Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dashuri
    15. Prosinac 2022. 19:56

Afrodita06

Sani88 🙏🍀🤰💕

Lalaland to znači da ti gin nije " pružene ruke" što se tiče uputnica 😁, kao recimo ni moj 🙄. To znači da ti ivf dr mora dati pisanu preporuku a onda ti tvoj gin mora pustiti uputnicu za vit D i zapravo sve sto traze , a to isto znači da ti ni ivf dr ne može direktno pustiti nikakve uputnice ni recepte, sve inace ide preko gina-a. Probaj sa opcom praksom (LOM).
    Ribic, Domleon prekrasne su vam bebice 😍😍😍, uživajte 🤗🤗
    Rainbow i prekrasna sličica sa UZVa 😍🤗
    Afrodita zaista se ne kužim u prenatalne testove, ali mi je zanimljivo da nisi dobila nikakvo obrazloženje od labosa gdje si vadila krv zašto je to tako, što kaže tvoj doktor?
    Takica smedjarenje znači stara i zaostala krv, moguće da sad izlazi još od prije nekakva ozljedica, dobro je dok nema svježe krvi, mada je se pokazalo da su u ivf-u jako česta krvarenja, drži se 🤗

Evo sad sam tek dobila nalaz drugog testa Panorame. I dalje piše da je nedovoljno fetalne frakcije ali mi je dr gdje sam vadila krv objasnila da je dovoljno fetalne frakcije za testiranje ali kad ju testiraju iz nje ne mogu izvući dovoljno za rezultate i da trebam ponoviti test. Luda kuća al evo što da radim.
    Danas mi je isto napravila uzv i sve što je mogla vidjeti je u redu. Tako da ne znam što da kažem

Moram uletit i napisat da i nama nije bilo dovoljno fetalne frakcije. Valjan nalaz Panorame nam je došao tek sa 16+2tt.
    Isto sam izgubila sve živce, više mi je to bilo stresno nego nepravilno duplanje bete.
    Na kraju, moj mali smotuljak mi je živ, zdrav, prav i u rukama 💗
    Samo hrabro mama, treba nekad vjerovat vlastitom osjecaju.

05.12.2022 💗

bejbe2018
    15. Prosinac 2022. 22:12

Rainbow_Hope 🌈

Leeloo101ne znam koji je bio kontekst razgovora, ali mi smo si isto u trenucima očaja znali svašta izgovoriti, da ne možemo više, da odustajemo, kad bismo se ohladili, napravili bismo plan za dalje. Samo sam ti htjela reći da, iako su teške, takve su situacije nažalost uobičajene kad smo pod tolikim stresom tijekom postupaka… Grlim te i želim da se što prije sve unormali 🤗
    IvonaSija sam od "običnih" prenatala pila i još uvijek pijem Novalac, njegova jedina mana je da nema kalcija (a nema ga zato što ako se zajedno uzimaju kalcij i željezo, željezo se ne apsorbira), ali kalcij je lako unijeti prehranom pa samo treba pripaziti da konzumiraš mliječne proizvode. Uvijek je dobro uključiti i Q10, ali ubiqinol oblik.
    J_Lobebice se razvijaju svojim tempom, ali to što kažeš, najbitnije je da Korina razvija iz tjedan u tjedan ❤️. Vjerujem da ti je dosta svega, i meni je već sve teže, a ti si još skoro mjesec dana ispred, svaka ti čast kako si to izdržala.
    Pandapandastvarno mi je žao da nema blastica, ali sad sve nade polažemo u mrvice u tebi, vidiš kako našaRibicnikada nije dobila blastice, a sada ima dvije ljepotice - preslatke su Nia i Kali 🤩🤩🤩 Nadamo se istom rezultatu i kod tebe 💪Žao mi je da te još dodatno muče bolovi, ali onako iz prikrajka ću reći da su mene jajnici boljeli nakon aspiracije samo u dobitnom ciklusu, pretpostavljam pod utjecajem bete 🤞
    lalaland1991kod tebe je odlična situacija, sretno sutra i nek bude što više kvalitetnih 🤞uputnicu za vit. D meni je davao ginekolog, tako da ti sestra laže
    bejbejeste vi radili kariograme, nisam uspjela popratiti? Idete li zbog toga na PGD? Piješ li Q10?

Jesmo,nije uredan.Zato je PGD.

Nisam jer me nisu tražili iz klinike .
    Novalac ,vit.C i vit.D

KBC Split
    - poliklinika Šparac
    -Pfc Prag
    3 IVF stimulirana❌
    1 u prirodnom ciklusu❌
    Pfc Prag
    12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
    06/23 transfer 4 .dan
    3.7. beta 1535
    27.02. 24. Stigao mali miš F🥰

Kacusha
    16. Prosinac 2022. 06:32

Cure malo slabije pratim, ali sam uz sve vas 💕
    Dashuri cestitam na bebici, volize se i mazite. ❣️
    Leptirice 33 odlicna beta 🍀🌺
    Afrodita nadam se da ce sad biti nalaz uspjesan, uvijek se nesto mora zakomplicirati 🦄
    Luana jako mi je zao sto se ovo događa. Saljem ti puno snage da prođe sto brze i bezbolnije 🌈
    Avocado pa stigao je kraj??? Me mogu vjerovati, drzi nam se na porodu i uzivaj u malom smotuljku. ✨💖
    Svim ostalim curama koje sam preskocila sretno. 
    Razumna ides li sad kod Skvorca ili?
    Ja sam histeroskopiju ostavila za 1mj,ici cu u IVF. I onda FET u ciklusu iza toga. 😁

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

Maha
    16. Prosinac 2022. 07:13

Dobro jutro svima! Ja sam relativno nova na forumu, javila sam se prije cca mjesec dana za vaše mišljenje o MPO u drugim bolnicama, osim Petrove jer sam tamo obavila 2 postupka koja su rezultirala trudnoćama 🥰, ali one su završile missed abb-om. Htjela sam javiti da sam se na kraju odlučila za Vinogradsku i za sada imam pozitivne dojmove. Pacijentica sam dr Bolanče..Kakva su vaša iskustva s  dr B.? Meni se čini ok. Prije  tjedan dana sam imala ET, a 21.12. vadim betu.🤞 Želim svima sreću, snagu i strpljenje da ostvarimo ono što želimo. 🙂

Butterfly 🦋
    16. Prosinac 2022. 08:12

Drage, kad bi najranije mogao pokazati test pozitivno za ET dvodnevnih? Negativna sam i nestrpljiva pa da skratim muke🙈
    Aapiracija 7.12, ET 9.12.?
    Hvalaa❤️

29🧔🏽‍♂️30 👩🏽‍🦱 Endometrioza , AMH 4,3 pmol/L
    3x stimulacija u Beta+ (09/22, 12/22 i 06/23) sve 👎🏼
    1x stimulacija u IVF polik. (03/2023) 👎🏼
    1x prirodni cik. Beta + (07/2023) 👎🏼
    1x stimulacija Repromed (09/2023) 👎🏼
    1x FET Repromed (10/2023) 👎🏼
    1x stimulacija Hilarus/Repromed (05/2024) 👎🏼
    Dobitni! stimulacija Hilarus/Repromed (10/2024) ➡️ ET 1 morul. +(1🐧)➡️ Test +❤️ 10dnt β 86 12dnt β184

Razumna
    16. Prosinac 2022. 08:52

Flowerson

Razumna, da, uvijek mi suze dođu kad pročitam da netko ima spontani u kasnoj trudnoći.. teško je i nama, al kad je kasnije je još gore. 😔 Drago mi je da sam sve podnijela kako jesam, al to će uvijek biti dio mene.. Tko zna, možda ne budem morala na FET, možda se desi novogodišnje čudo 🤭 ionako nismo imali priliku pokušavati već jako dugo. Bit ćemo obe mame, ne sumnjam u to uopće. Da će nam bit stresno, hoće…al uspjet ćemo.

Divno je dok vjeruješ u čuda 💙🙏💙 ja sam recimo tu dimenziju izgubila, jednostavno ne vjerujem da se meni po tom pitanju može dogoditi išta lijepo bez izv. Ja se isto nadam da ću biti mama pa makar i sa 40 ili 45. I znam da je samo pitanje u broju pokušaja, tj da je to čista statistika.
    Kacusha u Škvorcu sam upisana za 1 tj 2 mj. Krajem 12mj očekujem mjesecnicu pa moram tad otići na još jedan uzv da vide jeli sve ok i muž na njihov spermiogram.
    Na sve još mi je i obiteljski pas koji je kod roditelja imao moždani. A već ima 14g i preživio je i trovanje, rak i kemoterapiju i 2 moždana i par god nakon svega je bio super i sad ovo. Znam da ne može živjeti vječno i da kad tad mora doći njegov zadnji dan ali mi je baš teško jer je super pas, veliki beba pas. Za sad se oporavlja, vraćaju mu se osjeti, jučer je bio baš dobro samo se nadam da to nije poboljšanje pred smrt. 

