Stela M, Panda panda, Ana hvala cure na lijepim željama.
Evo javljam se i sa lijepim vijestima.
Danas na 6+0 smo vidjeli kucaje❤
Smedjarenja nema za sad nema ni hematom na UZV.
Jednom sedmično UZV do prenatalnog testa.🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Laboratorija uredna CRP miran, u urin par Er sto je i za očekivati. Mirovanje i dalje.
Sve vas grlim i saljem pozitivne vibracije 💓💓💓💓
10/2022 Bahcceci, PGD zadovoljavajuci.FET 21.11. Beta 02.12.(104),4.12(210),6.12(518)UZV 6+0❤. Qualified 360 uredan. Stize nam devojčica 💗
Takica vidiš da je na kraju sve ispalo dobro... 💕💕💕
👩 1989., anovulacija, AMH 47,9
👨 1986., asthenozoo -> normo -> oligoasthenozoo / spermia
1 godina pokusavanja prije IVF, 1,5 godine u IVF
Vinogradska
1. 6/21 IUI, ❌
2. 10/21 prirodni ICSI ❌
dr. L
3. 12/21 stimulirani ICSI, ET ❌, ostala 2 🐧
3/22 prirodni FET 2 🐧, missed ab u 8tt ❌
4. 11/22 stimulirani IVF, ET ❌ ostala 4 🐧
2/23 stimulirani FET 2 🐧❌
ostala 🐧🐧🙏🙏
Tockica89 hvala ti. Pripremila sam se na puno gore bolove, ovo malo zatezanja je nista.
Mirujem, uzivam, uzela sam i bolovanje jer mi je posao dosta dinamican😄
I cure, par stvari koje sam prvi put cula od curke koja je lezala samnom danas i ima vec dijete iz ivfa:
- na sv.duhu rade po novom akunpunkturu (njoj su radili, nznm koja je tocno indikacija) prije trasfera kako bi bolje pripremili maternicu
- doktori vikenom nekad rade, nekad ne - ovisno o potrebi
- unatoc aspiraciji u petak, dobila sam uputu da embriologa zovem vec sutra ujutro - dakle ne mora se cekati pon. 🥰🙏🏼
E i da, aspiraciju mi je radila dr.Luetic koja je predivnaaa, u op.sali me pitala koju bozicnu pjesmu da pustimo tak da sam zaspala uz Fritulu 💞
09/23 stigla naša ljubav ❤️
07/24 FET x
09/24 FET x
11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić
Iii, zaboravila sam jos jedno - da je, prilikom odmaranja/lezanja nakon transfera, preporucljivo lezati samo na lijevom boku, iz istog razloga kao i kasnije u trudnoci 🤷♀️
07/24 FET x
09/24 FET x
Evo da se i ja javim. Prošlu trudnoću sam stalno krvarila i sve je bilo ok…
U ovoj sam nekako imala osjećaj da nešto ne štima..
Krvaruckanje od prošlog petka pa 3 dana ne, pa u utorak opet pa sam išla dr. koji je rekao da je za sad sve ok (plod se još nije vidio, ali nije ni trebao) i danas me bas bolio trbuh ujutro i jednostavno sam znala, a u KBCu su potvrdili da me napustila moja mrvica. 💔
Sreća u nesreći je da sam imala potpuni spontani…
Nadam se boljoj 2023. I svima Vam želim svu sreću ❤️
❤️🩹🥺drži se.
Eto bar da se ne mučiš je bio potpuni
KBC Split
- poliklinika Šparac
-Pfc Prag
3 IVF stimulirana❌
1 u prirodnom ciklusu❌
Pfc Prag
12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
06/23 transfer 4 .dan
3.7. beta 1535
27.02. 24. Stigao mali miš F🥰
Cure, moja prva aspiracija je prosla (u opcoj anesteziji), imamo 11 oocita 🤗🤗
Zasad me samo zateze kad hodam, vjerujem da ce tako i ostati.
Flowerson mislim da su tvoji osjecaji sasvim u redu i probaj si ih dopustiti.
Ja sam uslijed naseg najgoreg perioda (pred odluku da idemo na ivf), saznala da mi je sogorica ostala prirodno trudna iz drugog pokusaja. Dozivjela sam blagi psihicki slom, sjedila sam satima na podu tus kabine i kuhinje, i ridala uz dubine duse.. emocije se trebaju dopustiti i propustiti 💌💓 sada se naravno jako veselim sto cu postati strina!
Puse svima 😘
🎉neka budu sretnih tih 11.
KBC Split
- poliklinika Šparac
-Pfc Prag
3 IVF stimulirana❌
1 u prirodnom ciklusu❌
Pfc Prag
12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
06/23 transfer 4 .dan
3.7. beta 1535
27.02. 24. Stigao mali miš F🥰
Ja sam uslijed naseg najgoreg perioda (pred odluku da idemo na ivf), saznala da mi je sogorica ostala prirodno trudna iz drugog pokusaja. Dozivjela sam blagi psihicki slom, sjedila sam satima na podu tus kabine i kuhinje, i ridala uz dubine duse.. emocije se trebaju dopustiti i propustiti 💌💓 sada se naravno jako veselim sto cu postati strina!
