroznog papilarnog cistadenofibroma na lijevome jajniku -> jajnik malo manji.
    Vuk Vrhovac
    4.mj 2021. - prirodna inseminacija ❌️
    10.mj 2021. - stimulirani IVF - 2 blastociste (14.d beta 967, 16.d beta 3 500)
    7.mj 2022. Rodio se naš maleni 👶
    5.mj 2024. Stimulirani IVF - 1 dvodnevni(Gonal, Cetratide, Decortine, Aspirin, cyclogest, injekcija za potporu implantacije), 16.dan beta 782 18.dan 2 500

• BikMik
    07. Lipanj 2024. 11:47

Korni, Hypnoticpoison, Cokoladice, Rolica, Lucky, hvala na navijanju, puno znaci, ma da se prirodno bojim radovati jer imam osjecaj da cu dobiti. Pisala sam klinici, jer me nerviraju sto ne provjere jos jednom progesteron, stalno tvrde da je Cyclogest dovoljno. A 6dnt za procuriti je bas bas rano po meni uz terapiju. Javim se ❤️🤗

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
    03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
    04/24 FET, otkazan
    05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙

dreamer ❤
    07. Lipanj 2024. 11:52

BikMik

Jutro cure, ja mislim da ce se kod mene znati ubrzo. Danas sam 6dnt, juce sam imala cijelo vece menstrualne grceve i materica me bolila na svako kihanje i kasljanje (prehladjena poprilicno). I jutros bolan nadut stomak i sad vidim na dnevnom ulosku svjetlo svjetlo smedje kremasto (cyclogest). Ili cu procuriti danas/ujutro ili ce se mozda pojaviti crtica sad za vikend.
    Nicaivo, sretno danas ❤️🤗

Držim fige za crticu na testu 🥰🤞

👧 33, pcos like, 👦 39, oligoasthenozoospermia
    04/22 1.ICSI Petrova: Rekovelle, Cetrotide, Decapeptyl x2 💉 ; ~ 6❄❤
    1.FET ➡️ 06/22 ❄ 1 blastica ~ beta 0
    2.FET ➡️ 07/22 ❄ 1 blastica ~ beta 0
    3.FET ➡️ 04/23❄❄2 blastice~ beta 0
    4. FET ➡️ 09/23 ❄️❄️2 blastice~ 1.beta 84,6 2.beta 29.3 😪
    05/24 2.ICSI pol. Škvorc: Ovaleap,Orgalutran, Ovitrelle~5 bc ❄️❤️
    1. ET ➡️ 1 blastica ~ beta 0
    2. FET➡️10/24 ❄️1 blastica ~ beta 0
    3. FET➡️02/25 ❄️ 1 blastica ~ beta 0
    4. FET➡️03/25 ❄️❄️ 2 blastice ~ beta 0

Žuži
    07. Lipanj 2024. 11:52

Anica!

Angeleyes,sanjushka,bebolina2024 hvala vam cure <3
    Windflowerja sam radila nifty standarda, iskreno nisam ništa proučavala niti sam ga planirala napraviti. Doktorica me je savjetovala da bi ga ona napravila, da je tako lakše vodit trudnoću, možemo biti spremni ako nešto bude…. Ja kažem uredu, ajde da i ja nju ispoštujem, budući da je ona ispoštovala sve moje zahtjeve za pretragei pitala sam nju koji ona predlaže, rekla nifty standard i ja se mislim uredu neka i to odradim, iako uopće sad ne čekam nalaze, ja sam u svojoj glavi 100% sigurna da je sve uredusamo eto radujem se znat jeli cura ili dečko. :D

Žuži, da zamisli to, evo ja još danas ne vjerujem i pitam se kako, uvijek sam pratila Dreamerna forumu jer je imala najsličniju situaciju meni, i kad njoj zadnji nije uspio iz prvog postupka, mislila sam pa nema šanse ni meni, sigurno nije dobar set stanica ili tako nešto. Stvarno nikad ne možeš znat i uvijek ima nade.
    Sanii je baš lijepo napisala, ja sam isto tako kao ti, nisam bila pesimist, ali sam uvijek imala plan za dalje, to me guralo da ne upadnem u tugu i očajavanje. Zadnji put sam izračunala za novi postupak kad mi treba smještaj u Splitu i skoro rezervirala, ali ajde napravit ću test i onda ću. I onda ŠOK ŠOKKakva je situacija kod tebe? Kako si sada?

