Pandapanda Tockica89hvala, ja jesam i inace napuhana al od odredene kombinacije hrane. Kad sam jela kako mi je naturopatkinja preporucila, bila sam ravna ko daska.
No zadnjih 5 dana mi je ujutro ok, a cim krenem jesti mi se trbuh napuse bas jako.
No danas mi je puno bolje neg jucer, bit ce sve ok, prvi put je pa mi je sve nepoznato :)
Hvala cure i sretno svima koji sutra nesto dočekuju (nisam jos ispratila sve) 💌
Ako je išta normalno u IVF, onda je to biti napuhan, nadut i prditi ako imaš sreće. Meni pomaže magnezij, stolica bude fakat fina 😂 i poslje aspiracije isosport to je onaj sok.
Doktori u IVF obično zabrane gazirane sokove i sve što napuhuje sa tim da u IVF se možeš napuhati i od sjedenja.
Kacusha taj osjećaj i trenutak kad staviš tek rođenu bebu na prsa je nešto što je od djetinjstva moja najveća želja. Kao što neke žene vole torbe a druge cipele…. Tako su meni "fetiš" bebe. Obožavam bebe. Bebe su moja furka. Cak mislim da sam fulala zanimanje zato što nisam npr primanja ili ona sestra na babinjacama… Možda će u drugom životu sve biti kako treba kad istrpim lošu karmu.
Kati daj nam pričaj kako ti je sa kćerkicom? Kako prolaze dani? Jel kuzi da si joj mama? Jel fino jede? Kako reagira okolina, susjedi kad vas vide? Jesu li svi sretni jer si mamica? Daj napiši duži post za moj gust 🙏💙🙏
Pa stvarno evo svi lijepo reagiraju i to me nekako ispunjava, od prolaznika na ulici pa do bliznjih. Jos se uhodavamo iako je jako dobra beba, spava cijelu noc tako da nismo umorni 😁 ne znam jel kuzi da sam joj mama 😂 svima rado ide i ne boji se nepoznatih osoba. Preslatka je kad se smije, onako bas prati okicama gdje sam. 💕 Nekako su sve boli iza mene jer tek sad vidim koliko mi je taj majcinski osjecaj bio izrazen i potreba da se brinem o malom ljudskom bicu ❣️ Onako bas uzivam, i polako si planiramo dane ali bas smo najvise usmjereni na nju. Sad jedva cekamo okiti bor. ⛄✨
Uglavnom bas je nasa srecica. 🍀
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Kacusha suze mi dosle. Uzivajte na najjace, zasluzili ste najvise! 🥹
Druge cure - hvala na objasnjenju i savjetima i cestitkama.
Jel prije transfera isto bitno hodati zbog endometrija ili? Ja ugl lezim, malo skuham i malo secem psa, jer kad krenem brze hodati, krene me opet zatezati oko jajnika.
09/23 stigla naša ljubav ❤️
07/24 FET x
09/24 FET x
11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić
Pandapanda Tockica89hvala, ja jesam i inace napuhana al od odredene kombinacije hrane. Kad sam jela kako mi je naturopatkinja preporucila, bila sam ravna ko daska.
No zadnjih 5 dana mi je ujutro ok, a cim krenem jesti mi se trbuh napuse bas jako.
No danas mi je puno bolje neg jucer, bit ce sve ok, prvi put je pa mi je sve nepoznato :)
Hvala cure i sretno svima koji sutra nesto dočekuju (nisam jos ispratila sve) 💌
Ako je išta normalno u IVF, onda je to biti napuhan, nadut i prditi ako imaš sreće. Meni pomaže magnezij, stolica bude fakat fina 😂 i poslje aspiracije isosport to je onaj sok.
Doktori u IVF obično zabrane gazirane sokove i sve što napuhuje sa tim da u IVF se možeš napuhati i od sjedenja.
Kacusha taj osjećaj i trenutak kad staviš tek rođenu bebu na prsa je nešto što je od djetinjstva moja najveća želja. Kao što neke žene vole torbe a druge cipele…. Tako su meni "fetiš" bebe. Obožavam bebe. Bebe su moja furka. Cak mislim da sam fulala zanimanje zato što nisam npr primanja ili ona sestra na babinjacama… Možda će u drugom životu sve biti kako treba kad istrpim lošu karmu.
Kati daj nam pričaj kako ti je sa kćerkicom? Kako prolaze dani? Jel kuzi da si joj mama? Jel fino jede? Kako reagira okolina, susjedi kad vas vide? Jesu li svi sretni jer si mamica? Daj napiši duži post za moj gust 🙏💙🙏
Pa stvarno evo svi lijepo reagiraju i to me nekako ispunjava, od prolaznika na ulici pa do bliznjih. Jos se uhodavamo iako je jako dobra beba, spava cijelu noc tako da nismo umorni 😁 ne znam jel kuzi da sam joj mama 😂 svima rado ide i ne boji se nepoznatih osoba. Preslatka je kad se smije, onako bas prati okicama gdje sam. 💕 Nekako su sve boli iza mene jer tek sad vidim koliko mi je taj majcinski osjecaj bio izrazen i potreba da se brinem o malom ljudskom bicu ❣️ Onako bas uzivam, i polako si planiramo dane ali bas smo najvise usmjereni na nju. Sad jedva cekamo okiti bor. ⛄✨
Uglavnom bas je nasa srecica. 🍀
Divan post 💓 definitivno se radi o osjećaju da se brinemo o nekome. Misli da je u tome sva čar života, ljubav i briga o drugima. Takica je dobro napisala da nas te stvari u Božjom očima velikima. Ja bi još nadodala da nema boljeg osjećaja od pomoći nekome. Kad te pomaganje drugima čini sretnim, e onda si čovjek.
Kartusa, kićenje bora ste ostavili za Badnjak?
Jel cura spava sa vama ili ima kinderbet ili svoju sobu? Tko radi tortu za rođendan?
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Matilda ja sam išla na histeroskopiju 9 DC u bolnicu i pod anestezijom i poslije kao da ništa nije bilo.
👱♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
👨💼 31 OAT
4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
3/21 ET 1 blastice - ❌
4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
1/22 ET 2 dvodnevna-❌
10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
12/22 FET 6+3 imamo ❤️
9/2023 BABY BOY 💙
Kacusha Vi ste udomili ili posvojili? Koliko je stara curka? Vjerojatno si pisals sve to ali ne stizem citati xy stranica (zadnjih cca 3tjedna) u rikverc. Zelim ti svu srecu 💗😘
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Takica žao mi je zbog stresa a da vidiš s dr da vadiš progesteron? Svakako ti može još i Duphaston uvesti uz utriće, držim fige da se smeđarenje smiri 🤞🙏🥰
Ja sam od transfera na 3x3 utrogestana i primila sam jednu amp Progesteron depo.
Saznala sam zašto ne rade progesteron u nakon transfera......s obzirom da njegova vrijednost varira od dijela ciklusa u kojem smo ne mogu odrediti referentnu vrijednost pa ga vjerovatno zato i ne traže. 🙈. Po njima svakako dobijamo Utrogestan pa im nema smisla da ga radimo..valjda..
Ja sam iskreno za amp bar jednom sedmično kontam da bas nema sanse da naskode ali oni nisu za to...
Ipak su me oni doveli do do sad najveće radosti i uspeha...nadam se samo da će se sve nastaviti na najbolje...
