Leona da i fT4 ti je nizak po tome ti je TSH ispravan. Nista, bude to nadomjesna terapija popravila. Nije to nista dramaticno.☺️❤️
BikMik meni ovi tvoji simptomi zvuce fantasticno. Jedva cekam da vadis betu!🥰🙈navijam za sve cure ovdje, ali ti si moja suborkinja jos iz prosle teme🤭mora ti sad test biti pozitivan i onda eni par dana nakon tebe i onda vam se ja prikljucujem krajem ljeta😬❤️
.
Ja sam na kraju zavrsila na antibioticima jer se upala mjehura toliko razbuktala da bi inace sigurno presla na bubrege. 14 dana antibiotika, ali dobro, razmisljam si, mozda se e.coli zavukla i u maternicu pa ce ju sad antibiotik ubiti i desit ce se na iducem postupku implantacija i dobit cu bebu 9 mjeseci kasnije😬
Naucila sam saku suplemenata popiti odjednom u jednom gutljaju, mislim da je to moja nova super moc😬
Za kariogram nikako pa nikako dobiti termin, evo, vec se naganjamo tjednima. Ali zato imam termin za trombofiliju i dobila sam uputnicu za hrpu hormona. Je li pametno vaditi hormone nakon kure antibiotika?
Ej Lunolina, sta i ti imas e.coli ? Nisam bas redovita na forumu jer sam se zasitila svega, ali sam isla baciti oko sad. Uglavnom ja sam popila jednu turu antibiotika Efoxa, i od sutra pijem Klavobel bid , ali i MM isto mora ovaj put jer je na ponovljenom brisu i dalje prisutna e coli.
Ja se nadam da antibiotik ne unistava nista drugo osim tih glupih bestija. Jel moguce da ako se makne bakterija da se iduci ciklus vec moze ocekivati zacece? 🙂
19.9. konzultacije Poliklinika IVF
10.mj - Dogovoren IUI (stimulacija ovulacije uz Femaru i Menopur; Ovitrelle) -》IVF (1 j.s. nezrela)❌️
11.mj - IVF (blaga stimulacija: Femara, Gonal F, Ovitrelle) 🤞🍀 -》3 oocite, 2 zrele i oplođene- beta 18.12. ❌️
1.mj IVF (puna stimulacija- Ovaleap, Cetrotide, Decapeptyl i Ovitrelle) - 6 oplođenih oocita; 1 blastocista vraćena; 13.2. beta HCG 469.1 🍀; 15.2. beta HCG 887.1 🍀🍀
25.2. (5+5 tj.) UZV vidljiv plod i otkucaji srčeka ❤️
Hypnoticpoison javi djeluju li tabletice protiv mučnine, sretno idući tjedan 🍀❤️
Pebbles znam kako se osjećaš, ja lebdim između zemlje i oblaka, baš nepojmljivo ☺️🤭brzo će 13.06.😁glad me ulovila, ali nadam se da mučnine ipak neće🤣❤️😘
Sunce držim 🤞🏻 🍀 da nam se sutra javiš sa lijepom beticom❤️❤️😘
BikMik jedva čekam tvoj testić sutra, neka te dočeka lijepi plusić🍀🤞🏻❤️
Koalice i ti imaš super simptome i veselim se tvom testiću u ponedjeljak🍀🤞🏻❤️
Dreamer i tebi držim velike 🤞🏻🍀 da su simptomi dobar znak❤️😘🤞🏻
Anice jako mi je drago da je UZV prošao tako lijepo i da je sve u redu, prekrasno ☺️Neka se tako i nastavi❤️🍀😘
Fionci hvala ti❤️🍀😘
Wildflower i meni je slika dugo bila tako sa rozom crtom, sad je ok 🤭☺️
Sanjushka slažem se da bi trebali popraviti forum. Ispunjavali smo prije nekog vremena onaj kao upitnik što bi promijenili, pa nisam primjetila ništa novo 🤷🏻♀️
Sadiegreen sretno u FET-u i neka bude dobitan 🍀 🤞🏻 ❤️ 😘
Rolice sretno i nek sve prođe brzo i lako za tebe❤️🍀🤞🏻😘
Mala jako mi je žao, drži se🫂😔lijepo se nauživaj u ljetu, pa na jesen u nove pobjede 🍀🤞🏻❤️😘
Marita sretno i neka postupak bude dobitan 🍀 🤞🏻 ❤️
💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣
Lunolina hvala, nadam se da ću i ja biti na tom brodu 🤰 koji spominješ.
Bikmik sretno s testćem 🤞🤞
Rolica super da je krenulo. Neka bude brzo gotovo.
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Djetelina ja nisam nasla tu glupu e.coli na brisevima vec mi je u mjehuru, ali je jednako tvrdoglava na oba mjesta. Ja sam trazila Zinnat jer na njega najbolje reagiram.
Cula sam da bakterija zna zezati za zacece pa bi bilo logicno kad je se napokon rijesite da je u iducem ciklusu veca sansa ☺️
Svakako pijte oboje i d-manozu. I uz antibiotike i neko vrijeme nakon. I pokusajte izbaciti slatkise (jer se bakterijice hrane secerima). Drzim palceve da to s ovom kurom antibiotika ubijete do kraja bakteriju.
Bebolina nema druge, ti moras biti na tom brodu trudnica❤️
BikMik jesi radila test?