Virujen i ja da će ti biti sve ok, javi nam kad dođu rezultati je li curica ili dječak ❤️ Koji si ti ono pregled još radila uz histeroskopiju? Ili samo to? Nešto mi je ostalo u glavi, ali nisam točno zapamtila.
    Ja sam super, oni dani čekanja, nadanja i neznanja me bas ubiju, ali čim saznam rezultat, nekako je lakše. Od pon mi je krenuo lagani iscjedak, jučer sam prestala s vaginaletama i danas evo dobila mjesečnicu. Popila sam tablete pa ne boli😅 Inače se taman ovaj mjesec selimo u svoj stan nakon podstanarstva pa sam se krenila pakirat. Uzbuđena sam i sretna zbog toga, fokusiram se na lijepe stvari u životu kojih stvarno ima🥰

👩🏻 34 👦🏻34, od 6/21, amh 6,52 pmol/L
    10 i 11/22 - AIH 👎🏼
    12/22 1Ivf KBC St, 4 js, 1 vraćen 👎🏼
    5/23 2 ivf, KBC St, 7 js, 5 oplođenih, vraćena 2 (biokemijska)👎🏼, 1 blastica ❄️
    7/23 Fet, trudnoća, srce stalo kucati u 9+6, spontani
    12/23 3 ivf, Cito, 3 js, 2 oplođene i vracene, beta 0👎🏼
    5/24 4 ivf, 3 js, 3 blastociste, 2 vracene👎🏼, 1 ❄️
    7/24 FET 👎🏼
    10/24 5 ivf, Repromed, 5 js, 3 opl, 1 morula👎🏼

Žuži
    07. Lipanj 2024. 12:19

Anice vidim ti sad u potpisu, na ovu biopsiju maternice sam mislila. Kako su ti to radili, pod anestezijom ili? I koliko dođe zahvat ako se sjecas?

👩🏻 34 👦🏻34, od 6/21, amh 6,52 pmol/L
    10 i 11/22 - AIH 👎🏼
    12/22 1Ivf KBC St, 4 js, 1 vraćen 👎🏼
    5/23 2 ivf, KBC St, 7 js, 5 oplođenih, vraćena 2 (biokemijska)👎🏼, 1 blastica ❄️
    7/23 Fet, trudnoća, srce stalo kucati u 9+6, spontani
    12/23 3 ivf, Cito, 3 js, 2 oplođene i vracene, beta 0👎🏼
    5/24 4 ivf, 3 js, 3 blastociste, 2 vracene👎🏼, 1 ❄️
    7/24 FET 👎🏼
    10/24 5 ivf, Repromed, 5 js, 3 opl, 1 morula👎🏼

Bless💫
    07. Lipanj 2024. 12:22

BikMik jaooj pa i do čekanja si stigla, vjerujem da se toooo mrvica gnjezdi 🥰🥰🥰 vjerujem u tvoj pozitivan testic 🥰🥰 jer je stvarno preprerano da krene vjestica 
    Jurky paaaaaaaa cestitaaaaaam tiiii, nisam ni sumnjalaaaaaaa 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰 to jeeee predooooobra vijest, je da malo kasnim, ali nikad nije kasno za dobre zelje 😍 uzivaj sada opusti seeee, mazi svog bebanaaaa 🥰💙🩵
    ...
    Nije me bas dugo bilo, moram pohvatati sve sta se dogadalo 😂 lista nam je prazna kao da je vec pocela ljetna pauza 🥰
    Sretno curke svima i navijam za svaku ❤️

👱🏻‍♀️33god. - AMH 2,39 ng/ml
    👨🏼‍🦲35god.
    Prirodno :1biokemijska, 2VM(desni jajovod✂️ druga 💉MTX)
    1.IVF 08/2023- 8🥚 transfer 2BC -VM (💉MTX)
    2.IVF 04/2024- 8🥚 5 oplodenih -3 BC , transfer 2BC- test ➕beta ➖ 1❄️
    07/2024 stimulirani FET 1 blastociste ➖
    3. IVF 10/24 - 5🥚 tranfer 1BC i 1morule ➖

Anica!
    07. Lipanj 2024. 12:37

Žuži

Anica!

Angeleyes,sanjushka,bebolina2024 hvala vam cure <3
    Windflowerja sam radila nifty standarda, iskreno nisam ništa proučavala niti sam ga planirala napraviti. Doktorica me je savjetovala da bi ga ona napravila, da je tako lakše vodit trudnoću, možemo biti spremni ako nešto bude…. Ja kažem uredu, ajde da i ja nju ispoštujem, budući da je ona ispoštovala sve moje zahtjeve za pretragei pitala sam nju koji ona predlaže, rekla nifty standard i ja se mislim uredu neka i to odradim, iako uopće sad ne čekam nalaze, ja sam u svojoj glavi 100% sigurna da je sve uredusamo eto radujem se znat jeli cura ili dečko. :D

Žuži, da zamisli to, evo ja još danas ne vjerujem i pitam se kako, uvijek sam pratila Dreamerna forumu jer je imala najsličniju situaciju meni, i kad njoj zadnji nije uspio iz prvog postupka, mislila sam pa nema šanse ni meni, sigurno nije dobar set stanica ili tako nešto. Stvarno nikad ne možeš znat i uvijek ima nade.
    Sanii je baš lijepo napisala, ja sam isto tako kao ti, nisam bila pesimist, ali sam uvijek imala plan za dalje, to me guralo da ne upadnem u tugu i očajavanje. Zadnji put sam izračunala za novi postupak kad mi treba smještaj u Splitu i skoro rezervirala, ali ajde napravit ću test i onda ću. I onda ŠOK ŠOKKakva je situacija kod tebe? Kako si sada?