Kacusa cestitam sad ste prava porodica za primjer uživajte zaslužili ste i da ona uskoro dobije betu ili seku🥰
Eva katasrofalan postupak baciti test a ne uslikati ga a ne ne to se ne radi dok ga ne prostudiramo joj jojccc.🤣🤣🤣
I ja mislim da ti je do sad izasla štoperica 10 dana mislim da je max vrijeme da se detektuje njena koncentracije i to ako je data najveća doza .. tako da 🤞🤞🤞❤❤❤
10/2022 Bahcceci, PGD zadovoljavajuci.FET 21.11. Beta 02.12.(104),4.12(210),6.12(518)UZV 6+0❤. Qualified 360 uredan. Stize nam devojčica 💗
Dashuri Čestitam vam, puno sreće i zdravlja i brz oporavak mami
Ivona sori ,tek sada čitam i pratim zaostatke. A nisam riješila, kod pcosa je stvar da se ne može trajno riješiti nego raditi na kvaliteti stanica. Ja sam pila INOVO kao pripremu za ISCI, i evo, rezultat se vidi u potpisu. Između ostalog sam i korigirala prehranu i pila još neke dodatke, i muž je pio također, plus čajevi, za mene i njega itd. Najvažnija je kvaliteta stanica, inverzija hormona se i tako korigira u samom procesu terapijom. Sve kako ti je STela napisala. Ja pijem prenatal TerraNova.
Žvrkljić PUPO neka se primi kod mame svoje, i super rezultat, bravo
Ribic
Luana žao mi je , i da, ženska intuicija je mjerilo, žena stvarno osjeti kad nešto nije u redu. Na stranu da sve paničarimo i svaki simptom nas može izbaciti iz centra, ali kad znaš da nešto nije kako treba,onda znaš.. Brz oporavak ti želim i da se sve završi što bezbolnije.
Leptirica33 čestiatam,
DomLeon
Rainbow Izdržala sam nekako bez problema, ali sad već ne mogu hvatati sve konce i osjećam da trebam potpuni odmor zadnjih mjesec dana, i to ću si i priuštiti. Da, bebice se razvijaju svojim tempom, tvoja je Sofia preslatka moju ne bi uhvatio na UZV ni sam bog, stalno su joj prsti u ustima i nožice na glavi
Afrodita06 meni je doktorica bila rekla da se češće u ranijim tt trudnoće zna to dogoditi i da mi zato ne preporuča prenatalni test tako rano nego nakon mini anomaly scana. Tako da ne brini, bit će sve u redu..i ja sam dugo na kraju čekala rez panorame i bila sam već luda, tako da se nadam da će što prije stići
Iščekivanje neka sve i dalje bude tako, bez ikakvih problema
Mimi žao mi je
lalaland super rez :) neka ih što više dogura do blastice u trudnoći se leži na lijevom boku jer je to, kako mi je objasnila doktorica, kao da si otvorio pipu :D
Ana26 pupo, neka se primi kada je beta?
Kachusa prekrasno. uživajte
31 👩❤️👨 33 TTC od 1.2019.
🙋🏼♀️1. 2020. vanmaternična (salpingectomia desno) -PCOS, AMH 72.40 Od 1.2022 : INOVO/INOFOLIC, koenzim q10 nano, Siofor, Folat 800mcg, vit D tekući 2500 IU
👱🏼♂️ astenozoospermia (>10%)
🏥KBC Split - 4/22 1. ISCI Gonal 125,cetrotide, Decapeptyl. Aspirano 11, 8 oplođenih, 14.5. ET 1 blastice ( 1 🐧) B 12 DNT 798,B 17DNT 7500 ➡️ 2.UZV 17.6.❤️ 7+4
Panorama ✔️stiže nam Korina❤️
[/url
Stela, Razumna, Flowerson, MalaG, Pandapanda, Panda, Cotton, Tikvica, Dreamer,.. i sve cure držim vam najveće fige i šaljem puno pozitivnih misli i tzv trudničke prašine. Već sam i ovaj tjedan počela zaostajati s praćenjem foruma. Evo danas slažem liste a onda se odjavljujem na neko vrijeme. Naravno da ću pratiti što se dešava, prvi mjesec. Želim vam svima najuspješniju 2023. i da ugledate svoje plusiće i iznesete trudnoću. Mene čeka još mjesec i pol dana, i moram priznati da sam jako nestrpljiva i da jedva čekam... Zahvalna sam do neba što sam nabasala na ovaj forum i sve vas na njemu, i još sam jače utvrdila da smo mi stvarno posebne, hrabre, ustrajne i jake žene.
