Giselleaaa imas i smrzlica 🥰🥰 drzim fige da stigne vjestica prije ❤️ meni nisu ni ponudili prirodni, ja sam mislila da ide prirodni, ali ocito im se to neda, nego ovako da kontroliraju, uzas…. ja bi radije prirodni, ne vidim potrebu pumpanja tim hormonima( imam redovne ovulacije i sve)… ali sta je tu je.. ni ja se necu zivcirati, iako je lako reci… tvoja klinika ima kolektivni godisnji ili? Kod nas se rasporede uvijek je netko dostupan ako moj doktor nije..
Da, imam 5 smrzlića, valjda je jedan dobitan🙏
Kužim te da bi radije prirodni , i mene smeta to pumpanje hormonima, zna mi pasti na pamet što nam to sve u konačnici radi organizmu, ali nema smisla se time opterećivati ako smo već tako odlučile. Samo da nam što prije uspije🥰
A da, idu na kolektivni godišnji, a u Repromedu je samo dr R tako da mislim da on ni nema zamjene. Barem ja nisam čula da ima.
Svi nalazi uredni
Pokušavamo od 9.mj 2022.
Pozdrav cure,
Nakon dužeg odmora ako mogu tako to nazvati,krećem u svoj ivf postupak,u tom periodu sam napravila histeroskopiju gdje su mi mali septum maknuli koji kažu može i ne mora imat utjecaja na ishod u trudnoći.
Bila sam svo ovo vrijeme vođena kod dr.Vrčica koji je odličan dijagnostičar,napravili smo sve kako bi u ivf postupak ušla spremna.Imam sada dva prateća folikula🙏😇Marita sretno u postupku 😀 Kolko je tvoj mali septum bio mali? Kod mene je ista priča, kao nema indikacija za op. jer je mali i može/ne mora, kako kažeš, utjecati. Moj septum je 4mm. I idem na histero, nadam se idući ciklus. Nisam se još raspitala detaljno o tome, pa da te pitam, jesi dobila opću ili lokalnu?
BikMik ovo miriši na plus, držim fige 😀
Rolice drago mi je što je krenulo :)
Curke koje čekate,Dreamer, jojj zaboravila sam ko još,fige i za vas :) Nek se zaredaju plusići 😀
Sanjuska žao mi je što je tako ispalo, brzo će proći vrijeme do idućeg ciklusa :)
Drage ostale cure, u koj god fazi ste- sretno 😀
Draga Ania,ja sam išla na histeroskopiju u Petrovu pod opću,sve je proteklo u najboljem redu,rekli su mi da je trajalo sve 20 min,čak sam dobro i podnijela opću jer mi je to bilo prvi put.Rekli su samo da je bio kraći septum koji su resecirali škaricama.
👩🏫 38.g., niski Amh 2.1 pmol/L,LH 4.1,visok FSH 10, (low responder), dobiveni zametci odlicne kvalitete
👨💼 43.g., sve uredno.
7 IVF stimulirana postupka (polik. IVF), 2 missed ab 💔💔 (medikam.prekid).
7./21. trombofilija,PAI 4G/4G,FV Leiden
3/24.napravljena histeroskopija, sve u redu.
3/24. kariogrami supružnika,sve u redu.
6./24 prekid ET,zametak prestao s razvojem. 1💔
4./25 aspiracija 4 oocite, 1 js oplođena i zrela, no ima više pronukleusa te je izostao normalan razvoj zametka.
Pozdrav cure,
Nakon dužeg odmora ako mogu tako to nazvati,krećem u svoj ivf postupak,u tom periodu sam napravila histeroskopiju gdje su mi mali septum maknuli koji kažu može i ne mora imat utjecaja na ishod u trudnoći.
Bila sam svo ovo vrijeme vođena kod dr.Vrčica koji je odličan dijagnostičar,napravili smo sve kako bi u ivf postupak ušla spremna.Imam sada dva prateća folikula🙏😇Marita sretno u postupku 😀 Kolko je tvoj mali septum bio mali? Kod mene je ista priča, kao nema indikacija za op. jer je mali i može/ne mora, kako kažeš, utjecati. Moj septum je 4mm. I idem na histero, nadam se idući ciklus. Nisam se još raspitala detaljno o tome, pa da te pitam, jesi dobila opću ili lokalnu?
BikMik ovo miriši na plus, držim fige 😀
Rolice drago mi je što je krenulo :)
Curke koje čekate,Dreamer, jojj zaboravila sam ko još,fige i za vas :) Nek se zaredaju plusići 😀
Sanjuska žao mi je što je tako ispalo, brzo će proći vrijeme do idućeg ciklusa :)
Drage ostale cure, u koj god fazi ste- sretno 😀
Draga Ania,ja sam išla na histeroskopiju u Petrovu pod opću,sve je proteklo u najboljem redu,rekli su mi da je trajalo sve 20 min,čak sam dobro i podnijela opću jer mi je to bilo prvi put.Rekli su samo da je bio kraći septum koji su resecirali škaricama.