Virujen i ja da će ti biti sve ok, javi nam kad dođu rezultati je li curica ili dječak ❤️ Koji si ti ono pregled još radila uz histeroskopiju? Ili samo to? Nešto mi je ostalo u glavi, ali nisam točno zapamtila.
    Ja sam super, oni dani čekanja, nadanja i neznanja me bas ubiju, ali čim saznam rezultat, nekako je lakše. Od pon mi je krenuo lagani iscjedak, jučer sam prestala s vaginaletama i danas evo dobila mjesečnicu. Popila sam tablete pa ne boli😅 Inače se taman ovaj mjesec selimo u svoj stan nakon podstanarstva pa sam se krenila pakirat. Uzbuđena sam i sretna zbog toga, fokusiram se na lijepe stvari u životu kojih stvarno ima🥰

Hoćuu, onda bi mogla i trakicu stavit :D :D Ja sam radila histeroskopiju, kariograme, trombofiliju, biopsiju maternice, i dobila terapiju za TSH. I jednom streching endometrija. 

Ooo pa čestitam, i to je veliki uspjeh! Da ne smijemo zaboravit da u životu ima i drugih lipih stvari kojima se moramo radovat. Ja sam baš uspila zadnja dva postupka sebe dresirat, da to odrađujem uz život, a ne da mi je IVF cili život. 

🙎🏻‍♀️95-sve ok, 🙎🏻‍♂️87- oligoasthenozoo -> normo
    1.icsi- 4/2023-Cito
    12 🥚- 7 blastocista - sve ❄️
    1. 12.06 - FET 2 ❄️, jedna odlična, druga loša - ❌
    2. 12.07. - FET 1 ❄️ - ❌
    09- histeroskopija - sve ok
    3. 06.10 - FET 1 ❄️- ❌
    30.10 scratching endometrija
    4. 24.11. - FET 1 ❄️ - ❌
    Kariogrami , trombofilija ✅✅
    5.veljača- FET ❄️ -❌
    Biopsija maternice ✅
    6. 09.04.24 -FET ❄️ - 7dpt ➕ - beta ⏳ 13dpt- 580, 15dnt - 1248

Anica!
    07. Lipanj 2024. 12:41

Žuži radila sam na živo, to je bio definitivno najbolniji zahvat, iza sam jedva stala na nogama, ali nekih 20 min me stezala maternica, dr je rekla da su to kao trudovi da se vraća u normalu, nakon 20 min je sve nestalo ko rukom odnešeno, i nije dugo ni trajalo kad je uzimala tkivo, pa bi opet tako ponovila. 80 EUR su mi to naplatili, kao briseve maternice.

1.icsi- 4/2023-Cito
    2. 12.07. - FET 1 ❄️ - ❌
    3. 06.10 - FET 1 ❄️- ❌
    4. 24.11. - FET 1 ❄️ - ❌
    5.veljača- FET ❄️ -❌
    Biopsija maternice ✅

Anica!
    07. Lipanj 2024. 13:14

sirena

Anica!

Žužiradila sam na živo, to je bio definitivno najbolniji zahvat, iza sam jedva stala na nogama, ali nekih 20 min me stezala maternica, dr je rekla da su to kao trudovi da se vraća u normalu, nakon 20 min je sve nestalo ko rukom odnešeno, i nije dugo ni trajalo kad je uzimala tkivo, pa bi opet tako ponovila. 80 EUR su mi to naplatili, kao briseve maternice.

Pozdrav,
    Dali možeš napisati gdje si to radila, tj kojoj klinici?

U Cita, Split.

1.icsi- 4/2023-Cito
    2. 12.07. - FET 1 ❄️ - ❌
    3. 06.10 - FET 1 ❄️- ❌
    4. 24.11. - FET 1 ❄️ - ❌
    5.veljača- FET ❄️ -❌
    Biopsija maternice ✅

Lunolina
    07. Lipanj 2024. 13:39

Leona da i fT4 ti je nizak po tome ti je TSH ispravan. Nista, bude to nadomjesna terapija popravila. Nije to nista dramaticno.☺️❤️
    BikMik meni ovi tvoji simptomi zvuce fantasticno. Jedva cekam da vadis betu!🥰🙈 navijam za sve cure ovdje, ali ti si moja suborkinja jos iz prosle teme🤭 mora ti sad test biti pozitivan i onda eni par dana nakon tebe i onda vam se ja prikljucujem krajem ljeta😬❤️
    .
    Ja sam na kraju zavrsila na antibioticima jer se upala mjehura toliko razbuktala da bi inace sigurno presla na bubrege. 14 dana antibiotika, ali dobro, razmisljam si, mozda se e.coli zavukla i u maternicu pa ce ju sad antibiotik ubiti i desit ce se na iducem postupku implantacija i dobit cu bebu 9 mjeseci kasnije 😬
    Naucila sam saku suplemenata popiti odjednom u jednom gutljaju, mislim da je to moja nova super moc 😬
    Za kariogram nikako pa nikako dobiti termin, evo, vec se naganjamo tjednima. Ali zato imam termin za trombofiliju i dobila sam uputnicu za hrpu hormona. Je li pametno vaditi hormone nakon kure antibiotika? 

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.