Puse svima 😘
Ovo za šogoricu (kod mene nije riječ o šogorici) sam i ja doživjela nedavno, ali nisam htjela pisati o tome zbog srama . U sred moje agonije još i to. Osjećala sam se kao potpuni promašaj i još se tako osjećam jer ispada da ne mogu najjednostavniju stvar na svijetu...
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Puse svima 😘
Ovo za šogoricu (kod mene nije riječ o šogorici) sam i ja doživjela nedavno, ali nisam htjela pisati o tome zbog srama . U sred moje agonije još i to. Osjećala sam se kao potpuni promašaj i još se tako osjećam jer ispada da ne mogu najjednostavniju stvar na svijetu…
Slazem se za ovo … i ne znam jel ja to samo primjecujem vise ili se stvarno puno vise dogada od kad smo poceli radit na trudnoci .. ali doslovno nevjerojatne prirodne trudnoce se dogadaju oko mene od bliskih osoba i prijateljica i svaki put me to jako pogodi..od toga da slucajno s novim deckom prvi put spava, do s spolnim bolestima kad nesmiju ostat trudne do tjedan dana nakon svadbe (dvije) do kroz zastitu, uz pijanstvo , uz muza kojeg testira na drogu……….sve u zadnjih godinu dana… i skuzila sam da sam pocela nesvjesno izbjegavat kontakt i druzenja s drustvom sto su dobili dijete u zadnjig god dana, jednostavno mi je pretesko 😣 i bed mi je nejavit se cesce i pitat kako su i sve al bas me to pogada (a nitko nezna osim mene i muza da idemo na mpo pa jos teze moze itko skuzit moje nejavljanje i nedruzenje vjv)
😪 bas borba psihicka zene moje, tesko mi je to shvatit i prihvatit jos uvijek… pazimo se trudimo, izbacujemo sve lose iz prehrane i navika, koristime gro dobrih suplemenata, pikamo se, sve po psu.. i ne ide 😥 oduvijek sam htjela veliku obitelj, doslovno 4-5 djece od kad smo mm i ja poceli ozbiljnije pricati planiramo ali evo, zivot… nadamo se bar jednome ikada sad…
29🧔🏽♂️30 👩🏽🦱 Endometrioza , AMH 4,3 pmol/L
3x stimulacija u Beta+ (09/22, 12/22 i 06/23) sve 👎🏼
1x stimulacija u IVF polik. (03/2023) 👎🏼
1x prirodni cik. Beta + (07/2023) 👎🏼
1x stimulacija Repromed (09/2023) 👎🏼
1x FET Repromed (10/2023) 👎🏼
1x stimulacija Hilarus/Repromed (05/2024) 👎🏼
Dobitni! stimulacija Hilarus/Repromed (10/2024) ➡️ ET 1 morul. +(1🐧)➡️ Test +❤️ 10dnt β 86 12dnt β184
Bejbe2018 hvala🙏🏽
Razumna u redu je tako osjecati se na kratko, al po tvojim porukama ja bih ti od srca savjetovala da potrazis pomoc. Govori ti to osoba koja godinama vec ide na psihoterapiju kao self-care i nemrem zamislit da bih toliko narasla i ocvrsnula kao osoba bez svoje terapeutice.
Pandapanda razumijem te, i ja mastam o troje, tu sam za tebe 💓 cure, njezno prema sebi jer ovo je jedna od najtezih zivotnih stvari koje jedna zena moze prolaziti..
07/24 FET x
09/24 FET x
Pandapanda dobitni transfer mi je bio transfer s najmanje simptoma, jedino različito je da mi je taj dan kad sam radila test bilo muka nakon što sam pojela ručak, isto i dva dana prije testa, ali recimo dan prije testa se prejela u indijskom restoranu i sve super 🤷 tako da su ti simptomi mačak u vreći prema mojem iskustvu...
Mimi stvarno mi je žao da je tako ispalo 😔
Takica čestitam na ❤️🥳 vjerojatno imaš osjetljiv cerviks kao i ja, samo polako iz tjedna u tjedan 💪
Lalaland odličan broj 💪💪💪 nek se čim više oplodi! I slažem se s tobom, psihoterapija je izvrstan alat i inače, a u mpo-u pogotovo, ja sam se isto jako teško nosila s trudnoćama drugih, svi su ti osjećaji normalni, ali psihoterapija mi je u svemu izuzetno pomogla ❤️
👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
4/21 Missed ab
10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
11/2024 FET 💔
1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵
Sortiraj odgovore
Najstariji