🙋🏼♀️1. 2020. vanmaternična (salpingectomia desno) -PCOS, AMH 72.40 Od 1.2022 : INOVO/INOFOLIC, koenzim q10 nano, Siofor, Folat 800mcg, vit D tekući 2500 IU
🏥KBC Split - 4/22 1. ISCI Gonal 125,cetrotide, Decapeptyl. Aspirano 11, 8 oplođenih, 14.5. ET 1 blastice ( 1 🐧) B 12 DNT 798,B 17DNT 7500 ➡️ 2.UZV 17.6.❤️ 7+4
[/url
Trudnice very soon to be part 1.
Eva892 PUPO (27.12.B)
Ana26 PUPO
Žvrkljić PUPO (27.12 B)
Pandapanda PUPO
Leptirica33 PUPO (Beta+)
MissM PUPO
Lalaland1991 u postupku
Malenileptirić u postupku
Johica 1/23 FET
Capi3 1/23 FET
Gajicica8 1/23 FET
Lucky 1/23 FET
Waitapu 1/23 FET
Tinčica1703 1/23 FET
Kachusa 1/23 FET
Roxy 1/23 FET
Pepuška 1/23 FET
Looorna41 1/23 FET
Leeloo 1/23 FET
Stela.M 1/23 FET
Točkica89 1/23 FET
Sani88 1/23 postupak
IvonaSi2509 1/23 postupak
Mila_milica 1/23 postupak
Nixy88 1/23 postupak
Anii208 1/23 postupak
Lightblue 1/23 postupak
MalaG 1/23 postupak
Medic29 1/23 postupak
Tera 1/23 postupak
Flekica 1/23 Postupak
Minnie25 1/23 postupak
Idiopata 1/23 postupak
Dreamer 2/23 FET
Loli2020 2/23 FET
Luana FET za nekoliko mjeseci
Mag.nolia FET za nekoliko mjeseci
Lucy08 FET za nekoliko mjeseci
Awi za nekoliko mjeseci
Bejbe2018 postupak za nekoliko mjeseci
Lala27 postupak za nekoliko mjeseci
Tikvica postupak za nekoliko mjeseci
J_b (J_0209_b) FET za nekoliko mjeseci
Flowerson postupak za nekoliko mjeseci
Mimica_91 postupak za nekoliko mjeseci
1Kiwi postupak za nekoliko mjeseci
Razumna postupak za nekoliko mjeseci
Tanja postupak za nekoliko mjeseci
Tratinčica123 postupak za nekoliko mjeseci
Darliv Postupak za nekoliko mjeseci
Panda postupak za nekoliko mjeseci
[/url
Trudnice very soon to be part 2.
Tamek postupak za nekoliko mjeseci
Issadora postupak za nekoliko mjeseci
LUcy08 Postupak za nekoliko mjeseci
La3arica Postupak za nekoliko mjeseci
Maslačakx2 postupak za nekoliko mjeseci
MakiSt postupak za nekoliko mjeseci
Cotton postupak za nekoliko mjeseci
Dome13 postupak za nekoliko mjeseci
Malena88 postupak za nekoliko mjeseci
Tonka03 postupak za nekoliko mjeseci
Maree18 postupak za nekoliko mjeseci
MishMash postupak za nekoliko mjeseci
Annboleyn postupak za nekoliko mjeseci
Vesela Sarmica FET za nekoliko mjeseci
Emma05 FET za nekoliko mjeseci
Zuzujalica postupak za nekoliko mjeseci
<3Garawa<3 postupak za nekoliko mjeseci
Surfinija postupak za nekoliko mjeseci
DinDon postupak za nekoliko mjeseci
Viola FET za nekoliko mjeseci
Perlla postupak za nekoliko mjeseci
Anemona FET za nekoliko mjeseci
RebekaB postupak za nekoliko mjeseci
Anči postupak za nekoliko mjeseci
Belaaa postupak za nekoliko mjeseci
Ssanjass postupak za nekoliko mjeseci
Malala postupak za nekoliko mjesec
GPgirl FET za nekoliko mjeseci
Joka95 postupak za nekoliko mjeseci
Rita55 postupak za nekoliko mjeseci
Anchyy prikupljanje nalaza za postupak
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji