Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Butterfly 🦋
    08. Studeni 2022. 14:12

MalaG

Pandapanda draga🤗🥰 evo me, napokon gotov radni tjedan. Mužić i ja smo lagano krenuli sa pripremama za odlazak doma pa nam je fokus trenutno na tome. Ja se jedva čekam maknuti sa posla jer je situacija užasna, pogotovo kako se bliži božićno vrijeme i kreće gužva. Odbrojavam dane do otkaznog roka!😂
    Vidim da je i tebi na poslu ludnica, ali se nadam da nije pre strašno. Barem nam vrijeme prođe brže ako ništa drugo.😉
    Jel se mužić i ti boostate?🍀🍀
    Slažem se sa ovime što si rekla Steli. 😂Tako je i meni, na pola zaboravim tko je što imao pa mi je glupo pisati išta, da koga ne izostavim, a moguće je. Baš je forum postao aktivan u zadnjih par tjedana i teško je sve pohvatati.🤯🙈

jejjj još malo i gotova ti sa tim, držim fige da što prije prođe otkazni ( a možeš malo i bolovanja možda iskoristit da ga ubrzaš) i onda malo vedriji dani idu 🤗🥰
    Istina, vrijeme brzo prolazi dan po dan mislim, al termin koda se udaljava od mene nekako, predugo mi se čini čekanje, što znači i više overthinkanja, haha ali dobro , borba 
    Ja se boostam on ne, jer smo kasno krenuli (jer smo čekali sgram nalaze) pa sam čula od cura da bolje ne mjesec dana prije postupka kretat a ok mu je nalaz, nadamo se da će i ostat takav, a ne nas opet zeznut baš taj dan :) ja pijem vitaminD, ubiquinol 200g dnevno, folna 400 dnevno, prenatal omega i to.. valjda je dovoljno, vidjet cemo  vi?? 
    Daa forum gori, baš ne stižem čitat ali dobro, nadopunjujemo se pa vidim svak dobije odg na svoje , a podrška je konstantna bile mi tu ili ne, drži se , još malo! HUGG 🤗🥰

29🧔🏽‍♂️30 👩🏽‍🦱 Endometrioza , AMH 4,3 pmol/L
    3x stimulacija u Beta+ (09/22, 12/22 i 06/23) sve 👎🏼
    1x stimulacija u IVF polik. (03/2023) 👎🏼
    1x prirodni cik. Beta + (07/2023) 👎🏼
    1x stimulacija Repromed (09/2023) 👎🏼
    1x FET Repromed (10/2023) 👎🏼
    1x stimulacija Hilarus/Repromed (05/2024) 👎🏼
    Dobitni! stimulacija Hilarus/Repromed (10/2024) ➡️ ET 1 morul. +(1🐧)➡️ Test +❤️ 10dnt β 86 12dnt β184

Loorna41
    08. Studeni 2022. 15:00

Stela_M

Rein ti si prava vrijednica 😁 drago mi je da se seka lijepo oporavlja 🤗❤️❤️Hvala ti Rein dok prikupimo sve nalaze onda ću kemijati što ću i gdje ću 😁 btw svakako ću te udavati s nalazima🤣🤣🤪
    Lelloo hvala ti, kako si ti? 🤗❤️❤️
    Pandice tebe čekam ženo samo se ti javi kada stigneš da znam da je sve ok 😁 kakav je plan za dalje 🤗❤️❤️❤️❤️
    Kacusha ova naša Sani mi čita misli i otima rečenice 🤣🤪 sve ti je Sani rekla što bi i ja sretno sunce 🤗❤️❤️
    Lorna dnd odmor i brufen 🤗❤️❤️
    Mimica odlično za 🐧 neka bude za bracu ili seku🤞🙏😁🤗❤️
    Dreamer držim fige za fet 🙏🤞🤗❤️

Stela bome rade tablete protiv bolova jer sam i migrenu dobil🙄🙄🙄

👱‍♀️41 - amh 7.8
    👨‍🦱43 - normo - 3 djece iz prvog braka
    1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
    1/2023 javljanje za novi transfer smrzlice
    2/2023 FET blastice - 28.2. Beta 44.48, - blighted ovum
    14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska

Loorna41
    08. Studeni 2022. 15:01

Hope33

Panda.

Ana26, Leeloo, kaya baš mi je žao radi bete i testova. Držite mi se cure. 💪🥰❤️
    Stela tu sam povremeno i škicnem što se događa, ali nikako stići nešto napisati. Vidim da si ti zasukala rukaviće i ništa ne prepuštaš slučaju. Samo 💪 dalje. Pratim ja sve i jedva čekam tvoj novi FET. 😊😘❤️
    Kacusha sretnoooo i ajmo više dobitni. 🤞🍀😘❤️
    Sani totalno razumijem tvoj osjećaj. A tko ga ovdje neće razumjeti. Ja sam prošla 4 neuspjela transfera i već mi je dosta svega. Uzmemo tobože taj predah, ali nikako izaći iz MPO priče jer stalno neke pretrage i nešto u vezi toga. Prati nas kao sjena. 😅
    Ja i dalje razmišljam kuda još na konzultacije. Nekako mi se sve više čini da ću dati zadnju šansu svojoj dr. i ekipi u kbc. Ali nisam otpisala druge opcije poput privatno jer mislim da nam je ključan dobar embriolog, a ovdje sam saznala gdje su. 🤭 Ps ne vidim da je puno cura u Repromedu osim naše Sunny. Pa ako ima netko svježi, slobodno neka javi dojmove. 🤗

Pozdrav,stara clanica,al i dalje imam potrebu procitat po forumu, ugl nakon 6 tranfera (privatne klinike u St), 7 i ujedno i 1 u Repromedu uspjesan!Sve pohvale timu Repromed!!!😍

Čestitke 
    Čula sam za njih sve najbolje

👱‍♀️41 - amh 7.8
    1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
    14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska

Loorna41
    08. Studeni 2022. 15:02

Ana26

Loorna žao mi je zbog menge. Drži se!
    Mimica sretno! Super za smrzlića .
    Hope33 koliko te je izašao postupak u Repromedu? Imaš li smrzlića? Drago mi je čuti takva iskustva.
    Leeloo FET se ne broji, samo stimulacija. Ja sam prvi put pravila test 4 dan nakon transfera blastice, ali je bolje kasnije,ovako loviš sjene.

Ana hvala ti mila. ❤️❤️

👱‍♀️41 - amh 7.8

Stela_M
    08. Studeni 2022. 15:55

Dupla Panda neka muž fino i zdravo papa I to mu je dovoljno 😁🤗❤️❤️
    Mala G kako si? Jel sitno brojiš? 🤗❤️❤️
    Loorna tako je i meni poslije ovoga feta došla uz mengu migrena stoljeća odmaraj ❤️❤️🤗🥰
    Lelloo drži mi se 🤗🥰❤️❤️🥰
    Meni su došli nalazi štitnjače, kks, dks, feritin, folna i željezo i sve je super 😁 koliki uopće feritin mora biti željezo, Uibc,Tibc to je sve toop a feritin mi je 25 jel to ok?

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

Leeloo101
    08. Studeni 2022. 16:06

Pandapanda

MalaG

Pandapanda draga🤗🥰 evo me, napokon gotov radni tjedan. Mužić i ja smo lagano krenuli sa pripremama za odlazak doma pa nam je fokus trenutno na tome. Ja se jedva čekam maknuti sa posla jer je situacija užasna, pogotovo kako se bliži božićno vrijeme i kreće gužva. Odbrojavam dane do otkaznog roka!😂
    Vidim da je i tebi na poslu ludnica, ali se nadam da nije pre strašno. Barem nam vrijeme prođe brže ako ništa drugo.😉
    Jel se mužić i ti boostate?🍀🍀
    Slažem se sa ovime što si rekla Steli. 😂Tako je i meni, na pola zaboravim tko je što imao pa mi je glupo pisati išta, da koga ne izostavim, a moguće je. Baš je forum postao aktivan u zadnjih par tjedana i teško je sve pohvatati.🤯🙈

jejjj još malo i gotova ti sa tim, držim fige da što prije prođe otkazni ( a možeš malo i bolovanja možda iskoristit da ga ubrzaš) i onda malo vedriji dani idu🤗🥰
    Istina, vrijeme brzo prolazi dan po dan mislim, al termin koda se udaljava od mene nekako, predugo mi se čini čekanje, što znači i više overthinkanja, haha ali dobro , borba
    Ja se boostam on ne, jer smo kasno krenuli (jer smo čekali sgram nalaze) pa sam čula od cura da bolje ne mjesec dana prije postupka kretat a ok mu je nalaz, nadamo se da će i ostat takav, a ne nas opet zeznut baš taj dan :) ja pijem vitaminD, ubiquinol 200g dnevno, folna 400 dnevno, prenatal omega i to.. valjda je dovoljno, vidjet cemovi??
    Daa forum gori, baš ne stižem čitat ali dobro, nadopunjujemo se pa vidim svak dobije odg na svoje , a podrška je konstantna bile mi tu ili ne, drži se , još malo! HUGG🤗🥰

Digni folnu na 800, tako sam ja dobila preporuku dr mpo

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

Panda.
    08. Studeni 2022. 16:26

Stela_M

Loorna tako je i meni poslije ovoga feta došla uz mengu migrena stoljeća odmaraj ❤️❤️🤗🥰
    Meni su došli nalazi štitnjače, kks, dks, feritin, folna i željezo i sve je super 😁 koliki uopće feritin mora biti željezo, Uibc,Tibc to je sve toop a feritin mi je 25 jel to ok?

Mislim da bi trebala još dignuti feritin. Na prvim stranicama piše preko 60, a barem 40. Znači imaš prostora za napredak. 🤗
    Ja ti nemam nekog posebnog plana. Čekam nove konzultacije da vidim što će predložiti. Malo si dajem vremena za razmišljanje i odmor. Osjećam da trebam predah. 😅

🙋‍♀️'88 - PCOS, 🙋‍♂️'91 - OAT
    KBC Split
    12/2021 - ICSI stimulirani ➡️ 2🥚, ET 2 dvodnevna ❌
    4/2022 - ICSI stimulirani ➡️ 15🥚- 3
    6/2022 - FET🐧❌
    7/2022 - FET 🐧❌
    10/2022 FET 🐧 - biokemijska ❌
    Repromed
    06/2023 - ICSI ➡️ 9 🥚, ET 1 morula, 🐧🐧
    Beta 12.dnt 134, 14.dnt 343; stiže nam 💗

Loorna41
    08. Studeni 2022. 16:28

Stela_M

Baš gledam tvoj potpis koja razlika u smrzlicama između Petrove i IVF-a.

👱‍♀️41 - amh 7.8

Stela_M
    08. Studeni 2022. 16:42

Panda.

Stela_M

Mislim da bi trebala još dignuti feritin. Na prvim stranicama piše preko 60, a barem 40. Znači imaš prostora za napredak. 🤗
    Ja ti nemam nekog posebnog plana. Čekam nove konzultacije da vidim što će predložiti. Malo si dajem vremena za razmišljanje i odmor. Osjećam da trebam predah. 😅

Je ali mi je željezo 20 pa mi baš nema smisla da uzimam dodatke željeza jer se s njim baš nije za igrati 🤣 tako da drugim riječima nisam baš pametna🤣🤣🤣 predah uvijek dobro dođe ide Božić I Nova sad guštaj 😁🥰❤️🤗

10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

Stela_M
    08. Studeni 2022. 16:44

Loorna41

Stela_M

Baš gledam tvoj potpis koja razlika u smrzlicama između Petrove i IVF-a.

Manje kila, bolja prehrana plus dodaci i bolji sgram sve je po malo utjecalo na to i  vjerojatno se potrefio dobar ciklus i dobra stimulacija, i mislim da se lab ne može mjeriti onaj u bolnici i privatnim poliklinikama tako da je sve po malo utjecalo 😁

10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.