Cure ja sam vise zbunjena u vezi Petrove sto radi a sto ne, zanima me spermiogram. Muž ga mora ponoviti sad iza nove godine pa me zanima dal Petrova jos uvijek radi spermiogram ili se i taj dio zatvorio?
I zna li tko da li u Vinogradskoj rade spermiograme s obzirom da su poceli raditi ivf?
Vinogradska radi spermiogram jer su nama na odjelu odmah ponudili termin kada ga je doktor ponovno zatražio.
Barbi30 hvala ti. Znas slucajno koji je princip narucivanja? I koji je mail za narucivanje?
👩🏻 87. (AMH 2.7, vitamin D 133, hashimoto)
🧔🏻♂️85. (oligoasthenonecrozoospermia⏩️normozoospermia)
1️⃣02/2023▶️dr.Vrčić ▶️Gonal 150, Pergoveris 150, Orgalutran ⏩️ 4 x🥚▶️3x🐧🐧🐧▶️5.3. ET 1x🐧, ▶️beta❌▶️2x🐧🐧▶️4.5. FET 1x🐧▶️beta❌▶️2.6. FET 1x🐧▶️beta 12.dpt 1278▶️14.dpt 3066▶️uzv 7+1 💗It’s a boy 👶🏻💙
Stela da, odužilo ti se, ali za čas će to. Ma i bolje da si tako opuštena i da se ne utrkuješ s vremenom. ❤️ Za Korinu je sve kod kuće, tj u svim okolnim prostorijama, do Božića sno u stanu pa imam u miru vremena sve posložiti dok ona ne odluči doći, što se nadam i računam da neće biti ranije ☺️😅
Panda i ja se nadam da će se netko javiti jer je šteta da se ne nastave pratiti liste. Puno je "posla" u prvom mjesecu. Neka si se ti malo odmaknula i odmorila od foruma, treba maknuti misli malo od svega nekad.
Pandapanda jako mi je žao. Odtuguj to draga kako god moraš. ❤️ Šaljem zagrljaj..
Lalaland nakon transfera sve normalno osim dizanja, nemoj ni usisavati ako ne moraš, a i sve nepotrebno naprezanje smanji na minimum.
Takica drago mi e da je bebica dobro, baš olakšanje. A hematom znači da moraš mirovati?
.
Evo besplatan broj časopisa Život i neplodnost, božićno izdanje.
https://jumpshare.com/v/vFYtcNBPvtBQIjLph08j
31 👩❤️👨 33 TTC od 1.2019.
🙋🏼♀️1. 2020. vanmaternična (salpingectomia desno) -PCOS, AMH 72.40 Od 1.2022 : INOVO/INOFOLIC, koenzim q10 nano, Siofor, Folat 800mcg, vit D tekući 2500 IU
👱🏼♂️ astenozoospermia (>10%)
🏥KBC Split - 4/22 1. ISCI Gonal 125,cetrotide, Decapeptyl. Aspirano 11, 8 oplođenih, 14.5. ET 1 blastice ( 1 🐧) B 12 DNT 798,B 17DNT 7500 ➡️ 2.UZV 17.6.❤️ 7+4
Panorama ✔️stiže nam Korina❤️
[/url
Razumna Super si s pitanjima 😁 Da na Badnjak cemo, ima svoju sobu tako je naucila kod udomitelja i ima svoj mir 🍀 Super nam spava po 12h tijekom noci bez budenja 👍 Tortu jednu pravim ja, jednu baka 💕 zao mi je neki ljudi nemaju takta...
Dupla panda zao mi je, mozda da probas jos koji test? Znam kakav je osjecaj i kad si uvijek zamisljas te situacije da je poz test, bar meni tako bude. 💕
Ribic da posvojili smo curicu od 11,5mj. 🥰 Kako su tvojw curice? Jesu usklađene za spavanje i papanje? 🌺
Cure hvala sto se radujete bas kao prijateljice i dijelite nasu srecu... Voljela bih da potaknem ukoliko netko razmislja o ppsvojenju, a nije siguran da se odvazi na to 🍀
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Stela da, odužilo ti se, ali za čas će to. Ma i bolje da si tako opuštena i da se ne utrkuješ s vremenom. ❤️ Za Korinu je sve kod kuće, tj u svim okolnim prostorijama, do Božića sno u stanu pa imam u miru vremena sve posložiti dok ona ne odluči doći, što se nadam i računam da neće biti ranije ☺️😅
Panda i ja se nadam da će se netko javiti jer je šteta da se ne nastave pratiti liste. Puno je "posla" u prvom mjesecu. Neka si se ti malo odmaknula i odmorila od foruma, treba maknuti misli malo od svega nekad.
Pandapanda jako mi je žao. Odtuguj to draga kako god moraš. ❤️ Šaljem zagrljaj..
Lalaland nakon transfera sve normalno osim dizanja, nemoj ni usisavati ako ne moraš, a i sve nepotrebno naprezanje smanji na minimum.
Takica drago mi e da je bebica dobro, baš olakšanje. A hematom znači da moraš mirovati?
.
Evo besplatan broj časopisa Život i neplodnost, božićno izdanje.
https://jumpshare.com/v/vFYtcNBPvtBQIjLph08j
Da da mirovanje. Kaze ne mora strogo ali ja sam poslušna. 🤗
Sve za bebicu i 9 mj ako treba.🥰🥰
Uzivaj u spremanju stvarčica to je vjerujem poseban osjećaj.
Kacusa jos jednom naklon do poda za sve urađeno do sad i za ubuduće 💕
Mala G hvala draga kako kod tebe stoje stvari🥰
10/2022 Bahcceci, PGD zadovoljavajuci.FET 21.11. Beta 02.12.(104),4.12(210),6.12(518)UZV 6+0❤. Qualified 360 uredan. Stize nam devojčica 💗
RazumnaSuper si s pitanjima 😁 Da na Badnjak cemo, ima svoju sobu tako je naucila kod udomitelja i ima svoj mir 🍀 Super nam spava po 12h tijekom noci bez budenja 👍 Tortu jednu pravim ja, jednu baka 💕 zao mi je neki ljudi nemaju takta…
Dupla panda zao mi je, mozda da probas jos koji test? Znam kakav je osjecaj i kad si uvijek zamisljas te situacije da je poz test, bar meni tako bude. 💕
Ribic da posvojili smo curicu od 11,5mj. 🥰 Kako su tvojw curice? Jesu usklađene za spavanje i papanje? 🌺
Cure hvala sto se radujete bas kao prijateljice i dijelite nasu srecu… Voljela bih da potaknem ukoliko netko razmislja o ppsvojenju, a nije siguran da se odvazi na to 🍀
Pa stvarno je proces brzo prosao! Divno! Imat ce te i vi naljepsi Bozic 💗
Mi smo dobro, curke vise manje uskladene i fakat ok (zasada, hehe). Mislila sam da ce biti gore😂
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Evo curke da se i ja javim.. Zdnjih 4 tjedna je bilo turboletno...3 puta sam krvarila i bila u konstantnom strahu dali je sve uredu s trudnocom...i nastojala se odrzati sto pozitivnijom do UZV.. Jucer je bio UZV i hvala Bogu sve je uredu.. Ginekolog mi racuna da sam 10+3 tt, bebice su sad vec oko 4 cm, sto je sve normalno za tj trudnoce i dosta su aktivne, mada ja taj dio ne osjetim a i nemam jos stomaka :)... Jedino mi se ne svidja sto se ginekolog ogradjuje oko terapije koju uzimam i nece da me savjetuje dal da nastavim uzimat ili ne... kao to moram provjerit u Ifv centru.. jer su mi oni tu terapiju prepisali.. Sad oni tamo su mi pismenim putem rekli da moram do 12 tt uzimat terapiju i od tad se nismo ni culi ni vidjeli nit su mi oni pratili trudnocu tako da mi nema logike da oni odlucuju o tome dal trebam nastavit ili ne... tako da cu danas zvati ivf i vidjet sto ce mi reci.
👩🦰 33 hashimoto,čvor na štitnoj, PCOS,dijabetes tip 2
🧔39 loš spermiogram
15.7.21 prvi ICSI 8🥚➡️3 blasto ➡️ blasto2➡️ beta❌
17.8.21 FET 1 blasto➡️ ❌
29.10.21. 2ICSI 36🥚➡️ 9blasto➡️3.11 transfer2blasto➡️miss ab
12.4.22 FET2blasto➡️ beta❌
26.8.22 FET 2blasto➡️beta❌
24.10.22 FET 2blasto 3.11 beta 573 ❤️❤️
18.5.23. 2 preljepe curice ❤️❤️
Evo slike ponovljenog testa, nadam se da ce ovaj put stvarno biti sve ok 🥰
https://ibb.co/JrsTNSC
👩 1992., PAI 4g/4g, MTHFR c/t
👨1988. 👍
10/2020 - missed a.b.
11/2022 -biokemijska
02/2022 -missed a.b.
04/2023 ➡️ ➕ /6+4 💕/ Veritas 💙
Evo slike ponovljenog testa, nadam se da ce ovaj put stvarno biti sve ok 🥰
https://ibb.co/JrsTNSC
Juhuuu ja vidim crticu🥰🥰🥰💃💃💃💃💃
10/2022 Bahcceci, PGD zadovoljavajuci.FET 21.11. Beta 02.12.(104),4.12(210),6.12(518)UZV 6+0❤. Qualified 360 uredan. Stize nam devojčica 💗
Eva super test 🍀👍
Ribic, Takica hvala cure 💕 Ribic brzo smo posvojili jer je malena Romkinja, nazalost zbog predrasuda vecina ih jos uvijek ne zeli 😔 drago mi je da su curke dobro.
Alstromenia koliko sam citala vecina terapije ide do 12tt. Bitno da bebice rastu ✨
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
RazumnaSuper si s pitanjima 😁 Da na Badnjak cemo, ima svoju sobu tako je naucila kod udomitelja i ima svoj mir 🍀 Super nam spava po 12h tijekom noci bez budenja 👍 Tortu jednu pravim ja, jednu baka 💕 zao mi je neki ljudi nemaju takta…
Cure hvala sto se radujete bas kao prijateljice i dijelite nasu srecu… Voljela bih da potaknem ukoliko netko razmislja o ppsvojenju, a nije siguran da se odvazi na to 🍀
Pa sve me zanima 🥰 doslovno živim kroz tebe 💞
Znači 2 torte 🥳 onda sljedeću god moraju biti 4 😝.
A kićenje bora dakle tradicionalno hrvatsko i kršćansko 🇭🇷🎄 i ja ću tako. Okupimo se kod mojih roditelja na Badnjak svi svečano obučeni i dotjerani i onda kitimo bor, večeramo i onda se družimo do Polnoćke na koju svi skupa odemo.... Naravno kod vas će biti posebno veselje i sreća. Kruna svih Božica. Mogu samo zamisliti kako ćeš obuci svoju kćer, lijepo i prigidno a možda ćete se obući i slično 😀
Moja prijateljica je isto posvojila romkinju i isto ekspresno. Iako je koma da su ljudi takvi rasisti i nacionalisti u 21st. - svako zlo za neko dobro.
Btw ja puno razmišljam o posvojenju, ali još nisam spremna i zato mi puno znači tvoj pisanje i zahvalna sam ti na tome 💙🙏💙.
Takica bas mi je drago da je kod tebe sve super, uživaj u najljepšem poklonu u trbuhu za sve nas koje još nemamo tu radost za Božić.
Alstrimenija cestitam na blizancima, znači peti sretni transfer 🥰 vjerojatno si bila izgubila nadu i počela se lagano nervirati kad ono dvostruki dobitak 🥳🥳💞💞. Razumijem da si nezadovoljna zbog terapije jer se sad bojiš i "krivo disati" ali napravi kako su ti rekli i 100% će biti ok 💙🙏💙
J_Lo hvala na linku za časopis osjećam se kao da si mi dala Lastana. Stvarno si me jako obradovala 🥰 konačno nešto prilagođeno samo meni i nama. Hvala od 💚 stvarno prelijep božićni dar 🎄🎁
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