Evo, mene bas sve iznapadalo, uz upalu mjehura me sad uhvatilo i grlo i jedva gutam koliko me boli i pece (ocito nesto virusno jer bi inace ovaj antibiotik pomogao), a danas moramo na krizmu i popodne na team building firme 😕
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
O boze, ja sam lijepo odvojila redove, ali se sve pomrdalo :(
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
O boze, ja sam lijepo odvojila redove, ali se sve pomrdalo :(
Bez brige sve se da pročitati.
Baš te sve nešto uhvatilo, neka brzo prođe 🤞🤞
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
⚠️ 🤞🏻❤️💪🏻 ⚠️
LIPANJ 2024.
8.6. sub
NICAIVO - transfer
10.6. pon
KORNI - ultrazvuk
TEICH56 - transfer
JURKY - anomaly scan
11.6. uto
SRECA NAJVEĆA - ultrazvuk
12.6. sri
NPELICA - ultrazvuk
13.6. čet
PEBBLES FLINTSTONES - ultrazvuk
DRAMER - beta
LUCKY785 - ultrazvuk
15.6. sub
ENI233 - beta
18.6. uto
JABUKICA - ultrazvuk
20.6 čet
LEONA89 - ultrazvuk
24.6. pon
HYPNOTICPOISON - ultrazvuk
25.6. uto
TRATINČICA - ultrazvuk
27.6. čet
WILDFLOWER - ultrazvuk
SRPANJ 2024.
2.7. uto
JURKY32 - ultrazvuk
3.7. sri
MEDENA33 - ultrazvuk
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
➡️ Ako još netko želi na listu ili je nešto krivo upisano javite…
✴️KBC Rijeka
1. 2020. stim, ❄️ 1js zbog endo
2. 4/23 stim➡️ 2js + 1❄️, 2🥚, ET 1js, ➖
3. 9/23 prir➡️ 1js ❌ nije oplođena
4. 10/23 prir➡️ 1js, ET, ➖
✴️Beta+
5. 2/24 stim➡️ 2js, 1🥚, ET 2d zametak, 13dnt β 403, 15dnt 730, 18dnt 2364, 20dnt 3428, BO💔
✴️Repromed
6. 6/24 stim ✖️
7. 9/24 stim➡️ 4js, 3🥚, ET 1 bc, 0❄️, β 11dnt 1021, 13dnt 2733, 💔 Miss Ab
8. 2/25 stim➡️ 3js, 2🥚, ET 2x 3d zametak, ➖
9.⏳
s88.forum@gmail.com
Nicaivo sretno danas 🍀🍀
Lunolina nadam se da će sve brzo proći 🤞🍀
Cure uživajte u vikendu 🫠
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Djetelina ja nisam nasla tu glupu e.coli na brisevima vec mi je u mjehuru, ali je jednako tvrdoglava na oba mjesta. Ja sam trazila Zinnat jer na njega najbolje reagiram.
Cula sam da bakterija zna zezati za zacece pa bi bilo logicno kad je se napokon rijesite da je u iducem ciklusu veca sansa☺️
Svakako pijte oboje i d-manozu. I uz antibiotike i neko vrijeme nakon. I pokusajte izbaciti slatkise (jer se bakterijice hrane secerima). Drzim palceve da to s ovom kurom antibiotika ubijete do kraja bakteriju.
Bebolina nema druge, ti moras biti na tom brodu trudnica❤️
BikMik jesi radila test?
Evo, mene bas sve iznapadalo, uz upalu mjehura me sad uhvatilo i grlo i jedva gutam koliko me boli i pece (ocito nesto virusno jer bi inace ovaj antibiotik pomogao), a danas moramo na krizmu i popodne na team building firme😕
Jooooj ta glupa bakterija 😐 taman kad smo postigli dobar spermiogram, evo novog problema 😓 i nicemu se ne nadaš. Mislis si evo sad smo ovo rijesili, sad ce bit oke. Na kraju nova muka. Ne znam zasto je to takoooo 🥴
Hvala ti na savjetima.🤩
Drzim fige da i tebi prođe s ovom turom antibiotika. Izgleda da je tebe nesto gadno čopilo kad te i grlo ulovilo. Drži seeeee 🤞
19.9. konzultacije Poliklinika IVF
10.mj - Dogovoren IUI (stimulacija ovulacije uz Femaru i Menopur; Ovitrelle) -》IVF (1 j.s. nezrela)❌️
11.mj - IVF (blaga stimulacija: Femara, Gonal F, Ovitrelle) 🤞🍀 -》3 oocite, 2 zrele i oplođene- beta 18.12. ❌️
1.mj IVF (puna stimulacija- Ovaleap, Cetrotide, Decapeptyl i Ovitrelle) - 6 oplođenih oocita; 1 blastocista vraćena; 13.2. beta HCG 469.1 🍀; 15.2. beta HCG 887.1 🍀🍀
25.2. (5+5 tj.) UZV vidljiv plod i otkucaji srčeka ❤️
Sanjushka bas gledam u kalendaru, dobila sam za 16 dana. Nadam se da ces i ti brzo. Hoces li na protokol s elonvom? Ja sam tada imala par kutija pergoverisa pa je reka iskoristit cemo ga u kombinaciji s elonvom. Citala sam da je dosta cura ostvarilo trudnocu s njom. Da je karakteristika da folikuli rastu ravnomjerno.
Sortiraj odgovore
Najstariji