Cure, meni se jučer pojavio oskudni svijetlosmedi iscjedak, imala sam lagane grceve i stalno trcala u WC jer sam mislila da Cu prokrvariti kad ono samo to...sutra mi je beta, ako me kraljica bude mogla ubaciti 🤬 stvarno mi dodje da idem privatno pa sam mirna
1 Curica, spontana t
1/21 inseminacija, biokemijska
10/22. inseminacija, b0
Prir.ivf 3/2023 ❌
Prir.ivf 4/2023
06/23 spontana TT, ab.7tt
Prir.ivf 10/23 ❌ bez transfera
Stim.ivf 11/23 - bemfola225, 6js a amh 20 🤔
1 blastica vraćena, ništa za pohranu
Ana26, Leeloo, kaya baš mi je žao radi bete i testova. Držite mi se cure. 💪🥰❤️
Stela tu sam povremeno i škicnem što se događa, ali nikako stići nešto napisati. Vidim da si ti zasukala rukaviće i ništa ne prepuštaš slučaju. Samo 💪 dalje. Pratim ja sve i jedva čekam tvoj novi FET. 😊😘❤️
Kacusha sretnoooo i ajmo više dobitni. 🤞🍀😘❤️
Sani totalno razumijem tvoj osjećaj. A tko ga ovdje neće razumjeti. Ja sam prošla 4 neuspjela transfera i već mi je dosta svega. Uzmemo tobože taj predah, ali nikako izaći iz MPO priče jer stalno neke pretrage i nešto u vezi toga. Prati nas kao sjena. 😅
Ja i dalje razmišljam kuda još na konzultacije. Nekako mi se sve više čini da ću dati zadnju šansu svojoj dr. i ekipi u kbc. Ali nisam otpisala druge opcije poput privatno jer mislim da nam je ključan dobar embriolog, a ovdje sam saznala gdje su. 🤭 Ps ne vidim da je puno cura u Repromedu osim naše Sunny. Pa ako ima netko svježi, slobodno neka javi dojmove. 🤗
🙋♀️'88 - PCOS, 🙋♂️'91 - OAT
KBC Split
12/2021 - ICSI stimulirani ➡️ 2🥚, ET 2 dvodnevna ❌
4/2022 - ICSI stimulirani ➡️ 15🥚- 3
6/2022 - FET🐧❌
7/2022 - FET 🐧❌
10/2022 FET 🐧 - biokemijska ❌
Repromed
06/2023 - ICSI ➡️ 9 🥚, ET 1 morula, 🐧🐧
Beta 12.dnt 134, 14.dnt 343; stiže nam 💗
Cure, meni se jučer pojavio oskudni svijetlosmedi iscjedak, imala sam lagane grceve i stalno trcala u WC jer sam mislila da Cu prokrvariti kad ono samo to…sutra mi je beta, ako me kraljica bude mogla ubaciti 🤬 stvarno mi dodje da idem privatno pa sam mirna
Naravno da će te ubaciti. Dođi, sjedni i čekaj. Pa mi im plaću davamo. Ima da se potrude.
😘
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Drage curke, nisam se javljala jer sam trebala posložiti dojmove 🙈 Neznam ako se sjećate ali išla sam na histeroskopiju i naravno, pehist, prilikom zahvata posumnjali su na perforaciju maternice i obustavili su daljnji postupak (još neznam ako su bilo šta uspjeli) i za nagradu sam ostala u bolnici 3 dana na promatranju. Hvala bogu nije bilo dodatnih krvarenja pa se nadam i ako su oštetili da će se samo zarasti. Imam pregled nakon sljedeće menge iliti između 20-25 dc. Tako do nažalost ću morati odgoditi FET kad se riješi pregled. 😔❤️
A baš te krenulo…
Stela ako treba što za histeroskopiju pitaj… moja je prošla glatko na sreću
Covjece nije mi palo na pamet da se ovo moze dogoditi...jos je meni bilo cudno da je dr bio tako oprezan i stalno me ispitivao jesam dobro, i da ne zna koliko Ce napraviti. Meni je i propuhao jajovode i cudio se kako sam sve izdrzala 😱 tu sam dobila u njega povjerenje vece nego sto je moj dr ikad imao
1 Curica, spontana t
1/21 inseminacija, biokemijska
10/22. inseminacija, b0
Prir.ivf 3/2023 ❌
Prir.ivf 4/2023
06/23 spontana TT, ab.7tt
Prir.ivf 10/23 ❌ bez transfera
Stim.ivf 11/23 - bemfola225, 6js a amh 20 🤔
1 blastica vraćena, ništa za pohranu
Drage curke, nisam se javljala jer sam trebala posložiti dojmove 🙈 Neznam ako se sjećate ali išla sam na histeroskopiju i naravno, pehist, prilikom zahvata posumnjali su na perforaciju maternice i obustavili su daljnji postupak (još neznam ako su bilo šta uspjeli) i za nagradu sam ostala u bolnici 3 dana na promatranju. Hvala bogu nije bilo dodatnih krvarenja pa se nadam i ako su oštetili da će se samo zarasti. Imam pregled nakon sljedeće menge iliti između 20-25 dc. Tako do nažalost ću morati odgoditi FET kad se riješi pregled. 😔❤️
A baš te krenulo…
Stela ako treba što za histeroskopiju pitaj… moja je prošla glatko na sreću
Covjece nije mi palo na pamet da se ovo moze dogoditi…jos je meni bilo cudno da je dr bio tako oprezan i stalno me ispitivao jesam dobro, i da ne zna koliko Ce napraviti. Meni je i propuhao jajovode i cudio se kako sam sve izdrzala 😱 tu sam dobila u njega povjerenje vece nego sto je moj dr ikad imao
Nisam niti ja mislila da se to može 🤷♀️ Dr je rekla da joj se nikad to nije desilo, moram priznati da joj je stvarno bilo žao i zvala na odjel i pitala kako sam... Neznam kako se to može desiti, vjerojatno kao i za sve postoji ta mogućnost. Mene nisu mogli pitati kako sam jer sam bila u anesteziji. Možete si zamisliti dok sam se probudila koji mi je bio šok kad su mi rekli 🙈
👧 33, pcos like, 👦 39, oligoasthenozoospermia
•04/22 1.ICSI Petrova: Rekovelle, Cetrotide, Decapeptyl x2; ~ 6 bc❄
1.FET 06/22 ❄ 1 bc ~ beta 0
2.FET 07/22 ❄ 1 bc ~ beta 0
3.FET 04/23❄❄2 bc~ beta 0
4. FET 09/23 ❄❄2 bc~ 1.beta 84,6 2.beta 29.3
•05/24 2.ICSI pol. Škvorc: Ovaleap,Orgalutran, Ovitrelle~5 bc ❄
1. ET 1 bc ~ beta 0
2. FET10/24 ❄1 bc ~ beta 0
3. FET 02/25 ❄ 1 bc ~ beta 0
4. FET 03/25 ❄❄ 2 bc ~ beta 0
•06/25 3. ICSI pol. Škvorc: Gonal, Cetrotide, Ovitrelle~3bc
Dreamer a bas si pehista, pretpostavljam da ti nisu onda ni rekli koliko je ostecenje? Mene je dr prije zahvata upozorio da je to jedna od tezih komplikacija, ali da je vrlo rijetka, manja u 1% slucajeva i prednost je bila sto se histero izvodi bez anestezije pa dr moze reagirati ako se previse priblizi stijenkama maternice. Nadam se da ce kot tebe cim prije zacijelit 🤗.
Kacusha supatnice moja 🤗, ti i ja se bas pratimo ❤, nadam se da ce ti ovaj postupak uspjeti, navijam od ❤🙏. I ne drzim se ja toliko intralipidne, (a naravno da cu ju uzeti😁) koliko mi je dr A.sjeo na tom jednom razgovoru i stekla sam dojam da se fakat trudi, a pogotovo sad jer radi za sebe 😁
Rainbow ❤🤗
Nisu mi znali reči, odnosno nisu sigurni dali su oštetili. Vjerojatno zato i imam pregled da pogledaju. U Petrovoj nemaš opciju biranja s anestezijom ili bez, iako, svakako bi odabrala anesteziju. Nisam imala nikakve bolove kasnije, jedino nakon otpusta kad sam usisavala me malo štreckalo ali ništa pretjerano. Tako da ja si držim fige da je sve okej na kraju 🥰
👧 33, pcos like, 👦 39, oligoasthenozoospermia
•04/22 1.ICSI Petrova: Rekovelle, Cetrotide, Decapeptyl x2; ~ 6 bc❄
1.FET 06/22 ❄ 1 bc ~ beta 0
2.FET 07/22 ❄ 1 bc ~ beta 0
3.FET 04/23❄❄2 bc~ beta 0
4. FET 09/23 ❄❄2 bc~ 1.beta 84,6 2.beta 29.3
•05/24 2.ICSI pol. Škvorc: Ovaleap,Orgalutran, Ovitrelle~5 bc ❄
1. ET 1 bc ~ beta 0
2. FET10/24 ❄1 bc ~ beta 0
3. FET 02/25 ❄ 1 bc ~ beta 0
4. FET 03/25 ❄❄ 2 bc ~ beta 0
•06/25 3. ICSI pol. Škvorc: Gonal, Cetrotide, Ovitrelle~3bc
Jutroo,
Danas je 6 dnt i nemam simptoma nikakvih(prva dva dana napuhanost i jaka bol u cickama)osim sta su grudi ogromne i malo bolne na dodir,to je to.
Kako ste vi ostale PUPICE?
Imate li vi kakve simptome?
👦(30) sve ok
👩(36) 3 operacije adenoma Hipofize,Gamma N.,hormoni su takvi kakvi mogu biti nakon svega.Diabetes insipidus.Hypopituitarismus.
TSH: 0.02
FT4: 14.03
AMH:3.6
DHAE-S:0,03
1.IVF 3.2022 -biokemijska❌️
2.IVF 11.2022-vracena 1 trodnevna
Beta 16.11 ❌️
🏥-Petrova
Kod mene od Decapaptyla uvijek preeetanak endometrij i kad stanem s njim dobijem M... Zašto ne znam, ali dva puta sam išla kao prirodno, D 7 dana i nakon tih 7 dana dobijem, a endo bude jedva 2mm...
Što se tiče simptoma nakon transfera kad nisam bila trudna imala sam sve simptome, a kad jesam niti jedan :)
Sretno svima
Razumna jedva čekam tvoj UZV
5 ICSI 09/2014 - rodio se princ 23.06.15.
U borbi za bracu ili seku
07/2020 stigla princeza
Oligoasthenoteratozoospermia, sekundarna amenoreja
Panda nemam osobno iskustvo sa Repromedom, ali mužev kolega i njegova žena se bore sa MPO već 10ak godina. Prije su bili preko HZZO-a, a zadnji im je pokušaj bio u Repromedu i bio je uspješan, hvala Bogu. Kod njih je bila problem implantacija. Pa eto, ne znam jel to što pomaže.🥰🍀🤗
🙋39g 🙋🏽♀️29g
BetaPlus
08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙
Tanja PUPIce , kod mene nema simptoma nikakvih. Ali sam tek 3dnt trodnevnog. Sise me bole uobičajeno kao i uvijek pred menstruaciju, ostalo sve normalno...
Ja isto planiram sljedeći postupak u Repromedu ako mi sad ne uspije
Preko trnja do zvijezda
Ja 91, mm 92
Azoospermija/kriptozoospermija
2021 postupak Turska ⛔
Betaplus 10/2022 postupak, 9 js, 5 oplođeno, transfer 2 embrija ❌
FET 1 🐧 12/22 imamo ❤️
29.08.2023 rodio se sin
10/2024 postupak za drugo dijete ❌
Sortiraj odgovore
Najstariji