j_lo Ovo izgleda ovako divno na statistici. Nadamo se da će tako i zaista biti. Ja sam jutros radila test, bio je negativan. Neću reći na žalost jer nada je tu do srijede. Od simp i dalje temp 37 stupnjeva, grudi otečene,sa plavim venicama i povremeno malo dolje osjetim kao grčeve. E sada budemo vidjeli u srijedu jeli išta ili ništa
Nije me bilo jer sam imala problema sa logiranjem, zaboravila sam kor. ime
🧔🏻♂️35 , 🙍♀️35
03/2019 IVF-ICSI Podobnik
03/2019 ET - beta 0 ❌
05/2019 - FET beta +
02/2020- STIGLA CURICA 💗
11/2022- FET Alea Fertility= beta 0❌
02/2023 - FET; beta 3.03🤞❌
03/2024 - MPO Alea Fertility
04/2024- FET u čekanju 1❄️
23.04.-FET
06.05.- Beta 🤞🏻❌
09/2024.- 3. MPO
02.10.2024.- mogući transfer 🫶🏻🤞❌
💚💚Izađi kao pobjednik u ovoj igri živaca💚💚
PiaBuu bilirubin ukazuje na neke "probleme" sa jetrom prilagodite prehranu, uvedite čajeve u svoju svakodnevnicu izbaciti gazirano i okrenite se zdravoj prehrani dns je sve javno dostupno a Google je the Best friend 😁
Zab sam ti odg što je moj dragi uzimao za plivača
Vit c,d,e selen, cink, biotin, omega, maca, l carnitin, tribestan, folna milsim da je to sve 😉🤣
Što se tiče PGD-a to ti je preimplantacijska genetska dijagnostika znači embrij se testira na određene genetske i druge pizdarije, što kod nas naravno nema jer su takve analize preskupe nekada embrij može izgledati savršeno a recimo genetski može biti loš zato je to super stvar ali bojim se da kod nas u Hrv neće to tako skro zaživjeti 🤷♀️
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Tinčica žao mi jeRazumna kako si?
Joj koma sam. Nikad gore. Muž sutra ide na put i neće ga biti 5 dana. Mama me danas za ručkom toliko uvrijedila da sam se digla od stola i otišla kući 👀 cijeli dan sam provela u suzama 😭 voljela bi udomiti ili posvojiti djecu ali muž nije za to a ja ga ne želim nagovarati.
Apsolutno sam prestala smedariti, ne gine mi kiretaza. Nedostaje mi posao i skrivanje iza posla.
Nadam se da cu smoci snage da normalno proslavim Božić. Muž je sav u poslu i samo je time okupiran... Osjećam da tratim život dok čekam dijete, prodose mi lijepe godine dok ja strpim i nesto iščekujem i to me žalosti
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
annaboleyn, slazem se, al mislim da se umjsto MPO-a moze napraviti prije inseminacija, isto analiziraju embrij?! PGT,sta je to?
Takica, neki ginekolog mi govori da je dok drugi da nije i tako… vrtimo se u krug s tim TSH, na ljeto mi je bio 1,54 i sada ga vadim neki dan 4.77, ne razumijem zasto se povisio a na terapiji sam, cak je i visi od kada sam saznala za hashimoto ove godine… tako da,sad sam na terapiji 50 eurotirox.
Stela,slazem se s tobom ali bas sam pricala sa svojim i ne zna kako bi uspio dat uzorak tamo.. Razmisljala sam da pije dva profertila umjesto 1,sta tvoj pije?
Leeelooo, mozda prije inseminacija onda? paaaa, i on i ja imamo malo povisen bilirubin,tako da to ima veze i s time.. caj od sikavice mozda…
Sani88, mislim da smo od nalaza napravili sve sta se moze, jos cu samo za dragog hormone,folat,b12 i vit d.. on je pio sumamed dok sam ja samo dobila dalacin kremu. Dal onda ima nesto bolje od profertila ili ? pretpostavljala sam da ce mu on bit dovoljan, svakako cu ga staviti na dvije doze.. a vjezbat ce morat,isto kao i prehranu poboljsat
Mnogi muškarci misle da će tamo imati problem, ali najčešće uspiju.. imaju tamo "pomagala"
Jednom dok sam čekala, cura je priskočila svome u pomoć... tako da...
Sve se moze👍
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Stela, hvala 🤗 ako ti nije problem ili možda imaš već negdje sve spremljeno, jel možeš poslat koje točno proizvode je pio tvoj muž od tih dodataka? Mi isto mislimo uvest da uzima sve odvojeno, mislim da je tako bolje i isplativije...samo treba izabrat dobar suplement, a ne nešto žnj...ne znam ni u kojim dozama bi bilo ok uzimat dnevno...thx. 😊
Lucky, sretno ti sutra, nadam se da će endo bit dobar!!! 🤞❤️
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Joj koma sam. Nikad gore. Muž sutra ide na put i neće ga biti 5 dana. Mama me danas za ručkom toliko uvrijedila da sam se digla od stola i otišla kući 👀 cijeli dan sam provela u suzama 😭 voljela bi udomiti ili posvojiti djecu ali muž nije za to a ja ga ne želim nagovarati.
Apsolutno sam prestala smedariti, ne gine mi kiretaza. Nedostaje mi posao i skrivanje iza posla.
Nadam se da cu smoci snage da normalno proslavim Božić. Muž je sav u poslu i samo je time okupiran… Osjećam da tratim život dok čekam dijete, prodose mi lijepe godine dok ja strpim i nesto iščekujem i to me žalosti
Nije ti lako... Ali ima u tebi snage... sve to vidimo.
Glavu gore, odmori i od muža malo... udovolji si koliko možeš i napravi ono što odgadas jer želiš biti s njim.
.
Ljubim te😘😘
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Sani Nauka kaze da je cca 80% pobacaja prije 10 gestacijske sedmice uzrokovano genetskim abnormalnostima ploda, nazalost. Naravno, ukoliko se utvrdi prisustvo nekog od mogucih faktora rizika od strane majke (hipotiroidizam, urodjene ili stecene anomalije maternice, rijetko trombofilije i to uglavnom stecene, itd) treba ih, ako je moguce, lijeciti, iako ce vecina njih do moguceg pobacaja dovesti u vecim sedmicama trudnoce.
Nazalost, za cca 1% zena koje su imale 2 ili vise spontanih (sto se po novoj definiciki smatra rekurentnim pobacajima, a ne 3 kako je ranije bilo definisano) nema mnogo opcija lijecenja ali bi trebalo iskoristiti sve raspolozive mogucnosti i zdravstvo bi moralo za to imati sluha, kao uostalom i za sve parove koji silno zele a ne uspijeva im da postanu roditelji.
👩🏻🦰 39, 🧔🏻36
Ja: amh 1,53 ng/ml (ponovljeni nakon 2 sedmice 0,6) fsh 12,9, mthfr i pai mutacije, hipertenzija
MM: odstranjen testis zbog tumora, nakon operacije radioth., oligozoospermia
Kariogrami: uredni
Trudimo se od 2.2018.
6.2018. missed ab 8GN, kiretaza 💔
02/2022 💔 12GN
1.IVF 6/22 Femara, Gonal F (2175), Cetrotide, Ovitrelle, 3🥚, 1🐧 bez tranfera (los PGT-A)
2.IVF 01/24: Femara, Menopur 300 (16 dana), Cetrotide, 2xDecapeptyl, 7 🥚, 5 oplodjenih, 2 🐧 FET 30.03., dolazi curica ❤️
Nadam se da cu smoci snage da normalno proslavim Božić. Muž je sav u poslu i samo je time okupiran… Osjećam da tratim život dok čekam dijete, prodose mi lijepe godine dok ja strpim i nesto iščekujem i to me žalosti
Razumna baš mi je žao što ti je dan prošao koma. Nažalost da, sa nekim muškarcima je jako teško pričati. Moj M, da nisam ja toliko ustrajala, nebi još otišao dr i još bi bili na: desit će se. 🤦🏼♀️ A sada nam po glavi skače najslađe stvorenje i sav je bitan. On je vječito okupiran poslom i svaki put je grč u trbuhu kada treba otvoriti temu. Još je gori bio prije 4 godine kada sno krenuli u postupak. Sada je valjda sazrio, pa je ovaj put bio sasvim susretljiv po pitanju FET-a 😂 moja mama bi rekla: ne valja s njima, niti bez njih. Ali ne znači da ne osjećaju i da ne proživljavaju sve to duboko u sebi. Samo se skriva iza posla. Nama prvi ET kad nije uspio, mislim da je teže njemu bilo nego meni. Tako da, samo hrabro. Uzmite si pauzu od svega ako treba, mjesec, dva nebitno. Onda smireno dalje 💪
I znaj da tvoje ruke čekaju trenutak kada će nekoga primiti u naručje, samo je pitanje vremena 🙂
🧔🏻♂️35 , 🙍♀️35
03/2019 ET - beta 0 ❌
05/2019 - FET beta +
02/2020- STIGLA CURICA 💗
23.04.-FET
06.05.- Beta 🤞🏻❌
09/2024.- 3. MPO
02.10.2024.- mogući transfer 🫶🏻🤞❌
💚💚Izađi kao pobjednik u ovoj igri živaca💚💚
Joj, tako mi je žao što to prolazis 🥺 Ako muž nije za posvajanje, onda nema druge nego sve snage dat u to da dobijete svoje dijete kroz mpo ili prirodno, kako god... razumijem te kad kažeš da imaš osjećaj da godine prolaze, stvar je u tome da prolaze, vrijeme leti i lako se utopiti u mpo. Dolaze blagdani, može biti još teže u tom periodu, al probaj bit što bliža s obitelji i sa bitnim ljudima u svom životu..znam da će teško nešto učiniti da se sad osjećaš drugačije ili instantno bolje, i sama imam trenutke kad se osjećam baš grozno, al stvarno se trudim napraviti nešto dobro i pozitivno za sebe..okupirala sam se onim što volim raditi u životu pa se osjećam bolje..i da, sreća mi je da radim pa sam okupirana dodatno nečim pa nemam vremena gubit se u tuzi i lošim mislima. Šaljem ti veliki hug i nadam se da ćeš se uskoro probuditi ujutro i osjećat se dobro ❤️
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
annaboleyn, slazem se, al mislim da se umjsto MPO-a moze napraviti prije inseminacija, isto analiziraju embrij?! PGT,sta je to?
Takica, neki ginekolog mi govori da je dok drugi da nije i tako… vrtimo se u krug s tim TSH, na ljeto mi je bio 1,54 i sada ga vadim neki dan 4.77, ne razumijem zasto se povisio a na terapiji sam, cak je i visi od kada sam saznala za hashimoto ove godine… tako da,sad sam na terapiji 50 eurotirox.
Stela,slazem se s tobom ali bas sam pricala sa svojim i ne zna kako bi uspio dat uzorak tamo.. Razmisljala sam da pije dva profertila umjesto 1,sta tvoj pije?
Leeelooo, mozda prije inseminacija onda? paaaa, i on i ja imamo malo povisen bilirubin,tako da to ima veze i s time.. caj od sikavice mozda…
Sani88, mislim da smo od nalaza napravili sve sta se moze, jos cu samo za dragog hormone,folat,b12 i vit d.. on je pio sumamed dok sam ja samo dobila dalacin kremu. Dal onda ima nesto bolje od profertila ili ? pretpostavljala sam da ce mu on bit dovoljan, svakako cu ga staviti na dvije doze.. a vjezbat ce morat,isto kao i prehranu poboljsat
Mnogi muškarci misle da će tamo imati problem, ali najčešće uspiju.. imaju tamo "pomagala"
Jednom dok sam čekala, cura je priskočila svome u pomoć… tako da…
Sve se moze👍
Tako je, ako je moj uspio, ja mislim da svaki onda može. Evo primjer koliko je on stidljiv i koliko sam se ja sekirala za njega. Kada sam se probudila nakon anestezije, tj punkcije, on sjedi kraj mene, ja prvo što sam pitala: jesi mogao? On se smije i klima glavom. Drugo moje pitanje:jeli bilo puno? 😂🤦🏼♀️😂🤦🏼♀️😂🤦🏼♀️ Užaaaas kad se sjetim 😂
🧔🏻♂️35 , 🙍♀️35
03/2019 ET - beta 0 ❌
05/2019 - FET beta +
02/2020- STIGLA CURICA 💗
23.04.-FET
06.05.- Beta 🤞🏻❌
09/2024.- 3. MPO