Hvala:) Drago mi je kaj je sve prošlo u redu. Nadam se takvom scenariju.
Ja 1987., endometrioza, AMH 9,8pmol/L, euthyrox.
On 1982., normozoo., sve ok.
10/23. 1.IVF, sv. Duh, 4 js., ET 1 trodnevni, beta 0
5/24. 2.IVF, sv. Duh, 5 js, ET 1 trodnev., beta 0; dobili 1 BC
7/24. Histeroskopija, septum, sve ok
1.10. FET 1BC; 6dpt +; beta 14dpt 5395.00; uzv 25.10 / 6+2 imamo srčeko :)
Panorama - nizak rizik; curica :)
Curke evo krenula mi menga, sjedila sam na kavi i kako sam ustala tako je neki grumen dolje izašao i krenulo curiti, ajme sretna sam ful ahahahKoji ludi vrtlog emocija ovdje
Od nedaj Bože menge do sreće… Evo sad se nadam da će sve izaći bez tableta, svakako ih za sada onda ne uzimam. Pusa svima velika!
Nek sad sve ode da se ne mučiš dodatno, super da je krenulo! 🤞🍀
👱♀️ '89. 👨💻 '88.
Nalazi uredni, AMH 11.4. HSG✔️
2019. Operacija seroznog papilarnog cistadenofibroma na lijevome jajniku -> jajnik malo manji.
Vuk Vrhovac
4.mj 2021. - prirodna inseminacija ❌️
10.mj 2021. - stimulirani IVF - 2 blastociste (14.d beta 967, 16.d beta 3 500)
7.mj 2022. Rodio se naš maleni 👶
5.mj 2024. Stimulirani IVF - 1 dvodnevni(Gonal, Cetratide, Decortine, Aspirin, cyclogest, injekcija za potporu implantacije), 16.dan beta 782 18.dan 2 500
Curke evo krenula mi menga, sjedila sam na kavi i kako sam ustala tako je neki grumen dolje izašao i krenulo curiti, ajme sretna sam ful ahahahKoji ludi vrtlog emocija ovdje
Od nedaj Bože menge do sreće… Evo sad se nadam da će sve izaći bez tableta, svakako ih za sada onda ne uzimam. Pusa svima velika!
Rolice draga, juuuuuuj, super što je krenula menstruacija. Sad to izdrži, puuuuuno odmaraj i to je to.❤️ Grliiiiiimmmmm 🫂
Evo, mučim muku sa mučninama, baš su cijeli dan. Jučer sam si kupila u ljekarni tablete protiv mučnina, malo su mi pomogle, jer od prekjučer nisam povratila. Hvala na pitanju!❤️😘😘
🏥 Poliklinika IVF
2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼
2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏
"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤
Hyponotic koje tablete si kupila? Ja i dalje povracam. Doduse danas sam jednom al bas sve. Sad mi je muka i dalje.
Hyponotic koje tablete si kupila? Ja i dalje povracam. Doduse danas sam jednom al bas sve. Sad mi je muka i dalje.
Medena i meni je muka, ali nisam povratila već dva dana. Tablete se zovu Antimetil (sastojak je suhi ekstrakt đumbira). Unutra je 18 tabletica, dođu oko 7 eura. Piše da trudnice smiju dvije tablete dnevno, ali mi je ljekarnica rekla da prvo probam sa jednom dnevno.
🏥 Poliklinika IVF
💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤
Jeli se piju ili cucaju? Jeli to bas za trudnice?
Medena ima i za piti, a ima i u obliku pastila. Ja sam si kupila ove što se piju. Da, za trudnice je, dojilje, odrasle i djecu stariju od tri godine.
🏥 Poliklinika IVF
💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤
Ania ❤️
Medena nakon koliko si dobila M od prekida one prve neuspješne stimulacije?
Meni je rekao da očekujem za neka dva i pol tjedna. I da bi kroz cca 5 dana trebala biti ovulacija..
👩🏼 37, endometrioza, AMH <0.44µg/L
🧔♂️ 32, sve ok
✴️KBC Rijeka
2 stimulacije
▫️11/20 - zamrzavanje stanica
▫️4/23 - 2🥚, 1 trodnevni ➡️ ➖
2 prirodna
▫️9/23, ✖️
▫️10/23, 1 trodnevni ➡️ ➖
✴️Beta+
1 stimulacija (bez ❄️)
▫️2/24, 1🥚, 1 dvodnevni ➡️ blighted ovum💔