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

Rainbow_Hope 🌈
    16. Prosinac 2022. 09:01

Pandapanda

Drage, kad bi najranije mogao pokazati test pozitivno za ET dvodnevnih? Negativna sam i nestrpljiva pa da skratim muke🙈
    Hvalaa❤️

Ja sam sjenu dobila 9. dan nakon transfera navečer, na nekom kineskom testu, ali to smo gledali pod svjetlima, proučavali 🤭 10. dan popodne se već super vidjelo na muller trakici, znači 18.-19. 12. možeš piškiti 🤞

👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
    4/21 Missed ab
    10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
    3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
    4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
    5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
    11/2024 FET 💔
    1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵

Takica
    16. Prosinac 2022. 09:27

Pandapanda

Hvalaa❤️

Ponedeljak neki super osjetljivi🤞🥰🥰🥰
    Srecno sve znam kako ti je ista sam bila sa testovima sad mi je tako od UZV do UZV🤷‍♀️💕
    Zbog mog povremenog dnevnog smedjarenja danas naručena na pregled🥰💖

10/2022 Bahcceci, PGD zadovoljavajuci.FET 21.11. Beta 02.12.(104),4.12(210),6.12(518)UZV 6+0❤. Qualified 360 uredan. Stize nam devojčica 💗

Stela_M
    16. Prosinac 2022. 09:40

Takica sve su ti već cure rekle nadam se da je smeđarenje stalo, javi nam se poslije pregleda 🤞🤗😍
    Afrodita žao mi je što te toliko zaj.. ta Panorama nadam se da će ti sada napokon doći rezultati 🤞🤗😍
    Avocado kada sam vidjela post već sam pomislila to je to stigao je Niko 🤭🤭 a njemu je malom prascu lijepo kod mame 🤗❤️😍
    Flowerson, Razumna žao mi je cure zbog svega što prolazite,  šaljem hug 🤗❤️
    Rein hvala srećo ali ja stvarno nemam vremena za liste i s druge stane mislim da bi se pogubila u tim listama 🙄 pusa za tebe i Sofiju 🤗❤️❤️
    Kacusha kako si? Kako je Emili? 🤗❤️❤️
    Sani šaljem hug 🤗❤️❤️
    Dupla Panda je su li bolovi prestali? 🤗

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

Butterfly 🦋
    16. Prosinac 2022. 12:02

Hvala Reinbow i Takica, dale ste mi nadu, grozna sam s racunanjem i strpljenjem ❤️ naravno ja zbunjoza sam jutros isla napravit i zbedirala se… znaci pon.. cekat cu🙈🤞🏼 Rein s obzirom da smo u vrlo slicnoj pocetnoj fazi, jesi imala ikakve simptome do testa? Jer ja nista… osim bolnih grudi al to pripisujem utricima.. 🙈
    StelaM jesu jesu prestali, tj samo neka tupa bol kao menstrualni znali bit zadnjih par dana , al sve manje i to.. neusporedivo s proslim vikednom.. samo se nadam da to nije nastetilo mrvicama..nisam naknadno mjerila CRP.. 

29🧔🏽‍♂️30 👩🏽‍🦱 Endometrioza , AMH 4,3 pmol/L
    3x stimulacija u Beta+ (09/22, 12/22 i 06/23) sve 👎🏼
    1x stimulacija u IVF polik. (03/2023) 👎🏼
    1x prirodni cik. Beta + (07/2023) 👎🏼
    1x stimulacija Repromed (09/2023) 👎🏼
    1x FET Repromed (10/2023) 👎🏼
    1x stimulacija Hilarus/Repromed (05/2024) 👎🏼
    Dobitni! stimulacija Hilarus/Repromed (10/2024) ➡️ ET 1 morul. +(1🐧)➡️ Test +❤️ 10dnt β 86 12dnt β184

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.