Pandice, pupo samo i evo cekam svoj test prekosutra.. nemam dobar osjecaj, ali daj Boze da me iznenadi bozicno cudo.. 🙏🏼🥰 ako ne planiram kao i ti obaviti pretrage sve sve koji nisam do sada za slijedeci postupak i potencijalno promijeniti polikliniku, cisto da drugo misljenje cujem ako ne nademo uzrok.. Sretno ti dalje i drzi mi se😘
29🧔🏽♂️30 👩🏽🦱 Endometrioza , AMH 4,3 pmol/L
3x stimulacija u Beta+ (09/22, 12/22 i 06/23) sve 👎🏼
1x stimulacija u IVF polik. (03/2023) 👎🏼
1x prirodni cik. Beta + (07/2023) 👎🏼
1x stimulacija Repromed (09/2023) 👎🏼
1x FET Repromed (10/2023) 👎🏼
1x stimulacija Hilarus/Repromed (05/2024) 👎🏼
Dobitni! stimulacija Hilarus/Repromed (10/2024) ➡️ ET 1 morul. +(1🐧)➡️ Test +❤️ 10dnt β 86 12dnt β184
Dupla Panda možda si ti u nekim stvarima jača nego ja ali si ne daješ dovoljno zasluga čim si kročila ovim putem jača si nego što misliš, ja sam oduvijek otvorena osoba i nema problem s okolinom i pričom o mpo putovanju ne samo o tome općenito o svemu uvijek sam bila, da uljepšam malo😁 jaka na jeziku i ono što imam na umu ja to kažem pa kud puklo, e sad koliko je to nekada dobro toliko je i loše za okolinu jer ne može to svatko prihvatiti niti ja to očekujem…nije život pjesma niti je sve ružičasto a kada te život šamara sa svih strana od kada znaš za sebe onda nema druge nego biti čvrst i pomalo hladan, ali nije niti to dobro jer se to sve najčešće negdje akumulira i kad tad negdje mora izbiti, ja bi više voljela da me neke stvari diraju i da imam više emocija ali ne ide 🤷♀️ s druge strane zšt bi ti išla protiv sebe i mučila sebe ako ti nešto nepaše, sve mame s vremena na vrijeme kukaju jer mama nije biti lako i tko kaže da je i da je to savršeno i sve je super divno, krasno e pa taj laže jer je svaki segment života satkan od uspona i padova pa tako i majčinstvo, nema čovjeka niti žene, majke, bake kojoj nije teško…Dns živimo nekim užurbanim tempom, borimo se za egzistenciju, sto nam je briga u glavi i ono što tebi ili meni, nije bitno, u određenom trenutku ne odg onda se treba u skladu s tim ponašati 😊 samo slušaj svoje osjećaje❤️❤️
Sorry na dugom postu 🤣😁
Hvala ti na dugoj objavi :)
Ma razumijem ja da je tesko biti mama i roditelj, i da je puno neprospavanih noci i svega, ali ja nisam na toj valnoj duljini sad i ne uklapam se u price a konstantno ih slusam godinama, i nije mi smetalo do nedavno.. doslovno prijetaljice koje su nedavno rodile me zovu za neke savjete jer sam se naslusala svega uz 7ero necaka… ali nama ne ide, i zato postaje tesko ponekad.. kao sto kazes svatko ima svoj i najveci problem , samo sto sam ja ( i vecina nas tu) u manjini po tom pitanju, drukcije probleme imamo jel, pa..
gotova sam s ovom temom😅🙏🏼 sretno drage zene❤️
Dobitni! stimulacija Hilarus/Repromed (10/2024) ➡️ ET 1 morul. +(1🐧)➡️ Test +❤️ 10dnt β 86 12dnt β184
Drage cure, sve smo mi razlicite. Smatram da je svaki osjecaj bio on pozitivan ili negativan opravdan 🍀 Zaboljele se me mnoge trudnoce, jer bas kako je netko rekao drugima je to prelagano a tvoje tijelo kao da ne stima 😔 i sad se ispunjavam u brizi za malu curicu, lakse podnosim tuđe trudnoce, ali i dalje je tu sjeta kakav bi osjecaj bio biti trudna i priviti svoje tek rođeno dijetena grudi... I taj osjecaj ce me vjerojatno pratiti cijeli zivot ❤️
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Flowerson hvala ti 🙏🏽
Pandapanda Razumna potpisujem i grlim vas 💓
Mene nije sram reci da me par dana ta trudnoca u bliskoj obitelji itekako bolila, osjecala sam se da mi je oduzeta prilika gdje cemo mi muzevim roditeljima reci da ce postati deda i baka i dedi da ce postati pradjeda (cisto jer su svi, pa i mi, ocekivali da cemo mi prvi, a samim time sam i vizualizirala i veselila se tom trenutku). Osjecala sam se da necu moci ici vise nikad na obiteljska druzenja jer ce se samo pricati o toj bebici a nase jos nece biti..
I nisam se onda jos i krivila kaj se tako osjecam, vec sam te osjecaje prozivjela u svoj svojoj punini. Lupala sam u kauc, vristala, plakala, ocajavala.. i gle cuda, za par dana je bilo lakse. Za tjedan dana sam se vec i veselila necakinji.
i jednom kad sve mi ovdje vidimo taj plus, cvrsto vjerujem da cemo bit puno zahvalnija nego neke druge mame. Ja znam da cu biti strpljivija i zahvalnija na ovom iskustvu, i vjerujem da je NASA prica morala biti ispisana na ovaj nacin s nekim visim razlogom, kojeg cemo tek saznati. 🙏🏽💓
Nego 🤣Cure pitala sam al mi nije nitko odgovorio - je li normalno biti napuhan na kraju stimulacije i nakon aspiracije ili sam ja neki izuzetak? Nekako si mislim da je to od povecanih jajnika i 11 folikula koji su bili na njima.
09/23 stigla naša ljubav ❤️
07/24 FET x
09/24 FET x
11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić
Flowersonhvala ti 🙏🏽
Pandapanda Razumnapotpisujem i grlim vas 💓
Mene nije sram reci da me par dana ta trudnoca u bliskoj obitelji itekako bolila, osjecala sam se da mi je oduzeta prilika gdje cemo mi muzevim roditeljima reci da ce postati deda i baka i dedi da ce postati pradjeda (cisto jer su svi, pa i mi, ocekivali da cemo mi prvi, a samim time sam i vizualizirala i veselila se tom trenutku). Osjecala sam se da necu moci ici vise nikad na obiteljska druzenja jer ce se samo pricati o toj bebici a nase jos nece biti..
I nisam se onda jos i krivila kaj se tako osjecam, vec sam te osjecaje prozivjela u svoj svojoj punini. Lupala sam u kauc, vristala, plakala, ocajavala.. i gle cuda, za par dana je bilo lakse. Za tjedan dana sam se vec i veselila necakinji.
i jednom kad sve mi ovdje vidimo taj plus, cvrsto vjerujem da cemo bit puno zahvalnija nego neke druge mame. Ja znam da cu biti strpljivija i zahvalnija na ovom iskustvu, i vjerujem da je NASA prica morala biti ispisana na ovaj nacin s nekim visim razlogom, kojeg cemo tek saznati. 🙏🏽💓
Nego 🤣Cure pitala sam al mi nije nitko odgovorio - je li normalno biti napuhan na kraju stimulacije i nakon aspiracije ili sam ja neki izuzetak? Nekako si mislim da je to od povecanih jajnika i 11 folikula koji su bili na njima.
Ja sam bila jako napuhana oba puta, ali nisam znala jel to od stimulacije/aspiracije ili endometrioze, jer od tog imam cesto napuhan trbuh tzv. endobelly , druge cure?
Lalaland znam kako je to bilo, jer sam i ja u sličnoj situaciji.. i uzasno mi je bilo u pocetku, ali s vremenom sam se navikla i sad se radujem bas iz srca.. i isto su me pratili ti scenariji da ja moram prije.
Ali svjedocimo sve da nikada nista nije po redu i po ocekivanjima.. ali treba bit pozitivan.. i biti ce kad bude.. 💕💕💕 ali ce bit sto je najbitnije... 💓💓
Napuhanist nije cudna ja sam se svaki put nakon dvije aspiracije tako osjecala, a nisam niti jednom imala hiper.. prvi put 9 jajnih, drugi 12 tako da je sve to normalno dok god ne boli..
Sretno.. 💕💕💕💕
👩 1989., anovulacija, AMH 47,9
👨 1986., asthenozoo -> normo -> oligoasthenozoo / spermia
1 godina pokusavanja prije IVF, 1,5 godine u IVF
Vinogradska
1. 6/21 IUI, ❌
2. 10/21 prirodni ICSI ❌
dr. L
3. 12/21 stimulirani ICSI, ET ❌, ostala 2 🐧
3/22 prirodni FET 2 🐧, missed ab u 8tt ❌
4. 11/22 stimulirani IVF, ET ❌ ostala 4 🐧
2/23 stimulirani FET 2 🐧❌
ostala 🐧🐧🙏🙏
Bok, ja sam bila užasno napuhana nakon aspiracije čak do trenutaka da sam imala teze disanje.
Onda sam krenula s Utrogestanom 3 puta na dan, e onda sam se tek napuhala cijela.
Imam pitanje za vas ušla sam u 4-ti tj.T i ima dvije večeri pojavila mi se kiselina koja me užasno smeta kao da mi prži cijeli jednjak.
Dali se vama to ikako desavalo?
Tnx 🥰
🙍♀️ Neprohodni jajovodi
🙎♂️ Normo
11/2022 Poliklinika IVF
12 🥚 7 blastica
Transfer 2 embrija
Ostalo : 🐧🐧🐧🐧🐧
9dpt kućni test + Beta 104
11dpt Beta 198
20dpt Beta 3663
22.12 UZV u gest.VR. Vidi se plod.
Čekamo Uzv 29.12. Tad bi trebalo krenuti ❤️kucati
11.01 9tt srce kuca kao kuca 🥰🤰
Pandapanda Tockica89 hvala, ja jesam i inace napuhana al od odredene kombinacije hrane. Kad sam jela kako mi je naturopatkinja preporucila, bila sam ravna ko daska.
No zadnjih 5 dana mi je ujutro ok, a cim krenem jesti mi se trbuh napuse bas jako.
No danas mi je puno bolje neg jucer, bit ce sve ok, prvi put je pa mi je sve nepoznato :)
Hvala cure i sretno svima koji sutra nesto dočekuju (nisam jos ispratila sve) 💌
09/23 stigla naša ljubav ❤️
07/24 FET x
09/24 FET x
11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić
Pandapanda Tockica89hvala, ja jesam i inace napuhana al od odredene kombinacije hrane. Kad sam jela kako mi je naturopatkinja preporucila, bila sam ravna ko daska.
No zadnjih 5 dana mi je ujutro ok, a cim krenem jesti mi se trbuh napuse bas jako.
No danas mi je puno bolje neg jucer, bit ce sve ok, prvi put je pa mi je sve nepoznato :)
Hvala cure i sretno svima koji sutra nesto dočekuju (nisam jos ispratila sve) 💌
Ako je išta normalno u IVF, onda je to biti napuhan, nadut i prditi ako imaš sreće. Meni pomaže magnezij, stolica bude fakat fina 😂 i poslje aspiracije isosport to je onaj sok.
Doktori u IVF obično zabrane gazirane sokove i sve što napuhuje sa tim da u IVF se možeš napuhati i od sjedenja.
Kacusha taj osjećaj i trenutak kad staviš tek rođenu bebu na prsa je nešto što je od djetinjstva moja najveća želja. Kao što neke žene vole torbe a druge cipele.... Tako su meni "fetiš" bebe. Obožavam bebe. Bebe su moja furka. Cak mislim da sam fulala zanimanje zato što nisam npr primanja ili ona sestra na babinjacama... Možda će u drugom životu sve biti kako treba kad istrpim lošu karmu.
Kati daj nam pričaj kako ti je sa kćerkicom? Kako prolaze dani? Jel kuzi da si joj mama? Jel fino jede? Kako reagira okolina, susjedi kad vas vide? Jesu li svi sretni jer si mamica? Daj napiši duži post za moj gust 🙏💙🙏
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Pozdrav cure 😊
Imam pitanje za štopericu, istu sam dobila nakon postupka IUI, 7.12. Jutros sam radila test i pozitivan je, iako je crta blijeda ali tu je. Je li moguce da je test lazno pozitivan, tj. da je beta hcg jos od stoperice? To bi bilo 12 dana nakon stoperice trenutno.
👩 1992., PAI 4g/4g, MTHFR c/t
👨1988. 👍
10/2020 - missed a.b.
11/2022 -biokemijska
02/2022 -missed a.b.
04/2023 ➡️ ➕ /6+4 💕/ Veritas 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji