Jutro :) ja jos cekam svoj spontani, beta je preko 15000,a moje cice vise nisu tako osjetljive...
Ja sam s godinama skoro vec otpisana, moje mogucnosti su drasticno limitirane, ali unatoc tome nikada nisam bila tuzna, ljuta, depresivna ili ljubomorna radi tudjih trudnoca. Meni je to nezamislivo. Mene vesele tudji uspjesi, iz prve ili stote, svaki novi zivot je radost, posebice kad je rijec kod meni bliskih osoba. Te zene nemaju nista s tim zasto moja trudnoca nije urednaniti ce ikada imati.
Na meni je da napravim sto mogu i koliko mogu da ostvarimo cilj, a ono na sto ne mogu utjecati, ne mogu. Prihvatila sam to. Ova trudnoca je u zastoju eto, dva mjeseca sam bila trudnica, uzivala u tome. Sada samo cekam da zavrsi da mogu sto prije u nove postupke. Bebe oko mene me vesele, gledam kako se smiju,gugucu, roditelje kako dizu bebe u zrak i snjufaju guzu i provjeravaju smrdljive pelene... Mene nikada icija teudnoca nije mogla rastuziti, bas suprotno. Isto kako me nikad neciji financijski uspjeh ili kupnja kuce ili auta nisu naveli da placem i da budem ljuta. To su njihovi zivoti,njihove pobjede, ja sam se fokusirala na svoj.
👮 36 oligoazstheno...
👩41 2019. biokem, 2020 spontani
6/2021 vanmatericna lijevo( lpsc, izvadjen jajovod)
7/2021 vanmatericna desno (metotrexat)
11/2021 Amh 10.8, tsh 1.05, granicna trombofilija
03/2021 histeroskopija (polip); lpsc uklanjanje i drugog jajovoda i ciste/serozni borderline tumor
10/22 ivf, 9🥚, oplodjeno 7, 5 blastica, 🐧🐧🐧
ET 04.11 - 5.dan, vracene 2 blastociste
10dnt, beta 104
12dnt beta 205
UZV 28.11
Stela_M hvala ti na podrsci!
Aha kuzim.. al ja podijelila kad mi ionako pokusavamo sve, da nam se zvijezde posloze, a nije mi neki teski zadatak bar preko dana lezati na lijevom boku umjesto na oba (onda kada cu lezati, ne planiram da to bude stalno)
Sad nakon berbe odmor a nakon transfera lagana šetnja zbog cirkulacije pod obavezno 😁🤭😊
Dada, imamo štene maltezera od 5 mj tako da ga secem(o) 6x dnevno 😄😄
Prjjavljujem da mene sad ovo ipak jace zateze i trbuh mi je ko da sam 4.mj trudna, a osjecaj je ko da sam progutala balon. 🫠
Nemoj se mučiti popij nešto za bolove dok smiješ, pij puno tekućine I papaj proteine i Iso sport si kupi i naravno odmor za sada 😁
Apsolutno me nis ne boli, samo jako zateze pa ne vidim smisao tablete protiv bolova.
Jeste li i vi tako napuhnute (bila sam i 3 dana prije asp, al jucer jos vise)?
Zasto proteine i zasto iso sport? Cist da razumijem. Iso sport ima secera a ja zbog IR secer ne jedem.
Luana svaka cast, al to ne znaci da ak nekoga boli saznati da je bliska osoba trudna, da nesto nije u redu s njim.. nismo svi isti.
Zato ja volim dobivati podrsku od terapeuta, jer on radi s tobom, tocno tobom kakav jesi i tobom koji si imao odredene traume - od rođenja pa do danas.
09/23 stigla naša ljubav ❤️
07/24 FET x
09/24 FET x
11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić
Cure, bio je tulum nocas 😄 zvali smo embriologa, rekla mi je "vidimo se u srijedu, imate 7 oplođenih koje cemo pustiti do blastociste" 🥰🙏🏽🤗💞🍾
09/23 stigla naša ljubav ❤️
07/24 FET x
09/24 FET x
11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić
Pročitala sam zadnjih par stranica i baš sam uživala čitati vaša razmišljanja. Svi smo različiti tj. Drugačije doživljavamo situacije oko sebe nakon naših neuspjeha, al baš zato sam sigurna da su sve naše emocije normalne, a ne neka ludost...
Luana, svaka ti čast na hladnoj glavi, možda neke žene jesu ljubomorne na tuđu trudnoću, al prije bih rekla da se radi o žalosti jer im je to podsjetnik da one to ne mogu ili nisu uspjele i naravno da to boli. Nadam se da ćeš brzo u novi postupak!🤞
Lalaland1991, super rezultat, sretno!!!🍀
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Ana26 sretnooo 🤞😘🍀
Dupla Pandice nisam upratila u kojoj si sad fazi. Znam da si u postupku. Sve sam nešto proletila. Kako si? 🤗
Stela M jel sve ok kod tebe? Kad se sprema novi Fet?
Rainbow Hope jel trudnica napokon otišla na odmor? 🥰
Flowerson jesi se oporavila?
Stvarno ne stignem pratiti. Nekad pročitam brzinski pa sorry ako sam izostavila koga.
Što se mene tiče, kratko info da sam odustala od nastavka postupka u KBC Split. Odlučila sam se potražiti druga mišljenja jer ne želim gubiti vrijeme. Zasad mi je savjetovano da ne žurim u novi postupak jer nema smisla da se mrcvarim. Imam još nešto malo pretraga napraviti da isključimo još par stvari. Ali fokus je ovaj put na suprugu za kojeg treba viditi gdje je problem. Kemo ne bi trebala biti uzrok lošeg spermiograma. Eto tražimo uzrok i pripremamo se za novi postupak da skratim priču. 😅
🙋♀️'88 - PCOS, 🙋♂️'91 - OAT
KBC Split
12/2021 - ICSI stimulirani ➡️ 2🥚, ET 2 dvodnevna ❌
4/2022 - ICSI stimulirani ➡️ 15🥚- 3
6/2022 - FET🐧❌
7/2022 - FET 🐧❌
10/2022 FET 🐧 - biokemijska ❌
Repromed
06/2023 - ICSI ➡️ 9 🥚, ET 1 morula, 🐧🐧
Beta 12.dnt 134, 14.dnt 343; stiže nam 💗
Panda, sve pet, ne uspijevam ni ja sve popratit 🤷♀️ Jesam, dobro sam. Čekam nalaze za trombofiliju, kontrolni pregled, pa onda svi brisevi i papa ponovno, krajem siječnja je planiran novi FET. Imaš već plan gdje ćete ići u postupak?
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Pročitala sam zadnjih par stranica i baš sam uživala čitati vaša razmišljanja. Svi smo različiti tj. Drugačije doživljavamo situacije oko sebe nakon naših neuspjeha, al baš zato sam sigurna da su sve naše emocije normalne, a ne neka ludost…
Luana, svaka ti čast na hladnoj glavi, možda neke žene jesu ljubomorne na tuđu trudnoću, al prije bih rekla da se radi o žalosti jer im je to podsjetnik da one to ne mogu ili nisu uspjele i naravno da to boli. Nadam se da ćeš brzo u novi postupak!🤞
Lalaland1991, super rezultat, sretno!!!🍀
Ja sam inace hipersenzibilna osoba i umirem i gusim se od placa na Lesie se vraća kući, kovrčava Sue, moj prijatelj Willie i sl filmove, ali u nasim situacijama zaista treba realizirati da tuga ili ljutnja zbog tudje trudnoce ne donosi nista dobro. To je vlastita nemogucnost suocavanja sa sobom... Mene tu svaki plus veseli i nadam se i uspjesnom i sretnom porodu svakog tog plusa, poprilicno licemjerno bi mi bilo cestitati tu nekoj, a biti u boli i agoniji jer je nekoj proslo iz prvog postupka ili sl...
Trebamo ostati i psihicki kao i fizicki zdrave da nam se ovaj put olaksa, energiju usmjeriti na ono sto mozemo popraviti... To je moj stav, zato danas ne rezem vene dok cekam da moja 6.trudnoca završi i 10godisnja borba se, nažalost, nastavi... A vrijeme mi opako otkucava... Morala sam to napisati, mozda nekoj zaista pomogne da hrabrije zakoraci dalje.... ❤️💋❤️❤️❤️❤️ Da, boli, naravno, ali proći će.... Mora.... Svima saljem veeeeeliki 😘😘😘😘😘😘
👮 36 oligoazstheno...
👩41 2019. biokem, 2020 spontani
6/2021 vanmatericna lijevo( lpsc, izvadjen jajovod)
7/2021 vanmatericna desno (metotrexat)
11/2021 Amh 10.8, tsh 1.05, granicna trombofilija
03/2021 histeroskopija (polip); lpsc uklanjanje i drugog jajovoda i ciste/serozni borderline tumor
10/22 ivf, 9🥚, oplodjeno 7, 5 blastica, 🐧🐧🐧
ET 04.11 - 5.dan, vracene 2 blastociste
10dnt, beta 104
12dnt beta 205
UZV 28.11
Ja sam inace hipersenzibilna osoba i umirem i gusim se od placa na Lesie se vraća kući, kovrčava Sue, moj prijatelj Willie i sl filmove, ali u nasim situacijama zaista treba realizirati da tuga ili ljutnja zbog tudje trudnoce ne donosi nista dobro. To je vlastita nemogucnost suocavanja sa sobom… Mene tu svaki plus veseli i nadam se i uspjesnom i sretnom porodu svakog tog plusa, poprilicno licemjerno bi mi bilo cestitati tu nekoj, a biti u boli i agoniji jer je nekoj proslo iz prvog postupka ili sl…
Trebamo ostati i psihicki kao i fizicki zdrave da nam se ovaj put olaksa, energiju usmjeriti na ono sto mozemo popraviti… To je moj stav, zato danas ne rezem vene dok cekam da moja 6.trudnoca završi i 10godisnja borba se, nažalost, nastavi… A vrijeme mi opako otkucava… Morala sam to napisati, mozda nekoj zaista pomogne da hrabrije zakoraci dalje…. ❤️💋❤️❤️❤️❤️ Da, boli, naravno, ali proći će…. Mora…. Svima saljem veeeeeliki 😘😘😘😘😘😘
Pa ti si sve krivo shvatila. Nismo mi ljute ili tuzne jer je netko trudan ili mu trudnoća super ide, nego smo ljute i tužne radi sebe, jer nama to ne ide jer smo mi "promašaj". Meni je glupo izigravati sveticu pa i ovako anonimno jer sam krvava ispod kože i glumiti da mi je sve pet kad nije. Meni su trudnice prekrasne, mistične a bebe savršene, volim i jedne i druge ali mi je koma što ja ne mogu ono što svi mogu. I btw imam prijateljicu sa 4 prekrasna sina ali nikada nebi poželjela biti na njenom mjestu ili mjenjati se sa njom, kakav god moj život je moj život i nebi se mijenjala ni sa Blake Lively a ona mi je u svakom polju života 🔝
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Ja sam inace hipersenzibilna osoba i umirem i gusim se od placa na Lesie se vraća kući, kovrčava Sue, moj prijatelj Willie i sl filmove, ali u nasim situacijama zaista treba realizirati da tuga ili ljutnja zbog tudje trudnoce ne donosi nista dobro. To je vlastita nemogucnost suocavanja sa sobom… Mene tu svaki plus veseli i nadam se i uspjesnom i sretnom porodu svakog tog plusa, poprilicno licemjerno bi mi bilo cestitati tu nekoj, a biti u boli i agoniji jer je nekoj proslo iz prvog postupka ili sl…
Trebamo ostati i psihicki kao i fizicki zdrave da nam se ovaj put olaksa, energiju usmjeriti na ono sto mozemo popraviti… To je moj stav, zato danas ne rezem vene dok cekam da moja 6.trudnoca završi i 10godisnja borba se, nažalost, nastavi… A vrijeme mi opako otkucava… Morala sam to napisati, mozda nekoj zaista pomogne da hrabrije zakoraci dalje…. ❤️💋❤️❤️❤️❤️ Da, boli, naravno, ali proći će…. Mora…. Svima saljem veeeeeliki 😘😘😘😘😘😘
Mislim da nitko od nas kome tesko padaju trudnoce nije licemjeran niti bezobrazan nego teze prihvaca i shvaca svoju situaciju u odnosu na druge. Da sam sretna zbog svake uspjesne trudnoce, nije opce upitno, i vjerujem da moja okolina ni ne primjecuje koliko me to zalosti jer sam ona osoba koja ih obasipa poklonima i porukama vezano uz bebice… al da mi se teze postaje druziti i ici na krstenja je, al ne iz ljubomore ili sebicnosti vec iz teskoce prihvacanja da nama ne ide… nismo svi isti.
29🧔🏽♂️30 👩🏽🦱 Endometrioza , AMH 4,3 pmol/L
3x stimulacija u Beta+ (09/22, 12/22 i 06/23) sve 👎🏼
1x stimulacija u IVF polik. (03/2023) 👎🏼
1x prirodni cik. Beta + (07/2023) 👎🏼
1x stimulacija Repromed (09/2023) 👎🏼
1x FET Repromed (10/2023) 👎🏼
1x stimulacija Hilarus/Repromed (05/2024) 👎🏼
Dobitni! stimulacija Hilarus/Repromed (10/2024) ➡️ ET 1 morul. +(1🐧)➡️ Test +❤️ 10dnt β 86 12dnt β184
I dapace na ovom forumu svaku osobu iskreno postujem iako ne poznajem jer prolazimo slican i tezak put, i svaki vas plus mi srce zatitra i dode drago jer prolazimo puno tezi put nego spontane trudnoce, koje nisu manje vrijedne, nego ne traze toliko paznje i podrske na svom putu..
29🧔🏽♂️30 👩🏽🦱 Endometrioza , AMH 4,3 pmol/L
3x stimulacija u Beta+ (09/22, 12/22 i 06/23) sve 👎🏼
1x stimulacija u IVF polik. (03/2023) 👎🏼
1x prirodni cik. Beta + (07/2023) 👎🏼
1x stimulacija Repromed (09/2023) 👎🏼
1x FET Repromed (10/2023) 👎🏼
1x stimulacija Hilarus/Repromed (05/2024) 👎🏼
Dobitni! stimulacija Hilarus/Repromed (10/2024) ➡️ ET 1 morul. +(1🐧)➡️ Test +❤️ 10dnt β 86 12dnt β184
Sortiraj odgovore
Najstariji